3669
Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
#1407 Noxon: elküldöm (bár Kwisatz szellemi terméke, de gondolom beleegyezik), de tényleg ne ezalapján nyomd. Én is csak utána olvastam el, hogy mit hagytam ki. :) -
noxon #1406 Nah, megvan a golden pantaloons, a Shadow of Amnban utdjátok hogy meg lehet e kapni a kriptában attól az élve eltemetett embertől a silvert? -
noxon #1405 jó, de akkor is, így csak kb 30%át érem meg vigigjátszásal, az öszes majdnem öszes leírássla pedig 80-90% -
Chris #1404 Noxon, ekkora hibát nehogy elkövess, mert kiutállak a topicról. Rpg-t nem lehet végigjátszás alapján csinálni! Így a puszta értelmét tagadod meg az egésznek. -
Chris #1403 Hát nem tudom... Nem szoktam gyerekmagazinokat olvasgatni. Elképzelhető...
Srácok, ha már ilyen szépen összejöttünk, induljunk már egy közös kalandozásra kedvenc BG2-nkben! :) -
noxon #1402 Petyus honnét szerezhetem meg ezt a Kwis BG2 végigjátszást? kurv ajól jöjje, thx...:))) -
#1401 Chris: távol álljon tőlem, ellenkezőleg, le a kalappal előtte, szerintem a Gurusok az ő walkthrough-jából nyomták! :)))) -
Chris #1400 Petyus: ne kukacoskodjunk Kwis barátunkkal :) -
#1399 Noxon: egyébként megvan neked a fanatikus Kwis BG2 végigjátszása? Ha nem érted annyira az angolt, ez segíthet, mert szépen lefordítgatta a párbeszédeket, na, jó nem szépítem a dolgot, majdnem mindent lefordított, heroikus munkával. Bár a végén vétett egy hibát. :)) -
#1398 Noxon: ha kutatsz az itteni topicokban, készül a BG magyarosítás ezerrel. Érdeklődj utána. Ha a 2-t fordítanák, abba lehet még én is besegítenék. :) -
Chris #1397 Kwisatz Haderach barátunk és néhány hasonlóan fanatikus társa azt hiszem most dolgozik a játék fordításán. Ha visszanézed kicsit ezt, vagy a Throne of Bhaal topicot, biztos találsz rá utalást, vagy netán egy linket is.
Kwisatz itt azt hiszem KHKH néven van jelen. -
noxon #1396 nem tudtok semi magyarosítást? kurva király lenne magyarul az egészu,ígaz akkor regényt kéne ahhoz fordítani:-)))) -
Chris #1395 Tudom Petyus, noxon jött a Guruval, tehát neki szólt...
Meggyőző volt az érved.
Noxon: a fogadó egyik emeletén van egy nemes, aki rádbízza a nadrágot, mert azt hiszi, hogy a személyzet tagja vagy. De mivel mosni nem tudsz, így ellopod. :) -
noxon #1394 ja thx:-))))) -
noxon #1393 PETYUS hol találom, a golden-t az egyben? plízzz!++!!!!!!!! -
#1392 Noxon: közvetlenül Candlekeep után asszem a Friendly Amn Inn 3. emeletén egy nem nevesített NPC (nobleman asszem) összekever vkivel, és nekedadja. -
#1391 Chris: én nem a Guruből szedtem az infot, ez így van... :) én is SoA előtt beimportáltam magamnak a Golden Pantaloonst, amikor olvastam a Baldurdashon, hogy senki nem tudja mi ez, ezért kérték, hogy mindenki próbáljon a végére járni. De a végső fejezetre maradt a megoldás. :) -
noxon #1390 Jó a véleméyned Chris:-)))))) van benne valami
Petyus, de hol taláélom azt a golden pantaloons ha vanilyen a BG1-ben.... -
Chris #1389 Akkor ezekszerint tévedtem. Na jó, én sem tudhatok mindent. :)))
Az asylumban lévő bebörtönzött ex-coordinator tényleg titkosírással ír, és olvastam is valahol a megfejtést, de már nem emléxem. :)
Megkereshetem... -
Chris #1388 Ez több mint valószínű, hogy kacsa. Nem hinném, hogy ezt már a Bg1-ben így eltervezték volna.
Az odáig oké, hogy át lehet hozni a cuccokat a BG1-ből a 2-be, de ezt kevesen tudják, és szerintem ez már cheat szintű művelet.
Pcgurunak meg ne higyj, nem tudnak megkülönböztetni még egy rpg-t meg egy akciójátékot sem. -
#1387 Chris: NEM TUDOD? :) A három pantaloons, golden, silver, bronz-ot Caspenar bácsi összekovácsolja neked, eredménye egy ultratáp full plate mail, aminek hatására a karakter avatárja adamantit gólem lesz. :))
Noxon: vidd magaddal, és ha beimportálod a karidat a BG2-ben, csodálkozva veszed majd ésszre, hogy a használhatatlan Golden Pantaloonst átviszi a BG2-be, és ott lesz a ládában az Irenicus dungeonben.
