1600
Optikai Egerek
-
andris7 #1480 milyen egér? nekem razer dp-hez f-series padom van és nagyon szeretem, precíz nagyon. igaz kicsit drága volt :) -
#1479 Okay. Köszi. Kipróbáltam, textilen nem ugrál nekem. Csak mert eddig egy egyszerű spirálfüzeten volt az egér, és kicsit már unalmas volt, és már eléggé mocskos volt a füzet. Műanyag borítású egérpadon meg ha mozgatom akkor ugrál a kurzor. Szal veszek majd egy új textilpadot, mert ami most van az vagy 10 éves darab. -
#1478 Textilpad. Ha ugrál, szar az egered. -
Gear #1477 Évek óta textil padon használom. Léteznek specko padok is , mostanában tervezem a kipróbálását vmelyik müanyag cuccnak. -
#1476 Hali! Optikai egeret milyen felületen érdemes használni? Mert egy átlagos egérpadon ugrál üssze vissza. -
Alien1024 #1475 nemtudom de aki játékra akra venni egeret csak razert vegyen:) én most az uj egerükre hajtok ami razer death adder nevet kapdta:P -
#1474 Miért ne létezne? -
hajnerl #1473 Létezik még ez az optikai egeres téma? -
hajnerl #1472 Hali!
Logitech MX1000 akksiját az első használat előtt ki kell sütni, és elég csak egyszer kisütni ha kell?
Üdv -
virs lee #1471 Nem nézem meg, mert már rég kidobtam.
Hol láttad 18-ért a G7-et?
kiskerarak.hu Veszprém, vazze... Ott minden duplaannyiba kerül mint a Nagy Faluban. -
hajnerl #1470 Na válaszol valaki??? -
hajnerl #1469 És ha nem USB-be dugom az egeret, hanem Ps/2 átalakítással oldom meg? Mondjuk azt is usb-be kell dugni... -
hajnerl #1468 Hali! Mit értesz ugrálás alatt? A G7 az hány unica ha lennél megint olyan rendes és azt is megnéznéd? Más:Hol láttad 18-ért a G7-et? Az lehet a nettó ár. Haverom most rendelt 1 hónapja sincs G7-et, 22800 volt (Veszprémben).
+ arra nem írtatok hogy vannak ilyen különösen olcsó boltok ahonnan lehetne rendelni egeret? Köszi
Üdv -
virs lee #1467 Mx1000 néha ugrál, G7 nem, főleg ha fenn a setpoint is. G7 18k, nem 23. -
#1466 #1444
MX1000 is the same weight as the MX700 (6oz)
Lefordítom: az MX1000 ugyan olyan nehéz, mint az MX700. (6 uncia) -
Gear #1465 aksit cserélni lehet e ? jókérdés . Szétkell hozzá szedni az egeret - csavar/pattintás- de sosem próbáltam :) egyébként jól bírta az aksi és hamar feltöltődött...nagyon jó egér csak én soxor 6-9 órát használom szinte folyamatosan és ott már gond volt a súja. Lecseréltem G5 re és nembántam meg. könnyű és a kábel engem sosem zavart :) -
Gear #1464 Nincs szerintem nagy árkülömbség a boltok közt . Annyi gond volt hogy ha usb re dugtam akkor csinált furákat a kurzor de ps2 őn nemvolt semmi gondom vele. -
hajnerl #1463 És milyen akksi van az MX1000-ben? Vagis mekkora? Elvileg nem lehet cserélni ez igaz? -
hajnerl #1462 Hali GEAR! Sokan mondják hoy nehéz, de azt is mondták hogy vkinek meg nem nehéz. Ezért próbálnék ki egyet, de a boltokban meg nem bontják fel a csomagolást. A G7 22-23000Ft, annyit tuti nem adok ki egérért, de az MX1000 olyan 13-14000 körül lehet. Meg az szép is. De gond nem volt az Mx100-reseddel nem? Nem csinált olyat hogy elrántásnálott marad a nyílkurzor? Nem emléxel hány gramm? Vagy vhol nem tudsz utánanézni? Mert én nem találtamsemmit. Ésolcsó boltok vannak vhol? -
Gear #1461 Szerintem gondold meg azt az MX1000-t. Van már usb-s G5 vagy rádiós G7. Az MX1000 nagyon nehéz , én fél év után lecseréltem mert zavaróan nehéz volt. -
hajnerl #1460 Üdv. Nincs itt vkinek Logitech MX1000-res egere? Honnan éri meg a legjobban úg egeret venni? Vannak olcsó boltok? Üdv -
Gábor #1459 Köszi a kimerítő választ, viszont a döntésben nem sokat segít :D
Mindkettőhöz egy egeret szeretnék használni. Dolgozni a notin, játszani az asztalin szoktam, ami viszont mx510-zel van megáldva. Viszont semmiből nem áll a vevőt rádugni az aszatlira is. No mind1, majd meglátom ünnepek után hogy alakulnak az árak. -
virs lee #1458 Aha, már vagy 1 éve az van (asztali géphez, a VX a notimhoz kell, bár a V500 se rossz, eddig az egyetlen logitech egér amelyik setpoint nélkül se ugrál, igaz a VX e téren még tesztelve nem volt, lehet az se). Asztali géphez a G7 annyiban jobb hogy cserélhető aksis, egyiket mindig töltöd, ha az egérben levő lemerül, csak simán csere, nincs kiesett idő, ami a beépített aksis MX1000, MX Revolutionról nem mondható el. Vezetékes meg a 21. században szóba se jöhet. :) A G7 a kisebb aksi miatt jóval könnyebb az MX-eknél, egyedül a formája oldschoolos kicsit az újabb egerek fényében, viszont k. pontos, és sosem merül le (pótaksi csere). A hatótávja meg elég nagy, az ágyamból is szoktam használni (filmnézés), az se akadály.
