33675
-
#28582 Már minden mindegy, mert elküldtem tegnap délután.
Erről amúgy a vicc jut eszembe. Hogy ......., viszont olyan nyelv tényleg nincs, amiben a kettős igenlés tagadást jelent. Aha, persze!
Amúgy az meg egy vicc, hogy ennyiszer elromlik ez a RAM. Már egyszer kicserélték. Azóta meg alig használom, hetente 1-2 óra. És másik gépben is van, mert a régi már nincs meg. -
#28581 köszi:) -
#28580 Hja, mi tagadunk duplán, angolok nem.
Nincs ott senki - There is nobody
de fura volt megszokni, no meg alkalmazni...
Jó fordítás
The computer gives a beeping sound, and it does not start.
csak ez a félmondat kimaradt.
az első sorban a memories-t kicserélném memory modules-ra, ahogy később írtad. -
#28579 általában magyarra fordítok, ezért szívesen várok kritikát is, mert tanulok belőle:) -
#28578 Köszi szépen! -
#28577 Csak úgy említésképpen, angolban ne használj dupla tagadást: "couldn't install neither...nor...". Vagy "couldn't install either...or..." vagy "could install neither...nor...". Van benne még 1-2 kisebb hiba, de egyébként nem rossz fordítás és meg fogják érteni. -
#28576 most meg rosszul javítottam :(
with only one of the modules working"
elnézést még egyszer -
#28575 " with one one modules working" = " with only one modules working"
elírtam, sry XD -
#28574 Nem lett egy profi fordítás, de szerintem azért érteni fogják:)
Dear Crucial!
I use the memories in a computer, that runs only on a casual basis. I sometimes use it to watch HD movies. Last time I did a proper shutdown, and next morning, when I started it I got blue screen of death.
After that I couldn't install neither Windows XP, nor Vista to that computer, because the installation froze at the beginning.
With another memory module everything works like a charm.
With the crucial modules on the other hand I only get black screen. I tried it in several slots and computers, but i got the same result every time. The computer gives a beeping sound.
My opinion is, that at least one of the RAM modules is faulty, because with one of the modules the computer won't start, and so I can't use the memory set in dual channel mode with one one modules working.
Because of this reasons I'm asking you, to replace my RAM modules.
Memóriamodul: Crucial Ballistix BL12864AA 1065.8FE5
-
#28573 Egy szívességet szeretnék kérni!
Valaki lefordítaná ezt angolra, fontos lenne:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Dear Crucial!
A memóriát egy olyan gépben használom, ami csak ritkán megy. Néha-néha nézek csak vele HD minőségű filmeket. Legutóbb rendesen kikapcsoltam, de másnap már nem tudott elindulni a windows, kékhalállal meghalt.
Ezután már se Windows XP, se Vista, se W7 –et nem tudtam feltelepíteni a gépre, mert már az installálás elején lefagyott a gép.
Más memóriamodult használva a gép tökéletesen működik.
Viszont a crucial ramokkal a gép már el se indul, csak fekete képernyőt látok. Próbáltam másik slotban, sőt másik gépben is, de mindenütt ugyan ezt tapasztaltam. Indulásnál folyamatosan sípol a gép.
Véleményem szerint a pár memóriamodulból az egyik mindenképpen hibás, mert egyikkel mint írtam, sípol a gép és el se indul, míg másikkal ugyan elindul, de így ugye dual channelben nem használható a memóriamodul szett.
Kérem ezért a RAM-jaimat legyenek szívesek kicserélni!
Memóriamodul: Crucial Ballistix BL12864AA 1065.8FE5
-
#28572 Melyik verzióval játszotok, mert ahogy olvasgatom, látom, h egyiknél FPS lehullik, másiknál tört exe nemjó.
Segítsetek már, h ne szivjak vele. -
#28571 Nemtom, lassan/ritkán játszom, második pályánál tartok:) Less bele egy végigjátszásba. -
#28570 Tényleg jó, csak néhol be be akar eléggé. Eljutottam addig, hogy egy halász vagy milyen szellemet kell üldözni, de a fali lámpa szellemek megölnek. Mivel kell őket kinyírni? Mert proton ágyúvan nem túl eredményes. -
#28569 Próbáld ki a szellemírtókat, kellemesen vidám cucc:) -
#28568 Csak azt tudom ajánlani neked is és másoknak is, hogy tartsa tőle távol magát. Itt már egyszer valaki leírta, hogy szörnyen időt rabló játék. Igaza van.
Lejönni nem tudok róla, egyetlen esélyem ha legyőznek benne. Talán hamarosan az is eljön :-) -
#28567 akkor kihagyom:D
addiktivitásra semmi szükségem. épp kapóra is jótt, hogy a kölcsön Guild Wars accom is visszakérték.
pillanatnyilag szabad vagyok -
#28566 webes mmo, karakteres, asszem
én anno MUD-oztam, az is hasonlo volt
erősen ADDIKTIV
-
#28565 hát eleve nem..
mi az a klánháború? -
#28564 Én meg sajnos klánháborúzok. Már nagyon megbántam, hogy elkezdtem. Többször ott akartam hagyni, de ugye akkor az ellenségeimé lennének a falvaim, azt meg csak nem hagyhatom :-) -
#28563 Én szabin vagyok, de itton felügyelek a gyerekre, tehát még kevesebb időm van fórumozni, mintha dolgoznék. :) -
#28562 detto... -
#28561 Én figyelek és dolgozom:) -
#28560 De nagy a csent! :)
Mindenki nyaral? -
#28559 egyre gondolunk, hülyeségen én se fogok veszekedni:) -
#28558 nem csak a képernyőnek van felbontása, de valóban az egér DPI értékét változtatja, amit nevezhetünk érzékenységnek is, vagy mintavételezési értéknek is.
