The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
brutálisan jó lesz ez, remélem PC-re is kijön...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Atomreaktor
régi hoax

IMYke2.0.0.0
Az index.hu le is tesztelte a rendszert: kamu.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Nem hallottam ilyenrõl. Azonban, ha igaz lenne, küldtek volna róla értesítést, ahogy mindenrõl szoktak. Másik, hogy ehhez igen komoly átalakításokra lenne szükség a rendszerben. Tehát szerintem nem igaz.

[merlinw.org]

kirol
Túl szép! 😄

Ez igaz szerintetek:
"PIN KÓD FORDÍTVA (jó tudni)

Ha egy rabló arra kényszerítene, hogy ATM-bõl pénzt vegyél ki,
értesítheted a rendõrséget, ha a PIN kódodat fordítva adod meg.
Pl. ha a PIN kódod 1234, írd azt, hogy 4321.
Az ATM felismeri, hogy a PIN kódot fordítva adtad meg, mint ahogyan az
a kártyádon van.
A gép ugyan kiadja a kért összeget, de anélkül, hogy a rabló tudná, a
rendõrség azonnal a segítségedre jön.

Sajnos, ezt ritkán használják az emberek, mert nem tudnak róla.

KÉRLEK, ADD TOVÁBB!"

Szerintem ez hülyeség, de ki tudja.

Szerintem nemtom 😊 Annó az elsõ résznek is olyan gyönyörû grafikája volt, hogy a bevezetõ vidi után én lestem a monitort és csak késõbb vettem észre, hogy már lehet irányítani a karaktert. De itt semmi HUD nincs, akár sima videó is lehet<#lookaround>

MerlinW
Annak tûnik...

===============================================

ScummVM 0.13.1 "SAGA returns" goes gold

SAGA: Inherit the Earth is completable again;
AGOS, Groovie, Sword2: fixed many sound-related issues;
Parallaction: fixed a bug in one of the puzzles; squashed a number of bugs in the GUI.

Also iPhone, Symbian, WinCE ports are much improved and NDS and PS2 ports are back again since 0.11.0.

[merlinw.org]

kirol
Ez ingame felvétel?

MerlinW

[merlinw.org]

takysoft
neeeeeem
1. elõször összepasszintod a videó elejénél a hangot( delay )
betöltöd külön hangsávot, playerben illeszted a hangot, amíg jó nem lesz(ott megnézed mikor jó), és mkvtoolnixben úgy mixeled bele.

2. utána kilesel a videó vége fele egy jól azonosítható másodpercet.(pl egy ajtócsapódás). legyen ez például az 50. perc fele. (3000. másodperc)
észreveszed, hogy 2,5 másodpercet csúszik a hang.(ezt is megnézheted pontosan a player csúsztatási beállításaival)

ilyenkor a Stretch by opcióhoz beírod, hogy 30025/30000 vagy 30000/30025 (attól függõen, hogy növelni vagy csökkenteni akarod az audio hosszát) (persze 3,41 másodperces csúszás esetén 300341/300000 lenne a szám...)
ez a másodpercekkel számolgatás picit fura lehet elsõre, de ha megérted, akkor nem bonyesz.

lényeg: stretch csak akkor, ha az eleje már passzol😄

SRT felirat meg szöveges. notepaddal darabold ketté, oszt ami jó, ahhoz ne nyúlj😄 azt a workshopos dolgot nem ismerem😊

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Hát megcsináltam azt, hogy a magyar hangsávot olyan hosszúra nyújtottam, mint az angol videó, majd ráraktam úgy, hogy kezdõ pontban jó a hang, de 1-2 perc és így is elcsúszik.

Hogy lehet azt megcsinálni, mint pl. subtitteworkshop-nál, hogy ameddig jó a felirat addig hagyom, ahol látom, hogy csúszik, onnantól tolom csak a feliratot. Ami megint jó egy darabig, majd amikor megint csúszni kezd, az onnan lévõket megint tolom.

Na ugyanezt hogy lehet hanggal megcsinálni?

davidka003
link

A Still Life 2 demó óta tûkön ülõ rajongókkal rossz hírt kell közölnünk. Az angol verzió csak a nyár végén érkezik.

Ez szívás.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

takysoft
nézd, nyújtani se túl bonyolult(stretch by)
X/Y -t eírod
X és Y azok a másodpercek, hol a hangnak lennie kéne, és ahol valójában van.(valamerre a film vége fele teszteld úgy, hogy az eleje jól be van igazítva)
kit matematikai érzék kell hozzá, de nem túl bonyolult.

Persze ez inkább csak ilyen max 2-3 másodperces csúszásra érvényes, mert hosszabb csúszás fõleg azért szokott lenni, ha van egy plusz jelenet az adott verzióban(mkvtoolnix-el persze ezt kivágni is lehet, filedarabolás és összerakással)

mkvtoolnix elég alapos cucc, és az esetleg 90%-ban elég egyotthoni usernek, hogy bevagdosson hangot filmbe.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Evin
Ha az egyik 35, a másik 23fps, akkor az egyik rövidebb szokott lenni. Nagyon ritka az olyan ideális eset, hogy pont ugyanolyan hosszú. Régen és meg nyújtottam vagy zsugorítottam a hangok hosszát a videó alattihoz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

kirol
Csak itt nem ilyen egyszerû a helyzet. Mert ha elején jó a hang, egy idõ után elcsúszik.

Persze, hogy nincs FPS az audiónak, de valami alapja van, hogy egyezni kell a videóknak, amin a hang van, mert nem lesz jó. Ezt mondják.

