Baldur\'s Gate II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sub: ajd én válaszolok valamit.
1. Az elsõ kérdésedet nem értem.
2. A második igen.
3. A harmadik nem tudom.
Szivesen...
Chris: Úgye nekem fentartod a helyet a BG2 multiban? Mert egyenlõre nem tudtam leszedni a ICQ-t aprób hibákból adódóan, de hamarosan jövök és én már lefoglaltam a 3. helyet...
Nos akkor emberek, mégegyszer megkérdem, ki lenne még olyan önként vállalkozó, aki beszállna egy kis BG2-s multis mulatságba.
Annak mondom: (ICQ: 67444704)
Gyertek, nagyon jó mulatság...

egy "kicsit" lent volt mar a topic 😊
Ok, de mi az a ICQ UIN szám. Najó majd rájövök, de azért leírhatod úgy gyorsabb.
Noxon: Remek, remélem leszünk 6-an.
Úgy fogjuk ûzni, hogy valaki "szervereskedik" és az ip címe segítségével a többiek hozzákapcsolódnak, mint anno.
(írj egy mailt, és add meg az ICQ UIN számodat, ha van és megvitatjuk)

Én lefoglalom a 3. helyet a BG2 multiplayer részén. OK?
Chris: Amúgy te tudod, hogy hogy nyomjuk majd. Én egyszer elindítottam és connectoltam vele és kiirta, hogy adjak meg egy telephone számot. Ott megszakítottam. Esetleg a résztvevõk telefonszámát kell megadni?
Noxon:
BG2 neten sokkal nagyobb élvezetet nyújt, mint singleben. Volt szerencsém harcostársaimmal (Darkon, Demeter, Jockey, Sheecalo, Matt) nekiindulni az IWD-nek. Mondanom sem kell, hogy remekül szórakoztunk... Éjszakába nyúlóan játszottunk munka/iskolaidõben.
Csakhát a végigjátszása az idõpont egyeztetésének nehézsége miatt kudarcba fulladt... sajnos...
Érdemes lenne nekiindulni megint, talán a BG2-vel is.
Mindenesetre én várok minden jelentkezõt, akinek kedve lenne egy kis közös kalandozáshoz!

A kövé változtató varázslat mikor mûkõdik.
Ja és a BG2 interneten, hogy mûködik?
THx ha válaszoltok.
Mighty
A Mace of Destruption+az öv, ami 2x erõt ad+a kézvédõ, ami 2x erõt ad összekovácsolásából lesz a Crom Feyr (vagy mi)
Na ez tuti kis fegyver....(hammer)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Finger of Death azt hiszem csak akkor hat ha 60 Hp alatt van az ellenfél.