The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd közöld a végleges konfigodat és ha elvetemült is vagy, akkor futtass le egy 3DMark 2005 (v1.30] vagy 3DMark 2006 (v1.1) tesztet, meg ilyesmiket...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az AMD-hez is
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Alaplap p45-ös intel chipsetet tartalmaz. Ehhez gondolom kell külön driver, de az intel oldalán nem igazán igazodok el.
Az amd x2-es procikhoz volt külön driver winxp-hez. Intel procikhoz is kell?
Szóval ez a két dilemám van.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Én frissítem az F9-re. Ez bekerül a BIOS1-be, és ha elindul átkerül a BIOS2-be is vagy ott ott marad az F9f, és ha felrakom az F10-et, akkor kerül át a BIOS2-be az F9?
Vagyis mindig egyel régebbi BIOS van a BIOS2 -ben?
GMikivel tökéletességre törekszünk, ezért jelzett néhány hibát, küldött néhány korrigálható hibát az *.xls-ek és a képek segítségével, de amúgy azok se voltak olyan égbekiáltó hibák - 1-2 elgépelésttõl eltekintve.
Csak Miki és Én is maximalisták vagyunk: nevelni akarjuk a magyartalanul beszélõ magyarokat, nemcsak kiszolgálni õket 😊))
A computer motherboard that contains two BIOS chips, a main BIOS and a backup BIOS. This type of motherboard setup helps a motherboard recover from any issues that may happen during a BIOS update, helps protect the BIOS from any potential virus, and helps with any other issues that may arise related to the BIOS.
[merlinw.org]
Asus-nál legalább odaírták.
Amúgy igen, dual BIOS-os. De mit tárol a 2. BIOS-ban?
Lényeg, hogy csak úgy verzióimádatból nem tennék fel soha betüjelzésû (F9a,b,c...z) BIOS-t, csak ha feltétlen muszáj.
[merlinw.org]
i2k:
Akkor Neked se mondtak többet?
Azért valamennyire csak hátráltathatja,mert addig nem kerülhet gyártás alá ameddig nem javítottad a hibákat!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Még kaptam hibavisszajelzéseket, de azok nem hátráltatják a megjelenést.
Ha megtámadják a VMWare-es OS-t akkor sem fének hozzá az adataidhoz, hiszen ha külön nem kapcsolod a lemezeidet, nem léteznek a virtuális OS számára.
[merlinw.org]
Tudsz valamit mikor lesz a boltokba?A Dracula 3-ról:
Ez a magyarul megjelent Draculának a 3. része,semmi köze az Originhez.
Kíváncsi leszek ezt is kiadják e magyarul!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Otthonra a feleségem kedvéért, hogy ne unatkozzon (mert veszélyeztetett terhes), be akarom vezettetni a netet ami kábeles lesz.
Az otthoni gépemen van néhány elég fontos dolog, ezért arra gondoltam, hogy föltelepítek egy VMWare-t és mondjuk egy virtuális XP alól fogok netezni. Elsõ kérdésem, hogy ez megoldható -e? Második kérdésem, hogy mennyire lesznek biztonságban a dolgaim a normál környezetben (magyarul föl lehet e törni a gépet illetve hozzáférhetnek e a dolgaimhoz, miközben VMWare alatt netezek?
Van erre vonatkozólag valakinek tapasztalata? Esetleg hagyjam a VMWare-t és hozzak létre egy felhasználót korlátozott jogokkal? Mi lenne szerintetek a legjobb megoldás?
A szerveren fenn lévõ Drakula nem azonos a Dracula: Origin-nel.
Szerintem, igen, ez a 3. része a korábbi Drakula-sorozatnak.
Egy kis rendet teremthetnétek a drakulák között. Akkor ez a Drakula most nem egyenlõ a már egyszer fent volt Drakula Origin-el?
Régebben megjelent két drakula rész is, amit magyarul is kiadtak hivatalosan (még én töltöttem fel akkor a ketteskére <#vigyor0>#vigyor0>). Most akkor ez a Dracula_3_Path_Of_The_Dragon lenne a folytatása?
Amúgy Gigabyte alaplap BIOS-nál mi az hogy 9F9?
Mert én ezt raktam fel anno rögtön, és alapon is hibázott.
