33675
-
#27057 Rohadt weboldalak, le vannak tiltva a kép linkelések...
Szóval ilyen kábel kell neked:
S/PDIF kábel -
#27056 Na akkor sorban:
- Nem olyan drága a HDMI kábel, bár van ahol csak nagyon minőségi kábelt árulnak aranyárban (mondjuk aranyból is van...).
- SB Live! nem zavar be, mivel a Radeon-ban külön hangchip van úgyhogy azon fog szólni a hang.
- Nem csak TV-re, monitorra is használható a cucc, illetve minden olyan kijelzőre, aminek van HDMI bemenete.
- A kép szerintem nem lesz szebb, mint DVI-n, csak egyszerre lesz kép+hang külön kábel nélkül. -
#27055 Még valami: totál analfabéta vagyok [vagy ha tudtam, elfelejtettem] - mi az értelme ennek a HDMI-nek a védhető tartalom védésén, és a "mindent egy kábelen" felül?
Csak TV-re használható a cucc?
"HDMI kompatibilis" monitoron szebb tőle a kép?
Jöhetnek netről jövő cikkek is. Fogalmam sincs hogy keressek, meg most már időm sincs, 10 perc és zár a könyvtár...
-
#27054 Utánanéztem, ilyen S/PDIF kábelre lenne szükséged:
De azért nézd meg, hogy van-e a hangkártyádnak ilyen (belső) kimenete! -
#27053 Tényleg, HDMI-t hogy tudok használni a Radeon 4850-esemmel?
[Nincs erre alkalmas TV-m, sőt, egyáltalán nincs TV-m, csak kíváncsi vagyok.]
- rohadt drága HDMI kábel... mennyi az annyi?
- SB Live 5.1 bezavar?
- mi kell még?
-
#27052 Össze lehet...
A 2 tápcsatlakozó mellett van egy audio csatlakozó lefedve, azt kell összekötnöd a hangkártyával (úgy rémlik az Audigy-nek is van ilyen csatlakozója, bár elég régi kártya...). Már csak megfelelő kábelt kellene szerezni... Sajnos a Gigabyte-hoz nem adtak. -
#27051 Szerintetek össze lehet kötni egy GTX 260-at egy Audigy 2 -vel?
Azt akarom, hogy amíg nincs tápom legalább néhány sorozatot megtudjak nézni TV-n, és ahhoz ezt a gépemet kell összekötni DVI-HDMI kábellel a TV-vel, mert ugye abból átraktam ebbe a tápot.
Azon HDMI kábelen ment a kép és a hang is.
De ezen a gépen ezt nem bírom elérni. Ha meg külön kábelen viszem a hangot egyszerűen nem érzékeli a TV.
-
#27050 Fent van polcon Cedega 7, és Crossover Pro 7.1 és külön a Crossover for Games 7.1.2 is.
A Pro tartalmazza a Games-t, viszont, ha felrakod az újabb Games-t akkor nem használhatod a pro egyéb előnyeit. Ön dönt:)
Crossover alkalmazás lista
Cedega lista
És végül még egy alternatíva Windows-os mahinálásra: wine-doors -
#27049 Feldobom, bár akadt egy kis problémám, amit megoldani még nem tudtam, viszont helyette megoldottam egy másik problémát:)
A megoldatlan probléma:
Cedega 7.0 felment, Spore Demo letölt, de nem indul Direct3D hiánya miatt. DX-et még nem tudtam ráerőszakolni, neten pedig érdekes módon még nem találtam rá megoldást.
A megoldott:
Ugyanakkor wine-re gyönyörűen felment a 2008 márciusi DX9c, amivel trackmania és egyéb finomságok is elindulnak:)
DX9c 08mar for Wine
DX9c 08nov for Wine
-
#27048 Igen jöhet, feltétlenül ki fogom próbálni.
Hétfőtől már elvileg teljes aktivitással itt leszek. -
#27047 Nekünk is GTS Datanet van. Megbízható szolgáltató. Az áraik igazodnak a trendhez. Sajna DigiTV nem sok helyen van:( -
#27046 Axon: köll Cedega 7.0?
Megy vele a Spore:) -
#27045 sztem az majdnem mindegy..ugyis majd mindeki tcomot hasznal
-
#27044 Sima ADSL -t szolgáltatóváltással. A mostani 7600 rohadt sok 4 Mbit -ért. -
#27043 Netet akarsz toluk v hostingot? vps-t? -
#27042 Hát azért néztem, mert ők a legolcsóbbak.
