33675
-
#29631 Múltkor volt winyokról szó, akarok venni egy 1 terás Samsungot, melyik a leggyorsabb most? -
mary22 #29630 ujra installáltam az egész windowst. Xp
A hiba továbbra is fent áll a probléma és egyik kompabilitásmódban sem volt jó.
the longest journey patch fent van a magyaritás is. Sp3 service pack. Miért nem jó ?
Valaki segitsen egyszerüen még mindig nem jó.
köszönöm ! -
#29629 Click Install vagy mi. A telepítő végén ott van, utolsó lap. :)
De ok, majd beírom. -
Tomcom #29628 Szerintem írd le ezt az AG fórumba is, mivel én személy szerint nem vettem részt a fordításban, ezért nem tudom milyen telepítőkészlettel csinálták... -
#29627 Én csak 2 dolgot tennék szóvá:
-a pályanevek képein nem kellene mindent nagybetűvel kezdeni
-ez a "keresd ki xy mappát és ott...", hogy magyar legyen a játék, ki lehetne váltani, mondjuk a telepítővel is. Természetesen nem tudom, hogy az ő telepítőkészletük képes lenne-e rá. -
#29626 Remek tempóban haladtok. -
Tomcom #29625 Közben már a Secret of Monkey Island Special Edition magyarítása (teszt) is letölthető : http://www.adventuregames.hu/
-
#29624 Szuper! -
#29623 Elkészült a Discworld Noir teljes magyarítása. -
mary22 #29622 ujra installáltam az egész windowst. Xp
A hiba továbbra is fent áll és egyik kompabilitásmódban sem volt jó.
Találtam a readmejében ilyet nem tom mit jelent:
PROBLEM: The shadows cast by the characters in the game flicker or
look strange.
CAUSE: Your 3D hardware has very high Z-buffer resolution.
SOLUTION: Make sure you have the latest drivers for your 3D video-card
installed. On the Hardware Setup menu, press the "Advanced"
button. Under "Troubleshooting" turn on the "Force Single
Buffer" option.
HARDWARE: Creative Graphic Blaster Riva TNT; Creative 3D Blaster Riva
TNT2/TNT2 Ultra.
Valaki segitsen egyszerüen még mindig nem jó. -
#29621 nálam nem kellett, pedig Win7
ami fura... az ablakba futtatás nem mindig megy.
Ha felteszem a játékot és ablakban futtatom akkor megy. utána patchelem, akkor is.
de ha simán felteszem és patchelem, akkor már nem. (mert az alapverzió létrehoz egy saves mappát, amit a patchelt már nem, de az ablakos módhoz meg kell(ablakos módot a preferences.ini-ben lehet bekapcsolni)
szélesvásznon meg picit randa a játék ablak nélkül.. -
#29620 Windows 98/ME kompabilitást állítottál már az exe-jén?
[Jobb klikk rajta - Kompabilitás...]
-
mary22 #29619 Hellosztok !
Nkem az lenne a problémám hogy ha feltelepitem a longest journeyt nem tudok vele játszani állandóan ugrál a kép és bellasul. 1.6 vagy hányas patch után is ez a helyzet. Feltettem a magyaritást is. Nem tudja valaki hogy mitől van ? Legujjab driver van fent, próbáltam már töbször feltelepiteni. A ganestaros kiadás van meg. Régebben még tökéletesen működött. Ja és elkezd ugrálnia képernyő és lefagy az egész játék és restart gép.
Valaki segitsen !!!!!
Köszi ! -
#29618 Köszi a választ. Addig pötyögtettem neki, mire sikerült elindítani a játékot. Előtte állandóan hibás serial miatt reklamált. -
#29617 Na, én is tudok ám magyarul fogalmazni, így... dél magasságában :)
-
#29616 Elég szarul tud angolul, bárki is írta.
Magyarul, helyesen megfogalmazva: a játék telepítésekor megadott sorozatszámról karattyol, amit akkor kellett beírnod, amikor telepítetted a játékot.
Hogy azonfelül hova kell beírni még - mindenesetre, buzdít, hogy írd fel magadnak.
-
#29615 Segíthetnétek egy picit. Mit jelent pontosan ez a két mondat:
You'll find you can input the Serial Number as you wish (care to write it down)
The Serial Number is what you input during the installation of the game.
