33675
-
#29344 Volt rájuk 20 évünk:) Nekem a 80%-a megvolt. Némelyik többször is:) -
#29343 Én is tudom. Csak arra akartam rávilágítani, hogy nem abban az évben adják át (azaz csapó, december 31.), hanem jövő év január, február.
-
#29342 Egy adott évben megjelent játékok között osztják szét..., attól még hogy a következő évben osztják ki. (na ezt jól megaszontam xD) -
#29341 Azért majd beszerzem, vagyis megveszem, könyvtárban nem túl esélyes. Azért a képregények közül is van nem egy, igazán mélyen ábrázolt világ, elég csak az említett Watchmen-re gondolni. :D -
#29340 Általában az "Év Játéka" címet sem abban, az adott évben "adják át".
A magyar újságok/írók és offline/online lapok "év játéka" címei... khm... no comment.
-
#29339 Bioshock 2 csak jövőre jön... -
#29338 Nem nagy, és nem összetett világ - Két bekezdésbe belefér az egész.
Tipikus képregény. Ne várj mélységeket. Az elmúlt évek alatt "belemélyített" dolgok annyira távol állnak az eredeti koncepciótól, mint ide a Hold!
-
#29337 Igen ez a korongvilág, és Pratchett úr (nyugodjon békében) találta ki a világot. -
#29336 Nekem is nagyon tetszett, egy szuszra végigjátszottam múlt hét vasárnap. Ez nálam ritka. A játéknak semmi köze a filmekhez, az egész az Animated Series-re épül, azaz az eredeti rajzfilmsorozatra. A zene, a történet a hangulat szerintem is fergeteges. A játékmenet korlátozások, butaságok ide vagy oda egyszerű, kényelmes, szórakoztató. Kellemes délutáni matiné. Mint amilyen pl Fahrenheit, vagy Dreamfall is volt.
Év játéka címet majd év végén adom át, bízom a Bioshock-ban vagy a Borderlands-ben:)
Majd meglátjuk. Resident 5 számomra ismét hatalmas csalódás volt. Kb akkora, mint a Silent Hill 5. -
#29335 Scarecrow képregényes karakter igen, de ugye van egy beépített súgó a karakterekről, rövid leírják ki-kicsoda.
A Arkham Asylum képregényről vélemény? Eddig mindenhol ódákat zengtek róla, kíváncsi vagyok, hogy felülmúlja-e a nálam (egyelőre) etalon Watchmen-t.:) Aminél zsenálisabb képregényt nehezen tudok elképzelni. Mindenestre a játék miatt kicsit jobban bele akarok méllyedni a Denevérember világába. :) -
#29334 Erősen látszik, hogy a filmekre építették pedig - az egyik alkalommal a hölgyike - az elrabolt doki lánya - a rádióban a nevén szólítja a Denevérünket (Bruce Wayne, ugye)...
-
#29333 Nekem nagyon bejön a Batman, inkább ez legyen az év játéka, mint a RE5.
Amikor a hullaházban(szobában) van az a kis képzelgés az nagyon ott volt. Ötletes volt, bár kicsit Max Payne koppintásnak tűnt. De jó volt.
Viszont nem értem, ki volt az a szörny!
Én csak a filmeket ismerem, abban meg nem rémlik, hogy lett volna ilyen ellenfél. -
#29332 Ez mondjuk igaz, a grabbelés elég furcsán van megoldva, tényleg csak oda lehet felkapaszkodni, ami a továbbjutás érdekében vagy az ellenek elintézésének megkönnyítése miatt szükséges. Ez tényleg zavaró korlátozás, ezt fel is fogom jegyezni az értékelésemben. :) -
#29331 Az, hogy "buta biztos" (vagy lehetne, ha az ember ki/bekapcsolhatná a segítségeket), még nem akkora baj, mint az - és ez adja a legnagyobb pofont az egész Denevérember érzésnek - hogy 3 méter magasságban lévő peremre nem tud felugrani (egyszerűen ugye nem jelenik meg a segítő gomb), miközben és máskor pedig akár 20 méterről felpattan egy kőszoborra...
Ha talányokat, nehezítéseket akartak volna becsempészni, azt nem ilyen idióta módon kellett volna...
-
#29330 Nálam a hangulat elviszi a hátán az egészet, egyszerű, de szórakoztató, nekem jobban bejött hangulatilag, mint pl. a RE 5. Az általad említett dologok engem vhogy nem zavarnak, lévén tudom, hogyha nem lennének a segítő szándékú feliratok sem lenne vele gondom. Ízlések és pofonok, nekem maximálisan bejön. -
#29329 fílm = film -
#29328 Jokert utálom - elérték a céljukat - Heath Ledger óta.
A játékban már a szigetet járom, láttam és tudom, hogy mekkora tereket képes az U3 Engine iszonyatosan jól optimalizált esetben a képernyőre varázsolni, akadás nélkül.
