33675
-
#28542 Kinek is van körületek még Logitech rádiós egere?
Esetleg pont MX600-asa?
Az a bajom vele, hogy a bal egérgomb 10 kattintásból 4x duplakattintást csinál.
Ez elég idegesítő, pl. egyszerre kér ablakot is bezár, mert ugye amit be akarsz, a mögötte lévőt is bezárja. Megnyitsz olyat is, amit nem akarsz.
De nem hiszem, hogy részleteznem kellene, mi a különbség az 1x -es és a 2x -es kattintás között.
Fújkáltam már porpisztollyal kis csőt beledugva, de nem segít már semmi. -
#28541 Egy ideig nyomtam, de felidegesített, hogy nem tudok továbbjutni.
Némelyik puzzle megszerzése lehetetlen számomra. -
#28540 Még jó, hogy nem a Braid-et mutattad meg neki. -
#28539 bár a helyszínek elég változatosnak tűnnek! remélem jól fog sikerülni, nem tudom, hogy az első rész történetét hogyan tudja tovább vinni. -
#28538 H3h3... Mondtam az asszonynak, hogy van egy zombis játék, ami lehet tetszene neki. Ő erre persze azt mondta, hogy az kizárt, mert ő nem akar zombis játékkal játszani... Aztán megmutattam neki, és kiderült, hogy nekem lett igazam. Rögtön függővé vált, és el sem akart szabadulni a gép elől. :) -
#28537 Teljesen megtudom érteni! Még úgy is, hogy azt se tudom, mi az a Plants vs. Zombies! :D -
#28536 Nekem sem főleg játék miatt megy a gépem otthon. Bár azért szoktam azt is... és most az asszony is. Valahogy jobban bejön neki a Plants vs. Zombies, minthogy az államvizsgára készüljön. -
#28535 Persze azt számítsd bele, hogy csak netezek azóta, NEM játszok!, mert tanulok szigorlatra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyanis mint 2:41-nél láthatod, ha felkapcsol a VGA-m maximális teljesítményre, akkor egy 120-130 W-al megugrik a fogyasztás! Ami kb. a 175%-a az alap 180 W-os nezetős fogyasztásnak.
-
#28534 Nekem jó fogyasztásnak tűnik. Vagy legalábbis elviselhetőnek.
Nagyon érdekelne, hogy nálam mi zabálja annyira az áramot. -
#28533 Igen ez! Miért? Sokallod, vagy kevesled?
(6-án és 7. én nonstop ment - kb. 8-tól 22-ig, hétfőn csak délután, na meg ma reggeltől.)
Annyit segítek 2:41-nél nem a hegesztőt kapcsolom be! :D -
#28532 És ez a vas használódik, ami az aláírásodban van?
Azt hiszem, hogy nekem is kell majd egy ilyent venni, mert kezd olyan gyanúm lenni, hogy nem működik jól a villanyóránk. -
#28531 Én a praktikerben vettem 3990 HUF volt, amúgy meg 6990.
De neten keresgetve olcsóbban is lehet kapni.
Én beraktam ide a géphez, az elosztóról megy:
- gép
- monitor
- ADSL modem
-hangrendszer
-időnként nyomtató és asztali lámpa (25W-os energiatakarékos)
2009 június 6 -tól megy, és itt tartok:
-298,92 Ft (Feltéve ha 41,97 Ft 1 kWh!) Ha nem szóljatok már!!!!
- 7,12 kW
A legzsírabb az a következő (Bocsi szar telós videó!):
Lehet tippelni mi történik 2:41 -nél! :D
-
#28530 Hol vettél ilyent és mennyiért? Én is gondolkodom rajta, mert mostanában elég nagy a fogyasztás, és nem tudom, hogy mi lehet a gond. -
#28529 Nekem tetszettek a képek. Persze ha az egész játékot végignyomom majd akkor tudok objektív képet alkotni. De a hangulat az tényleg fontos és az első rész nagyon ott volt. -
#28528 pozitív értelemben?:) én sajnos negatívban, mert az első szebben mutatott szerintem, ettől függetlenül a hangulat a lényeg;) -
#28527 Köszi!
