33675
-
#29184 Ajajaj... Zuma... akkor véged van :)
-
#29183 De jó lenne, ha lenne időm könyveket olvasni...
Amúgy tegnap este ráakadtam a Zuma revenge-re. :D -
#29182 De ne felejtsd el, hogy az német lesz! Angol hónapokkal később szokott jönni. -
#29181 Ezért is lepődtem meg a NFO miatt.
-
#29180 Szeptember végére jön állítólag a Black mirror 2. Remélem tényleg így lesz és feldobja majd az őszi, borongós napokat (vagy még a nyárit)! -
#29179 Pedig amit linkeltél oldal, onnan csak MAC-re érhető el, és a képek is csak orról vannak. -
#29178 Köszönjük a nagyszerű "újdonságokat" a polcon! -
#29177 Azt a mindenit!
Még az előző 2 könyvet se "olvastam ki" és már itt az újabb finomság!
Térdre kell borulnom a Könyvtárosunk előtt!:
Köszönöm szépen!
-
#29176 Három a Magyar igazság, újabb könyv érkezett:) -
#29175 Nagyon szívesen!
Jó munkát hozzá! Szólj ha össze tudod fullra ragasztani, nekem a vége, nem sikerült, nem fértem már hozzá. Bezárult nagyon a kocka ugye. -
#29174 Ezer hála és köszönet. -
#29173 Tessék Evin !!! A kocka vázlatrajza! TWW -
#29172 162-163 Big Thx, bárki is volt a "tettes"! /Azért vannak sejtéseim.../ -
#29171 Rendben. Készítek róla egy olvasó naplót.
-
#29170 Majd valami elemzést írhatsz róla, mert most nem nagyon akarok nekikezdeni egy ilyen vaskos kötetnek. -
#29169 GMail Desktop:
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
Akkor most nem értem.
OS TYPE: Windows
-
#29168 Külön köszönet a "Denevér bácsi" kalandjaihoz adott sorvezetőért, mellyel már sokkal jobban fog fut... lehet majd olvasni a könyvet!
-
#29167 Hoppá!!! :(
0Dayz csomagomban vettem észre - elfelejtettem tüzetesebben megnézni az .nfo-t :(
Bocsánat!
-
#29166 A Miranda névre hallgató azonnali üzenetküldőmben többek között ilyen is be van állítva. Beállíthatom, hogy milyen időközönként nézze a gmail-es fiókomat.
Ha ez itt a reklám helye, akkor azonnali üzenetküldésen és levélellenőrzésen túl jó még twitterezni és rss-t is olvasni.
http://www.miranda-im.org/ -
#29165 Csak OSX-re van:(
Viszont van FireFox-hoz is ilyen plugin. -
#29164 -
#29163 Most találtam:
http://www.bluecreststudios.com
GMail Desktop Studio brings all the features of GMail to your desktop. With a system tray notification system, a built in browser, and the ability to handle mailto links: GMail Desktop keeps your GMail accounts within a mouse click. Version 1.1.0.6 includes minor bug fixes, new GUI, added features.
-
#29162 Az időőőő!! ne is mondjátok.
Soha nincs belőle elég. -
#29161 Nekem sem ártana plusz idő - pedig nekem még családom sincs :(
-
#29160 Otthon van az olvasójegyem. De azt hiszem, hogy majd estefelé meglátogatom én is a könyvtárat.
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy időt hol lehet kölcsönözni. :( -
#29159 A tegnapi/mai friss "könyvkiadások" témában kell gondolkodni... -
#29158 Nem merem kiírni, mert még a neten kóborló 'police undercover agents' meglátják, hogy milyen frankó kis könyvtárunk van... :)
-
#29157 Mi az, ami kiváltotta ezt belőled? :) -
Minden eddig hallgató könyvtárlátogató nevében KÖSZÖNÖM SZÉPEN a könyvtárosunknak az ÚJ SZERZEMÉNYEK polcra helyezését!
Remélem, még sokáig lehetek tagja ennek a szuper társaságnak!
-
#29155 Jó tudni, ez hasznos információ. -
#29154 Csak sürgős volt a dolog, ezért vissza olvastam.
Bár nem sűrű probléma, azért leírom a megoldást:
\Windows\system32\spool\PRINTERS fileban vannak a nyomtató sorra küldött állományok. Valami miatt itt voltak ennek a beragadt nyomtatásnak is az állományai (két azonos nevű, de más kiterjesztésű állomány).
Ezeket kell(ene) kitörölni. Persze ez simán nem megy, ezért én csökkentett módban parancssorral indítottam újra a gépet és úgy már simán ki lehet törölni őket a DEL paranccsal. -
#29153 A nyomtatási feladatok közül sem lehet kitörölni? -
#29152 Egy problémám van a nyomtatóval. Segítsetek ha tudtok.
Valamilyen módon beragad egy nyomtatás. Kinyomtatja és nincs semmi gond, majd minden egyes újabb gépbekapcsoláskor kinyomtatja ugyanezt a dokumentumot. Tehát a nyomtató sor kiürül, de bekapcsoláskor ismét ott van.
Egyszer már volt hasonló problémám és Merlinw mutatott erre egy trükköt, de már nem emlékszem mi volt az és most nem akarok 10000 beírást visszaolvasni. -
#29151 2.31 GB... TPB. Tetű lassú.
-
#29150 Tudom nem kaland, de nincs meg valakinek a Dawn of Magic 2? Vetnék rá egy pillantást, felcsigázott...
KLIKK
-
#29149 Én is tök véletlenül vettem észre!
Be is szereztem egy 32 és egy 64 bites verziót, persze csak a kulcs miatt, mert mindkét gépre 64 biteset rakok. Csak gondolom 64-esből úgyse engedne kettőt leszedni, ill. nem adna 2 64 bites kulcsot. Vagy mégis?
NIS09 -emet is felfejlesztettem NIS 2010-re, úgyhogy újítgatok.
Kellemes meglepetés volt, hogy nortonnál nem a terméket veszed meg, hanem a szolgáltatást, így ha érvényes a licenszed, használhatod az aktuális verziót.
Persze W7 csak a TV-s gépen van egyenlőre, ezen még XP van. -
#29148 De jó, hogy írtad, megnéztem én is és tényleg... Hamarosan legális Win7 Pro x64 tulajdonos leszek, csak azt sajnálom, hogy pár hónapja raktam fel a Vista SP2-t a gépre és most még olyan szépen működik. Lehet hogy a Win7-essel is megvárom az SP1-t...? -
#29147 Vagy a megjelenéskor 2990 Ft -os Dead Space! -
#29146 Nem gyenge ez a mikrofon!
A Tesco-kban mindig van valami meglepetésszerű vétel. Mint pl. az 500Ft-os Oblivion vételem. :) -
#29145 itt van: