33675
-
#29672 Az MSDN változatokkal is működik. Leírás található a programokkal. De segítenek a Windows 7 topikban is.
-
#29671 Ven erről valami leírás hogyan kell használni?
Na meg esetleg tudtok valami forrást, ahol beszerezhető hozzá a win7_hun? Természetesen privátban. -
#29670 ó = ő
Bocsánat, drága barátaim! Gyenge szem, nagy monitor...
-
#29669 Megvásárolható Hasfelmetszó Jack új kalandja...
-
#29668 Köszi, megkérem. -
#29667 Nem a tisztaszoftver miatt gondoltam a széttúrást, hanem az miatt, h nem lehet szerkeszteni a hsz-okat -
#29666 Én is így gondolom, h elég ritkán romlik el.
Esetleg kérdd meg, h fotózza le a hátoldalát, ott lehet látni, mennyire van karcolva, esetleg sérülve.
-
#29665 Egy kis hardver kérdés.
Pont a W7 miatt kellene nekem egy Creative X-Fi Xtreme Gamer hangkari, viszont 20k-t nem adok ki érte. Azonban most nagyon jutányosan találtam egyet használtan. Viszont már nincs rá gari.
Ez az X-fi sorozat el szokott romlani? Azért kérdezem, hogy van sansz, hogy rossz üzletet kötök? Vagy még továbbra is érvényes az, mint amit én tapasztaltam, hogy hangkártya igen ritkán romlik el.
-
#29664 Nyugi, nyugi! Igyál meg valamit gyorsan erre a nagy ijedtségre!
Semmi rossz nincs ebben a tisztaszoftverben szerintem. Mert megadsz egy nevet meg egy postacímet? Istenem. Ilyet még soha nem tettél?
A Microsoft soha az életbe nem fogja leellenőrizni, hogy a te XP-t már 6 éve nem legális, mert régen végeztél az egyetemen, és nem vagy már jogosult. Kap ő elég pénzt. Az az XP még a kihalása napjáig is legális lesz, nem tiltják le. Ilyen potom dolgokkal nem hiszem hogy foglalkozna Microsoft.
Másik megoldás az MSDNAA. MSDNAA nem is ismer se nevet, se címet ha jól tudom. Csak az email címem van megadva benne. Én innen szerzem be a kódot/szoftvert, szóval teljesen ingyen van.
-
#29663 Nem túrod szét. Eddig elég sok mindenről beszélgettünk, a játékok mellett.
-
#29662 bocs, nem akarom széttúrni a fórumot, de ez a tisztaszoftver óriási parasztvakítás:
http://hup.hu/node/47765 -
#29661 a fene, sajna nincs hsz módosítás...
Ha elolvasod a tisztaszoftver apróbetűjét, akkor kiderül, h nem egy full XP, Vista, W7 jár, hanem csupán free update lehetőség, azaz rendelkezned kell valami tiszta OS-sel, legyen az w95, 98, Me, 2000. -
#29660 Meg kell adnod minden adatot magadról.
Ha egyszer úgy dönt a kormány, h nem akar többet a Microsofttal szerződni, akkor szarban lesznek a tisztaszoftveresek, mert valszeg az MS körbenéz náluk, h vajon megvették-e a licencet v átváltottak-e free OS-re.
Minden év márciusáig szól a licence, ami automatikusan megújul, h a kormány meghosszabbítja nem kevés pénzért.
Én ezért nem váltok tiszta szoftveres XP, Vista, W7-re
-
#29659 Én utoljára retail XP-t [SP1-2 nélkül] használtam, mert hát akkor egyetemista is voltam...
Aztán, kaptam x86/x64 promóciós DVD-t vista-ból, de eszem ágában sem volt feltelepíteni.
Most ugyanígy vagyok Se7en-nel is. Majd, ha végképp semmi sem működik XP alatt... vagy ha el nem kap valami stroke és elfelejtem, hogy addig utáltam Vista/W7-et... :)
-
#29658 Miért nem szereztek be eredetit pl. "tisztaszoftverben"?
Tanuló, tanár stb. ismerős nincs?
Az oprendszerként csak jó lenne eredetit használni nem? -
#29657 Van.
okosság 1
okosság 2
-
#29656 Én tegnap erőltettem magamra, hogy áttérjek rá. Mert már régóta fent van az új HDD-men, csak nem arról szoktam bootolni. :)
Ha átállok rá, azután tudok csak véleményt mondani rá.
Amit most is tudok az az, hogy az UAC kicsit idegesítő. Nem hagy letörölni egy fájlt, csak miután 3x rákérdezett.
Nekem eredetim van, de egyszer elbizonytalanodott, hogy nem az. :D -
#29655 Tudtok mondani valamit a win7-ről. Van már belőle okosított verzió? -
#29654 nekem is nagyon tetszik a képek, videók, leírások, beszámolók alapján, de nem engedhetem meg magamnak, mert nem fut el:( új gépre meg nincs lóvé... -
#29653 Hogy milyen bőbeszédű vagyok!!! :)) -
#29652 Hát igen... -
#29651 Amúgy igen! -
#29650 Nem tudjuk. Mennie kellene. Még 64bites Windows7-en is megy. Mindenhol megy. A hiba nálad van. Más esetben adnék ötleteket, de a legutóbbi hozzászólásod után remélem ezt te sem várhatod el:) -
#29649 Hát nosss:D -
#29648 Jelen:) -
#29647 Nyilván, ha tudnánk segítenénk, de arra hagy ne fecséreljünk hozzászólást, h : Bocs, nem tudom mi baja lehet.
A szavaid meg...rólad festenek nem túl szép képet. -
#29646 Még idejében kiderült, hogy nem közénk való... MerlinW, szerinted? -
#29645 Ez szép volt. Nem is emlékszem hogy volt e valaha ilyen hozzászólás ((( -
#29644 Ezzel a kézzel öleled meg anyádat?!
Ha mi sem tudjuk, mit vársz, mit mondjunk?! -
#29642 Itt vásároltam.
Teljesen alumínium, passzív - nincs benne venti - és az ára 4970 Ft volt.
SATA2 és IDE HDD-t lehet belehelyezni.
Gyártója számomra ismeretlen.
Horror áron nem érdemes ilyet venni - fogyóeszköz.
-
#29641 Aha, akkor elég lesz nekem is külső rack, Te milyet vettél? -
#29640 Én külső rack-et vettem, 3,5"-eset.
Külső házat akkor érdemes - szerintem - vennie az embernek, ha rengeteg, de legalábbis, 1-nél több HDD-je van, és van is mit tárolni azokon.
-
#29639 És külső házból milyet érdemes? -
#29638 Szívesen.
-
#29637 Erősen próbálok időt szakítani minden új gyöngyszemre... nem megy :(
Pedig, videók, topik és az elvárásaim alapján nagyon jónak ígérkezik...!
-
#29636 Én pár napja tolom, pár még nem hivatalosan, hétfőn érkezik a CE-m. :) -
#29635 Tényleg ez még újabb típus (verziószám alapján). Kösz. -
#29634 Valaki közületek játszik a Dragon Age-el? -
#29633 Úgy tűnik mostez a legújabb. Amúgy tudtok ennél olcsóbb helyet?
Még egy külső ház is kéne hozzá, milyet érdemes? -
#29632 Nekem ilyenem van: Samsung HD103UJ (1000GB, 7200 RPM, 32 MB) - szerintem, ez elég gyors.