3669
Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • noxon
    Aquli: csak par kasztos karit lehet multiclasba rakni, de amelyiket lehet annak ottvan oldalt hogy mutliclass, vagyis aktivvá válik és megcsinélhatod......nyah, de hülyén magyarázok, ebből semit nem fogsz érteni:-))))
  • noxon
    WiLDoR: Vadászni foglak a Neverwinter Nights-ban....:-)))))
  • Aquli
    Na jo, azert nem kell hujenek nezni engem, meg hogy nem ilyen jatek valo nekem, most jatszottam vele eloszor, ez meg csak a demoja volt (csak Irenicus börtöne volt benne), es nagyon gyenge volt a kezdokarakterem (ranger/archer), meg ugye pancelt (borvertet) raktam Imoenre, azert nem tudott varazsolni, de most kezdtem egy ujat, fighter/berserk karakterrel, 3 skill a ketfegyveres harcon, 3 skill a hoszukardon, meg gyakran mentettem nagyon konnyen vegigcsinaltam a demot, a bg1 az meg csak kolcsonbe volt nalam 2 napra, nem sokaig jutottam el vele. na most fogtok teljesen hujenek nezni :))! Hogy kell multiclass karaktereket csinalni? peldaul mage/thief/fighter? bocs hogy ilyen hujesegekkel untatlak, de hat ez van...
    Aquli
  • Chris
    Wildor, hozzászólásodból kitűnik, hogy inkább a diabló-szerű játékokat preferálod.

Egy biztos, ha találkozunk a Neverwinter Nights világában, biztosra veheted, hogy halálnak halálával holsz te spekuláns tolvaj. :)
  • Jockey
    jajj sorry kipéta, elszúrtam a választ..:)
    aqulibulinka ment volna..:D
  • KiPéTa
    Hehe... most vettem észre, szóval lehet, hogy nem játszott az ELSŐ résszel :). Mármint Aquli.
  • KiPéTa
    Drága Jock :) Ezt miért nekem mondod? Ezzel én is tisztában vagyok, és ez az egyik legfőbb oka, hogy ezzel a játékkal játszom.
  • KiPéTa
    Jól van na! Lehet, hogy nem játszott az leső résszel. A dolog egyébként a következő: tetszik => tovább, de azért menteni nem árt, köv. saroknál harc: nem tetszik => töltés, így sem megy => töltés, új taktika, a fene, így sem megy => menjünk más felé, szerezzünk fegyvert, XP-t aztán majd visszajövünk :)
    A dolog hátterével kapcsolatban pedig: keresgéltem de nem találtam semmi hasznosat a neten. Tehát hol lehet megtudni a világ történelméről, egyebekről dolgokat, amik nem, vagy csak közvetve kapcsolatosak a játékkal? Merthogy nincs a közelben olyan bolt, ami komolyan foglalkozna a szerepjátékokkal.
  • KiPéTa
    Én még nem ezzel a résszel játszom, de azt elmondhatom, hogy Imoen azért húzott el, mert nem halhat meg, mert később szerepelnie kell majd. Azt nem tudom, hogy így találkozhatsz-e vele azelőtt.
  • Aquli
    na szal kicsit felreertheto lett az elozo iras. amikor mar imoennek fogyott majdnem el a hp-ja akkor imoen kezdett kiabalni. es nem bal oldali menu, hanem jobb.
  • Aquli
    Szal most sikerult hozzajutnom a bgII-hoz. Milyen legyen a kezdokarakterem? ja es az elso palyan velem van imoen minsc meg jaheira (na meg termeszetesen boo) akkor eljutok egy olyan reszhez, hogy egy szobaba van egy ellenseg beburkolva ilyen kék gombbe. ha a gepet hasznalom ketszer akkor kiszabadul, es megtamad. elkezdtem harcolni vele, de imoennek kezdett elfogyni a hp-ja (es varazslatokat se tudott hasznalni ) es amikor mar nagyon keves life-ja volt, akkor elkezdett óbegatni hogy nem akarok itt meghalni, es elszaladt. es meg mindig nem talaltam meg. el is tunt az arca a bal oldali menubol. Mit Csinaljak?
  • KiPéTa
    Már leírták valahol, hogy az az egyetlen, amit igen, mert ha nálad van, amikor átviszed, akkor benne lesz a ládában, ami ott van Irenicus dungeonjában. Elméletileg ezt az egy dolgot lehet áthozni. A kettővel ezelőtti kérdésemről se feledkezzetek meg!
  • KiPéTa
    Azoktól kérdezném, akik ilyen szinten járatosak a dologban: Amikor Bhaal halandó formában volt kénytelen eltölteni hátralévő idejét, akkor melyik faj egyik tagjának alakját vette fel?
  • Jockey
    rince: nézz át a NWN topicba, bizti el kell ott is egy kis segítség...:)
  • Rincewind
    Ehhe :))
    De.
    De a lényeg érthető !

