1600
Optikai Egerek
  • Punkerwork
    kérdezd meg majd Balu-t hogy neki bevált e.....
  • Loogan
    Én is az ára miatt gondoltam, meg persze az, hogy 800 DPI-s. Azért nekem a formája is tetszik. Aranyos kisegér, mellesleg engem zavarnak a plusz oldalsó gombok.
  • Robin Hood
    És itt ki nem az? :)
  • Robin Hood
    Annyiért már majdnem ms explorer 4.0-t kapsz.
  • seAke
    Nekem Razerem van és nem vagyok pro játékos,sőt még játszani is alig játszom.egyszerűen szeretem volna egy jó pontos megbízható egeret!Ennyi!
  • burkusdió
    nekem egy 5600Ft-os Logitech Wheel Mouse Optical-om van, és szvsz ez tökéletesen megfelel mindenre, amíg valaki nem pro játékos...
  • seAke
    de 3000-ért sztem jó vétel ha az ember nem egy elvetemült játékos...bár még soha nem próbáltam Crative egeret!
  • Robin Hood
    dizájn = 0
  • seAke
    ilyennel tolják a vöröskereszt ügyfélszolgálaton is
  • Loogan
    Kérdés! Ha vki ismeri ezt az egeret, netán ilyen van Neki, az legyen szíves megmondani milyen, bevált, ajánlja, érdemes megvenni?

Creative Mouse Optical 3000 (800 DPI) Ára: ~3000 HUF
  • seAke
    Igen ez az!HTX!
  • Gear
    seAke-nak akartam címezni csak elfeledtem.;)
  • Robin Hood
    Nem, ez madzagos.
  • Gear
    Erre gondoltál?
    A logitech gyártja/kiadta már pár hónapja de sehol sem beszerzhető. Keresem folyamatosan de reménytelennek tűnik.
    Logitech media keyboard a neve. Ha valaki lát vhol okvetlen sikítson be ide hogy hol!
  • seAke
  • Robin Hood
    Nekem is csak a billentyű kéne, de úgy látom magában ilyet nem kínál a logitech. Viszont állítólag ugyanaz mint az LX700-ban, szal lehet elég lenne egy olyat venni, a mellékelt egeret meg kidobni.
  • seAke
    Én is hetente veszek újat!De ez a Logitech nekem is tetszik,csak mondjuk nekem bőven jó lenne csak a bill és az is zsinórosban!
  • sheepcz
    azt is végignézném...
    az 100 h nem lenne elég csapkodni meg a monitort püfölni vele, ahhoz már tényleg kellenek extrák pl. samu(16kg-s kalapács)
  • Robin Hood
    Nekem menne a prodzsekt. :)
  • sheepcz
    persze és kapnál egy franko ki titán ötvözet billentyüt amit nem bir el az asztalod se és akkor azt vágd gallyra:D
  • Robin Hood
    Ami cucc nálam fél évig kibírja, az bátran ajánlható katonai alkalmazásra, az atomvillanást is túléli. :)
  • sheepcz
    az se rosz:D
    nem volna egyszerübb ha elmennél élettartam teszternek és akkor ingyen kapnád öket és még fizetnének is érte:D
    de ez legalább hasznos h nem kell szenvedni a tisztitással:D
  • Robin Hood
    A mostani az első billentyűzetem aminek volt ideje összekoszolódni. Még sosem kellett tisztítani, csak venni. :)
  • sheepcz
    látom te is ott vagy a témában
  • Robin Hood
    A régi angol billentyűk voltak a jók, 3 részre törve is működtek, csak egybe kellett tolni a darabjait, és kész. :)
  • sheepcz
    sajnos igen...
    csak ez nem olyan frankon mint haveromé mert az fémtalpas volt és kb 90°ban hajlott.
    de még müxik eggyenlöre
  • seAke
    elhajlott?
  • sheepcz
    opszi... most olvasom...
    ez csak most fog megjelnni...
  • sheepcz
    nem tood h mennyi egy ilyen kishazánkban?
    mert már igencsak be kéne ruházni valami ilyenbe, mert az elözö az már eléggé elhajlott és használhatatlan...
  • Robin Hood
    Jó lenne egér nélkül, az már megvan.
  • Robin Hood
    Óóó jeah...

• Robin Hood
  • seAke
  • Robin Hood
  • seAke
  • Robin Hood
    Ha 45 napig nem csinálok vele semmit, úgy az enyém is bírja. :) De ettől még nem lesz szebb, nekem az is számít.
  • Felfedező
    Marha vicces izlések és pofonok, állitólag 1 töltéssel 45 napot működik! amugy 14 ezer Ft
  • Robin Hood
    Kinézetre elég tré, legalább ingyen adják?
  • Felfedező
    Valaki használ ilyen egeret? Érdemes megvenni?

Logitech Cordless Click! Plus Rechargeable Optical Mouse

[IMG] http://pix.dox.hu/pix3/652abdc0edaf27379317467e45186826.jpg [/IMG]

• Robin Hood
    Rádiós billentyűzetet keresek MX1000 mellé. Viszont mostanában csak egérrel egybecsomagoltakat látni. Árulnak még egér nélkül ilyesmit?

Ha veszek egy Logitechet, az képes kapcsolódni az MX1000 usb-s adóvevőjén keresztül a géphez, vagy a hozzá adottat kell használni, így 2 külön adó lóg majd a gépen?