33675
-
#26857 "Syberia, Vampyre Story és hasonló játékokat meg vmware-en lehet játszani."
Na ennek a megoldására kiváncsi vagyok, hogy
tudsz VMWare-n 3D-s kártyát emulálni? -
#26856 Na, a legfontosabb dolog...:) -
#26855 "nem kell mountolgatni, meg drivereket vadászni, meg ilyesmi - Linux létezne..."
Pár éve már létezik jópár. Persze a játékok csak DOSBox, Scumm és wine-vel mennek. Akik nem krájziszolnak, csak kalandoznak, azoknak jó a pingvin is. Syberia, Vampyre Story és hasonló játékokat meg vmware-en lehet játszani.
Tudom, mert így csinálom régóta:) -
#26854 Köszi. Van ebben a betaban dreamscene? -
#26853 Béták általában 120 naposak. -
#26852 Nekem a TV-s gépen Vista van. Persze kizárólag a csicsa miatt!
Csak HD film megy rajta, arra meg tökéletes.
A csicsa meg csak arra kell, hogy ***** szép a nagy képernyőn! :D
Lehet arra rádobom a W7-et, csak lehet már hozzá legálisan beta kulcsot igényelni? És az meddig jó neki, mármint meddig lehet használni? -
#26851 Ejh, ha lenne valami "windows"-szerű - minden program hibátlanul fut rajta, nem kell mountolgatni, meg drivereket vadászni, meg ilyesmi - Linux létezne... tojnék én magasról a ringyózra.
De, míg a játék programok és az azokat szerkesztő/fejlesztő segédprogramok 99,99%-a csak ilyen környezetben futnak, addig... -
#26850 Most őszintén... Béta Windows-t elsődleges OS-nek?:)
Másodlagosnak nyomogatni talán, ha kíváncsi vagy, de szerintem tök felesleges egyelőre.
Ha nem izgat a DirectX 10+ akkor XP még mindig minden igényt kielégít, gyorsabb és ugyanolyan stabil, mint a Pista. -
#26849 [Eddig 2 normál Fujitsu, 1 HP csúcs laptopra valamint 2 low-middle PC-re telepítettem fel a "nemeredeti" Vista-t. Egyedül a csúcsgépes - 17"-es - laptop tulajdonos isteníti, a többiek szívnak vele. De hát ők kérték, hát megkapták :)]
-
#26848 Nem pesszimistak vagyunk, hanem más kárából tanulva messze elkerültük. :) -
#26847 Én Vista-t is csak mások gépére telepítek... :)
Az kicsikémet nem terrorizálom holmi széltípussal :)))
-
#26846 Ezt a pesszimista bandát! :-)
Azért meggyőztetek... -
#26845 A Vista egy jól használható béta operációs rendszer.
A Seven meg majd az első Service Pack után köhet maximum szóba: 2011-ben. -
#26844 Sztem meg ne válts. Én még a Vistat sem probaltam otthon, csak öcsémnél néztük, de a csicsán kívül semmi előnye nincs, nekem meg a csicsa is inkább hatrány..
Ha van egy üres partíciód, akkor azopn probald ki w7-et, de meg beta...ez eleg beszedes. -
#26843 Megjelent a windows 7 betaja. Próbálta már valaki? Esetleg felkerülhetne a polcra is. Kacérkodom vele, hogy az otthoni gépemen lecserélem az xp-t erre a win7 bétára. Annyi jót olvastam már az előző buildjáról is, hogy talán érdemes lenne váltanom. -
#26842 hehe, asszem én csináltam? link1
link2
ezeket találtam elsőre, elindulásnak jó asszem. -
#26841 hmm atflasheles? vaami linket toljal mar Taky -
#26840 Nem véletlenül lelkesültem fel: azt mertem hinni, hogy egy egész X-BoX-ot vett 2.000 Ft-ért :)))
Utólag, és a Te hozzászólásodat olvasva az egész - természetesen - irreális... Bár, nagy az isten állatkertje, lehet, hogy valaki ennyire becsülte a cuccot és így adta el :)
-
#26839 Szerintem nem egy egész X360-t vett, csak hibás X360 vinyót kerettel 2000-ért. Én legalábbis így értelmeztem. -
#26838 2.000 Ft-ért hibás X-BoX 360-at???