Oké, akkor úgy van, ahogy gondoltam, hogy ha azt mutatja a mérőműszer pl. 20 W, akkor 1 óra alatt fogyaszt 20 W-ot.
Nem PC-ről van szó, meg tápról, hanem külön mérőműszerről.
Kicsit érdekes, hogy a hifim, stand by-ban 19W -ot fogyaszt, míg bekapcsolva 29 W-ot.
A dvd lejátszó bekapcsolva 10 W-ot se fogyaszt. Ezt keveseltem!
A papír szerint 1000 W -os mikró, meg 1250 W-ot. Nem semmi. -
#28526 További idézet:
"Tehat eloszor is azt kell tisztazni, hogy mi az amiert fizetsz.
Ez az elektromos energia.
Nem az aramert fizetel, hanem az energiaert! Az elfogyasztot energiat pedig a halozatbol felvett elektromos teljesiteny es a fogyasztas idotartamanak szorzatakent kapod meg.
E = P * t
E - energia (Ws)
P - teljesitmeny (W)
t - ido (s)
Egy keszulek altal felhasznalt elektromos teljesitmenyt legtobb esetben feltuntetik az illeto keszuleken. Legegyszerubb pelda egy villanykorte esete; egy 100 W-os ego altal felvett elektromos teljesitmeny (mint neve is mutatja 100 W). Ha ezt az egot egy oran keresztul hasznalod, akkor 100 W * 1 ora (h) = 100 Wh energiat hasznaltal fel. Ha tehat 1 kWh (1000Wh) ara 65Ft, akkor ez 1 oras vilgitas 6,5Ft-odba kerul.
Mas dolog, ha induktiv, kapacitiv illetve kapcsolo uzemmodban mukodo keszulekek altal torteno energia felhasznalast akarsz kiszamitani. Itt mar nem wattrol beszelunk, hanem VA-rol (Volt-Ampere-rol), es a vstruhar altal idezett P=U*I*cos fi keplettel szamolunk. De ebbe talan most nem lenn idoszeru belebonyolodnod.
Amit meg fontos megerteni;
egy tapegyseg eseten a feltuntett teljesitmeny nem azt jelzi, hogy mekkora a tenyleges felvett, vagy leadott eletromos teljesitmeny, hanem hogy mekkora teljesitmenyt kepes felvenni illetve leadni szukseg eseten az adott keszulek. Ezt legjobban ugy tudod elkepzelni, mint egy auto motorjat. Tudod, hogy az autod motorja 100LE-s, am ezt a teljesitmenyt csak ritkan hasznalod fel, viszont szukseg eseten rendelkezesedre all. Hasonlokeppen a szamitogepben levo tapegyseg is csak akkora teljesitmenyt szolgaltat, amennyire a szamitogep alkatreszeinek szuksege van. Pontosan nem neztem utanna a TCO eloirasainak, de valami olyanra emlekszem, hogy "suspend" modban 5W, "stand-by"-ban 3W lehet az eloirasoknak megfelelo keszulek fogyasztasa. (Talan valami monitor fogyasztasa kapcsan olvastam?)"
-
#28525 Nem magamtól, mástól olvastam:
"A számítógép tápegységekre ráírt teljesítményérték a névlegesen leadható maximális összteljesítményt hivatott jelölni. Gyakorlatilag ezzel számolni csak akkor érdemes, ha hozzávetőleges adatokra van szükségünk. Mert valójában a tápegység sose fog ekkora teljesítményt leadni(kivéve, ha túl van méretezve)Szokták mostanában már ráírni a hatásfokot is, ami egyébként 60-70% környékén mozog. Ebből kifolyólag, ha egy tápegység a maximális teljesítményen üzemel, akkor Pmax/0.6=Pfogy képlet segítségével megkaphatod, hogy mennyi energiát használ a hálózatból."
