3669
Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
noxon #1367 nem arra, hanem valami whyaven vagy mi a szüszös repkedő sárkány utánzat fejét, az egyik csapatba vehető NPC feleadat hogy Beregost polgármesteréhez jutassal el, csak nem talélom a polgár mester.... -
#1366 noxon: sajna rég játszottam, de véletlenül nem az Ankheg shellre gondolsz? Azt a smithy-be kell vinni, Beregostba. Ha nem, bocs. :) -
noxon #1365 Nem tudja valaki, hogy a sima BG1-ben a sárkányféle fejeket hol kell átadni a díért? Beregost polgármester vagy hol? bocs hogy ilyen kis szarsáaagal, de hátha valaki vágja fejből, ha nem ezsem baj, na csá, thx -
#1361 JC: ilyen könnyű volt az a Yaga-Shura?? :))) Watcher's Keep-et is megcsináltad?
Viszont nekem fontos lenne: nem tud vki olyan kis file-ocskát, ami leszedné a Cloak of Mirroring-os vibráló kék kört a kari lába alól, mert halálra idegesít! :) -
#1360 Jock: http://members.home.net/mrkevvy/ ... a SoA Tweaks and Cheats alatt van - Sir Kalthorine Ut Wistan's Concurrent Romances Scripts a neve. Nem tudom működik-e, de biztos, csak annyit kell csinálnia, hogy az összes női románc global-ját 2-re rakja. Nekem a jaheira meg Aerie románc kezdeti szakasza amúgy is párhuzamosan futott, mondjuk 18-as karizma, human paladin. :) Természetesen Aerie-t választottam. :))
A harmadik lehetséges románc egyébként Viconia. (Női karaktereknek meg egy van, Amonen, de ne ijedj meg, ezzel a patch-hel sem lesz buzulás!) :) -
#1357 A Baldurdashon van patch, ahol fajtól és nemtől függetlenül az összes románc megy párhuzamosan... csak a III. ker. polgármestere meg ne tudja! :) -
#1354 jaja foleg a creeping doom -
#1352 Jaheira nem cleric hanem druid!! masodszor pedig a druidanak is vannak nagyon hasznos variai en egy druidaval nyomtam vegig harmadszor pedig aki igazi kihivasra var annak tudom ajanlani a varosok leirtasat :))) en nagyon elveztem :)))) es ha megjonnek a "The Glory of Amn"-ok (katonak es a varazslo segitoik) azok mar igen nehez faltok szoktak lenni :))))nagyon jol belehet edzeni magunkat nalunk :))) mer eleg tapoltak :) -
#1347 hát nemtom, akkor lehet erintetlen marad a kis drága...:)
meg amúgy is túl dzsigolós az a pali...nem jön be..:) -
#1342 na akkor majd megporbalom megkerdezni azt akivel vegig nyomtuk multiban hogy mivel csinalta mert o volt a varazslo :)) -
#1340 pedig hidd el hogy menni fog :))) -
#1338 ja hat azokkal en is kuszkodtem egy darabig :)) hat en ugy oltem meg asszem hogy Magic missle vagy Melf minute meteort nyomtam ra! de ez nem biztos de valami ilyesmire emlekszem -
#1336 KHKH: hmm... 18-as charismával már próbáltad? :) -
#1334 Jock: én is "szerepjátékos" vagyok, és nekem minden karakterem paladin - nekem meg az jön be, csak külön öröm, hogy ennyire tápos. :)
Az én csapatom, amivel befejeztem a SoA-t: Petrus, a paladin, Minsc (Boo), Jaheira, Nalia, Imoen, Aerie. (románc :)). -
#1331 Szerintem nem rossz Mazzy sem, (meg Valygar sem, bár ő ranger), bár én nem vettem be őket, mert van a paladinom, meg Minsc, a többi csapattag meg a háttérből varázsol.
Amúgy szerintem a paladin sokkal jobb, mint a sima harcos a BG-ben.
