The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barátom meg nincs, aki megvette volna.
Majd megnézek 1-2 youtube videot a játékból 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Itt megfigyelhetõ a Collector's Edition esetében is (bal oldalon):

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://diablo3.hu/2012/05/13/kerdesek-es-valaszok-a-diablo-3-starter-editionnel-kapcsolatban/
Emellett, a játék véletlen-generálással dob mindent, és a pályákat is így generálja
A Single Plaer MMO során a barátaid - ha engedélyezed - bármikor becsatlakozhatnak hozzád és játszhatsz velük.
Nyitott játék esetén idegenek is.
Viszont, a napokban feltörték az accountokat, így nem ajánlott publikus játékot indítani.
Virágbolti verzió van belõle?
[merlinw.org]
el tudná nekem küldeni valaki a "TLJRegFix.exe" nevû fájlt?
gog.com-os verzióm van és erre nem tudom telepíteni a magyarítást, ezért kéne
Én is nem rég vettem SSD meghajtót. Én egy Corsair Force 3-asat. Az én alaplapom is csak sata 2-ig támogat pedig a vincsi sata 3-as, de nálam a win 7 nagyon durván felgyorsult. Lehet, hogy nem jól optimalizáltad. Van nagyon sok guide a neten én mielõtt megvettem 1 hétig bújtam a guideokat. Aztán elvégeztem mindent amit érdemesnek tartottam. Érezhetõ lett a windows bootolásának felgyorsulása.
Ez fõleg abban látszik nálam, hogy régen amikor megjelent az asztal akkor még egy kicsit várni kellett, mire minden elindult rajta, meg rákattinthattam valamire. Most azonnal ahogy megjelenik az asztal már nyomhatok bármire progira böngészõre, egyszerre többre is és azonnal indulnak. De maga a starting windows képernyõ is csak pár másodpercet van fenn, elõtte többet volt.
Nekem megérte átállni, jelentõsen felgyorsult a bootolás és a másolás is. Természetesen AHCI van beállítva nekem is a BIOS-ban mert mindent a guideok alapján csináltam, de nálam nem keres eszközöket, minden pöccre indul, nagyon szeretem, régen évekig tartott a bootolás.
De az, hogy SSD, meg AHCI eszköz keresés, nem függ össze. És ajánlott az AHCI használata.
Miért lehet, hogy nálam nem tölti be a hátteret, se semmit a topik? Most is fehér mezõben, fehér betûvel, vakon gépelek.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
ADATA 2.5" SSD SATA3 60GB (AS510S3-60GM-C)
Nos a tapasztalataim elég lehangolóak. 4óra volt mire felmászott rá a win 7. Igaz közben töltött millió frissítést, többek között a komplett SP1 csomagot is. A lényeg, hogy én igazából azért vettem, hogy a win7 gyorsabban induljon (jóval gyorsabban). Bár idõ mérõ teszteket nem végeztem, de "érzetre" pont annyi idõ alatt indul el, mint eddig. Szóval nem nyertem semmit. Ha pedig bekapcsolom a cikk által ajánlott AHCI szolgáltatást a bios-ban, akkor jóval hosszabb a bekapcsolódási folyamat, hiszen a bios indításakor elkezdi keresni az ahci meghajtókat, ami kb. 5-6 másodperc-ig tart, tehát ennyivel hosszabb a bekapcsolási idõ. Ezt ki is kapcsoltam, mert ez egy élettartam növel dolog és nem sebesség növelõ. Mivel erre a meghajtóra nem is nagyon másolok, ezért szerintem az élettartamával nem lesz gond, bár az összes többi élettartam növelõ dolgot mind be/ki kapcsolgattam amit a cikk ajánlott.
Az is igaz viszont, hogy ez a meghajtó már sata 3-as és így adja le elvileg a maximális 500 mega/s adat mennyiséget, nekem az alaplapom meg még csak sata 2-es és ez most szûk keresztmetszet. Talán idén lecserélem az alaplapom, bár nem szívesen válok meg tõle, mert egy kiváló gigabyte alaplap a 8400-as (tuningolható) intel procival. Szóval az egész gép remek, gyors, stabil és nemrég vettem hozzá egy 6870-es ati kártyát, így a legújabb játékokat is max grafikán tudom futtatni, szóval olyan nagyon nem sietek a fejlesztéssel.
