The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És egyelõre nem votl szó arról, hogy Fahrenheit PS3-exkluzív lenne, utoljára arról volt szó, hogy PS3/Xbox360-ra van tervben.
Két megjegyzés:
Kirol: PS3-exkluzívokat azért nem látsz PC-n, mert többségében a Sony a kiadó, esetleg általuk birtokolt õ franchise-ról van szó. Vannak persze kivételek, de elég ritka már a 3rd-party exkluzív az õ gépükön, és azok sem PC sikeres szériákat jelentenek (konkrétan az MGS4-re gondolok).
#27206: Én ajánlom ezt, mégpedig azért, mert nem spoilerezi le teljesen a megoldást, hanem megpróbál rávezetni.
//Evin: A SR2 progid újabb verziója ABC-sorrendben szedi ki (majd) a szöveget, vagy abban a sorrendben, ahogy eredetileg a fájlban van?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Csak mondjuk egy Star Wars: Republic Commando stílusú FPS-ben (mész, gyaksz, mentesz, olvasol, mész stb.) azért a szinkron nem sokat ér.
Emellett: a szinkron sokszor ront a helyezeten.
Eddig kevés jó szinkronhoz volt szerencsém "megyekosztlövök" játékok esetében - utoljára: Chrome.
Olyan szempontból talán elõnyös, hogy mikor mész elõre és az ellenséget vizslaotd, nem kell lenézni és olvasni, csak hallgatni.
"Az idevonatkozó jogszabályok sehol sem írnak levásárlásról, nem vagyunk kötelezhetõk levásárlásra!"
Erre én:
Ellenben, szinte MINDEN üzletágban ezt preferálják - a papírmunka megúszása végett... a befolyásolható, szégyenítõ helyzettõl félõ vásárlók meg inkább beadják a derekukat, ahelyett, hogy "márcsakazértis"-eznének...
Azt is rebesgetik, hogy most február végén teljes magyar szinkronnal megjelenik.
Aki közel van a magyarítók tüzéhez, az dobhatna egy kis csontot 😊
Kicserélés csak ugyanolyan típusú új termékre történhet. Nem dolog szolgáltatása esetén a csere a szolgáltatás újbóli elvégzését jelenti. Kicseréléskor a jótállás és a szavatosság újraindul.
A kijavítás „a szerzõdésnek nem megfelelõ fogyasztási cikk a szerzõdésnek megfelelõvé tétele”, javítás után sem lehet rosszabb, mintha meg sem hibásodott volna.
Ha sem kijavítani, sem kicserélni nem tudják megfelelõ határidõn belül, jelentõs kényelmetlenség nélkül, akkor el lehet állni a szerzõdéstõl, vagy árleszállítást kérni. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak helye nincs. Elállás esetén a termék visszaszolgáltatásával visszajár a teljes kifizetett vételár, nem lehet levonni a rendeltetésszerû használat során bekövetkezett értékcsökkenésre semmit. A vételárat kell visszafizetni, nem lehet kötelezni a vevõt, hogy levásárolja.
Az idevonatkozó jogszabályok sehol sem írnak levásárlásról, nem vagyunk kötelezhetõk levásárlásra!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A fogyasztóvédelem általában mindig a fogyasztók mellett van és élvezettel bünteti a boltokat, szolgáltatókat.
Egyébként ha nekem olyat mondtak volna, hogy a 35 ezer forintos akármimet levásárolhatom, de már csak 31 ezer ft értékben, akkor garantáltan láttatok volna az esti híradó bûnügyi rovatában bilincsben elvezetve két kommandós által. Általában türelmes ember vagyok, de egy ilyen húzás kihozza belõlem az ezer éve szunnyadó szittya harcost.
Azért beszélj azzal a fõnökkel és ha izmozik akkor említsd meg neki, hogy a következõ utad hova fog vezetni. Véleményem szerint már a 1,5 hónapi pénzeden ülésük is törvény ellenes.
Zalman ZM-600HP tápegységrõl van szó, ami amúgy máshol kapható simán.