Ráadásul a magyar film, rövidebb, mint az angol.
Most amúgy a Pushing Daisies 2x01 -rõl beszélek.

takysoft
fps mit se számít(audionak olyan ugyanis nincs)

ha már HD, akkor illik belemuxolni is. ezerszer linkelt mkvtoolnix-al teheted meg, és a hangot illeszteni is azzal tudsz.

én sokszor DVD-k hangjait ripelem le AC3-ba, és teszem angol HD mellé. 2-3 seces elcsúszás szokott lenni, de általában jó. a 2-3 secet meg playerrel meglesed, hogyan jó(csúsztatógombok), és javítod mkv-ban.(delay)

ez persze akkor mûködik, ha ugyanaz a verzió a hang és a kép(director's cut-hot ugyanilyen hang kell pl)

IMYke2.0.0.0
BSPlayer-rel simán rá tudod tenni - azzal ugyanis gombkombinációval tudod változtatni a sebességét.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Az angol HD az 23,75 FPS, míg a magyar az 25.

Ezt hogy lehet szinkronba hozni? Ha tudsz segíteni, nekem privátba is jó, hogy ne itt szerencsétlenkedjek. 😊

Evin
Ha megvan egy ugyanilyen fps-û videó hangja, akkor egyszerûen rárakod, vagy mellé másolod ugyanazzal a névvel és MPC-vel választható lesz a hangsáv.
Ha a hang VBR-es, akkor fog csúszni, ha CBR-es, akkor nem.

kirol
Tud valaki abban segíteni, hogy egy angol 720p-s anyagra hogyan tudok rárakni egy magyar hangsávot, úgy hogy az idõzítés is stimmeljen?

Nem találok sehol jó leírást, segítséget.

MerlinW
Oh, ezt mindenki sejtette, tudta, várta. Nem lepõdöm meg, nem szomorkodom, már túl vagyok rajta 5-10 éve😊

Take2 úgysem pocsékolja el a DN név sikerét, 100%, hogy jön DN. Nem is egy. Nem is rosszak, T2-nek igen jó csapatok dolgoznak, mint Rockstar (GTA), 2K(Sportjátékok), Bedestha(Oblivion), BioWare(Jade Empire), Human Head Studios(Prey), CroTeam(Serious Sam), Firaxis Games (Sid Meier játékok - Civilization), stb

Nem aggódom. Addig is BioShock 2-re várok😊

[merlinw.org]

takysoft
Tessék elolvasni!
Mindenki. ez kötelezõ.
commentet nem fûzök hozzá. ez van.

balee4
én olvastam, a Btk.-s tréfát xD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

takysoft
nem sértõdünk meg, megígérjük😊

IMYke2.0.0.0
Jöhet 😊

Axon
Egy ízetlen tréfát akartam ezügyben elengedni, de meggondoltam magam :-)

Atomreaktor
ez jól hangzik, grat!😉

takysoft
mér több is van?
aszittm egyedül dolgozik, mint superman, batman, meg a többi..

IMYke2.0.0.0
Még szép, hogy nem ombu(d)sman voltam... 😊
Földmérõ (középsuli), újságíró (amerikai), politológus, romológus - de elsõsorban szociálpolitikus vagyok. Hiszen ez utóbbir van dimplomámra gravírozva 😊
Most közfoglalkoztatás szervezõként dolgozom.

A BTK pedig a bölcsészkar.
A pécsi "A" épület aulája elõtt 72-es betûmérettel, több helyen ki volt írva, hogy a bérletosztás az Aulában. Erre, az onnan érkezõ btk-s hallgató pedig megkérdezi kettõnktõl: "Nem tudjátok, hol osztják a bérletet?"
😊)))

kirol
Dehogy is. Az ombucman az egy kamionmárka! 😄

MerlinW
Azok az ombusmanok😊

[merlinw.org]

szotyimutyi
<#eplus2>

RaveAir
Ezek az ombuccmanok nem az afrikában élõ, ágyékkötõs alakok, akik gumókat ásnak ki a földbõl, és ha az égbõl kólásüvegek potyognak, akkor azokat isteni eredetûnek tekintik? 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

szotyimutyi
Ha én ezt tudtam volna! 😊)

Axon
Melyik? :-)

takysoft
Utóbbi... hát ne tudtad, hogy Imyke volt az ombucman????

Lord Myn
BTK alatt bölcsészkart vagy büntetõ törvénykönyvet értesz? Mert nem mindegy... <#vigyor>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

RaveAir
Én is csak hülyeségbõl írtam... Magas labda volt, bocs. 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Hidd el, még így fogják kérdezni a friss húsok 😊)))

Evin
Nem, a nyúl az!

Axon
Mármint a nyúlon túl? ;-)

kirol
Basszus hülyeségbõl írtam, hogy nem látok semmit!

Még nem is olvastam semmit, csak beléptem és néztem, hogy mi ez a virító piros. 😄

takysoft
banner alatt most már egész nagy piros betûkkel😊

RaveAir
Menjetek szemészhez! 😄

kirol
Mi kicsi? Nem is látok semmit! 😄

takysoft
ügyes vagyol!

MerlinW
neszevazze😄

[merlinw.org]

takysoft
a felirat a kicsi😄

wantonly
Jajjjj, most látom ott van a logo alatt. 😊

Vak vagyok. 😄
wantonly
Sziasztok!

A magyarítás telepítõ ".\2vs4.cpp(233)" hibával leáll nálam. Visszaolvastam és másnak is volt már ilyen gondja, és találtam egy linket a kibontott fájlokról, de sajnos az a link már halott!

Valaki fel tudná tölteni a kicsomagolt fájlokat?