1600
Optikai Egerek
  • hajnerl
    Te és figyi, a sima optikai egér szarabb mint a lézeres? Mert az LX7 is baróra tetszik. Király a Logitech, annyi jó egere van hogy nem tudok választani.
  • hajnerl
    Köszi hogy válaszoltál! :)
    Jó lenne ilyen infókat megtudni az MX1000-ről is... Mondjuk hogy hány gramm, mert azt mondják hogy elég nehéz. Az MX700 hány gramm akksival?
    Nem csinál olyat az MX700 hogy ott marad a képernyőn rántásnál??
  • hajnerl
    Szia! Ja, oké, csak új vagyok, 2 napja reggeltem! :)
  • pauly
    Nem neked :)
    A hozzászólásom jobb alsó sarkában ott van hogy Válasz SeLFisCH üzenetére.
  • Pheel
    MX700-am van már 3 egész és egy negyed éve. Még az eredeti aksival megy. Újkorában 1 nap CS vagy Quake után vagy 5 nap átlagos netezés után merült le. Most már nem CS-zek, de az 5 nap netezés maradt.
    Az egér precíz, megbízható, pontos. Kicsit kopik róla a festék, de alig észrevehetően, teljesen esztétikus maradt. Miután jelzi, hogy tölteni kellene, még 4-5 órát kihúz. CS közben mondjuk 1-et, de az sokkal durvább igénybevétel. A töltőbölcső réz érintkezőinek felülete időről-időre eloxidálódik. Ilyenkor nem érintkezik, ergo nem tölt. Három havonta fél másodperc kaparászás, és minden megy tovább.
    Az MX1000-ről nincs tapasztalatom, mert mikor ezt vettem, az még nem volt, azóta pedig nincs okom cserélni.
  • hajnerl
    Hali! Nem tudom, nekem válaszoltál? Mert én a két logitech egér közül választanék.
  • pauly
    Én régebben vettem egy intellimouse 4-et,de azóta sem használom.vagyis nem is használtam szinte egyáltalán.Sajnos a görgető gombja elég lassan reagál,szerintem gyárilag ilyen,mert olvastam fórumban hogy más is panaszkodott erre.
    Pntosabban a görgetés az jól működik,csak ha gombként használom,akkor nem túl jó.Én meg elég sokat használom arra.
    Tehát ha fontos hogy jól reagáljon az a gomb is,akkor ne vegyél szerintem ilyet..
    Bár lehet nem mind ilyen...
  • hajnerl
    Sziasztok!
    Valaki segítsen. Melyik egeret vegyem? Logitech MX 1000 vagy MX 700???Nem hiszem hogy vadiújat kéne vennem.
    Nekem őszintén a 700 formája jobban tetszik, de az 1000-es meg lézeres ami elvileg jobb mint a sima optikai. Van valakinek ilyen egere a 2 közül? Leírná a friss véleményét? Hogy akksi hogy bírja, és a legfontosabb, hogy elrántásoknál nem marad-e ott a kurzor. Köszi szépen. Sziasztok
  • SeLFisCH
    Re. Most szeretnék venni egy msi intellimouse explorer 4.0-t , de az égvilágon sehonnan nem tudom beszerezni. Egyedül a redtower.hu-nál lehetett volna , de egy hét után közölték , hogy nem lesz ilyen egerük.
    Ebben kérnék segítséget !

ui: a mostani egerem egy egy éves razer diamondback plasma , akit érdekel , privi !
  • heystumafly
    véleményem szerint azért jobb a Razer, mert az játékra van fejlesztve direkt(pl:lézeres,7gomb, stb.)
    na most én nemtom te mire szoktad használni az egeret, de ha játékra akkor a Razert ajánlom(tapasztalatból), de ha nem játszol hanem pl netezel meg hasonló, akkor jó az x7,j a és az x7 is jó játékra(szinte minden egér jó játékra) csak é azt még nem használtam.
  • laca103
    Gyerekek mi lehet a gond van egy fasza Genius optikai egerem és egy évi hazsnálat után cska úgy meghalt. egyik másodpercről a másikra. világított alul meg minden csak eccerűen meghalt. nem akadozott elötte meg semmi. éppen céloznám be a csávó fejét oszt kinyírnak mert meghalt az egér...
    biztos nem kábelhiba. Tudtok valami gyógyírt?(azóta 2 db nem optikai Geniusom ment halálra pont ugyanígy...)
  • modellmaker
    Hali!

Kinéztem magamnak egy A4Tech RP-680-as egeret. olyan 5000Ft körül van.

Ami idáig vezett hogy lézeres vagy rádiós legyen mert már nem díjazom a vezetéket..

Szerintetek lézereset nézzek inkább? Ez a 800dpi elég. Direkt nem gamer egér, mert arra nincs szükségem, amennyit én játszok.
  • MadBence
    Hali! Nem zudjátok mitől van az, hogy ez egerem néha felugrik az egyik sarokba? Mert már próbáltam egérpaddal, anélkül, ki is tisztítottam már vagy 1000x.
  • Pheel
    A Lada vagy a Suzuki is nyújt annyit papíron, és még olcsóbb is, mint egy Ford vagy Toyota. Ha nem látod a különbséget, akkor az A4Tech a te egered. Vedd meg!
  • fistin
    valaki azt mondja meg mitől jobb mondjuk egy razer, vagy egy logitech pl (azért ezt hozom fel példának, mert ilyenem van) egy A4 Tech x7 től???
    majdnem megegyezik a teljesítmény, ár triplája, vagy még több... ezt nem tudom felfogni
  • Borg
    MS 4.0-t felejtsd el, szériahibás bennük a gombok alatti mikrokapcsoló. Jó ha 1-2 hónapot kibír. Akkor már inkább az utódja, az MS Comfort Mouse 3000.
  • XRV
    Sziasztok!