Viszont most olvastam, hogy a GTS Datanet a lakossági ügyfeleket eladja, és inkább az üzleti partnerekre koncentrálnak.
Akkor nem célszerű/lehet nem is lehet már hozzájuk szerződni nem? -
#27041 Kirol:
Szerintem megbizhato, ha nem is a legolcsobb. -
#27040 Tud valaki valamit GTS-Datanetről!
Esetleg van náluk valaki?
Megbízható, jó szolgáltató, vagy sem? -
#27039 Jó gyógyulást! :) -
#27038 Üdvözlet mindenkinek!
Visszatértem egy mandulával szegényebben. Túléltem, nem is érdemes rá szót pazarolni. Jövőhéttől dolgozom, most csak beugrottam a melóhelyre.
Jól esett a laptopomért aggódásotok. Szerencsére itt még (Debrecen) hírből sem ismerik a kórházi szarkákat, így senki nem vetett rá szemet. Megnéztem rajta a teljes Twin Peaks sorozatot (szuper volt). Wifi pont volt körülöttem bőven (néha 6 is egyszerre), de 15 %-nál csak egyetlen egyszer ment az egyik feljebb. Arra rá is csatlakoztam, de 2-3 másodpercnyi "netezés" után ledobott és el is tűnt ez a pont is.
-
#27037 Komolyan? És ezért. Jajj! :( -
#27036 Veszteséges volt sajnos. -
#27035 Kíváncsi vagyok majd az évvégén megjelenő 2. részre.
Az 1 tényleg felejthetetlen élményt nyújtott. Még most is emlékszek bizonyos részekre, ami tök meglepő ennyi év után. Pl. a klasszikus autóversenyes szopásra, vagy a hajóra felszökős küldire, vagy a repteresre. Sok kép beugrik. Egyszóval zseniális az a játék!
Most eszembe jutott, a Dreamfall -nak nem az a vége, hogy álomba merül a csaj? Miért nem csinálnak már folytatást neki? -
#27034 Lehet, h van nekik valami franko PS3 emujuk? :)
A Godfather, az a filmek meggyalázása volt. Szinte minden vacak volt abban a játékban, és ahogy mondod a 2001-es (ha jol emlexem) MAFIA rommá verte. A MAFIA az egyik legkerekebb sztoriju jatek, amivel jatszottam valaha -
#27033 jaja, a futtatást a tesztPS3-on csinálják.
külön debug-rendszereken, gondolom a Sony adja a fejlesztőknek. -
#27032 PC-n programoznak de ott van a gép mellett egy PS3 is. -
#27031 Ha már konverziónál tartunk. Ha van egy ötlet PS3-ra, akkor azt nem PC-n programozzák?
Ha meg azon, akkor amíg kész nem lesz, nem is látják, hogy mit csinálnak, mert PC-n nem fut? Mert ha futna, akkor nem kellene portolni. Nem?
Amit a legjobban nem értek, azt pl. a The Godfather 2 szörnyűség.
Kijött ugye az 1, ami gázabb volt, mint az x évvel azelőtti Mafia.
Most kijön 1 hónap múlva valami mobiltelefon minőségű 2. rész.
Ők nem látják, hogy ez nem jó, csúnya, meg egyebek? Ha meg látják, miért nem tesznek ellene? Jó ha bebukják a dolgot? Ha meg ilyen szart is el lehet adni, akkor miért rinyálnak, hogy nincs pénz? -
#27030 Exclusive (exkliziv) Kizárólagosan !!!!
Mik vagyunk mi, grécsilászlók?
De soxor az exkluzivitas csak idoleges, azaz csak egy platformon startol a jatek, es tobb kevesebb csuszassal kitoljak masik platformra is. Nyilvan ez fugg attol is, h mennyi plusz melot jelent a konverzio.
-
#27029 az "exkluzív" éppen azt jelenti. az "exclude" szóból származik, ami "kizárni"-t jelent.
exkluzív interjú: CSAK annak az újságnak ad interjút.
exkluzív megjelenés: CSAK arra.
a valóságban ez persze máshogy van... de a jelentése ez. -
#27028 Hát bízzunk benne, hogy egyszer játszhatunk majd PC-n is Heavy Rain-t. :)
De én nem sok esélyt látok. Ha meg 5-6 év múlva lesz, akkor meg már nem is emlékszünk majd rá. -
Szeszmester #27027 Töltöm, köszi. -
#27026 Ezt próbáld -
Szeszmester #27025 Kis segítséget szeretnék kérni.
