The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Kösz a gyors választ, akkor asszem nekivágok. Egyébként ezt a hirdetéses
dolgot én is észrevettem, de állítólag ez az új ROM ami most jött ki
június környékén nagyon sokat javít. De soha nem tudhatod, mert a telefont is egyik helyen dícsérik, másikon meg szidják, kb fele-fele. Van akinek a kamera felbontás kicsi, van akinek meg jobban tetszik mint akármi más.
Szóval szubjektív dolog. Egyenlõre én le vagyok hidalva, tegnap éjszaka
Maniac Mansion-oztam rajta picit, szóval mámor. Egyedül talán picit
érzékenyebb lehetne a display, de asszem arra is van vmi beállítás.
Köszi szépen még egyszer a segítséget! <#worship>#worship>
Egyébként aggasztóan sokan adják el a Kaiser II-õt (tele van hirdetésekkel a net). Saját ismerõseim közül is 4-en hirdetik, reklámozzák hónapok óta 100e alatt és senki nem veszi meg õket. Állítólag sok a baj velük.
PS: legközelebb használj sortöréseket😊
[merlinw.org]
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
inkább leszedem valahogy image file-ba. annyira új játékokat meg úgyse evszek, amirõl ne lehetne image-et csinálni😄
A másik megoldás szintén hasonló. A készülék alját lecsavarozva van egy bõvítõ foglalat (talán PCI ha jól emlékszem). Az újabb model-t (900-as) már úgy hírdetik, hogy 20 giga a háttértára, de csak apró betûvel írják oda, hogy ez 4+16 giga és még apróbb betûkkel, azt, hogy PCI foglalatban. Szóval szépen betettek a foglalatba egy plusz 16 gigás memóriamodult. Ezt ezzel a modellel is meg lehet tenni. Ha kevés lenne a 4 giga, akkor a bõvítést 2 mód közül is választhatom és megmarad a hordozhatóság.
Szal bejött az EEE Axon, örülök neki. No meg gondolom van rajta USB, igy külsõ vinyót is tud fogadni, amivel a kapacitást megjobban megtudod növelni.
Apropó, így full elektronikusan, mert gondolom a hûtése is passzív, (mekkora akksi van benne) meddig bírja az akksi?
Az ételt - hacsak nem te termeled meg a gazdaságodban - csak pénzért tudod megvenni, esetleg ellopod a bolt polcairól, bár ez hosszútávon nem járható út.
Ha törvénytisztelõ szemmel közelítjük meg, akkor ugyanott van a kettõ, mindkét esetben illegális a görbe úton való beszerzés.
Ráadásul egy új játék jóval drágább mint egy kiló kenyér.
Nem értem, miért pont egy új játékot kell mérni egy kiló kenyérhez. Pár nap étkezés már kevésbé olcsó (nyugaton pedig arányaiban drágább az étel, de olcsóbb szoftver). Ha pedig új játékot veszünk alapul (úgymond "luxustermék", kurrens hardver is kell hozzá), akkor pláne hiba kenyéren és vízen élõ táplálkozással analógiát vonni, ha egyszer anyagi szempontból vetjük össze õket. Én eleve csak a termék használhatósága szempontjábólm akartam összevetni a két szituációt, tehát ezt továbbgondolni eredendõen kár, egynelõségjelet tenni egy hobbitevékenység és egy létszükséglet kielégítése iránt.
Mindenesetre nem akarok itt warez-antiwarez vitát, de a szélsõséges tanulságot megmosolyogtatónak találtam. A vásárlókkal másolásvédelmek formájában történõ szórakozást magam is elítélem. Azt viszotn nehezen tudom elképzelni, hogy bárki is hoppon maradt volna, ilyen helyzetben nem nehéz visszakövetelni a pénzt - vagy egyszerûen (nevetséges módon) ráraktak egy mûködõ törést, ahogy azt az UbiSoft is javasolta.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Egyszer romlott, fogyasztásra alkalmas majonézt adtak a boltban, azóta nem adok pénzt ételért...
Legközelebb majd ügyesebb leszek.