Az, hogy egyetlen jól megtalált térképpel gyakorlatilag - hiába a mozgó kérdőjelek - megmutatja a "Rejtvények" helyét, hogy ott villog minden használható helyen az "E" (vagy társított) betű a felugráshoz, grabbeléshez, vagy hogy Batman alapvetően közismert képességeit bizonyos helyeken egyszerűen nem használhatjuk eléggé negatív képet alakított ki bennem - 7%-nyi játék után.
S köztudott, mindenben, és mindenhol az első benyomások a fontosak.
Az egész élménye valahol egy interaktív fílm és egy matiné között lebeg.
Ha ez lesz az Év Játéka, akkor valami nagy baj van ezzel a világgal.
-
#29327 Ebben igazad van, egyszerű a játék, minden a "szánkba van rágva", de ennek ellenére hangulatosan adja vissza Batman világát, jól össze van rakva, na. Unreal 3 motor meg szépen ki van használva, a grafika gyönyörű és gyors, mi kell még? Majd meglátod hatalmas külső helyszínek is vannak és a batman kütyük is mind nagyon jól és kényszerűen használhatók. A történetről, Joker-ről meg ne is beszéljünk... -
#29326 Hol olvasható ez a körkérdés? :D -
#29325 Pedig ez a játék olyan egyszerű, hogy na...! Olyan buta biztosra készítették, hogy szinte fáj!
Ez kell a mai játéksosoknak? [költői kérdés volt - a válasz tudom, hogy "igen"]
-
#29324 Sztem eddig az év játéka, én a jövő héten meg is veszem, az azonos című képregényt is szeretném.:) -
#29323 Ez Disc World, a magyarul korongvilág, amiben Terry Pratchett is írogatott? Egyáltalán ki találta ki ezt a világot?
Kérdezem mint laikus, aki 2 Terry Pratchett filmet látott ("A varázslat színe" talán, és amikor elmentek a világ végére). -
#29322 Szavazásra: igen.
Elkezdtem olvasni a "Denevérember" kalandjait...
Háááááát... semmitmondó.
Ez lesz az év "könyve"?
Lipsync elcseszerintve, darabos mozgás - U3 motor erényei messze nincsenek kihasználva [néhány jópofa ötlet akad azért, tetszik a nagyítás, a detektív mód].
Egynek jó kiadvány.
Igaz, az elején tartok, megyek a dokikért.
-
#29321 Egy élet is kevés lenne...
-
#29320 Ide vagy a polcra írjuk?
-
#29319 jó köztetek:D -
#29318 Megérkezett:
ScummVM G76 - 2009.09.25 - MW
Ha fordítani szeretne valaki:
Discworld 1 nyelvi fájlok
Discworld 2 nyelvi fájlok -
#29317 Én azt olvastam, hogy bizonytalan időre leállították a fejlesztést, talán meg van esélye... -
#29316 Ketteske text frissítve, olvassatok körkérdést. -
#29315 Én is ezt sérelmezem nagyon. Mármint a folytatást, hogy nincs. -
#29314 Chapters-ről volt hír. Annyi, hogy nem lesz. Lesz helyette online Secret World. -
#29313 Na Dreamfall kivégezve, hát a befejezés -ahogy már netszerte hallani lehetett- anyázós, igazán folytathatná a Funcom, millió megválaszolatlan kérdést vet fel. De a Chapters-ről semmi hír.:( -
#29312 igen, azok -
#29311 Nem tudjátok,a régebbi verzióval készült mentések kompatibilisek az új ScummVM-mel? -
#29310 Ja jó, félreértettem...:)
Gyerekek éppen most tolom a Dreamfall-t (előszörre) zseniális játék, már a 9. fejezetben vagyok, bár az első rész jobban tetszett.
És elkezdtem újra a The Dig-et.:) -
#29309 Majd ha eszembe jut valami beleírom a könyvtár kérések szekciójába:) Pl, ha szeretnétek több tárhelyet, dobjatok össze egy HDD-re, én már nem költök a havidíjon kívül erre. Az is 15k/hó.
Mellesleg a txt-ben van egy körkérdés, mindenki fáradjon a szavazófülkébe. -
#29308 Mármint, azt várom el, hogy szólj... -
#29307 Én el is várom! Őszintén. Már régóta vagyok tagja ennek a Könyvtárnak, tagsági díj nélkül, s egyre szemetebbnek érzem magam, amikor belátogatok, és néha nap kölcsönzök is...
-
#29306 Nem várok el semmilyen ellenszolgáltatást:) Egyébként ezt az öreg könyvtárat (6 éves épület) már jó ideje csak miattatok üzemeltetem/fizetem:) Majd, ha nem fér bele a keretbe szólok:) -
#29305 Tudom, hogy nem szorul rá, de... nem dobunk össze valami jutalmat a Könyvtárosunknak, mindazért, amit eddig tett értünk, ügyeleti és azon kívüli időben?
Mit tudom én, mindenki küld a címére egy könnyűvérű hölgyikét, tavalyi csokinyuszit, vagy 20 Ft-ot...