Ilyen jöhet nekem is.
Vinyóm volna bele, átflashelést meg lehetne oldani... -
#26837 Köszönöm a segítséget xbox ügyben. Próbálkozni fogok vele, ha lejön végre a játék, bár még 12 %-nál tart. Én nem is ismerem azt akinek ezt meg kell "szereznem", így majd szól ha valami nem jó, öcsémmel meg vetetem sorra a DL-es lemezeket :-) -
#26836 vagy vegyél olyan szer lemezt, amilyen olcsót csak tudsz...
az új x360 firmwareben van "telepítés" lehetőség, akkor az egéz játékot felmásolja a vinyóra.
nincs vinyó? tessék beszerezni! haver vett egy hibásat(a vinyó szar, de a keret jó) 2000-ért, s beletett egy 10.000-ft os WD átflashelt WD vinyót.
így kb 12-13 ezerből lett egy 120 gigás xbox vinyója. -
#26835 X360
Imgburn vagy Clonecd-vel kell irni.
Kapni fox egy iso-t, meg egy .dvd kiterjesztesu fajlt. A .dvd tartalmazza a retegvaltasi pontot, fontos, h legyen, ezt olvastasd be a cd iro programba.
DVD-DL-re kell irni, max 2,4x sebességgel. kb 40 perc.
minosegi DVD-DL-re ird, sajnos draga cca. 400 HUF -
mrzsul #26834 Heló!!! Tegnapelőtt vittem végig a Dreamfall:The longest journet. Annyira tetszett hogy rögtön szedtem is le a játék első részét a The longest journeyt. A baj csak az hogy nem találom a patcheket meg a magyarítást hogy honnan lehet hozzá letölteni. Aki tudja légyszi dobjon be egy linket. Köszi!!!!! -
#26833 majdnem, csak arra kell vigyázni, h a layerváltási pontot jól állítsd be.
Img-burn-el szoktál írni a játékoat rá, abban szépen be lehet állítani.
(minden játéknál ugyanott van a layerváltás) -
#26832 Szerintem csak kiírni. Ott magát a gépet kell buherálni, nem a játékot ha jól tudom. -
#26831 Tudnátok valami infot adni xbox360 ügyben.
Öcsém megkért, hogy húzzak le egy játékot xbox360-ra valami haverjának. Megtaláltam torrent oldalon a Splinter Cell Double Agent-et. Nos ha egyszer lejön, akkor mit kell vele csinálni. Elvileg kicsomagolás után kapok egy isot-. Nfo fileban semmi nincs írva erről. Van hozzá valami crack vagy patch, vagy mágikus ráolvasás? Vagy csak simán ki kell írni és buzgón imádkozni, hogy működjön? -
#26830 Igen, még azt hiszem élek A sok munka miatt csak távolról figyelem az eseményeket -
#26829 ééééésssss BUÉK :) -
#26828 BUÉK! ;) -
Tomsess #26827 BÚÉK for evrivan!!! Remélem jól telt a szilveszteretek -
#26826 BUÉK mindenkinek:) -
#26825 buék -
#26824 BUÉK:D -
csgj #26823 Tudom, régen voltam itt, de azért BUÉÉÉÉÉÉK! :) -
#26822 B.Ú.É.K! -
#26821 Boldogabb Új Évet Kívánok Kalandorok!
-
#26820 BUÉK srácok:) -
#26819 Boldog Új Évet mindenkinek !!!
-
#26818 Boldog új évet Mindenkinek!!!