Szeretném telepíteni a magyarítást, de miután elindítom magát a folyamatot (be van állítva a célkönyvtár és okézok), hibaüzenetet dob.
Nincs elég memorial vagy mi. Két gépen is kipróbáltam.
Ilyenkor mi a teendő? A magyarított fájlok elérhetőek valahol?
-
#27024 PS3 még új... Azért elég sok portra érdemes PS2 játékot kaptunk az évek során. MGS1-2 is 3-4-5 évre a PS verzió után jött hozzánk. GTA VC is 1 év után. Idén meg a 20 éve Nintendo exkluzív Street Fighter jön PC-re. De beszélhetünk a Sega-s Sonic-ról is, egyebek. Minden csak biznisz kérdése. Ha a másik oldalt nézzük, mégis csak vállalatokról van szó, akik elsősorban azért működnek, hogy pénzt keressenek, tudják fizetni az alvállalkozókat, a marketinget és hogy újabb munkákat tudjanak szerezni. Mint minden más vállalkozás.
Nem szabad naivnak lenni. A Sony, EA, Ubi és a többi kiadó/fejlesztő cég sem különb más szolgáltatóktól. Úgy dolgoznak, hogy megérje nekik. Ha a PC-s eladások gyengék, jófejségből nem fognak költeni x milliót csak hogy örüljünk.
Az exkluzivitással kapcsolatban meg: Sony ad egy táska pénzt érte, a kiadónak megvan a fix bevétele bizonytalansági ráta nélkül, mérlegeli és ha megéri neki, akkor elfogadja azt. Ez mindkét cégnek biztos, kényelmes megállapodás.
Azonban, ha a lejár a szerződés és úgy érzik, hogy lehet/akarnak még az adott projektből pénzt kicsikarni akkor portolhatják máshova is. Bár általában addigra új projektbe kezdenek és inkább azt csiszolgatják.
Én sem örülök, hogy nincs Photoshop Linuxra, viszont elfogadom, hogy nem éri meg az Adobe-nak. Én sem szívesen fejlesztek nyílt forráskódban, illetve úgy hogy nem éri meg. Ahogy te vagy én sem fektetünk nagyobb összegeket semmibe úgy, hogy nem biztosított a haszon. -
#27023 Értettem én elsőre is a kérdést, csak én az exkluzívitást hangsúlyoztam a mondandómban, te meg a PS3-t. Az igazság az, hogy nem is tudnék mondani más PS3 exkluzív címet, mert nem ismerem a PS3-as játékokat. Én abban bízom, amit Merlin is írt, hátha kiadják majd PC-re is idővel... -
#27022 Most persze lehet mellébeszélni!
Csak ettől nem lesz nekünk jobb. (Nem lesz pl. Heavy Rain -ünk.)
De akkor se tud szerintem senki megnevezni egy olyan játékot se, ami PS3 exkluzív lett volna és kijött volna PC-re. -
#27021 X exkluzív = arra jelenik meg első sorban, arra fejlesztik. Sosem jelentette azt, hogy ha van piaca más platformokon, akkor nem jelenik meg később.
Lásd Metal Gear Solid. Első kettő PS exkluzív volt, pár évre rá kidobták PC-re is őket, majd rájöttek, hogy ez nekik nem biznisz, és ennyiban is maradtak.
A lényeg, hogy az exkluzivitás egy szerződés, aminek van egy érvényességi ideje. A lejárta után a fejlesztőn és a kiadón áll a dolog. -
#27020 Akkor felteszem még egyszer a kérdést:
Pl. mi jött ki PC-re, ami eredetileg PS3 exkluzív volt?
Értsd PS3 exkluzív = Nem PS2, meg Xbox360, meg telefon, stb. exkluzív.
Ezt nem kötekedésből írom, csak elkeseredettségből. Pont amit írtál Heavy Rain, Fahrenheit az ami nagyon kellene nekem, GoW2, 3-at pl. leszarnám. -
#27019 Anno a GTA 3 is PS2 exkluzív volt, aztán mégis kiadták PC-re. Fable-vel is úgy volt, hogy csak Xbox-ra jön. Így értettem, hogy dőltek meg ilyen dolgok. Szóval, reménykedem, különben is kalandjátékot gamepaddel irányítani... -
#27018 Pl. mi jött ki PC-re, ami PS3 exclusive?
Én egyet se tudok. A Sony egy f@sz!