-
#1330 Szia! :)
Ez standard probléma az InstallShield wizardnál... nyisd meg a CD-t Explorer-rel, és ne a Baldur.exe file-t nyisd meg, hanem a setup.exe-t. Bár gondolom azóta rájöttél. :) -
noxon #1327 Amúgy valaki nem tud BG1.-hez magyarosítást? -
noxon #1326 CDről nem tudok isntallni , mert akkor meg le akarja szedni a BG2-t a gépről vagyis azt hiszi hogy mgé rajta van......... -
#1324 :))
ammen.. -
#1320 Valygar szerintem ezerszer jobb! -
noxon #1319 Na ezt kaojátok ki. A buzi windowsom elbaszta a BG2-t a gépemen, leinstalni sem lehet, meg feltelepíteni sem, sőt porogramom sincs ennek megoldására, szóval jól megszívtam, van valakinek ötlete mi a teenedő?
-
#1317 milyen karaktereket?
nem értem a kérdést... -
#1314 Matt valami bibi lehet azon az oldalon, mert a belinkelt dolgokat nem lehet leszedni :((( -
#1311 yo ppl
KHKH: köszönöm :)
Jock: mert ő tudja használni azt a szép +5 -ös fegyverkét :))) de látom a Breganos csibék is itt lebzselnek :)))
na tsók all -
Mano #1308 HI!A paladinok(papok rendje)hol találhato meg?Tudnátok ismét segiteni!Please! -
#1306 HI
kérdésem lenne: véletlenül a csatiban nem vettem fel Firecam pajtit (paladin). későbbiekben fel tudom venni valahol? pl CC vagy a házában, mert még sehol sem találom
pls hlp :)) thx -
Mano #1301 Csátok!
Drizzt hoé lehet megtalálni tudja valaki? -
Mano #1298 Sziasztok!
RedMage!
Én bodyt már akkor kinyirtam amikor kijöttem az underdarkból!Légyszi nézzd meg az e-mailodat!Amugy köszi szépen! -
Mano #1295 Csátok!Lenne egy hatalmas problémám:Mikor kijutok az Underdarkból megjelenik a térképemen a 3 erdős terület.Miutám bejártam őket fogalmam sincs hogy mit kell csinálni!Itt már nem kéne hogy vége legyen?Lehet amugy hogy elkurtam valamit!Tudna nekem valaki segiteni hogy mit csináljak? -
#1293 hat sajna azért nem írtam elérést, mert nemtom hol lehet elérni a bg1-hez ezt..
esetleg nézz szét a hivatalos hp-n, lehet van ott valahol..;)
-
#1290 a bg1-ben max 89k XP van????????????????????????? hu bazz akkor jo lassan kell fejlodni ahhoz egy 5 CD-s jatekot vegignyomd es csak 6-7-8 zintu leszel :)) hehe az mokas!! -
#1282 1 szintlépése volt ha jól emléxem ezidáig, és mivel a lock az 65-ős, szerintem a set trap-re meg talán a rejtőzködésre...
de nemtom, este majd megnézem....itt a melóba kár hogy nem lehet...:)
ja igen azt a fránya licht a városkapunál (amelyik egy csúnya pitch-t idéz meg) egyszerűen nemtom leverni...
van náluk valami értékes tárgy? mert ha nem akkor inkább megyek ki D'aermese-ba.. -
#1280 thx a választ KH, ettől tartottam: mármint hogy jan zárnyitó képessége sem lesz elég..
alapból nekem is Yoshimo 65%-os, de akkor meghagyom a team-e, bejön az a dilis tolvaj..:)
Sintia (skrizofénia rulez:)) egy idéző magus, most 10es szintű, pár ezer xp hiányzik a 11-hez..
