Optikai Egerek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy figy ezt a razert hol lehet kapni pesten?mediamarkt?mondjatok valmi boltot köszi!
seAke
Jó!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

ahhoz hogy felemelésnél megakajon min. 5 centire kell emelni és odacsapni az asztalhoz...na ezt meg nem szoktam 😊

és mér emeljem fel?

seAke
hmm

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

seAke
Emeld fül és rakd vissza!

minek egérpad ?
szerintem meg nincs az mx1000-nek semmi baja 😊
már három hónapja azzal játszok de no problém 😊

Pheel
Microsoft was the first to create history a couple of years ago, by introducing the world's first comsumer-level optical mouse in the form of the IntelliMouse Explorer.

A breakthrough year, 1999 sees the introduction of the Microsoft Intellimouse Optical featuring innovative design both in terms of technology and ergonomics.

Asszem ennyi elég is 😄

Pheel
1982 - A small startup company called Mouse Systems Inc. developed and produced the first optical mouse

Tudom, ez a régi specpados, de ilyet találtam 😄
seAke
Hát napjainkéra!

Pheel
Napjaink opt egereire gondolsz vagy a régi specpadosra?
seAke
Tényleg ez érdekes!
Ki adta ki az elsõ optikai egeret?

Nálam jópár éve (5 vagy 6, már nem is emlékszem) dolgozik a legelsõ optikai egér (MS Intellieye Explorer), semmi baj a pontosságával. Habár a noname hulladékokkal tényleg volt gond, de ott a gyártó volt a hunyó nem a technika kiforratlansága. Igaz kellett alá találni egy jó egérpadot, a legtöbbel használhatatlan volt.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

seAke
hát ha cordless-t akarsz akkor igen!

Pheel
<#shakehead>
Kár. Akkor ezek szerint még mindig az MX700/MX900 a legjobb egérke a Logitechnél?
A mire? 😉

seAke
igen!
sajana még kiforrotlan a techno....
emlékeztek még az elsõ optikai egerek pontosságára?

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Pheel
Tapasztalat?
seAke
igen elsõ ránézésre az majd amikor lemész az egérpadról és visszarakván az egeret nem reagál rájössz hogy fele ennyiért vehetsz jobb egeret!

de szerintem jó lesz ez a lézeres technológia!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

viso 007
Khmmm....igazad van a piros tényleg 510-es (nekem kék van)
jó lehet az a mx 1000-es is így elsõ ránézésre

seAke
hát nem jól

MX1000

MX510

viso 007
Én azt hittem, hogy a piros az mx1000 vagy mifene a kék meg az mx 510es. De lehet hogy nem jól tudom.

seAke
<#szomoru1>Piros?????Váááááá

oké kösz!bazze nemtok donteni!igazábol majd megnézem melyikáll kézre mert azis fontos!mx510esbõl milyen szinekvanak?valahol láttam pirosba nagyonbejön
viso 007
Nekem is mx 510-em van és nagyon meg vagyok elégedve vele játékra is melóra is egyaránt megfelelõ.

seAke
Nem használom az oldalsó gombokat csak a baloldaliakat...

Lenne lehetõségem, akkor befektetnék egy "gyémántba" én is, de így marad a gyönyörû kéken tükrözõdõ mx510 😊

Pyotr
teljesen igazad van a diamondback oldalsó gombjaival kapcsolatban!
számomra is rejtély a jobb oldaliak kényelmes használata!😊
DE!szerintem ez az egér 1 "Diamond"az egerek között!😊

&#9608;&#9608;

"There is always a bigger fish"
Nem azt állítom, hogy az mx510 a legjobb egér, de azt tudom, hogy összehasonlító tesztben az mx510 nyert a diamondback-kel szemben. Azt is olvastam például, hogy az oldalán lévõ gombok problémásak. Ha megtehetném természetesen vennék minden gyártótól egy egeret a legújabb szériából, és használat során állapítanám meg, hogy melyik a legjobb 😊 Mivel sajnos ilyen lehetõségem nincs, ezért tesztek alapján tájékozódom.
Amúgy, ha nem derült volna ki, mx510em van 😊

seAke
Azért van amit az 510 sem tud😊

Szvsz mx510.

ó köszi a gyors választ!a depón láttam 2 féle razort!a drágábra több jellemzõ volt sok a külömbség?a drágább gyöngyházszinû volt
[Jakuza]
Razer DiamondBack Magma, ha tobbet jatszol.
Mx510 ha tobbet dolgozol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hy!visszaolvasgattam de nemtok dönteni!sokat jáccok css el legfõképen és nemtom logitec mx510 vagy razor diamondblacket vegyem!sztetek?
Breki33
melyikis?
Anyukááááád<#mf3>
Az már nem is egér hanem inkabb...inkábbb...nem is tudom...<#wow3><#heureka><#kerdes>
MEGVAN!!!<#eplus2> MÓKUS<#eplus2>
Muhahahaha
Na amúgy király eger csak az nekem 1 kicsit drága...

Breki33
Azt vettem a barátomnak karácsonyra

Mondjuk enyém kicsit jobb
Nekem Genius NetScroll Eye-em van.
2000 HUF-ért tökéletes...

Breki33
sztem jól néz ki az este

legalábbis az enyém tetszik
mícs
a logom szinetol egy kicsit bordosabb! olyan szina van mint egy jobbfajta vorosbornak!hal istennek nem vilagit! az hianyozna meg csak!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

Breki33
nem piros?

illetve olyan mint a logo-d

világít is?
mícs
csak bordo volt, ugyhogy nagyon sexi, bordo egentyuvel klikkelek!!

Breki33
Az nekem is tetszik, de mikor mondtam lehurrogtak

Milyen színû?
mícs
en teljesen meg vagyok elegedve a genius netscrol+ superiorral, 4500 huf-ert!
pont az en nagy lapat kezembe terveztek!

Breki33
csak az ára nem P
Nekem Logitech mx1000 van és maga a megtestesült tökéletesség!

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

mícs
na megoldottam!
legyilkoltam az osszes USB drivert, ujraindit, radug, telepit, mukodik, orul!

koszonom, hogy hittetek bennem!

seAke
Csilivili csupa leddel!
Van hozzá LANPak,meg kaptam Pass tartót is😊))))

mícs
olyan adapterem nincs<#rinya>
MEG...

Pyotr
Na az zsír! az 1600dpi-jével!!
melyiket vetted a csilli-villit csupa led-el v. a simát?

&#9608;&#9608;