Egyébként az a 18 év az a valóságban csak 13. 13 év alatt bûncselekmény, fölötte már édes élvezet (lenne)...
Nekem a DD *.ac3 fájlt nem ment le, mert meg akar valamit vetetni, illetve ezt.
Nektek van ilyen?
Ez azért eléggé látható szerintem!
ITT a topikjában!
És tudtommal nem halasztották el, ekkor jelenik meg, mint ahogy anno is.
Az más kérdés, hogy az angol a német után jelent meg kb fél évvel régen és majd most is.
(öööö... 15 éves távolkeleti? Nem lesz az egy kicsit sok? /Tudom, hogy modern világot élünk meg egyebek, de SZVSZ egy nõ 21 alatt nem nõ, hanem kislány.../)
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Nem hittem volna, de ez is szerelem lett elsõ látásra. Ez a kis játékszer pont olyan amire mindig is vágytam. Kicsi gyors és mindennel fel van szerelve. Különösen örültem a beépített wifi-nek és a webkamerának. Sokáig keresgéltem, de nem találtam benne konzolt (itt lehet linuxban karakteresen parancsokat osztogatni). Aztán a filekezelõ menüjében megtaláltam egy konzol parancsot, ami alapból le volt tíltva (szürke volt a színe is). Aztán a filekezelõ beállításainál ki lehetett tenni a konzol ikonját, ami ezután már mûködött. Szerencsére tényleg van benne telepített konzol, így már vallatóra foghattam a rendszert. Óriási meglepetésemre van benne total commander is, meg még egy sereg program, aminek alapból nincs ikonja a fõmenükben. A rendszer asus eee disztibúciónak mondja magát, de kis nézelõdéssel kiderítettem, hogy ez bizony debian disztrib. Mondhatni a legjobb hír. az elõzõ notimon is debian volt. Ablak kezelõ icevm (szintén ez van a másik laptopomon).
Remek, hogy van neki memóriakártya olvasója, amivel könnyedén ki lehet egészíteni a 4 gigás háttértár méretét, amibõl 2,5 gigát elvisz a rendszer és 1,5 giga marad nekem (bár ez egyelõre bõven elég. Elsõdleges feladata olvasás (tanulás) és python programozás. Szintén meglepi, hogy a python interpreter is alapból rajta van, így szinte semmit nem kell rá telepítenem.
Rátettem a gramm pontos digitális konyhai mérlegünkre. elõször 899 gramm-ot mutatott, majd 2 másodpercnyi bizonytalankodás után átbillent 900 grammra. Ezt a laptopot bizony patikamérlegen tervezték.
Ja! A lényeget ki ne hagyjam. Van rajta passziánsz is :-)
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
[url=http://www.deepsilver.com/en/header/news/newsdetails/article/secret-files-2-puritas-cordis-official-website.html?tx_ttnews
Ha fontos délután felteszem ha megtalálom(inkább estefele), de most mennem kell munkába.
Annakidelyén itt a fórumban segített egy készítõ és végül felment, de ma már nem emlékszem a megoldásra.
2: Köss Chello-t amint tudsz. olcsóbb, gyorsabb, és nem szakadozik. Tökéletesen meg vagyok elégedve amióta váltottam.
Egy-két hétvége a balatonon azért belefér majd (igaz, idén egyszer már voltunk Almádiban 1 napra), reggel oda, fürdés...stb este meg vissza.
Gyerekeim nagyon imádják. Mivel tavaj vettem új lakást, ezért idén -és még jópár évig- nem engedhetjük meg magunknak a nyaralást. 😞( Marad a meló meg a törlesztés.
Különben kalandok terén is pangás van, a Dracula 3 is mióta késik már...
nyáron meg munka... albit is fizetni kell valamibõl.
8 óra munka 1 óra ebédszünet, 1 óra oda+vissza, 8 óra alvás(nekem kell annyi, vagy zombi vagyok), 1-2 óra otthoni teendõ(porszívózás, csapszerelés, boltba menni, mosni, mikor mi akad)... alig marad 3-4 órám barátnõzni, meg számgépezni...
egész nyáron egy percet se jáccottam😄
de várom már a szeptembert😄