The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezekbõl sokat én is magyarul kezdtem el nézni, és egyáltalán nem volt bajom a magyar hangokkal. Mondjuk egyes esetekben elég furcsa volt a karakterek angol hangja. Volt, hogy a magyar sokkal jobban tetszett, és az eredeti irritált.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Én mindent szinkronnal nézek amit csak lehet. Kivétel, ha nézhetetlenül rossz a szinkron. Általában 10-bõl 8 sorozatnak tetszik a szinkronja.
Például ezeknek jó a szinkronja szerintem, pedig sokan fikázzák:
24 <--Selmeczi Roland, majd késõbb Kõszegi Ákos lett Jack Bauer magyar hangja. Tökéletes szerintem. Minõségi szinkron, a mellékszereplõk hangjai is nagyon jók.
Battlestar Galactica <--Starbuck magyar hangja Böhm Anita és nagyon rossz. A többi szereplõ jó.
Generation kill <--egész jól hasonlít egy-két hang az eredetire. Jó.
Prison Break <--1. évadot magyarul láttam és jó volt a szinkron
Heroes <--jó
Lost <--nagyjából jó.
Dexter <--az eredeti hang tényleg jobb(fõleg a belsõ monológok), de
magyarul is élvezhetõ.
Pushing Daisies <--jó
Sanctuary <--bûn rossz, senkinek nem ajánlom szinkronnal
The Unit <--jó
Star Wars: Clone Wars <--még nem volt szinkronnal, de állítólag azok
fogják szinkronizálni akik a filmet is, tehát jó.
The IT Crowd <--tûrhetõ szinkron. Angolul jobb egy kicsit az Ír akcentus miatt.
Stargate SG1 <--Elsõ 4 évad nagyon jó volt, de utána változott a szinkron de még így is élvezhetõ.
Stargate Atlantis <--naqyon jó. Minõségi szinkron. Talán csak Dr. Carson Beckett magyar hangja picit furcsa.
Nip/tuck <--jó
Dr. House <--Szakácsi Sándor jobb volt, de Kulka János sem rossz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amúgy a Mass Effect valóban nagyon jó, csak még mindig nagyon az elején járok.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Tény és való, hogy születtek idióta magyar címek, de ugyanakkor van sok jó is (sokkal jobb, mint az eredeti). Pl. A The Men from Earth - Az õslakó...
Személy szerint nekem sokkal szimpatikusabb, ha a moziplakátról egy magyar név köszön vissza, mint egy angol. Lassan már annyira túlcsordul az amerika-mánia, hogy nemcsak az eredeti nyelvû címre, eredeti nyelvû hangra fogunk esküszni, hanem az amerikai zászlóra is. Elég idegesítõ a filmes és sorozatos fórumokon azt olvasgatni, hogy milyen rossz lett magyar szinkron. Pedig szimplán csak arról van szó, hogy vérpistike otthon letöltötte xy mozgóképes alkotást angolul, aztán megszokta a hangot.
Mass Effect-et meg nem sietem el. ráér.
Vettem a minap Age of Empires 1+kieg + 2+kieg Collection-t 1700-ért😄 az volt jó😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Mert úgy reklámozták, hogy nekem az jött le új részek lesznek, bár nem volt így kiírva, hogy új évad az igaz.
De ez a rész se az elõzõ évad elsõ része, hanem a vége felé egy. Na most ilyet beadni.
Aztán a House is ismétlés, nem is ad semmi újat? Csak ismétel?
Megnéztem elõbb Terminátor elsõ 20 percét, egy szar.
Azt hittem én is, hogy új rész lesz, erre... amint felismertem az összeállítás mivoltát, rögvest Turn Off.
Mentem Mass Effect-ezni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Úgyhogy, lehet, hogy benézek majd Pécsre, a szaküzletbe 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most volt akciós amúgy, én is úgy vettem meg.
Még "olcsóbbítva" szerintem a 2. rész megjelenése körül lesz: nem idén.
azt várom h lemenjen az ára😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Én megvettem.
Fordítások megunásakor (The Witcher, GRID, Gears of War, Mass Effect) játszom vele - s akkor bizony 1-1,5 óra elmegy 😊))
Day of the Tantacle,
Monkey Island sorozat
Warcratf 3
Transport Tycoon
amiket még jó lenne
Call of Juarez
Mass Effect
GTA többi része
Warcraft 1
ja meg Sam&Max-et is veszek egyszer mindenképp

Mindenesetre A VMware nem panaszkodott és simán felment a 64 bites win7 a 32 bites ubuntumra. Már netezni is tudok vele. Hamarosan próbát teszek 1-2 játékkal is, mivel itt már van valamilyen szintû 3D-s támogatás is.
