1600
Optikai Egerek
-
#1360 röviden f@szság, ha tudtad hogy játszani kell miért vettél olyan egeret :) -
Cifis #1359 Sziasztok.Szeretnék segítséget kérni:vettem 1 logitech rádios billentyűzetet és egeret(1 dobozban voltak),nem volt túl drága(8300Ft),és a következő lenne a problémám:az egér...hát mit mondjak,nem valami alkalmas a játékokra(ráadásul néha önálló életet is él).Mindkét eszköz ps2-re csatlakozik(mármint a rádióadója),és arra gondoltam,hogy vennék játékra 1 usb-és logitech mx310-est,de úgy szeretném használni,hogy mindkettőt egyszerre(vagyishát az mx310-et csak játékra).Ezáltal talán még az élettartama is nagyobb lesz mindkettőnek.Szerintetek működni fog ez így?Vagy 1szerre csak 1 egér lehet?Vagy esetleg van-e valakinek még más ötlete?Előrei is thx. -
#1358 Uhh! Micsoda hack! :) -
Borg #1357 No, hát szétszedtem az egeret. A mikrokapcsoló egy darab spriccelt műanyag, a közepén egy kis hengeres gombbal. Szal marhára semmit nem lehet kezdeni vele.
Mechanikus gondot nem észleltem, elkopva, eltörve semmi sincs. Sőt, igazából a két mikrokapcsoló működése, rugóerőssége között sem érzek különbséget, mégis a jobb gombom folyton kihagy.
Most ezt tettem: Fogtam két kis műanyag darabot, ami kb 0,5mm vastag, és ráragasztottam a mikrokapcsolók gombjának tetejére. Szal így az egérgomb mélyebbre nyomja őket.
Jelenleg nem tapasztalok semmiféle kihagyást egyik gombnál sem... persze messzemenő következtetést korai levonni, de egyelőre így működik jól most :) -
MasterJay #1356 Mondjuk megér egy próbát bár szerintem csak akkor, ha van hozzá egy-két műszered vagy csipesz nagyító. Szóval ez nem lehet valami könnyű. -
Borg #1355 Más fórumon azt mondják, hogy a mikrokapcsoló belső rugója szarik be.
Az egeret magát szét tudom szedni, node a mikrokapcsolót... hát... -
MasterJay #1354 Ha szétszeded összetod rakni ugyanúgy? Próbáld meg kitakarítani hátha csa tele ment porral az érintkező. (Porpisztoly) -
Borg #1353 Több mint 1 éve. -
#1352 Mióta használód? -
Borg #1351 Na az emlegetett gombhiba az én MS 4.0A-mat is utólérte :(
Először a jobb gomb, de mostmár a bal gomb is kezd kihagyni.
Kérdés: Szedte már szét valaki, hogy pontosan mi a hiba oka? -
#1350 Változott a helyzet,frisítettem a drivert és most néha vízszintesen és függőlegesen ragad be,de legalább már nem ugrál bár így sem az igazi.Help! -
#1349 Sziasztok!
Most vettem egy logitech mediaplay egeret és az lenne a gondom,hogy van amikor átugrik a képernyő másik felére windows alatt.Ez mitől van? -
Gear #1348 Azt elhiszem, nekem is volt(elkellett adni anyagi problemák miatt).Nagyon jó cucc.
Jó lenne belőle kábeles verzió a könnyítés miatt. -
#1347 Nekem logitech mx1000-em van és nagyon meg vok elégedve vele. -
#1346 MX1000 akart lenni -
#1345 Gondoltam ezt megosztom veletek, mert engem lenyűgözött!
vettem egy ilyen egeret.
Az árához képest igen jónak tartom, bárcsak egy szimpla 3gombos, görgős egérről van szó.Nekem elég volt ennyi, de eddig wireless golyós egeret használtam, így szerettem volna ennél maradni de nem volt most zsém egy MX100-re :-)
Az egér meglepően jól müxik és nem tudtam megfejteni a titkát.
A következőt csináltam:
Próbaképp ráraktam egy sima 7köznapi egérpadot és csodák csodájára az egér müködik így is :-DDD
Aki tud rá magyarázatot, az ne kiméljen :-DDDD
-
#1344 Logi MX700-am van másfél éve, sosem volt vele gondom. Asszonynak vettem vmi alap Logi Cordless Opticalt, neki sem kapcsolgat le, meg nincs lost sync. Nálad lesz a gond. -
#1343 Szasztok.
Nekem most egy ilyen egerem van és már nagyon unom hogy minden héten új elemet kell venni bele és mindig kikapcsol egy kis időre mert kicsúszik az elem az ajjából és hiába ragasztószalagozom oda mindig kiugrik vagy nem bizti hogy az a baj, lehet hogy csak 1*űen sz@r az egér és nem mindig kap jelet vagy nemtom pedig itt van közel az adapter.
Úgydöntöttem hogy majd veszek vagy rendelek (ez még nem dőlt el) egy Razer Diamondback Magma Red (átlátszó) egeret.
