1600
Optikai Egerek
-
nekem meg egy papír dosszié van az egerem (Logitech Wheel Mouse Optical) alatt... :) -
Robin Hood #1319 Csinálnak mindenfélét amire kereslet van. Az usb-s karácsonyfát meg műfaszt is megveszi valaki.
Nemtom mit kell sikálni, nem dörzsvászon van alatta. -
Robin Hood #1318 Dell géphez adott optikai egér a saját delles egérpadján úgy röpköd mintha lepkét vadászna. -
"Csak az aksis, nehéz egereknél gáz, oda vmi kemény felület kell."
Hülyeség. Másfél éve érzi jól magát az MX700-asom egy teljesen nonanem szövet padon. -
persze mert nem millió színű csicsás sz@rt kell venni, az optika lényege hogy folyamatosan ugyanúgy kapja a jelet..... -
Másrészt a steelpad sem csinált volt a szövet egéralátétet ah nem lenne jó és nem kellene!
Egyébként ez egy hülyeség ez a nem rakok az egér alá padot....belegondolni is rosz hogy ott sikálom az asztalon...váááá! -
Gear #1314 Ez nemigaz, nem mindegy milyen az egérpad.Azóta használok problémamentesen optikai egeret mióta kijött a logitech pilot szériája (kb 7-8 éve), és még semmi gond nem volt a textilpad alátétekkel.Csak az aksis, nehéz egereknél gáz, oda vmi kemény felület kell. -
Robin Hood #1313 tőée >> tőle -
Robin Hood #1312 Optikai egérnek épphogy nem kell egérpad, csak ugrál tőée a kurzor. -
Gear #1311 Nem értem meg hogy amikor egy normális egeret meg lehet venni már 2500-6000,- között akkor miért kell az A4Tech féle "csodákkal" nyüglődni.A logitech vagy MS alapmodelljei is jók de pld. az MS intelimouse explorer 4.0 az egyik legjobb -ha sok gombra vágyik vki- és nem is kerül egy vagyonba. A textil pad meg elengedhetetlen egy optikai egérnél. Kit érdekel hogy 2-3 hónap alatt szétmegy amikor 80-120 forintért beszerezhető. -
és ha használnál egy szövet egérpadot?
-
-
letöltöttem a legujabb drivert, letisztitottam az optikát egérpadot meg nem használok:)
de sajnos semmi se használt -
Wireless verziója most akciós. -
Hosszabb távon pedig szerezz be egy precíz optikájú egeret. A WOP széria híresen rossz ezen a téren. -
köszi -
Tisztítsd meg az optikát,vagy a drivert frissítsd esetleg egérpad tisztítás...röviden ennyi! -
egerem után szoköz:) -
sziasztok
elég láma kérdésem lenne és lehet h feltették már elöttem de megkérdezem: mit tegyek ha az egér magátol mozog?(rezeg a képernyön a kurzor elkezd pörögni stb) Ez az egeremeléggé idegesitö mikor egyszercsak annyit látok egy játékban h pörgök körbe-körbe.. -
Borg #1301 Akkor megnyugodtam. Nekem régebb óta megvan annál, és semmi baja. -
És színtvált...hova buzulunk még modding terén??
Nekem már a Razer Magmám erős piros fénye is irritál néha!
Bővebben!
-
HRaVeN1 #1299 Kb. 3/4-1 év. -
Ne görcsölj,ha szarok a gombok és gariban kicserélik sztem! -
echo #1297 Nah, közben találtam két helyet is ahol van 5500 körül, ez az ár már meg is felelne, ha nem aggasztana kicsit, hogy elkúródnak a gombok...
De nem akarok egy egeren túl sokat görcsölni, ha nincs más ötletetek veszek holnap vagy holnapután egy ilyet.
Addig is: egyéb ötlet anyone? -
én is csak azért cseréltem le Razerre mert vonzanak az újdonságok...mindkettő nayon jó egér!Szerintem nagyon jó vétel! -
pasquale #1295 hát nekem tökéletes ez az egér teljesen kézre áll zsír . inkább fele annyi és szerintem ugyanolyan jó -
Borg #1294 Mennyi idő után? -
Nekem is volt...az egyik kedvenc egerem (nem sok van ám!) -
HRaVeN1 #1292 Nekem is volt 4.0, meg még 2 ismerősömnek, mindenkinek rossz lett a bal gombja. -
Borg #1291 Nekem ilyen van már jóideje, és semmi baja. Hogy értik, hogy tönkremennek a gombjai? -
Nekem Logitech van, de ismerem azt az egeret is. Gombkopásról nem tudok, de olcsóbban nem nagyon fogod megkapni :( -
echo #1289 Google ki is dobott egy elemzést róla a prohardware-en. Nagyon-nagyon meggyőző. Tetszik, hogy jól megtermett darabnak tűnik, meg jó nagy görgő van rajta, mert a mostani pici nem annyira komfortos. Ami viszont zavaró, hogy a cikk fórumában többen emítik, hogy gyorsan tönkrementek a gombok. Van esetleg személyes tapasztalotok? Mennyire általánosítható ez
Ja meg az ára az ami lehetne kicsit barátibb. 7500 körül láttam eddig. Lehet ezt olcsóbban megkapni? -
MS Intellimouse Explorer 4.0 kell neked szerintem :) -
echo #1287 Alig játszom, viszont azért elég sokat dolgozik az egerem (valami basic a4tech), és sajna báncsa a kezem
Ha csakis kényelmi szempontok számítanak mit ajánlotok? Ha jobbos vagyok jobb a jobbos vagy nem ez ami a fontos? Ár:5-6k körül van a max, de azért legyünk minnél költséghatékonyabbak.
Talán az is segítene ha ajánlanátok olyan helyet ahol sokat ki lehet próbálni, bár 5sec alatt nem derül ki, hogy mennyire fáraszt ki hosszú távon... -
Azért csak nem lehet olyan rossz az az MX700, ha már MINDENKI másolja -
Egy kicsit?
De hallottam róla jót is! -
Robin Hood #1284 "Kicsit" Logitech klón. De annál jóval fapadosabb. Igaz feleannyi árban mint a mestere. -
pasquale #1283 a4tech swop 80
hello én ezt ma vettem 5.6e-ért szerintem rohadt jó... -
hát én még nem... :D
de azon vagyok! -
Az lesz, csak előbb vegye meg, használja, és legyen elégedett vele. :)