eddig megoldottam amúgy a knock varázslattal a problémás zárak nyitását, csak a baj hogy így nincs xp érte..:( (másrészt meg problémás memorizálni állandóan, pláne hogy most jöttem ki a harper főhadiról, ahol vagy 5zár is kikezdett velem)
ja még valami: mik szerinted a legjobb magjaleszedő varik ezen a szinten? jeleneg még csak az 5-ős szintű magusvarázslatokat tudom használni..?
valamit ez a csapdaállítás sem kristálytiszta előtem hogy-hogy működik...?
jock
-
#1277 ismét én rontom a lvegőt:)
kérdésem akövi: az igen fiatal csapatom jelenleg : Minsc, Korgan, Jaheria, Yoshimo, Aierie és a Főkarim Sintia :)
na most többször előfordult Yoshimoval hogy nem tudott kinyitni néhánys zárat, amit szerintem levileg tudnia kellett volan.
elég szar %-a van a zártörésre..
csreléjem le, és kire? -
Chris #1272 Ja bocs, a felsőfokú nem nagy kunszt... :)
Hmm, milyen tárgyból OKTV? :) -
Chris #1270 májcsojsz:
Pénzt csak szívvel, hittel és acéllal tudsz csinálni. :) Rengeteg varázstárgyat találsz majd, ezeket legegyszerűbb eladni az Adventurer's Mart-ban.
Kövekről meg annyit, hogy nem ostoba diabló ez... A drágakövek funkciója mindössze értékükben rejlik. Eladod=arany.
Az álom amit láttál a sztori része, kár, hogy nem értetted, mivel a kibontakozó történet adja a játék varázsát.
(pedig mennyire jó szimbolikája van az emlékekkel eltűnő tájrészleteknek... elhalványuló emlékek, és mögöttük csak a sötét űr marad:)
Na ennyi, písz. :) -
The Lord #1268 Gyerekek én most kezdtem a gamét nagyon teccik szal lehet hogy nemsoká rátok szorulok :-) -
#1267 ERISMAN pls olvasdd el az elotted irokat mert en pont ugyanazt irtam le nmint amit TE!! ugy hogy szerintem elobb olvass!! :)) -
Ersiman #1265 Üdv mindenkinek!
májcsojsz: a Pommel Jewel kivételével eladhatod az ékköveket. A templomokban lehet feltámasztást "vásárolni". Egyébként éppen Jaheira ismer feltámasztó varázslatot a Harper's Call-t később majd Aerie is ismeri a Raise Dead-et. Ha varázslóval játszol kerüld a közelharcot! Varázsolj a háttérben vagy használj sling-et. A vérfarkasok ellen +os fegyvereket használj. Yoshimo katanája az, és Minscnek is találhattál +os kardot. A dzsinn adott volna egy igen jót a palackért cserébe ami a driádoknál volt. -
#1264 hajjaj!!
a dzinn kiszabaditasat ugy lehet megcsinalni ha elmesz a 3 csajszihoz es kerdezoskodsz a dzsinnrol ok adnak neked valami szar kis tartokat! azt kell elvnni a Dzsinnek! a 3 csajszi kuldetesehez kellenek a makkok (acorns) amit a torpe veertol szerezhetsz meg! az egyik duergar! lent a bortonben! a feltamasztast csak akkor tudod vegrehajtani ha meg ott van jobb oltald a feje (fekete-feheren) jaheiranak! a feltamasztashoz kell zerezni egy ressurection varazslat tekercset de csak ha valaki el is tudja olvasni pl fighter ne mtudja olvasni a ktetkercset! vagy pedig bemezs egy templomba (regeteg van beloluk az egesz varosban!(a legtobbet a temple districtben talalsz:))) tehat s ott kered azt a varszalatot a paptol hogy ressurection (egy kereszt a kepe)!! Es ajanlom figyelmedbe az auto saveket mert ha valaki meghal akkor en altalaban ujra probalom az egeszet!! loadal vagy folyamatosan QUICKSAVELJ a Q gomb lenyomasaval!!