The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval ilyen kábel kell neked:
S/PDIF kábel
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
- Nem olyan drága a HDMI kábel, bár van ahol csak nagyon minõségi kábelt árulnak aranyárban (mondjuk aranyból is van...).
- SB Live! nem zavar be, mivel a Radeon-ban külön hangchip van úgyhogy azon fog szólni a hang.
- Nem csak TV-re, monitorra is használható a cucc, illetve minden olyan kijelzõre, aminek van HDMI bemenete.
- A kép szerintem nem lesz szebb, mint DVI-n, csak egyszerre lesz kép+hang külön kábel nélkül.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Csak TV-re használható a cucc?
"HDMI kompatibilis" monitoron szebb tõle a kép?
Jöhetnek netrõl jövõ cikkek is. Fogalmam sincs hogy keressek, meg most már idõm sincs, 10 perc és zár a könyvtár...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De azért nézd meg, hogy van-e a hangkártyádnak ilyen (belsõ) kimenete!
- rohadt drága HDMI kábel... mennyi az annyi?
- SB Live 5.1 bezavar?
- mi kell még?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A 2 tápcsatlakozó mellett van egy audio csatlakozó lefedve, azt kell összekötnöd a hangkártyával (úgy rémlik az Audigy-nek is van ilyen csatlakozója, bár elég régi kártya...). Már csak megfelelõ kábelt kellene szerezni... Sajnos a Gigabyte-hoz nem adtak.
Azt akarom, hogy amíg nincs tápom legalább néhány sorozatot megtudjak nézni TV-n, és ahhoz ezt a gépemet kell összekötni DVI-HDMI kábellel a TV-vel, mert ugye abból átraktam ebbe a tápot.
Azon HDMI kábelen ment a kép és a hang is.
De ezen a gépen ezt nem bírom elérni. Ha meg külön kábelen viszem a hangot egyszerûen nem érzékeli a TV.
A Pro tartalmazza a Games-t, viszont, ha felrakod az újabb Games-t akkor nem használhatod a pro egyéb elõnyeit. Ön dönt😊
Crossover alkalmazás lista
Cedega lista
És végül még egy alternatíva Windows-os mahinálásra: wine-doors
[merlinw.org]
A megoldatlan probléma:
Cedega 7.0 felment, Spore Demo letölt, de nem indul Direct3D hiánya miatt. DX-et még nem tudtam ráerõszakolni, neten pedig érdekes módon még nem találtam rá megoldást.
A megoldott:
Ugyanakkor wine-re gyönyörûen felment a 2008 márciusi DX9c, amivel trackmania és egyéb finomságok is elindulnak😊
DX9c 08mar for Wine
DX9c 08nov for Wine
[merlinw.org]
Hétfõtõl már elvileg teljes aktivitással itt leszek.
Viszont most olvastam, hogy a GTS Datanet a lakossági ügyfeleket eladja, és inkább az üzleti partnerekre koncentrálnak.
Akkor nem célszerû/lehet nem is lehet már hozzájuk szerzõdni nem?
Esetleg van náluk valaki?
Megbízható, jó szolgáltató, vagy sem?
Visszatértem egy mandulával szegényebben. Túléltem, nem is érdemes rá szót pazarolni. Jövõhéttõl dolgozom, most csak beugrottam a melóhelyre.
Jól esett a laptopomért aggódásotok. Szerencsére itt még (Debrecen) hírbõl sem ismerik a kórházi szarkákat, így senki nem vetett rá szemet. Megnéztem rajta a teljes Twin Peaks sorozatot (szuper volt). Wifi pont volt körülöttem bõven (néha 6 is egyszerre), de 15 %-nál csak egyetlen egyszer ment az egyik feljebb. Arra rá is csatlakoztam, de 2-3 másodpercnyi "netezés" után ledobott és el is tûnt ez a pont is.
Az 1 tényleg felejthetetlen élményt nyújtott. Még most is emlékszek bizonyos részekre, ami tök meglepõ ennyi év után. Pl. a klasszikus autóversenyes szopásra, vagy a hajóra felszökõs küldire, vagy a repteresre. Sok kép beugrik. Egyszóval zseniális az a játék!
Most eszembe jutott, a Dreamfall -nak nem az a vége, hogy álomba merül a csaj? Miért nem csinálnak már folytatást neki?
A Godfather, az a filmek meggyalázása volt. Szinte minden vacak volt abban a játékban, és ahogy mondod a 2001-es (ha jol emlexem) MAFIA rommá verte. A MAFIA az egyik legkerekebb sztoriju jatek, amivel jatszottam valaha
külön debug-rendszereken, gondolom a Sony adja a fejlesztõknek.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha meg azon, akkor amíg kész nem lesz, nem is látják, hogy mit csinálnak, mert PC-n nem fut? Mert ha futna, akkor nem kellene portolni. Nem?
Amit a legjobban nem értek, azt pl. a The Godfather 2 szörnyûség.
Kijött ugye az 1, ami gázabb volt, mint az x évvel azelõtti Mafia.
Most kijön 1 hónap múlva valami mobiltelefon minõségû 2. rész.
Õk nem látják, hogy ez nem jó, csúnya, meg egyebek? Ha meg látják, miért nem tesznek ellene? Jó ha bebukják a dolgot? Ha meg ilyen szart is el lehet adni, akkor miért rinyálnak, hogy nincs pénz?