Meg valamelyik gyogyós varázsló mond vmi titkosírásos info az Asylumban, amit nekem nem sikerült megfejtenem, de állítólag az is a Pantaloons-zal kapcsolatos. :) -
noxon #1386 okka, csak a mostani PCGURU számban írnak róla, hogy a lényeg az hogy: BG1 Freiendly Amn INN-ben golden pantaloons
Shadow of Amnban: Silver Pantaloons, az élve eltemetett fickótól a kripátknál
3. Throne of Bhallból Bronze pantaloons
És ezekből lesz egy olyan pácél amoi erős stb. és nagy gólemmé lehet változni tőle... -
Chris #1385 Meg lehet szerezni a BG1-ben, de mit kezdesz vele a Throne of Bhaalban??? -
Chris #1384 Bravó Noxon, megérdemled! :)
Durlag tornya tápos hősöket igényel, majd később próbálkozz vele... Valóban kiegészítő.
A golden pantaloons dolog nekem is új, légyszíves világosíts fel ha tudsz valamit felőle... -
noxon #1383 nah még egy kérdés és megyek nyomni a gamét, nem basztatlak tovább titeket, szóval elvileg a Friendly Amn Inben kapunk egy Gold Pantaloons nevű tárgyat aminek nagyon nagy haszna lesz a Throne of Ghaal-ban, ti tudtok errpől ,h ogy tényleg meg lehet szerezni a BG1ben? -
noxon #1382 ...amúgy mi az a Durlag tornya meg labirintusda ahol egy csomó hős rekedt? esetleg ez már a kiegészítő?:-)) -
noxon #1381 Kincs ami nincs..mikor és hol találkozunk?:-))))) -
Chris #1380 Khalid a gyáva, dadogós elf harcos? Tényleg, ő is egy nagy arc volt... :) -
Chris #1379 "Nincs semmiféle kincs itt Pongopongon, semmiféle kincs..." :)))
Noxon, felderíted, harcolsz egy csomót, de én egy rézgarast sem találtam ott ha jól emlékszem. Viszont fény derül ott egy kis összeesküvésre, ami a halflingek faluját érinti, továbbá segíthetsz néhány ottragadt kísérteten is.
(aki rájön, hogy honnan van a felső idézet, azt meghívom egy koktélra:) -
#1378 Nekem Khalid volt a kedvencem :(( -
noxon #1377 Küv kérdés, Chris mit tudsz a Firewine hídról és a körüli küldetésekről? valami kincs van ott meg ilyesmik mert én azt nem vágoim akérhogy is erölködöm -
Chris #1376 Sharp teeth erdeje kb. a Friendly Arm Inn-től van keletre, azon a részen keresd, ott lesz az a velejéig gonosz harcos fúria is... -
Chris #1375 Á propos, erről jut eszembe...
Szerintem a BG-ben az NPC-k jelleme sokkal jobban ki volt dolgozva, mint a második részben, hiába a sok csapaton belüli párbeszéd, meg hatszor annyi kommentár. Egyéniségek voltak mind, akik közül kiemelném kedvencemet Corant, a karizmatikus harcostolvajt.
Lehet érvelni/ellenérvelni. :) -
#1374 Chris: ez már egy csillagos ötös legroszabb indulattal is! :)) -
noxon #1373 kösz, igaz nem vágom a Sharp teeth erdőt, de remélem meglesz, köszi, még godolkodom a további kérdéseken:-))) -
Chris #1372 Noxon, ezúttal sem fogtál meg. :) Még én is csodálkozom, hogy emlékszem. :)
Shar-Teel elősször is ember harcos. Ha jól emlékszem Sharp teeth erdejében található, vagy az akörüli zónák valamelyikében, a terep északnyugati sarkában. -
noxon #1371 Még egy kérdés, létom tényleg emlékszel Chris, véletlen nem tudod, hogy Shar-Teel, half-elf, harcos csaj NPC-t hol talélom meg?....:-) thx, akor is ha nem tudod..:-))) -
noxon #1370 igaz, tényleg köszi Chris, piros pont feltétlenül jár:-))) -
#1369 Chris: tényleg igazad van! :))) -
Chris #1368 Üdv!
Noxon: te a wyvern fejekre gondolsz, amire Coran kért meg, hogy vadássz. Nos azokat a Temple-be kell vinni Beregost mellett, ugyanis az ott lévő főpap a polgármester is egy személyben. Nevet nem tudok, de pirospont a memóriámnak így is. :)
Bye
Chris