Szerintetek, az oldalirányú görgő mozdítást kihasználja az ember? Netezem vele, meg játszom is.

Logitechben csak a G5 van ami ezt tudja.. Vezetékest néztem ki magamnak, ugyanis semmi kedvem az akkukat cipelni a markomban. Sztem nehezebb a wireless egér, mint a vezetékes és gondolom nem oly pontos vagy mi. (nem néztem még utána)
    Szal kérek infókat ez ügyben.

Eddig kinéztem megamnak a MS intellimouse explorer 4,0 vezetékest és a
    Logitech G5 t, de azt kissé drágállom.

Ám ha lenne Logitech G15 magyarkiosztással, (sztetek kijön?)akkor lehet, egye fene megvenném a G5 öt is.
    Az előző egerem is 6 évig szolgált, ezért gondolom.
  • csingacsguk
    Oksa köszönöm a választ!
  • Pheel
    Öreg/ócska/idejétmúlt. Cseréld ki! Nekem is volt, el is romlott. Ahogy nézem a konfigodat, kifutja egy rendes egér.
  • csingacsguk
    Üdv néktek!
    Egy A4Tech WOP-35 optikai egerem van és mostanság van vele egy kis(nagy) baj, mégpedig az, hogy néha behülyül (főleg játék közben) és ha pl CoDozok az egér mozdítatásakor lő és a gomb lenyomásával mozog:)
    Kérlek segítsetek mi lehet a probléma...
    Üdv
    Csingacsguk
  • chadi
    Hi

Lenne 1 lama kérdésem.
    az egérgyorsítás az mire való?
    +esetleg Razer copperhead-ról ha esetleg van valami tapasztalat

kösy
  • fistin
    http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=102&SCID=103&MNO=X-718

na ilyen!
  • fistin
    persze nem ilyen szín, de hát most na... xD
  • fistin
  • fistin
    hát nem nagyon találtam olyat sehol sem, igaz nem is nagy őrültséggel kerestem utánna, helyette bementem egy boltba, megláttam egy a4tech x7-es 2000dpi-s egeret 6200HUfért, és megvettem...
    jót, avagy rosszat cselekedtem? :D
    vki azt mondja jók az egerei, vki meg hogy nem..
  • Borg
    Nemtom hol laksz, de mm/satrunban már tuti van. Nálunk még sima kiskerben is kapható már. Én ausztriában vettem, még az itthoni megjelenés előtt jóval.
  • fistin
    már csak kell találjak egyet :)
  • Borg
    Hónapok óta használom, teljesen elégedett vagyok vele.
  • fistin
    az zsííír!!
    és ez működőképes is ennyi pénzért? :D, mert akkor szaladok egyért a boltba!
  • Borg
    MS Comfort 3000 - 18-20 euro
    Már itthon is lehet kapni, szinte mindenhol.
    1000dpi-s.
  • fistin
    hali!
    szeretnék venni elég elfogadható áron (nem 20e HUF :D) egy kimondottan gamer egert, de nincs elképzelésem sem, hogy milyent! néztem logitech mx510/518-asokat, de az árát azért soknak ítéltem! kevesebbért már nem is lehet normális egeret kapni? ennyiért vesz az ember még 512 ramot :F
    vagy már egy kisebb vidkarit
    ha más megoldás nincs, ideje gyűjteni a logitechre, de én szeretném hogy legyen más megoldás :)
  • Titan
    Ilyenkor kialszik az egér "szeme" is? Eszköz leválasztva/csatlakoztatva ablak nincs véletlenűl?
  • Balidani
    pls :P
  • Balidani
    Hali, remélem ezt olvassa valaki mert van egy problémám ami hihetetlenül idegesít. optikai egerem van, USBs. Néha csinál egy olyat, hogy a gép kiad egy hangot és lefagy 3 mpre és meg se mozdul. Nem tudjátok hogy miért lehet ez és mivel lehet segíteni rajta? Tisztára az idegeimre megy gamelés közben...
  • CzGobe
    Egyik haverom most vett 2 db golyós USBs egeret fejenként 1 ezresért! :DDDD golyós USBs :D
  • eNiX
    a márkájuk semmitmondó...
  • eNiX
    igazad van most h mondod a golyósra gondoltam (a saját Logitech, "golyós"). amúgy a sulis és könyvtári gépeken van optikai szal nemtom h hány HUF.
  • Pheel
    Egyébként az, hogy görgős-e egy egér, nem igazán befolyásolja azt, hogy optikai érzékelő alakítja-e át a mozgását vagy sem. Amire te gondolsz, az a golyós, esetleg mechano-optikai egér.
  • izb
    Logitech egereket próbáltad?
  • Pheel
    Esetleg próbálkozz az 500+ HUF kategóriában is...