33675
-
#29424 Na explorer alatt webes felületen meg sikerült kitörölni. Király! -
#29423 Nincs valami spéci parancssori utasítás? -
#29422 Segítsetek már! Extra.hu-n van tárhelyem, és fel lett rá töltve olyan fájl, amiben meghülyültek a karakterek mire felért és most nem tudom törölni, mert azt írja: "Nem törölhető", valamint:"No such file or directory"
Hogyan tudom mégis letörölni? -
#29421 Risen-t próbáljátok ki, egész jó lett, a 3-nál messze jobban sikerült. Végre jól optimalizálták.:) -
#29420 Fable jellegűnek látszik:D -
#29419 Az a baj, hogy a németek utolsó jó szerepjátéka a Gothic 2 volt. Azóta csak bughalmazokat csináltak. Gothic 3, Two Worlds, stb. Reméljük ez használhatóbb lesz, mert fantáziájuk az van a németeknek. Már csak programozókat kell szerezniük:) -
#29418 Nekem van még otthon néhány 60 perces sony kazettám :-) -
#29417 Nekem olyan Drakan-osnak tűnik. -
#29416 Mondjuk engem nagyon zavar a darabos mozgás... látszik még a scriptelt útvonal stb.
De az irány több mint kecsegtető.
-
#29415 nagyon durva lesz, egyre inkább a mozilmes hatások felé mennek el a játékok és ehhez a kalandjáték elég jó eszköz lehet. -
#29414 Van otthon egy Sony deck+CD lejátszóm :)
-
#29413 Áruló! :D -
#29412 A laptopom Sony.:) -
#29411 Ááh, PS-nél is volt sok. Metal Gear sorozat, Final Fantasy sorozat, Grand Turismo, Forza, stb. -
#29410 Hihetetlenek az arcok..., reménykedjünk, eddig rengeteg játéknál lőtték el a konzol exkluzív dumát. Mondjuk azok xbox-os címek voltak. -
#29409 Csak audio-videotechnikát:) Bár most nincs asszem egy Sony cuccom sem. Pana és Yamaha kütyüim vannak, de nem zárkózom el Sony-tól sem e téren:) -
#29408 Köcsög Sony miatt sose.
Remélem ti se vesztek soha Sony terméket! :) -
#29407 Dettó, de talán úgy jár, mint a Fahrenheit. (hogy talán jön majd PC-re.) -
#29406 Nem tudom láttátok e már ezt a videót, de valami elképesztő, hogy mennyire élethű az emberi alakok.
Heavy Rain
Amit eddig láttam videót, azok közel nem néztek ki ennyire profin.
Egyre jobban sajnálom, hogy Sony exkluzív. :( -
#29405 Az első 5 perc az még biztos kaland. :)
A többit majd angolul. -
#29404 És se tudom, mi az a Venetica. :) -
#29403 Venetica inkább szerepjáték, mint kaland:
-
#29402 Szinte biztos. Magyarul meg szinte biztos nem, de ez majd kiderül. -
#29401 A Venetica-ról nem hallottam. Azt is kiadják angolul is? -
#29400 Már megint irigykedhetünk...:)) -
#29399 No meggyütt a CD Galaxitól rendelt Batman AA-m. :) -
#29398 Hangulatról nem tudok mit mondani, majd ha kipróbáltam. -
#29397 akkor még várni kell egy kicsit;) nekem az előzetesek alapján nem hozza az első rész hangulatát, de a puding próbája az evés. -
#29396 No, szeretik a Scumm pakkot magon?:) -
#29395 Az elsőt elkezdték jaja.
Az mondjuk nem értem, hogy a németeknek miért okoz gondot szimultán angolul is írni a "nyelvi fájlt". Hónapokat kell várni mindig az angol nyelvű kiadásokra... -
#29394 Nekem még az első 2-t is be kell pótolnom, de ha jól tudom készül hozzá magyarítás. -
#29393 Mindig is így volt! Emlékezz csak vissza!
A The Whispered World, Black Mirror 2 -be is csak kb 5-5 percre néztem bele. Előbbi nem jött út, utóbbi ígéretesebb. -
#29392 A németek most nagyon belehúztak kalandjáték terén, nem?
The Whispered World, Black Mirror2, Venetica, van még? -
#29391 Deutsch. -
#29390 az angol verziót? -
#29389 Kiadták a The Black Mirror 2-t is a héten. -
#29388 Tales of Monkey Island 3 Lair of the Leviathan (not tested yet) -
#29387 Danke, thanks, köszönöm. :) -
#29386 Az első mondat magját értettem... :D
Más...
Lenne hozzád egy kérésem. Olvastam egy másik témakörben a Deus Ex magyarítás elkészültéről, ezért azt szeretném, ha írnál nekem néhány mondatot róla. Nagyjából olyasmik érdekelnek, hogy mennyien és kik csináltátok, mennyi idő alatt, mi kell a telepítéshez, stb. Nem látlak most msn-en, ezért nem tudlak kikérdezni. :) -
#29385 Könyvtárunk legújabb könyvei immáron elérhetők a végtelen látóhatáron túlról is. (na ezt vajon ki értette? XD)
Sajnos újra kellett fejezeteznem, mert a címjegyzék oldalszáma túlságosan nagy volt, hogy könnyedén átlátható legyen.
(gyk: scummpack tölthető ncore-ról, de be kellett rarozni, mert 10.000+ file és abból 1.2 megás torrent file lett, amit ncore nem bírt az istennek se. remélem nem törlik XD)