Én sem változtatom a felbontást. -
#28557 biztos h nem "érzékenység"?
mert dpi gomb az enyémen is van.. 5 féle érzékenység közül lehet váltani.
de felbontásnak nem sok értelme volna....
1280x1024-et ritkán váltom másra:D -
#28556 A én geniusomnak az oldalán van egy gomb, amivel a felbontást váltom. Alap egér driver.
Ha akarom nagy felbontás, ha akarom kicsi.
Lehet, h w7 alatt nem működne. -
#28555 vista istallkor mindig letöltöm a legfrisebbet, de update-elni nem igazán szoktam.
az egér megy, más nem nagyon érdekel:) -
#28554 Pedig működnie kellene a frissítésnek is. Persze be kell állítani előtte, hogy mit csináljon olyankor:)
vagy:
http://www.logitech.com/index.cfm/support_downloads/ -
#28553 nekem az updater még talán sose működött:D
manuálisan frissítgetni meg olyan macera XD annyira nem érdekel, meg nem is kell. csak jó lenne h rányomnék az update-re, és frissülne.
mint mondtam, a gondom a következő volt
MX310-es egér (magyar logitech oldalon egyáltalán nem található, amcsi weblapon meg azt írják, h nincs hozzá vistás driver, de müxik azzal, ami a vistában van.... ja, müxik, vagy 400 dpi-vel, lassú mint a fene még winben maxra húzva is)
próbaképp feldobtam a Setpointot. Tökéletesen felismerte(az állítólag nem támogatott egeret). De még a képét is bedobta, annyira:D
Azóta megy.(haverom egere amúgy, nekem G5-öm van:)) -
#28552 Logitech SetPoint drivercsomag teljesen jó, és rendszeresen frissítik. (MX 3000 szettem van 3 éve, előtte LX500 szett ~4 évig) -
#28551 Jahh... Saját tapasztalat, hogy a hangkártyámhoz nem azt a drivert adták, amit kellett volna. Valami orosz oldalon szerencsére fent volt a drivercd és le tudtam tölteni. -
#28550 Egész érdekesen néz ki. Vetek majd rá én is egy pillantást, csak először beszerzem. -
#28549 Felhívtam a magyar központot, azt mondta, kicserélik.
Küldjem vissza a bill. lábait + az elemfefőt, és az egér elemfedőjét és az USB vevőt Németországba, és kiküldenek egy komplett új MX 3200-as párost.
Szóval most szét kell vandálkodnom a billentyűzetet, mert ki kell törni a lábait, az elemfedőt meg összetörni, hogy beférjen a borítékba! :D
Úgy sajnálom szegényt! -
#28548 épp azzal vann a gondja:D
amúgy annyira nem elnyűhetetlen az se. jó hardver mellé pocsékul szoftvereznek. (ennél már csak a Crative bénább... a sound blasterek drivereiről könyvet lehetne írni, pedig a kártyák nagyon jók) -
#28547 Használjatok Logitech-et, elnyűhetetlenek:) -
#28546 Nekem a geniusom csinalt ilyet, mármint duplakattintást.
Ott az volt a baj, h elkopott kicsit az a pöcök, ami a mikrokapcsolot nyomogatja a felszín alatt.
Megjavítottam, ugy, h ragasztottam a pocok vegere egy kis féplapot, nagyon aprót.
És már nem csinálja.
Mechanikai gubanca lesz sajnos...de nem akarom a falra festeni... -
#28545 Tegnap este rápillantottam, és elég kevés szöveg is van benne, szóval a fordítása, elvileg néhány nap lenne. -
#28544 The legend of crystal valley
Igen kellemes értékelést kapott, tölthető torrentről, ha kell polcra is felkerülhet. Nem nagy, 600Mb -
#28543 hát először is, bootolj be valami másis oprendszert. live linuxot pl.
ha abban is csinálja, akkor mechanikai a gebasz.
ez esetben garanciával visszaviszed, aztán jólvan. logitech szokott 3-5 évet vállalni szinte minden termékre, de sajnos azt csak náluk, és nemtom, magyarországon van-e központjuk. ha érvényes még a bolti garancia is(1 év szokott lenni asszem), akkor egyszerűbb a dolog.
ha ott nem csinálja, akkor driveri a gond. legújabb SetPoint-ot tedd fel mellé(logitech egérdrivere, weblapon megtalálod.)
nekem volt egy MX310-esem. annak nem működött a középső gombja(gorgő lenyomva). Setpoint után már működött, pedig hivatalosan nem is támogatja a Logitech(annál az egérnél nem volt ott a letöltések között... sőt a mx310-es nem is volt benne a magyar logitech oldalban XD)
ha az se segít, próbáld meg driver nélkül is. A windows saját driverével.
Egyenlőre ennyi, majd jelezd h mi van, és nézzük tovább:)