8)=)
  • KiPéTa
    Nem inkább fan-site-ok? :)
  • Rincewind

Beindulltak a 2002-ben megjelenő online RPG-k magyar Fun-sitejai. Ha minden összejön, akkor az angolul nem nagyon tudók is nyomon követhetik e két játék fejlesztését:

• noxon
    Képzeljétek hogy jártam, nekem csak DVD-s BG1-em van, és ma megszereztem sima CD-n a kiegészítot BG1-hez, és döbbenten vetem észre hogy, nem megy a DVD-s verzióval a kiegészítő. Nem tudtok valami megoldást?.....
  • Chris
    Üdv.

Kangaxx-ot legegyszerűbb úgy kinyírni, hogy elmész előtte az Adventurer's Mart-ba, veszel egy protection from magic scrollt, vagy kettőt, meg megveszed a Staff of Rynn-t. Ezekkel már pofonegyszerű lesz.

Könnyítheted a harcot egy-két Mordenkainen's Sworddal is, ők is meg tudják ütni.

Soxerencsét!

Bye
    Chris
  • Petyus_
    OY-YO: Ez erősen szintfüggő, szerintem 13. szint alatt ne nagyon próbálkozz... az illető Kangaxx, és a játék legkeményebb ellenfele szvsz. Szóval Irenicus is kismiska hozzá.

A lényeg: +4 alatti fegyverekkel nem lehet megsebezni. Milyen fegyverrel érdemes próbálkozni?: Crom Faeyr, Carsomyr, esetleg Staff of the Magi, Silver Sword (gondolom).

A varázslatai ellen két lehetőség: vagy Prot. from Magic scroll, amit Ribald árul (2 van a játékban), vagy esetleg a Spell Immunity mage spell, az Abjuration iskolára állítva (ide tartozik egyébként az Imprisonment). A többi csapattag természetesen így sem mehet a közelébe.

Egyébként rengeteg módon le lehet csapni (érdemes!!!), ha végigolvasod itt a fórumot, vagy az index fórumot, tele van tippekkel. Pl. csapdákkal is le lehet nyomni.

Én a legegyszerűbb módot választottam, a 15. szintű paladinom nekiment egyedül, Carsomyr, Prot. from Magic, és kinyúlt, vmi 40 HP-je van a deminek, semmit nem sebzet rajtam.
  • Petyus_
    A másik probléma: a "Guarded Compound" nevű hely? Ott nincs semmi quest, viszont van egy szép nagy Celestial Fury... katana képzettséág mellett "elég jó"! :)))
  • I.C.ram
    Lavokot ugy kell megcsinalni hogy megszerzed neki a demon szivet ! elobb bekell kapcsolni egy teleportot es akkor a sphere atmegy egy masik helyre ahol a demon van na ot kell leolni es a szivet visszavinni lavoknak!
  • Chris
    Na üdv mindenkinek, kicsit szétcsúszottan, fáradtan, de itt vagyok újra ám, és rohanok Noxon segítségére! :)

Noxon: Ajantis a Friendly Arm Inn-től északra fekvő farmoknál található, ahol ha emlékezetem nem csal valahol a kelet-nyugati úton áll.

Kwis: légy oly szíves és keress meg ICQ-n, a számom 67444704. Előre is köszi.

Bye,
    Chris
  • noxon
    Egy ujabb kérdésem lenne hősemberek:))))
    Ajantis nevű paladin NPC-t holl lehet megtalálni és felveni a csapatba a BG1-ben?
  • noxon
    Jah, szeretném én is megköszöni a munkádat KHKH nagymester:-))))))
    a béna angolosoknak nagy örömet jelent ez, pl nekem:-))))
  • Petyus_
    Bejelenthetem: www.neverwinternights.ini.hu project elindult, Chris főnöksége alatt. :)
  • Petyus_
    Szívesen, de elsősorban Kwisatz-nak köszönd! :)
  • noxon
    Megjüttt!!!! ezeregy thx:-))))
  • Petyus_
    Most jó?
  • noxon
    okka
  • Petyus_
    Noxon, aha. Várj, megpróbálom másik címről, pill.
  • noxon
    nem, elkülédted [email protected]?
    mert még nem jött meg
  • Petyus_
    noxon: elment?
  • Chris
    Noxon, apropó, Icq-val mi van, rég nem láttalak rajta... Ha újrainstall volt, továbbítsd az új számod, az enyém 67444704.
    Petyus, te meg töltsd már le azt a nyomorult icq-t, mert ez így nem elég kényelmes. :)
  • noxon
    Chris én mpost nyomom a BG1-et , utána a BG1 kiegészítőt, aztán BG2 és utána BG2 kiegészítő, szép mi?:-))))
  • noxon
    olyan karakter is van?:-))))))))))
  • Chris
    Na ez az, amit én soha a büdös életben nem fogok megszerezni. Olyan isten nincs, hogy én mégegyszer végigjátszam a BG1-et, BG2-t és kiegészítőjét egymás után! :)
  • noxon
    mivan?:-)) küdöd vagy kontaktoljak KHKH-val?:-))))
  • noxon
    okés, nem az alapján, amúőgy most akartam emailt írni de akkor nem teszem meg és köszi....:-)))
  • Petyus_
    noxon: csak akkor lehet megkapni, ha felcsapsz emberrabló/zsarolónak. :)