The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Még a legújabb játékokkal kapcsolatban is akad.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Régen vadásztam én is. Pár éve felhívtam az amerikai Dark Horse kiadót, õk is azt mondták akkor, hogy ugyan terveznek könyvet, de jelenleg csak képregény van belõle. Azóta sem hallottam könyvrõl.
A képregény egyébként azóta magyarul is megjelent.
[merlinw.org]
Még nem próbáltam ki, de a 2 szerzõ (Hal Barwood & Noah Falstein, régi Lucas-os arcok) jó ajánlás, úgyhogy remélem nem csalódom, hétvégén belekukkantok. Csak az a fránya német beszéd... (Na, már mindenen sír a szám, mi?)
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Ettõl függetlenül remélem nem volt hibás a tömörítés és ki tudtad próbálni a Mataharit? Hogy tetszik a játék?
Egyébként a Birodalom árnyai-ra (Shadows of the Empire) már régóta vadászom, de évek óta sehol nem kapni, pedig állítólag ez is nagyon jó könyv.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
[merlinw.org]
Én még a nagyfloppys 360 kbyte-os idõkben kezdtem a mókát és akkor minden kbyte-ért keményen harcoltunk, úgyhogy én 10 megáért simán tömörítek, de még 1 megáért is.
Egyébként az eredeti Matahari.iso 1,6 giga méretû volt. Volt rajta egy rakás felesleges dolog amit kiheréltem belõle (directx, egy ismeretlen játék demója, egy rakás trailer különbözõ játékokból). Ezeket eltávolítva a tényleges játék valamivel több mint 800 mega.
Azóta kb 10 jelent meg hazánkban. Egyelõre 32 nem jelent meg magyarul, de szép lassan pótolgatják, ahogy nézem.
(Az utóbbi linkben szereplõ boltból szoktam rendelni a könyveket, mindig klassz kedvezmények vannak)
[merlinw.org]
Nem semmi gyûjtemény!
[merlinw.org]
A Hoth bolygón 4 lábúak vannak, míg az Endoron két lábúak!
Elnézést kérek mindenkitõl - réges-régen egy messzi... akarom mondani, régen láttam õket.
WÁÁÁ.... képes voltál -10MB-ért (~1.1%) ezt a nyomorult Linuxos UHARC-ot ráengedni az ISO-ra? A mh-i gép vagy egy negyedóráig tömörítette kifelé! <#vigyor2>#vigyor2>
Mégpedig olyan, amivel teszteltem - ez olyan példány, melyben EXCEL táblázatban vannak a szövegek, s valamit átírok (Alt - TA😎 a játékban rögvest megjelenik. Iszonyat profi.
A baj csak az, hogy feltölteni egy DVD-t nekem egy hónapig tartana... <0.5 MBites net, amit csak könyvtárban használhatok, mellettem a másik gépen is folyamatosan megy net / *.pps fájlokat töltöget a néni és a többi>0.5 MBites net, amit csak könyvtárban használhatok, mellettem a másik gépen is folyamatosan megy net / *.pps fájlokat töltöget a néni és a többi>
//Amúgy nem azért, de a Birodalmi Lépegetõk igenis ászok.
Az már más kérdés, hogy a "Birodalom visszavág" és a "Jedi visszatér" között kissé összementek szegénykéim - Lucas és/vagy a makettmestereknek hála.
Mellé tettem a magyarítást is. A cd-n rajta van a crack is valamelyik érdekes nevû alkönyvtárban.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
az erõ meg nem ûrhajó, bár tény h hatalmasabb, mint a Hive😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
mellesleg a szinkronokkal általában nincs bajom. Bár mikor elõször hallottam magyarul Goa'uld-ot, aszittem leesek a székrõl😄
Szerencsére az angol nyelvnek nagyon hasonló a hanglejtése, mint a magyarnak, így nem zavaró a szinkron.
Ellenben a venezuelai-brazil-argentin sorozatok, amiket nayámék szoktak néha nézni... jajanyám😄 Teljesen máshogy mozog a száj, mint a hang😄 Sokkal gyorsabban, pattogósabban beszélnek.
Gyerekek... sorozatok közötti ûrhajókat hasonlítotok össze??? Get a Life!!! (year, already got 5, i know😄)
Különben is, ZPM-mel módosított Wraith Hive-nál semmi se erõsebb😄
Subclass Features
ISD-I
* triple vectrals on primary thruster nozzles
* no protruding observation nodules on command tower
* main bay: 8 transverse ribs on the long walls
* secondary bay: hangar on aft wall
* device akin to linear array struts is mounted on command tower forward face
* huge quad cannons in the minor brim trench notches
* stern triangular keel plating is further astern
* tower support neck meets hull with a vertical surface
* main turrets: six doublet heavy turbolaser batteries; two doublet ion cannons
ISD-II
* ring baffles on primary thruster nozzles
* some bridge windows possibly visible on command tower
* bridge panorama situated beneath thick vertical feature
* main bay: 7 transverse ribs on the long walls
* secondary bay: hangar on forward wall
* no obvious guns in the brim trench
* stern triangular keel plating is closer to ventral bulb
* tower support neck meets hull with a continuous diagonal surface
* main turrets: eight octet turbolaser batteries
* slightly different proportions for the main hull
[merlinw.org]
De igazából a Galactica nevet meghagyhatták volna, mert ugye az látszik a hajón is...
Valójában "Harcicsillag" csak az magyarul béna😄
[merlinw.org]
Neked azt akartam írni, hogy Szakácsi Sándor hangját én is szeretem, meg Kautzky Armandét. 😊
Szakácsi Sándort nem csak a ahlála után szerettem meg
Selmeczi Roland (RIP) után Kõszegi Ákos orgánumával sincs bajom, imádom - tökéletes Jack Bauer hang. Sõt, "vele" kicsit jobb a film hangulata is.
Érdemes megnézni a 24 stáblistáját, a magyar hangot adó színészekkel - a hasonlóságok néhol döbbenetesek 😊
Bõhm Anitával semmi gondom - a BSG-t nem hallottam magyarul, ellenben az oldalon felsoroltak közül számosban volt szerencsém a színésznõ hangjához, és tetszik az orgánuma.