Nagyon ajálják.
Én is nagyon sokat szoktam játszani neten és van klánom is a Call of Duty nevű játékba.
Egy idő uttán kissé idegesítő hogy war közben kikapcsol az egér és az alján mindig meg kell nyomni a kis connect gombot.
Azt szeretném kérni hogy mondjatok valami tapasztalatot, véleményt akinek van ilyenje.
Előre is thx. -
#1342 én 5600Ft ért vettem a Bluefishben egy Logitech Wheel Mouse Optical-t, én meg vagyok vele elégedve, jól működik, nincs vele semmi gond, viszont kicsit elhamarkodtam a vásárlást, ugyanis vehettem volna ennyi pénzért több, konfigurálható gombot tartalmazó egeret, ami játékoknál hasznos lehet...
-
docker #1341 OK az egér teljesen hibátlan.
Leirtottam a drivert és a csíráit is, és láss csodát...
(Pedig meg mertem volna rá esküdni, hogy kipróbáltam driver nélkül is) -
#1340 nem tom, hozd be ha itt is sz@r visszavisszük a nagykerbe. -
docker #1339 63millió féle egérpaddal próbáltam...
De egyébként teljesen jól működik, csak tűzharcban nem, ez nem egérpad gond. De egyébként a game nem akad, meg ha golyós egeret használok az sem. -
#1338 milyen egérpad? -
docker #1337 Üdv!
Óriási probléma: (Punker: semmi gonosz megjegyzés!)
Vettem uj Creative egeret (képe lentebb..)
Naggyon pöpec, funkcionál ahogy kell. Azonban egy probléma:
Játszok CS-t, ez meg tűzharcban elkezd nekem szaggatni. :((
De egyébként kifogástalanul működik alaphelyzetben (pl.:desktop).
Borzasztó hálás lennék ha valaki segítene... -
#1336 #1271 -
#1335 nah rászántam magam h jövö honap elején vegyek egy uj egeret, eszméletlen hogy mennyit rángatozik az swop-35öm..:((
tul sokat nem nagyon tudok rá költeni sajna, olyan 3-4ezer körül..ti mit ajánlanátok kb ennyiér? ja és mennyi ez az ms 4.0? annyira fényezitek
-
#1334 az is jó én MS 4.0-át csréltem le rá...de ez a két kedvenc egerem -
R9 #1333 én most fogom megrendelni a Razer Diamondback-et -
Borg #1332 Pedig úgy jó ahogy van, hidd el.
Én kényelmesebb görgetéssel még egy másik egeren sem találkoztam.
Az sem jó, ha túl könnyű, meg az sem ha túl nehéz. Ez pont az arany középút. -
echo #1331 Jól van na. Csak még nem volt ilyen tilt wheelesem és kicsit fura hogy úgy lötyög
Nah de most már talán megbékülök vele.
Köszi mindent. Pá.
-
#1330 Nos a válasz: IGEN
(Nyugodj meg,jó egeret vettél) -
echo #1329 Mondjuk a fontosabb kérdés a görgővel kapcsolatos, mert ha az nem kéne hogy ilyen laza legyen a vízszintes mozgatáskor, akkor gyorsan cselekednem kell.
Szóval akinek van/volt ilyen: mennyire nagy a holtjátéka a görgőnek oldalscrollozásnál, normális, hogy csak kint a legszélén kattan és scrolloz? -
#1328 Szerintem az szoftveresen módosítható! -
echo #1327 Nah ma megvettem az Explorer 4.0-t. Alakja nagyon kényelmesnek tűnik(és nekem ez a lényeg), bár a hüvelykes gombok nem esnek igazán kézre így elsőre, de ez végül is nem igazán zavar. Ami viszont igen, hogy kicsit kemény a középső gomb, ráadásul valamiért a firefoxban is megtartja az új ablakra váltás funkciót, és nem akarja a newtab-ba linket csinálni. Kérdés ahhoz akinek van: az normális hogy a vízszintes mozgatásnál elég nagy a holtjátéka és csak akkor csinálja amikor már tökig kinyomtam a szélére? -
#1326 OEM terméket elméletileg csak teljes konfiggal lehet forgalomba hozzni, gyakorlatilag ez itthon nem működne :( -
#1325 Nem adnak hozzá dobozt, amit kitehetsz a polcra :) -
echo #1324 ááá, köszi, így azért érthető. Egérben az OEM jelent egyébként bármiféle lényegi hátrányt? -
#1323 dobozos - OEM -
Robin Hood #1322 Ennyire kapzsik a kereskedők. -
echo #1321 Nah, holnap végre lesz időm megvenni az Intellimouse 4.0-t. Annyi jutott még eszembe, hogy hogy van az, hogy az egér ami az egyik helyen 5,5k, máshol 7,7 vagy 8,5. Ez azért túl nagy különbség ahoz, hogy a helyi árazásbeli különbség legyen. Tuti ugyanaz a két egér vajon(névre igen)?