Most ne mis látok ilyet, csak 9F-et.
Ezt felraktam és már alapon se hibázott. 😄
Amúgy miért tart a BIOS frissítés kb 6 percig?
Az ASUS-on kb. 30 mp volt.
De, idõköben sikerült - egy nagyon pofátlanul egyszerû módszerrel - megoldani a szerkeszthetõ forráskód problematikát, így már SAJÁT forráskódom lett, angol alapokon, melyet sokkal könnyebben tudok szerkeszteni...
Ezer hála, hogy segíteni próbáltál! Köszönöm.
Privi ment.
(csak RELOADED volt, remélem megfelel)
[merlinw.org]
A magyarításához kellene valamelyik változat.
A "Reloaded"-féle megvan, de az "csak" angol, és nincs benne a többi világnyelv.
Az oroszok elkészítették a saját lokalizációjukat, sikerült is beszerznem, de a csomagban lévõ speciális fájl struktúrája és az orosz nyelv miatt, nem tudom magyarítani...
Tudnátok nekem segíteni a fenti valamelyik verzió beszerzésével? Fontos lenne...
Köszönöm.
Pénteken telefonáltak, hogy megjött az új gépem, de sajnos csak csütörtökön tudok érte menni.
Közben visszajött a 701-es eee pc-m is a javításból. Megcsinálták a kameráját. Futár hozta házhoz, mint ahogy futár is vitte el, természetesen ingyen. Elvitelkor az volt a szállítólevelen, hogy szlovákiába viszik javítani. A csomagon amiben jött, viszont az volt, hogy cseh országból érkezett. Szóval többet utazgatott a kicsike, mint én az egész nyaralásom alatt :-)
Az ASUS Sonar-nak van valami light-osabb verziója, elvileg jól szól (bár szerintem ez még így is horror ár). A Terratec kártyák sem rosszak van HW-s EQ is rajtuk, bár nem tudom Vista alatt hogy állnak. Illetve, fõleg ha XP-t használsz, akkor használtan Audigy 1/2 és softmod Audigy 4-re (elég sokat javít a hangzáson), esetleg kX driverekkel (bár az inkább profiknak).
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Nekem csak az a gondom velük, hogy nem lehet hangszínt állítani rajta - még a szoftveres mixere se tud sávkiegyenlítõzni -, a Windows-érõl pedig inkább nem mondanék semmit... 😊
Tényleg: nem horror árakon manapság melyik kártya lenne jó választás PC-s film és HDD mixelgetéshez?
Sajnos most jön a sötét oldal, amiben igazat kell adnom neked, hogy sajnos a driverekkel tényleg nagyon sz*rul áll a Creative, nekem mondjuk szerencsém volt, mert a játékok/filmek/zenehallgatás-nál semmi problémám nem volt, eszméletlenül jól szól a kártya, a felújított CMSS meg kis túlzással 5.1+-et varázsol a sima sztereóból. Viszont hangszerkesztésnél már jöttek elõ idegesítõ problémák: pl. a MIDI-n még mindig nem mûködnek az Aux3-4 Effektek (ezt 2,5 éve nem sikerült orvosolniuk) vagy az ASIO-nál az 1ms késleltetésnél eléggé pattog a hang, úgyhogy kénytelen az ember legalább 2ms-os latency-t használni.
Szóval a kártya egyáltalán nem sz*r, csak a támogatás az, de azért én reménykedem, hogy egyszer lesz tökéletes driver (mégha 3rd party is). Inkább az a probléma, hogy nincs nagyon alternatíva a hangkártyák között, én legalábbis nem sok ilyen 2 az egyben kártyáról tudok, ami jó zeneszerkesztéshez is és játék/filmezéshez is.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Egy átlag otthoni játékos masina tehát kb 15-20ft-ot eszik óránként.
[merlinw.org]
Hát nálam max. 10 órát megy egy gép, azt is csak ritkán és kizárólag hétvégei napon.
A legutóbbi SB Live 24bit hangkártyámhoz rossz telepítõlemezt adtak, amit úgy kellett valami orosz oldalról levadásznom. Az egyik haverom azért vitte vissza ugyanazt a kártyát, mert nem tudta telepíteni...