1600
Optikai Egerek
-
#1280 kérdezd meg majd Balu-t hogy neki bevált e..... -
#1279 Én is az ára miatt gondoltam, meg persze az, hogy 800 DPI-s. Azért nekem a formája is tetszik. Aranyos kisegér, mellesleg engem zavarnak a plusz oldalsó gombok. -
Robin Hood #1278 És itt ki nem az? :) -
Robin Hood #1277 Annyiért már majdnem ms explorer 4.0-t kapsz. -
#1276 Nekem Razerem van és nem vagyok pro játékos,sőt még játszani is alig játszom.egyszerűen szeretem volna egy jó pontos megbízható egeret!Ennyi! -
#1275 nekem egy 5600Ft-os Logitech Wheel Mouse Optical-om van, és szvsz ez tökéletesen megfelel mindenre, amíg valaki nem pro játékos... -
#1274 de 3000-ért sztem jó vétel ha az ember nem egy elvetemült játékos...bár még soha nem próbáltam Crative egeret! -
Robin Hood #1273 dizájn = 0 -
#1272 ilyennel tolják a vöröskereszt ügyfélszolgálaton is -
#1271 Kérdés! Ha vki ismeri ezt az egeret, netán ilyen van Neki, az legyen szíves megmondani milyen, bevált, ajánlja, érdemes megvenni?
Creative Mouse Optical 3000 (800 DPI) Ára: ~3000 HUF
-
#1270 Igen ez az!HTX! -
Gear #1269 seAke-nak akartam címezni csak elfeledtem.;) -
Robin Hood #1268 Nem, ez madzagos. -
Gear #1267 Erre gondoltál?
A logitech gyártja/kiadta már pár hónapja de sehol sem beszerzhető. Keresem folyamatosan de reménytelennek tűnik.
Logitech media keyboard a neve. Ha valaki lát vhol okvetlen sikítson be ide hogy hol! -
#1266 -
Robin Hood #1265 Nekem is csak a billentyű kéne, de úgy látom magában ilyet nem kínál a logitech. Viszont állítólag ugyanaz mint az LX700-ban, szal lehet elég lenne egy olyat venni, a mellékelt egeret meg kidobni. -
#1264 Én is hetente veszek újat!De ez a Logitech nekem is tetszik,csak mondjuk nekem bőven jó lenne csak a bill és az is zsinórosban! -
sheepcz #1263 azt is végignézném...
az 100 h nem lenne elég csapkodni meg a monitort püfölni vele, ahhoz már tényleg kellenek extrák pl. samu(16kg-s kalapács) -
Robin Hood #1262 Nekem menne a prodzsekt. :) -
sheepcz #1261 persze és kapnál egy franko ki titán ötvözet billentyüt amit nem bir el az asztalod se és akkor azt vágd gallyra:D -
Robin Hood #1260 Ami cucc nálam fél évig kibírja, az bátran ajánlható katonai alkalmazásra, az atomvillanást is túléli. :) -
sheepcz #1259 az se rosz:D
nem volna egyszerübb ha elmennél élettartam teszternek és akkor ingyen kapnád öket és még fizetnének is érte:D
de ez legalább hasznos h nem kell szenvedni a tisztitással:D -
Robin Hood #1258 A mostani az első billentyűzetem aminek volt ideje összekoszolódni. Még sosem kellett tisztítani, csak venni. :) -
sheepcz #1257 látom te is ott vagy a témában -
Robin Hood #1256 A régi angol billentyűk voltak a jók, 3 részre törve is működtek, csak egybe kellett tolni a darabjait, és kész. :) -
sheepcz #1255 sajnos igen...
csak ez nem olyan frankon mint haveromé mert az fémtalpas volt és kb 90°ban hajlott.
de még müxik eggyenlöre -
#1254 elhajlott? -
sheepcz #1253 opszi... most olvasom...
ez csak most fog megjelnni... -
sheepcz #1252 nem tood h mennyi egy ilyen kishazánkban?
mert már igencsak be kéne ruházni valami ilyenbe, mert az elözö az már eléggé elhajlott és használhatatlan...
-
Robin Hood #1251 Jó lenne egér nélkül, az már megvan. -
Robin Hood #1250 Óóó jeah...
-
Robin Hood #1249 -
#1248 -
Robin Hood #1247 -
#1246 -
Robin Hood #1245 Ha 45 napig nem csinálok vele semmit, úgy az enyém is bírja. :) De ettől még nem lesz szebb, nekem az is számít. -
#1244 Marha vicces izlések és pofonok, állitólag 1 töltéssel 45 napot működik! amugy 14 ezer Ft -
Robin Hood #1243 Kinézetre elég tré, legalább ingyen adják? -
#1242 Valaki használ ilyen egeret? Érdemes megvenni?
Logitech Cordless Click! Plus Rechargeable Optical Mouse
[IMG] http://pix.dox.hu/pix3/652abdc0edaf27379317467e45186826.jpg [/IMG]
-
Robin Hood #1241 Rádiós billentyűzetet keresek MX1000 mellé. Viszont mostanában csak egérrel egybecsomagoltakat látni. Árulnak még egér nélkül ilyesmit?
Ha veszek egy Logitechet, az képes kapcsolódni az MX1000 usb-s adóvevőjén keresztül a géphez, vagy a hozzá adottat kell használni, így 2 külön adó lóg majd a gépen?