33675

• kirol
    Ezt melyik Everest verzióval készítetted?
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos nem képes.
    Az én példányom ezért csak 3,5 GB-ot lát a 4-ből.
  • RaveAir
    Újra egy buta kérdés. Az XP képes 4 giga memória lekezelésére?
  • Axon
    Fúj warez, undorító! :-)

Egyébként nem tudjátok, hogy melyik oldalról van szó?
  • takysoft
    értesíts majd:D
  • MerlinW
  • MerlinW
    Tess.
  • balee4
    Beraknátok nekem ezt ide avatarnak?
  • balee4
    Köszi, értem, talán így már menni fog.
  • kirol
    Csináltam egy ilyen tesztet:

A régi közös tesztjeinket viszont nem találom.
  • kirol
    A Samsung 501LJ-ről a 103UJ-ra. De ez a max., nem megy mindig ennyivel azért.
    De amikor írtam azt a hsz-t, akkor pl. egy 1,2 gb-os fájlt folyamatosan annyival másolt.
    (De fordítva is másol 75ezerrel.)
  • moonster
    bazz, 92e?
    Honnan hova?
    rettenetesen sok
  • kirol
    Az időhiány mellett helyhiánnyal is küszködök, így vettem egy Samsung HD103UJ 1Tb -os HDD-t és az eddigi HD501LJ-hez képest micsoda meglepetés volt azt látni, hogy míg addig az volt a maximum, hogy 40-45 ezerrel másolt, most meg 92ezerrel basszus. :)

Egyszer még itt tesztelgettük is, kinek milyen gyors a hdd-je. Megkeresem.
    Bár ez a kereső itt lent szar, nem talál soha semmit. :(
  • takysoft

Van két tekerősáv. mindkettőben a kis fekete bigyó az, amit te tekersz.
    ha tekersz egy sávot, akkor észreveszed, hogy zöldül vagy inkább narancsosabb színe lesz. Állítsd a lehető legzöldebbre. Aztán tekerd a másikat. Mindkettőt be kell húzni a zöld tartományba, akkor lesz jó.

Igazából nagyon egyszerű.
  • balee4
    Akkor lehet rosszul értelmeztem, én azt hittem hogy vagy-vagy. Az mit jelent, hogy mind2 legyen zöld fázisban?
  • takysoft
    biztonsági zár törése tutorial kezdőknek:

A és D illetve az egér két gombát kell nyomogatni (AD-vel és az egérgombokkal MÁST teker... tahát A,D gombok ÉS egérgombot (nem pedig vagy))

addig tekergesd, míg mindkettő zöld fázisban lesz, és ha felvillan a zöld, akkor hagyd egy mp-ig, és jó lesz.
  • balee4
    Én megveszem, sajnos reloaded-del is sikerült egy "bug"-ba ütközni, egy biztonsági zárat az istenért sem akar feltörni. Szóval októberben megveszem inkább a játékot, nem szenvedek a w-s verzióval, meg amúgy is teljes mértékben megéri, eddig GOTY.
  • takysoft
    hát... egy a gond vele.
    marha jó az eleje. mint valami film. később inkább átmegy egy átlagos jó játékba. nekem főleg a bossfightok voltak idegölők.
    na nem nehezek, csak olyan idióták. elveszett belőlük az a hangulat ami a játék elején volt...
    ahogy Jokert beviszi az intézetbe... valami hatalmas jelenet. Tényleg filmszerű, és jó. A harcok is jó filmszerűek, csak a bossfightok követik azt az elcsépelt japános, "kinyírom, de utána még háromszor átalakul"-os sémát.
    De a vége se volt rossz. Tipikus Batmenes:D
    Jóféle:D
  • kirol
    Aha, aha. Ilyenem tuti nincs még. De nagyon jó játék!
  • takysoft
    kis ketyere, amit majd később kapsz meg.
    kilő egy madzagot előre és hátra, azok beleakadnak a falakba, és a kis motor segítségével Batman tud menni előre. át lehet vele menni nagy szakadékokon.
    sajnanem emlékszem pontosan, h hol is kapod meg, de valami bossfight után.
  • kirol
    Nem, még elején járok valahol.
    Mi az a "line launcher"?