Mondtam nekem ilyen kell, vagy adják vissza a pénzt. Erre azt mondta, hogy a törvény úgy szól, hogy le kell vásárolnom. Ja és nem azt az árat, amit én anno kifizettem (kb. 35.000 Ft volt), hanem a mai értéken.
Ma is kb. 31.900 Ft + áfa az ára amúgy. De itt abba is hagytuk, mert mondtam szerintem ha nem tudják cserélni, akkor vissza kell hogy adják a számlám szerint kifizetett pénzemet.
Abban maradtunk, hogy hétfõn megbeszélem a fõnökükkel.
Szóval légyszíves homályosítsatok már fel, hogy mi a törvény szerinti lehetõségem, jogom ilyenkor!
ez itt a reklám helye😊 nem vagyok nagy flash játék rajongó, de azért egyet-egyet néha kipróbálok, viszont ráakadtam egy munkagyilkos darabra😊 ha megtetszik valakinek beszéljük meg és játszhatunk csapatban😉
link
Fallut 1-2-Tactics-om ven eredetiben(bár utóbbival 5 percet se játszottam, csak benne van a dobozban😄)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Sikerült beszereznem egy ugyanolyan vinyót, mint ami van a gépemben és gondoltam összedobnék egy RAID0-t, a gond az, hogy a gépben már nincs floppy. Integrálni most nem szeretnék telepítõt (csak ha nagyon muszáj). Azt olvastam valahol, hogy a Vistában már meg lehet oldani pendrive-ról a RAID driverek behívását telepítés közben, tud valaki errõl valami bõvebbet?
Egyébként még nem csináltam ilyet, van valami amire fokozottan figyelni kell BIOS beállítások közben?
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
ékezethibákat jelentettek benne, de amúgy aszongyák müxik.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
No meg anno igerte valaki, h talan megkaphatjuk hozza a magyaritast, de nem lett belole semmi😞
sry a double postért.. 😊
[merlinw.org]
még valami.. nektek sikerült megszólaltani a karaktereket? akárhogy casvartam és próbálgattam a configokat nem beszéltek hozzám😞 pedig kár lenne azért a jó kis hangért : D
a 2009/4-es PC GURU teljes játéka a
SAM & MAX Az elsõ szezon (magyar felirattal)
Megjelenés: 2009.március 12.
Reméljük felkerülhet a "polcra" 😊
Amúgy a filmek természetesen megvannak... divx-ben, valamint a klasszikus trilógia eredeti dvd-n is.
Amúgy nem kell kicsinyíteni a képeken, mert az eredeti méret teljesen jó. Egyszer majd kipróbálhatod a Foto Mosaik programot, és akkor látni fogod, hogy mit csinál. Lehet, egy picit nehéz elmagyarázni. Szóval van legalább 100db képed, tetszõleges méretben. Ezek jelentik majd az alapot. Aztán kiválasztasz 1 konkrét képet, hogy miként nézzen majd ki a kimenet. Ehhez a sok képet, a színárnyalatok alapján, mozaik kockának veszi, és ezekbõl alakul ki a kimenet. Persze ez nem egészen ilyen egyszerû...
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
VirtualDub - *.avi megnyitás - kijelölsz egy film szakaszt (Home gomb a kezdés - End gomb a vége) - File - Save image sequence - és olyan képformátumba mented, amibe akarod.
A filmrate-tõl függõen ugye mp-enként 25-30 képkocka kerül kiírásra a géped meghatározott könyvtárába.
Ezután, fogsz egy XnView-t és a kijelölt mappában lévõ képeket csoportosan lekicsinyíted olyan méretre, amilyenre akarod.
Majd az Õ böngészõjében tetszõlegesen - hogy ne legyenek egyforma képek - minden második sort törölsz.
Így voltaképp minden jelenetbõl lesz egy képsorod.
Ezeket a képeket pedig a Total Commander-ben csoportos átnevezéssel (ALT + M) átnevezed egy preferált névre, tetszõleges véletlenséggel.
Ezután bedobod a kis programodba, és megkapod a mintát.
Egy Foto Mosaik nevû progi, amivel akarok egy olyan hátteret csinálni, hogy van egy csomó "pici" kép, ami kiad egy nagyot, és ehhez ugye sok "kicsi" kép kell.