1600
Optikai Egerek
  • eNiX
    amilyen optikai egeret eddig kipróbáltam az mind selejtnek bizonyult. a legkisebb asztali vályatban vagy vmi porban is megakad azt össze vissza ugrál, meg van h csakúgy elindul a képen de amúgy az egér nem mozog. nekem görgős egerem van, az legalább bírja a terepet.
  • PunkZoli
    persze,3helyre dugtam ,asus a8v deluxom van ,tuti az egér hibás
  • Gear
    Másik USB porton is próbáltad? Esetleg nincs kikapcsolva az USB port -cimborám járt így USB s nyomtatójával, nem vette észre hogy disabled re van állítva az port :)- bios ban? Esetleg még az egér is lehet hibás. Működnie kell a driver nélkül is.
  • PunkZoli
    nna most vettem egy G5öt ,de nem reagál, pedig még a kis szoftverét is feltelepítettem! mitévő legyek? vki segítsen már,mert szétvet az ideg
  • Pheel
    Persze. Miért ne lehetne?
  • Uly
    halihó!
    Volna egy kérdésem. Ha nekem van egy logitech mx518-as vezetékes egerem, használhatok-e mellette logitech EX 110-es egér-bill klaviaturát? Igaz nekem csak a vezeték nélküli bill. kellene, de most még sulinetben lehet ezt az EX110et 9900-ért venni és szerintem megérné. Szeretném ha valaki mondana nekem valamit ezzel kapcsolatban.
    Köszi:)
  • GanXstaZoleeWrk
    hát ez baromi érdekes meg van már 1 ideje mx1000 és még 1xse fagyott ki... és mik az idegesitő tulajdonságai? mert én még nem találkoztam vele. Ja hogy 1 hétig megy 1 feltöltéssel ha már pirosan világít még órákat tudom használni pikkpakk feltöltődik strapabiro kézre áll.. tényleg sok a negativ tulajdonsága...
  • MacrosTheBlack
    Optikai egérnek nem kell egérpad.
  • bazze
    CSáttok!!!
    szal van 1 ms 1.1a m és miota qpad om van beköcsögölt mert ha rántok akkor kevesebbet mozog mintha szélen lassan mozgatnám...
    :(((
    de mostmár minden geci pad on ien f0s :(
    tom hogy nem a pad tehet róla de csak azot ien kocsog :(
    ha van vcalakinek valami 5lete akkor irjon plz, thx ;]
  • jihad
    Pl. az loál az mx1000-nél hogy időnként kifagy, és csak másik usb portra átdugva működik tovább. Elég idegesítő.
  • jihad
    A 4.0 se rossz, de az mx1000 vagy a v500 elég keményen bűntet dizájnban is. Ezért az MS is rágyurmázott.

Wireless Laser Mouse 6000:

Wireless Notebook Laser Mouse 6000:

Ezek már nem rosszak, bár a fenti logitecheknél dizájnban nem jobbak. Tudásáról még nincs infó, sajnos az mx1000-nek van pár hülyesége amit lehetne már felülmúlni valamivel.
  • jihad
    Sztem ez egy loál kategóriás dezinformáció. :)
  • N1ggA
    Valaki nekem azt mondta, hogy a RaZeR Diamondbacket belehet cserélni RaZeR Chopperhead-re ez igaz?
  • N1ggA
    Valaki nekem azt mondta, hogy a RaZeR Diamondbacket belehet cserélni RaZeR Chopperhead-re ez igaz?
  • Davidus
    végülis nem koppintották le az mx500 dizájnt:D
  • jihad
    Hát nemtom, nekem volt explorer 4.0, aztán mx1000, és a logitech jobban bejött. Az ms se rossz, de nálam csak a 2.
  • Borg
    Ha csak a formát nézzük, akkor az MS IME 4.0-nak a Logitechek még a cipőfűzőjét sem köthetik be. Csakhát technikailag jobbak a Logitechek.
  • jihad
    Nem szoktak. Bár az mx1000-nél tapasztalok időnként olyat hogy elfelejti odébbrakni a kurzort, de pl. a v500-nál sose volt ilyen, pedig az "csak" notebook egér, meg nem is lézerkardos.
  • Gear
    Egy ideje használom az MX1000-et és nincs vele gondom , csak ha kezd lemerülni. 3 naponta felteszem éjjelre töltőre(2szer ennyit is bír csak nemkockáztatom meg hogy game közben merüljön le.) és így az a veszéj nem fenyeget hogy lemerül.
  • bazze
    hááááát nem tom vezeték nélkülit nem használnék game ra bár még nem probáltam csak annyit tok hogy picit késnek...
    de ha az ujjabak már nem akkor tuti jók :)
  • MacrosTheBlack
    Elektronika szempontjából a razor diamondback a legjobb, formára, kinézetre pedig a logitech egerek. Én spec már nem tudnék visszaállni vezetékes egérre, annyira kényelmes a hogy a rádióst oda teszem ahova akarom, nem akad be a kábel semmibe. Bár ezek valóban nehezebbek mint a vezetékesek (aksi), de akkoris. Nekem a logitech mx1000, v500 bejött, és a súlya se tűnik fel egy idő után. Játékra is tökéletes. Kinek mi a fő szempont, aszerint válasszon.
  • bazze
    nahmost mivel lentébb már irtam hüe vok a dologhoz de abban segíthetek hogy ha fps re használnáld és értelmes szinten is akarod művelni a dolgot akkor ms 1.1a nel lentébb ne add!
    ég és föld a különbség a kettő közt hidd el!
    és már 3-5e ért megkapod!
    vagy ms 1.1a,ms 3.0, mx310,mx510,mx518,razer diamondback közül bármeik!
    Ms4.0 szar mert MAX 125hz!
  • seAke
    Mire?
  • majerfeco
    A Samsung optival whel Mouse (kék alja van) az jó?
  • bazze
    kicsit késve de köszi szépen :)
    amugy sík hüe vok ehez a témához ha valaki megtudná mondani hogy dpi is és hány ms el válaszol az ms wheel mouse optical 1.1a (nem intelli mouse) akkor azt megköszönném THX
  • seAke
    Én is megcsináltam ment 1000-en az egér de nem ment a joystick,a kormány, a kártyaolvasó úgyhogy mondtam hogy bekaphatják elég nekem az apa is!

[megj: Razer Diamonbackem van]
  • R9
    most vettem razer plasmát és van ez a patch hogy 1000mherzen mennyen és megcsináltam de csak 500körül megy :s
  • Borg
    A4tech NB-50 van valakinek?
    Mennyire jó az játékra?
  • seAke
    Erre nézzé!
  • bazze
    HI!
    Annyi hogy van 1 ms 1.1a m és nemrég mondták hogy meglehet hekkelni az usb portot mert winfos xp ben csak 99 hz van usp...
    vagy valami isemi
    hogy lehet megcsinálni hogy az egér kihasználja tudását?
    másik low senses qpad mennyi msotanság??
  • DanielT
    Upvazeg!
  • Gear
    Mert az egy más típusu egér. :)
    Nem a te USB portoddal/vezérlőddel van a gond , hanem az egér(MX1000) vs USB a gond.
  • Robin Hood
    ??? Ha ez usb hiba lenne, akkor ms explorer 4.0-val (usb, vezetékes) miért nem volt ilyen gond?
  • Gear
    A kurzor ugrálás megszűnik akkor is (100%-osan) ha PS 2 re dugod az adóvevőt.
  • Robin Hood
    Az MX1000-es játékra is tökéletes, a legfrissebb SetPointtal már a kurzor ugrálás is megszűnik 99%-ban.
  • burkusdió
    nah ja... :)

esetleg úgy működhet,hogy az egyik ps2-n van, a ásik pedig usb-re van dugva...
  • Loogan
    sztem akkor is működnie kéne, de a puding próbája az evés ugye
  • burkusdió
    csakhogy laptopoknál a touchpadot egyéb mutatóeszköznek látja a windows és nem pedig ps2 portra csatlakozó egérne :)
  • Punkerwork
    kivéve mikor nem :)
  • Loogan
    A notebookokból kiindulva a touchpad és a külső egér is műxik egyszerre. Itt is fog valószínűleg.