• takysoft
    végig is vitted?
    állítólag a line launchernél szokott gond lenni.

amúgy most fejeztem be. egész jó kis játék volt.

igen, nekem is anyázott a vírusirtó, de kikapcsoltam, és kész XD
  • IMYke2.0.0.0
    Vannak nekem is rossz berögződéseim. Ember vagyok, vagy mifene :)
    Odafigyelek, ígérem.
  • Lord Myn
    Én meg nem reloaded-et használok, hanem valamelyik fix-et, mivel a Norton nem is engedte bemásolni (trójainak jelezte), bár még az elején tartok, de működik rendesen a physx.

IMyke: "GTX-el" --> Szarvashiba! Vagy GTX-vel, vagy GTX-szel. Mert az hagyján, hogy a net mostanság tele van ilyennel, de azért legalább mi itt a topikban legyünk igényesebbek (főleg, hogy te fordító vagy!)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ja, GTX-el ez talán egyértelmű is... :)
  • kirol
    Nálam első pillanattól kezdve be van kapcsolva és semmi gond.
  • takysoft
    bocs, de túl másnapos vagyok ahhoz h ezt most átdolgozzam "virágnyelvre"

szerintem ne kapcsoljátok be a physx-et a játékban. szebben néz ki persze, de igen sok bug jön elő olyankor. mindenhol mindenki csak panaszkodik róla, h egyszer bekapcsolta, és utána hirtelen semmi se működött neki. graple, line launcher, meg efféle dolgok. több helyen olvastam, h tényleg összefüggésbe hozták a physx-el.

én sima reloadedet használok(ati kártyával) eddig 47%-on vagyok, és nem volt semmi gond még.
  • kirol
    Szerintem az még odébb van! :)
  • Lord Myn
    Kicsit... ;) De majd az lesz a legszebb ebben a virágnyelvben, amikor már egymást sem fogjuk érteni.
  • Axon
    Huhhh... kezd elhülyülni a jelenet :-)
    Lassan már-már túl jó a körítés, annyira, hogy szinte már látom a főkönyvtárosunk hátán térdeplő két kommandóst :-)
  • Lord Myn
    Tettem fel egy kis kiegészítő tanulmányt a "Denevér" c. könyvhöz, azoknak, akik szeretnének fizikát is tanulni és NV céges kártyájuk van.
  • Evin
    Általában ezek a legfőbb gondok laptopok esetén:
    Ha többmagos, ki lettek kapcsolva a magok?
    A vinyó IDE-re van állítva AHCI helyett?
  • Axon
    Akkor egészen biztos, hogy nem a linux a ludas.
    Ha a memtest is kifagy, akkor ott valami más probléma van. Ha el sem indul a memtest, akkor alaplap hibára gondolok, ha elindul és közben fagy ki, akkor lehet memória hiba is, de szintén lehet az alaplapi chipkészlet hibája.
    Az lenne jó, ha a merevlemezen levő linuxba be tudnál jelentkezni, mert akkor meg lehetne pár dolgot nézni.
  • moonster
    Hirens boot lemezzel szoktam az lyen merevlemezek MBR-jet resetelni, törölni.
    Linuxok szertnek tobb particiot letrehozni, meg elrejtegetni, stb

Állítsd a BIOS-t defaultra.
  • RaveAir
    Nagyon gyanús, hogy valami más gond is van. Ezért majd meg fogom próbálni igazi gyári xp lemezzel is, nem csak buherálttal.
    Amúgy az első kép képernyőn, amikor ilyen scsi vezérlőket tölt be még megy, aztán jön egy fekete képernyő, amikor ténylegesen telepítene... és kékhalál.
    Tovább növeli a memtest86 is megpusztul. Kiírja, hogy loading és fagyás.
  • Axon
    Hiába van linux a gépen, ha elkezdesz XP-t telepíteni, akkor szinte észre sem kellene venned, hogy egy linux is van a vinyón. Legfeljebb a particionálásnál jelzi, hogy van 1-2 ismeretlen partició, amit kapásból le kell törölni. Szóval nem igazán értem mi lehet a gond, de ha a telepítő meghal kékhalállal, ahhoz elvileg semmi köze annak, hogy a vinyón van egy linux partició.
  • kirol
    Nem értelmezési problémák voltak, csak egyszerűen nem tudtam, hogy létezik olyan. Persze, tudom, hogy DVD-ROM -ról volt szó.

Én meg csak hülyültem, amúgy!
  • MerlinW
    XP CD - repair módban FIXMBR és FIXBOOT parancsokkal le tudod sikálni a GRUB-ot, bár ezt a Windowsnak is meg kellene tennie friss telepítéskor. Főleg ha partíciót is töröltél/létrehoztál.
  • IMYke2.0.0.0
  • takysoft
    ja, te vagy a root kiskacsa