1600
Optikai Egerek
  • burkusdió
    nekem meg egy papír dosszié van az egerem (Logitech Wheel Mouse Optical) alatt... :)
  • Robin Hood
    Csinálnak mindenfélét amire kereslet van. Az usb-s karácsonyfát meg műfaszt is megveszi valaki.

Nemtom mit kell sikálni, nem dörzsvászon van alatta.
  • Robin Hood
    Dell géphez adott optikai egér a saját delles egérpadján úgy röpköd mintha lepkét vadászna.
  • Pheel
    "Csak az aksis, nehéz egereknél gáz, oda vmi kemény felület kell."
    Hülyeség. Másfél éve érzi jól magát az MX700-asom egy teljesen nonanem szövet padon.
  • Punkerwork
    persze mert nem millió színű csicsás sz@rt kell venni, az optika lényege hogy folyamatosan ugyanúgy kapja a jelet.....
  • seAke
    Másrészt a steelpad sem csinált volt a szövet egéralátétet ah nem lenne jó és nem kellene!
    Egyébként ez egy hülyeség ez a nem rakok az egér alá padot....belegondolni is rosz hogy ott sikálom az asztalon...váááá!
  • Gear
    Ez nemigaz, nem mindegy milyen az egérpad.Azóta használok problémamentesen optikai egeret mióta kijött a logitech pilot szériája (kb 7-8 éve), és még semmi gond nem volt a textilpad alátétekkel.Csak az aksis, nehéz egereknél gáz, oda vmi kemény felület kell.
  • Robin Hood
    tőée >> tőle
  • Robin Hood
    Optikai egérnek épphogy nem kell egérpad, csak ugrál tőée a kurzor.
  • Gear
    Nem értem meg hogy amikor egy normális egeret meg lehet venni már 2500-6000,- között akkor miért kell az A4Tech féle "csodákkal" nyüglődni.A logitech vagy MS alapmodelljei is jók de pld. az MS intelimouse explorer 4.0 az egyik legjobb -ha sok gombra vágyik vki- és nem is kerül egy vagyonba. A textil pad meg elengedhetetlen egy optikai egérnél. Kit érdekel hogy 2-3 hónap alatt szétmegy amikor 80-120 forintért beszerezhető.
  • seAke
    és ha használnál egy szövet egérpadot?
  • marci14
  • marci14
    letöltöttem a legujabb drivert, letisztitottam az optikát egérpadot meg nem használok:)
    de sajnos semmi se használt
  • Punkerwork
    Wireless verziója most akciós.
  • Pheel
    Hosszabb távon pedig szerezz be egy precíz optikájú egeret. A WOP széria híresen rossz ezen a téren.
  • marci14
    köszi
  • seAke
    Tisztítsd meg az optikát,vagy a drivert frissítsd esetleg egérpad tisztítás...röviden ennyi!
  • marci14
    egerem után szoköz:)
  • marci14
    sziasztok
    elég láma kérdésem lenne és lehet h feltették már elöttem de megkérdezem: mit tegyek ha az egér magátol mozog?(rezeg a képernyön a kurzor elkezd pörögni stb) Ez az egeremeléggé idegesitö mikor egyszercsak annyit látok egy játékban h pörgök körbe-körbe..
  • Borg
    Akkor megnyugodtam. Nekem régebb óta megvan annál, és semmi baja.
  • seAke
    És színtvált...hova buzulunk még modding terén??
    Nekem már a Razer Magmám erős piros fénye is irritál néha!
    Bővebben!
  • HRaVeN1
    Kb. 3/4-1 év.
  • seAke
    Ne görcsölj,ha szarok a gombok és gariban kicserélik sztem!
  • echo
    Nah, közben találtam két helyet is ahol van 5500 körül, ez az ár már meg is felelne, ha nem aggasztana kicsit, hogy elkúródnak a gombok...

De nem akarok egy egeren túl sokat görcsölni, ha nincs más ötletetek veszek holnap vagy holnapután egy ilyet.

Addig is: egyéb ötlet anyone?
  • seAke
    én is csak azért cseréltem le Razerre mert vonzanak az újdonságok...mindkettő nayon jó egér!Szerintem nagyon jó vétel!
  • pasquale
    hát nekem tökéletes ez az egér teljesen kézre áll zsír . inkább fele annyi és szerintem ugyanolyan jó
  • Borg
    Mennyi idő után?
  • seAke
    Nekem is volt...az egyik kedvenc egerem (nem sok van ám!)
  • HRaVeN1
    Nekem is volt 4.0, meg még 2 ismerősömnek, mindenkinek rossz lett a bal gombja.
  • Borg
    Nekem ilyen van már jóideje, és semmi baja. Hogy értik, hogy tönkremennek a gombjai?
  • Pheel
    Nekem Logitech van, de ismerem azt az egeret is. Gombkopásról nem tudok, de olcsóbban nem nagyon fogod megkapni :(
  • echo
    Google ki is dobott egy elemzést róla a prohardware-en. Nagyon-nagyon meggyőző. Tetszik, hogy jól megtermett darabnak tűnik, meg jó nagy görgő van rajta, mert a mostani pici nem annyira komfortos. Ami viszont zavaró, hogy a cikk fórumában többen emítik, hogy gyorsan tönkrementek a gombok. Van esetleg személyes tapasztalotok? Mennyire általánosítható ez
    Ja meg az ára az ami lehetne kicsit barátibb. 7500 körül láttam eddig. Lehet ezt olcsóbban megkapni?
  • Pheel
    MS Intellimouse Explorer 4.0 kell neked szerintem :)
  • echo
    Alig játszom, viszont azért elég sokat dolgozik az egerem (valami basic a4tech), és sajna báncsa a kezem

Ha csakis kényelmi szempontok számítanak mit ajánlotok? Ha jobbos vagyok jobb a jobbos vagy nem ez ami a fontos? Ár:5-6k körül van a max, de azért legyünk minnél költséghatékonyabbak.

Talán az is segítene ha ajánlanátok olyan helyet ahol sokat ki lehet próbálni, bár 5sec alatt nem derül ki, hogy mennyire fáraszt ki hosszú távon...
  • Pheel
    Azért csak nem lehet olyan rossz az az MX700, ha már MINDENKI másolja
  • seAke
    Egy kicsit?
    De hallottam róla jót is!
  • Robin Hood
    "Kicsit" Logitech klón. De annál jóval fapadosabb. Igaz feleannyi árban mint a mestere.
  • pasquale
    a4tech swop 80
    hello én ezt ma vettem 5.6e-ért szerintem rohadt jó...
  • burkusdió
    hát én még nem... :D
    de azon vagyok!
  • Loogan
    Az lesz, csak előbb vegye meg, használja, és legyen elégedett vele. :)