-
#28524 Ha azt mutatja pl. 20 W, akkor 1 óra alatt fogyaszt 20 W-ot? -
#28523 Hosszú ideje venni szeretnék egy elektromos fogyasztásmérőt.
Tegnap akciós volt, így vettem.
Így most mindent jól lemérek! :D
Csak azt nem tudom, hogy ez kiírja pl. az aktuális áramfogyasztást W -ban. Ez szép, de W/mi? Mert így nem tudom kiszámolni mennyit fogyaszt pl. az adott berendezés 1 óra alatt. -
#28522 Magyarul feltétlenül! -
#28521 mindkettő bejövős
monkey islandet sose grafika miatt szerettem, és Telltale-t ismerjük.
Sam&Max epizódok marhajók voltak. -
#28520 Még idén jön a Black Mirror második része. A képek láttán elhűltem... -
#28519 Valakit érdekelne a Jack the ripper? -
#28518 Tales of Monkey Island video
Monkey Island Special Edition video -
#28517 MAFIA 2 TRAILER -=wooow=-
Egyéb videók itt: -=Today's Son=-
Éppen a Gobliiins 4-et akartam felhozni, h mennyire ellehet ronatani a 3d-vel egy játék élményét. Teljesen plasztikus, mind Monkey Island.
Sajnos a jó 3d modellek sok gépet esznek és költségesebbek is.
-
#28516 Persze, de a Mafia bemutatója már volt? -
#28515 Angolul játszom, jó játék, vicces darab ez is. -
#28514 Tényleg. A magyar nyelvű Goblins 4-et esetleg próbáltátok? Van valami vélemény? -
#28513 Új Monkey Island viszont lég kiábrándítóan néz ki...:( 10 éves színvonalú Plasztik-gumi-3D-s izé. Reméljük a sztori megmenti.
Viszont az újrarajzolt/szinkronizált Monkey 1 állat lett. Elvileg most júliusban jelenik meg mindkettő. -
#28512 egyre durvábbak amúgy a játékok, közelítenek a filmélmény felé, a microsoft mozgásérzékelős konzolja pedig még többet előrevetít. de elég csak arra gondolni, hogy hogyan néztek ki 1999-ben a játékok. pl. Gabriel Knight 3, Unreal Tournament, Re-Volt, Nascar 3:), Dungeon Keeper 2, ezek mind-mind 1999-es játékok:) (ettől függetlenül nagyon jók!) Tehát 2019-ben a mostani játékok is furán fognak kinézni. Mikor jön már az otthoni 3D?:) -
#28511 Mafia 2-őt se felejtsük ki;) A Batman játék hangulata is ott van, bár játszani nem fogok vele:)
és a best of, csak "":) perverzeknek (én azért szeretem ezeket):) -
#28510 Ami nagyon hent volt, és szabályosan rosszul lettem tőle (majdnem) az a GOD OF WAR 3 !!!
über brutalitás, elkorcsosultak vagyunk, h ilyeneket szeretünk nézni, mármint mi EMBEREK. (nekem már sok)
Ajánlom figyelmetekbe a hardwired.huoldalt, teljes E3 áttekintés, szinte online blog, hírek, videó letöltések.
Assassin creed, alan wake is durva volt.
Érdekes, de RAGE-et nem láttam sehol. -
#28509 Azt gondoltam:)
Assassin's Creed 2 is elég durva volt. Ill éjfél körül jön a Star Wars Old Republic - nekem fav:) -
#28508 Nekem az Alan Wake videó jött be nagyon! :D -
#28507 E3 Live, Day2 -
#28506 Kövezzetek meg, de nekem a Tales of Monkey Island trailer nem jött be annyira:) -
#28505 Köszönöm! -
#28504 Küszöbön Sherlock holmes Jack the ripper! -
#28503 IGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGEN
IGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGEN
.... még sokáig XD