-
#29614 Csak abból nem lenne zsé, és Bocsi miből cserélné le a mercijét? -
#29613 vagy a netes sugárzás mellett is maradhatnának, a semminél az is jobb. -
#29612 http://www.wardensquest.com/main -
#29611 Én sokkal jobban el voltam keseredve, amikor a Rise FM-et nem lehetett hallgatni. Szerencsére nekem nem nagyon fog hiányozni a két régi, mert van egy olyan gyanúm, hogy a két új is hasonló zenéket fog játszani.
Két nagyon bukó rádió pedig még mindig választhatja a DAB+-ra való váltást, amivel újra országosak lehetnek. -
#29610 Ami hihetetlen számomra az inkább az, hogy a mocskok miatt megszűnik a Sláger Rádió. -
#29609 Linket!!! plz
-
#29608 A magyar csapat nyerte meg a Dragon Age versenyt Londonban (Warden's Quest), hihetetlen. :D -
#29607 A CoD nekem is bejön. Nemrég sikerült végre végig tolnom az 1. rész kiegjét, majd
befejeztem a 2. részt is. Hamarosan nekiállok a 4. résznek :-)
Az 5. részét éppen csak elindítottam, hogy egyáltalán elindul-e. Elindult... Majd ha a 4. részt kivégzem (kb. 2013-ban) akkor nekiesek ennek az 5. résznek is. -
#29606 Piszok mázlista! :-) -
#29605 Hát azon kívül, hogy készül, semmi infót nem hallottam Syberia 3 felől. :( -
#29604 CoD 5 egy rakás szemét, nulla hangulat, látszik, hogy nem az IW fejlesztette..., na majd az MW 2. -
#29603 Még nem kell a családdal törődnöm, egyedül vagyok albiban, csak magamat kell ellátni, munkát meg nem hozok haza, szerencsére nem is engedik. Sőt takarítónőm van, szóval még erre sincs gond. :D Ergo az estéim szabadok. :D -
#29602 COD5-öt toltam, de nem jött be annyira. Sokszor úgy éreztem, mintha csak utas lennék, vagy külső megfigyelő.
Negyedik rész jobban tetszett.
BioShockba annó belefogtam, de abbahagytam. Parás volt.
Secret Files 2 jó volt, de a Syberia 3-at várom, ha lesz egyáltalán, no meg arra is kiváncsi vagyok, h milyen sztorit kerítenek neki, hisz a 2 végén elvarrták a szálakat. -
#29601 És a Black mirror 2-ről nem is beszélve...:) -
#29600 Mi a baj, itt van a szomszédban. Ajka, suzuki stimmel minden. :) -
#29599 mikor Angliában kérdezték, h honnét jöttünk... mondjuk, h Hungary, Ajka.
kérdezték... hmm.. ajka... ajka... valamerre japán fele van? -
#29598 Pedig mekkora sztori alakul ki a végére, triplacsavarral:) -
#29597 A CoD5-öt még nekem sem volt időm végigjátszani, pedig, mint te is írtad jön a következő.
A Bioshocknál az a szerencsém, hogy a vele eltölt néhány óra után úgy döntöttem nem érdekel a vége... ellenben ott van a még végig nem játszott Mass Effect. -
#29596 Bioshock végig-nem-játszásával sokat veszítesz.
De tudom, az IDŐ fontos tényező.
-
#29595 Kipróbálással még csak csak nincs baj, de a végigjátszással annál inkább.
A Secret Files 2 -t, még németül elkezdtem, már magyarul is rég kijött, de még kb. 10 %-nál tarthatok. Vagy fél éve nem indítottam el.
A CoD legutóbbi részét tegnap vittem végig, hogy ha jön az új, legalább addigra végigjátszam. :)
A rekorder a Bioshock, az a gépemen van a megjelenéstől, de még nem játszottam vele. Lehet le is törlöm. -
#29594 Erre írhattam volna, hogy sz*pás, de látom, hogy sikerült máshogy megoldonotok a felhőtlen jókedvet. ;)
Visszatérve az eredeti problémához én már erősen irigylem azokat, akiknek van elég szabadidejük ahhoz, hogy új játékokat próbálhassanak ki. -
#29593 moonster világított rá az ősi igazságra: a magyar nyelv több mint játékos -
#29592 Hát ez a mondat baromi jól jött ki... :D