Mindenesetre nem ártana vagy 8 giga ram a gépembe.
32 bites egész friss változatot. talán 1 hónapja.
A topikjában meg a sok f@sz nem bírja megmondani.<#boxer>#boxer>
A "Csillagközi romboló" leadásáról a UPC tévéújságjából tudok.
A "Mónika show" és társai engem is taszítanak, a "Barátok közt" az Egyetem idején kifejezetten üdítõ elfoglaltság volt, amikor vagy tucatnyian ültünk (pasik, csajok vegyesen) a TV-szobában, a plazma tévé elõtt és néztük Magdi néni ármánykodásait... 😊))
Egyetem után valahogy nem vonzott soha a BK.
a sorozataim letöltöm, filmeket letöltöm.
mónika só, josi barát, afrikai menekült celebek, versenyt fõzõ transzvesztiták, tehetségkutatók meg valóságshowk valahogy nem érdekelnek.
barátok közt meg fõleg nem...
(egy ideig néztem, de sose történt benne semmi... aztán kimaradt egy év, és mikor megint emgnéztem egy részt, a végére megint képbe voltam... rájöttem évente 1 rész elég is...)
"Die Hard"-ra csak a film megnézése után tudtam volna "jobbat". Ellenben, mégis jobb lett volna meghagyni az eredetit.
Igen, az "Alien" használata kiábrándító.
A kedvenc sorozatomat alázzák vele.
Még jó, hogy angolul láttam az elsõ 2 évadot.
Most már csak a DVD-s vásárlások maradtak - kezdek áttérni a JÓ oldalra (kucc-kucc), és lassan összespórolok egy kis pénzt valami jó játékra, van egy sorozat elsõ évadjának kiadott DVD-jére
de az "alien" szót kitartóan halálnak fordítják a mai napig..
bolygó neve: halál
végsõ megoldás: halál
feltámad a halál...
és a kedvenc:
halál a ragadozó ellen...
meg.. a Die Hard-ból hogy lett Drágán add az életed? bár jobbat és se tudok😄
Az abszulút favoritom viszont... francia film, címe Le Bullet (a golyó)
Magyar címe: "A tökös, a török, az õr meg a nõ"😄 erre kontrázz rá😄
ez lett az a cím, amiért FIZETTEK a szinkronstúdiónak????
Érdekesség! Magyarra is megérkezett a Terminátor sorozat! ma lesz az elsõ rész asszem! vmelyik tv adón😄
Mert ugye ki kapná fel a fejét erre: Alien
De erre rögvest vették a filmet/sztorit nem ismerõ, de a cím mögött borzongatást sejtõ mozibajárók: [b]A nyolcadik utas: a halál/b]
Kár, hogy ezzel minden poént lelõttek...
Hülye RTL Klub szokta azt csinálni, hogy átnevez filmeket. Pl. megvolt VHS-en a Black Knight(magyar cím Fekete lovag) és az RTL átnevezte Gagyi lovagra.<#levele>#levele>
Vagy a másik poén a The Believer címû film. Az lett a magyar címe, hogy A hitetlen. Mióta jelenti a believer azt, hogy hitetlen?<#wilting>#wilting>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A "magyarítás"-sal nem lenne gond, ellenben a félrefordítással igen:
Battlestar Galactica nem egyenlõ "Csillagközi romboló" (magyar tévé okossága), hanem Galactica Csillagromboló[b].
S ez csak egy példa volt.
Standard: FKJ68-M2XAJ-AF1AU-45TWA
ACE Ed.: YH58D-ARW8C-C9LDT-4GX4K
Mulhollandot meg elõkotrom.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
De ha látni akarod a csilivilit, akkor natívan kell feltenned. Bár ettõl én óvva intelek. Inkább Vista-t nézzél natívan, kb ugyanaz.
[merlinw.org]
Egyénként, ha tetszett a Twin Peaks, akkor ajánlom a Veszett a világ c. filmet is (szintén David Lynch) nagyon jó kis szürreális film.
Én sorozatokat inkább tv-ben nézek, így hozzám közelebb állnak az olyanok, amik nem összefüggõek, azaz nyugodtan ki lehet hagyni részeket, mert mindegyik kerek egész. Pl. a Columbo vagy a Monk (egyébként is az olyan fõszereplõket szeretem, akik kicsit különcek, de nem degeneráltak vagy "szupernaturális"-ak, amik a mostani sorozatokra/filmekre nagyon is jellemzõek).
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Amúgy lehet bármit mondani, de olyan profin vannak megoldva, hogy könnyen függõ válhat tõle valaki, ha véleletnül el kezdi nézni.