Összességében nem érte meg az ssd-re való átállás (nekem).
Csináltam 1-2 próba másolást a vinyó és az ssd között, na az valóban gyors. 100 megás állományok gyakorlatilag mérhetetlen sebességgel, szinte szempillantás alatt mozognak, csak nálam nem ez volt a cél.
MerlinW: Ez a cikk, nagyon jó, részletes, mindenre kiterjedõ, alapos, csak egy kicsit rövid 😊
ADATA 2.5" SSD SATA3 60GB (AS510S3-60GM-C)
Kapacitás: 60GB, méret: 2,5", csatolófelület: SATA3, olvasás: 550MB/s, írás: 500MB/s
Csak a win7-es rendszert akarom rátenni, esetleg 1-2 sebességcentrikusabb játékot. Értve ezalatt fõleg a betöltési idõket.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
A HDD azért kell szerintem, mert frissítések, kiegészítõk, PSN-es játékok, 2-3 Gb-os játékdemo-k, esetlegesen PSN-rõl vásárolt több GB-os teljes játékok, videók, stb. itt tárolódnak. Vagy pl. ott volt a PSN feltörése utáni "ajándék" 3 db teljes játék. Na ezek HDD-rõl futnak.
Aki persze tört gépe van, az gyorsan megtölt 320GB-ot. 😊
😞
Regisztrálni???
Ha arra gondolsz, hogy van e hozzá online PASS KEY, akkor nincs, mert a Heavy Rain -nek nincs online játszható része.
Telepíteni a PS3-as játékokat nem lehet. A BR-rõl megy minden az esetek többségében (Van kivétel! Pl. MGS), csak max. pár megát rak fel legelõször.
Ha eladnám, akkor szerintem igen, teljes értékûen lehetne használni. Tehát a gépbe berakva a PSN-rõl letölthetõ hozzá a Move! kiegészítõ.
Amit megvettem DLC-t azt szerintem csak én tudom viszont használni, mert az felhasználóhoz kötött azt hiszem.
Vannak benne félelmetesebb részek, amik tök jól megvannak csinálva. De megijedni még nem ijedtem meg igazán, pedig házimozin jön a hang. De a hangulata az olyan szokásos Silent Hill-es. 😊
Persze, ha látom szólok.
A "Heavy Rain"-t regisztrálnod kellett, vagy csak telepíteni?
Azaz, ha eladnád (<#vigyor5>#vigyor5>) a játékot, akkor a vásárló teljesértékûen tudná azt használni?
Szólnál, ha kijön pc-re, hátha elõbb veszed észre? További jó játékot!
Irigylésem fokozódik...😊)))
A helyszín elõször a börtön, majd utána egy erdõ, ill. egy bánya. Kb. 2-3 óra volt, míg eljutottam Silent Hill -be. És most itt tartok, magában a városban még nem jártam.
A helyszínek és a megvalósítás nekem különösen tetszik. A Homecoming kb. 10 perc után idegesítõ volt, itt ez nincs, sõt!
A grafika is elég szép, és van benne pár jó ötlet, de nem akarom lelõni a poént. Nagyon jól meg van csinálva az is, ahogy átlépsz a nem valós világba.
Szereplõket illetõen egy ismerõs sem volt még, igaz összesen (ha a cellalakókat nem számoljuk) kb. 3 emberrel találkoztam.
A játékmenet engem a 2. részre emlékeztet és ez nagyon pozitív! 😊
Irigyellek megint, hogy már játszol vele. A mentési dolog tényleg idegesítõ, kár, hogy ezen nem változtattak.
Milyenek a helyszínek? Az utolsó részeknél már az a vád érte õket (jogosan), hogy u.azok. Ezek után nyúlt most hosszabbra a megjelenés. A játék stílusa a megszokott? A szereplõk? 😊))
Teljes megdöbbenéssel fogadtam azt is, hogy tegnap "megjelent".
Ki is próbáltam és nagyon jó lett szerintem! Csak 1-2 órát játszottam vele, de nincs az az idegesítõ dolog, hogy nyüzsögnének a szörnyek és egy érintésre meghalnál. A mentési rendszer is mintha más lenne, nincs az a fix ponton tudsz csak menteni, hanem magának ment bizonyos helyeken.