33675
-
#26817 B.U.É.K.! -
#26816 Boldog Új Évet mindenkinek !! -
#26815 Na akkor megnyitom a sort:
Boldog új évet kívánok a topik minden lakójának!
Az estéhez pedig jó agyatlankodást kívánok! -
#26814 144-est lehet, ha nem kell másnak. -
#26813 Köszi, lejött. Merlint kérdezem, hogy lehet e törölni? -
#26812 Megtörtént. Jó szórakozást hozzá! -
#26811 Akkor töröltem a Chronicles-t. Lord Myn várom a hiányzó fileokat. köszi -
#26810 Én még nem töltöttem le SM-et:) Chronicles viszont nem kell. Ha elég 1,4GB akkor töröljétek azt.
Van most egy igen nagy projektem, az foglalja a helyet a szerveren.
Megértésüket köszönöm:) -
#26809 Köszi
Akkor Merlint megkérném, hogy legyen kedves egy kis helyet csinálni. -
#26808 Sajnos még nincs, mert úgy vettem észre, hogy közben betelt a ketteske (pedig csak pár 100 MB hiányzik már, hogy feltöltsem). Merlint kell megkérni, hogy valamit purgáljon (javaslom a S&M 2-t, szerintem már mindenki leszedte akinek kellett) és akkor fel tudom rakni a maradék részt. -
#26807 i2k: Köszi, hogy felhívtad a figyelmem a DVI szabványra:) Okosabb lettem:)
RaveAir: Ez az, hogy nincs konkrét elképzelésem:S
Nekem a legjobb az lenne, ha durván 50 monitort ebből az árkategóriából benyomnának egy helyre és össze lehetne hasonlítani, vagy egy tesztben megtalálhatnám:D -
#26806 ...és Boldog Új Évet, ha nem találkoznánk... -
#26805 Én annyira nem nézegettem ezeket a paramétereket, amiket felsoroltál, de magamnak egy Samsung 2253LW-t néztem ki. Amúgy, ha van valami konkrét elképzelésed, akkor akár rá is kereshetsz az arukereso pont hu oldalon. -
Tomsess #26804 Megkésve de Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! -
#26803 Köszi, de látom még nincs fönt, vagy már igen? -
#26802 Ha fontos a DVI, akkor ennyiért sajnos nem kapsz.
Ha nem fontos, azaz jó az analóg is, akkor a Samsung 22"-es családjában érdemes körülnézni. [www.ipon.hu] -
#26801 Ott van ketteskén a D.O.G. Annál egyszerűbbel nem találkoztam. -
#26800 Ó igen, és még valami:
Max 50-55 ezer forint értékig kellene gy 20"-os vagy 22"-os MVA/PVA-as monitor. Ki tud ilyet ajánlani? Vagy ha nincs akkor egy 22"-es jó minőségű TN+Film paneles.
Esetleg van-e valamiféle hátránya a 22"-esnek játéknál, ha gyengébb a vidkártyám vagy ilyesmi. -
#26799 Sziasztok!
Tudtuk mondani a DosBox-hoz egy normális, könnyen kezelhető és telepíthető GUI-t?
Nem mintha nem tudnám használni, csak a lustaság nagy úr:) -
#26798 még 2600 Ft a boltban, de tényleg igaz, akkor lecsapok rá mindenképp. -
#26797 Boldog Karácsonyt mindenkinek, s ramokban gazdag szentestét;) -
#26796 Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
[img]http://www.clicksmilies.com/s1106/weihnachten/xmas-smiley-012.gif[/img -
#26795 Kellemes bejglimajszolást mindenkinek:) -
#26794 Következő PC Guru-ban meg Sam & Max Season 1 magyarul (elvileg).
Egyébként minden kedves topic-lakónak és családjaiknak Boldog Karácsonyt! -
#26793 Felrakom neked karácsonyra... ;) -
-
#26791 Közben, akit érdekel, a Gamestar decemberi számában a teljes játék a Psychonauts.
Aki ismeri azért vegye meg, aki nem, az meg azért!
(nekem már megvan díszdobozos változatban mondjuk:D) -
#26790 Hát ezen vagyok. :) -
#26789 nekem olyan volt, amit nyomtatni se lehetett.
de volt valami weblap, amire feltöltve kiiktatta ezt.
keress vmi unlock megoldást esetleg -
#26788 Nem. Még ott nem tartok. Első körben az is elég lenne, ha a Biztonsági beállítások tulajdonságainál mindnél ezt látnám, hogy: Engedélyezve. :D -
#26787 Ez valami ABEV-es sza*ság? -
#26786 Nekem megvolt, de letöröltem, mert nem tetszett.
Még lenne egy PDF-es kérdésem. Vannak nem sima PDF-ek is, amelyek rétegekből épülnek fel. Konkrétan az a kérdésem, hogy van egy ilyen fájlom. Ez egy úgymond nyomtatvány, amit ki lehet elektronikusan tölteni.
A probléma, hogy elmenteni nem tudod. Mert valahogy védve van szerintem az a rétege. Így vagy egyszerre kitöltöd és kinyomtatod, vagy sehogy, mert elvész a felvitt adat.
Na ezt hogy lehet megoldani, hogy elmenthető legyen? -
#26785 Valaki fel tudná rakni a polcra a Belief & Betrayal nevű játékot (ami idén jelent meg)?
Előre is köszi -
#26784 Sajnos én is! :(
-
#26783 a videó többi részében lehet agyonverte a gyereket, csak azt már nem merte feltenni a csákó:) -
#26782 én 23-án 17 óráig, aztán január 5-ig pihi:)) -
#26781 Nekem ez kissé durva... Legszívesebben szájon vágnám a fickót, ha ott lennék meg is tenném.
Idén én már csak holnap húzom az igát ))) -
#26780 Én a két ünnep között is dolgozom. Ráadásul 31-én délig. -
#26779 Én 23-án olyan 16.00-ig tervezem a melót. Erre az évre ennyi elég is lesz. -
#26778 Én 24-t tegnapelőtt dolgoztam be, így akkor nem kell szerencsére.