Baldur\'s Gate II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sub: ajd én válaszolok valamit.
1. Az elsõ kérdésedet nem értem.
2. A második igen.
3. A harmadik nem tudom.
Szivesen...
1. Az elsõ kérdésedet nem értem.
2. A második igen.
3. A harmadik nem tudom.
Szivesen...
Chris: Úgye nekem fentartod a helyet a BG2 multiban? Mert egyenlõre nem tudtam leszedni a ICQ-t aprób hibákból adódóan, de hamarosan jövök és én már lefoglaltam a 3. helyet...
Nos akkor emberek, mégegyszer megkérdem, ki lenne még olyan önként vállalkozó, aki beszállna egy kis BG2-s multis mulatságba.
Annak mondom: (ICQ: 67444704)
Gyertek, nagyon jó mulatság...
Annak mondom: (ICQ: 67444704)
Gyertek, nagyon jó mulatság...
egy "kicsit" lent volt mar a topic 😊
Ok, de mi az a ICQ UIN szám. Najó majd rájövök, de azért leírhatod úgy gyorsabb.
Noxon: Remek, remélem leszünk 6-an.
Úgy fogjuk ûzni, hogy valaki "szervereskedik" és az ip címe segítségével a többiek hozzákapcsolódnak, mint anno.
(írj egy mailt, és add meg az ICQ UIN számodat, ha van és megvitatjuk)
Úgy fogjuk ûzni, hogy valaki "szervereskedik" és az ip címe segítségével a többiek hozzákapcsolódnak, mint anno.
(írj egy mailt, és add meg az ICQ UIN számodat, ha van és megvitatjuk)
Én lefoglalom a 3. helyet a BG2 multiplayer részén. OK?
Chris: Amúgy te tudod, hogy hogy nyomjuk majd. Én egyszer elindítottam és connectoltam vele és kiirta, hogy adjak meg egy telephone számot. Ott megszakítottam. Esetleg a résztvevõk telefonszámát kell megadni?
Chris: Amúgy te tudod, hogy hogy nyomjuk majd. Én egyszer elindítottam és connectoltam vele és kiirta, hogy adjak meg egy telephone számot. Ott megszakítottam. Esetleg a résztvevõk telefonszámát kell megadni?
Noxon:
BG2 neten sokkal nagyobb élvezetet nyújt, mint singleben. Volt szerencsém harcostársaimmal (Darkon, Demeter, Jockey, Sheecalo, Matt) nekiindulni az IWD-nek. Mondanom sem kell, hogy remekül szórakoztunk... Éjszakába nyúlóan játszottunk munka/iskolaidõben.
Csakhát a végigjátszása az idõpont egyeztetésének nehézsége miatt kudarcba fulladt... sajnos...
Érdemes lenne nekiindulni megint, talán a BG2-vel is.
Mindenesetre én várok minden jelentkezõt, akinek kedve lenne egy kis közös kalandozáshoz!
BG2 neten sokkal nagyobb élvezetet nyújt, mint singleben. Volt szerencsém harcostársaimmal (Darkon, Demeter, Jockey, Sheecalo, Matt) nekiindulni az IWD-nek. Mondanom sem kell, hogy remekül szórakoztunk... Éjszakába nyúlóan játszottunk munka/iskolaidõben.
Csakhát a végigjátszása az idõpont egyeztetésének nehézsége miatt kudarcba fulladt... sajnos...
Érdemes lenne nekiindulni megint, talán a BG2-vel is.
Mindenesetre én várok minden jelentkezõt, akinek kedve lenne egy kis közös kalandozáshoz!
A kövé változtató varázslat mikor mûkõdik.
Ja és a BG2 interneten, hogy mûködik?
THx ha válaszoltok.
Ja és a BG2 interneten, hogy mûködik?
THx ha válaszoltok.
A Mace of Destruption+az öv, ami 2x erõt ad+a kézvédõ, ami 2x erõt ad összekovácsolásából lesz a Crom Feyr (vagy mi)
Na ez tuti kis fegyver....(hammer)
Na ez tuti kis fegyver....(hammer)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Finger of Death azt hiszem csak akkor hat ha 60 Hp alatt van az ellenfél.