Mik vagyunk mi, grécsilászlók?
De soxor az exkluzivitas csak idoleges, azaz csak egy platformon startol a jatek, es tobb kevesebb csuszassal kitoljak masik platformra is. Nyilvan ez fugg attol is, h mennyi plusz melot jelent a konverzio.
exkluzív interjú: CSAK annak az újságnak ad interjút.
exkluzív megjelenés: CSAK arra.
a valóságban ez persze máshogy van... de a jelentése ez.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
De én nem sok esélyt látok. Ha meg 5-6 év múlva lesz, akkor meg már nem is emlékszünk majd rá.
[merlinw.org]
Szeretném telepíteni a magyarítást, de miután elindítom magát a folyamatot (be van állítva a célkönyvtár és okézok), hibaüzenetet dob.
Nincs elég memorial vagy mi. Két gépen is kipróbáltam.
Ilyenkor mi a teendõ? A magyarított fájlok elérhetõek valahol?
Nem szabad naivnak lenni. A Sony, EA, Ubi és a többi kiadó/fejlesztõ cég sem különb más szolgáltatóktól. Úgy dolgoznak, hogy megérje nekik. Ha a PC-s eladások gyengék, jófejségbõl nem fognak költeni x milliót csak hogy örüljünk.
Az exkluzivitással kapcsolatban meg: Sony ad egy táska pénzt érte, a kiadónak megvan a fix bevétele bizonytalansági ráta nélkül, mérlegeli és ha megéri neki, akkor elfogadja azt. Ez mindkét cégnek biztos, kényelmes megállapodás.
Azonban, ha a lejár a szerzõdés és úgy érzik, hogy lehet/akarnak még az adott projektbõl pénzt kicsikarni akkor portolhatják máshova is. Bár általában addigra új projektbe kezdenek és inkább azt csiszolgatják.
Én sem örülök, hogy nincs Photoshop Linuxra, viszont elfogadom, hogy nem éri meg az Adobe-nak. Én sem szívesen fejlesztek nyílt forráskódban, illetve úgy hogy nem éri meg. Ahogy te vagy én sem fektetünk nagyobb összegeket semmibe úgy, hogy nem biztosított a haszon.
[merlinw.org]
Csak ettõl nem lesz nekünk jobb. (Nem lesz pl. Heavy Rain -ünk.)
De akkor se tud szerintem senki megnevezni egy olyan játékot se, ami PS3 exkluzív lett volna és kijött volna PC-re.
Lásd Metal Gear Solid. Elsõ kettõ PS exkluzív volt, pár évre rá kidobták PC-re is õket, majd rájöttek, hogy ez nekik nem biznisz, és ennyiban is maradtak.
A lényeg, hogy az exkluzivitás egy szerzõdés, aminek van egy érvényességi ideje. A lejárta után a fejlesztõn és a kiadón áll a dolog.
[merlinw.org]
Pl. mi jött ki PC-re, ami eredetileg PS3 exkluzív volt?
Értsd PS3 exkluzív = Nem PS2, meg Xbox360, meg telefon, stb. exkluzív.
Ezt nem kötekedésbõl írom, csak elkeseredettségbõl. Pont amit írtál Heavy Rain, Fahrenheit az ami nagyon kellene nekem, GoW2, 3-at pl. leszarnám.
A BS1 Remake nagyon jól néz ki, de kár, hogy ilyen vackokra jelenik meg... Mostanában egyre többször adnak ki kalandokat hülye konzolokra, jelen pillanatban úgy áll, hogy a Heavy Rain és a Fahrenheit 2 is PS3 exkluzív lesz, de azért dõltek meg már ilyen dolgok, úgy hogy reménykedem...
Az utóbbi idõben úgy tûnik én lettem a Still Life felelõs, ami nem csoda, ugyanis az elsõ rész nagyon hamar a szívemhez nõtt. A Still Life második része most a jelek szerint hamarabb révbe ér, ugyanis a játékot kiadó német cég (Rondomedia) Március 30-ra garantálja a játék megjelenését. Reméljük, hogy ez nem csak a német verzióra lesz igaz, mivel idõközben az is kiderült, hogy a játék azzal együtt, hogy szépen fog kinézni, barátságos gépigénnyel is rendelkezni fog. Ezt a teljes cikket elolvasva láthatjátok.
[merlinw.org]
Lenne egy gondom, új albérletben lakom, és valami gond van a nettel. Nem az én albim, így nem sokat tehetek jelenleg, de délután elkérem a router-jelszót, onnantól kicsit nõnek a lehetõségeim.
A gond: szakadozik a net. néha-néha 1-2 mp-re nincs net. ez böngészés közben még nem is olyan zavaró(bár a youtube töltések megállnak, meg ilyenek), de ami nagyon szar, h az MSN is megszakad. azonnal újracsatlakozik persze, de nekem is zavaró, h állandóan csatlakozni kell, meg másoknak is h szinte percenként újra bejelentkezem
még nem próbáltam, de gondolom online játékok, skype is ugyanígy szakadozik.
mit érdemes elõször megnézni? szerintem meg a géppel van a gond.
vmi 5let?
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/