Sztem asztali géphez G7, notihoz meg VX Revolution a legjobb. -
Gábor #1457 Nos én G7 és a VX között vacilálok. Használnám asztali géppel, és notival is, mikor hogy. Néha játékra. Most egy mx510em van. Próbáltad a g7et? -
virs lee #1456 Valamint nem árt azzal kezdeni a használatot hogy a setpointban felküldeni a scrollozási sebességet maxra, alapból minimumon van, kb. 5 pixelenként görget az explorerben. És nem elég neki csak az "all programs" alatti értéket állítani, az explorerre, outkukira és a többi kiemelt versenyzőre külön kell meghatározni a görgetés sebességét. -
virs lee #1455 Nagyon fasza, sztem a legjobb notiegér, egyedül a hatótávjával nem vagyok megelégedve. A V500-amat még nem tudtam olyan messze vinni az usb-s adóvevőjétől hogy akadozzon a vétel (kb. 3-4 méter ameddig szoktam), a VX-nél kb. 1.5 méter után jelentkezik a probléma (akárcsak az MS notiegérnél). Igaz hogy az asztal sarka eltakarja a közvetlen rálátást az egér és az adóvevő közt, de a v500 is ugyanilyen feltételek mellett üzemel, és annak nem igazán árt. Az egér oldala gumírozott, mint az MX1000-nek, kényelmes a fogása, az egész egér pont kézreálló, még asztali géphez is ideális - lenne, ha a hatótávja nem lenne ennyire korlátozott. Notitól viszont nem viszi olyan messzire az ember, hogy ez zavaró tényező legyen. -
Gábor #1454 Apropó! Élménybeszámoló a rágcsálóról? -
Gábor #1453 Árukeresőn 16-18k között van. Még az is sokkal alacsonyabb, mint ahány eurért meghirdették vagy két hónapja. -
virs lee #1452 Persze, kiskerben, sok-sok haszonkulccsal. :) -
Gábor #1451 15k?? 25k a beharangozott ára! -
virs lee #1450 15k -
SeLFisCH #1449 mennyibe fájt ? -
virs lee #1448 Végre megjött az új egerem. :) Remélem a G7-nek is lesz ilyen revolúció dizájnos változata. -
pauly #1447 ok,akkor nem szóltam :) -
SeLFisCH #1446 fps gamingre kell , zsal bal és jobb gomb jól működjön , többi nem lényeg :) -
hajnerl #1445 Köszi Pheel hogy utánanéztél nekem! :) Nem vagyok rosszba a Googleval. :D
De angolul nem tudok, a magyarok meg úgy látom b....ak ilyen infókat kiírni... -
#1444 Google a barátod lehetne már...
MX1000 is the same weight as the MX700 (6oz)
Forrás
6 ounces = 170.097139 grams
Kalkulátor
Árakról fogalmam sincs, tekintve, hogy több, mint 3 éve vettem csomagban billentyűzettel. (Cordless Desktop MX)
Google megint a barátom volt. (Szeretek mások helyett keresni)
Logitech: MX700 Cordless Optical Rechargeable 18.000,- Ft
Forrás -
hajnerl #1443 És hány gramm az MX700?? -
hajnerl #1442 Pheel! Néztem a logitech.hu-t, de ilyeneket nem írnak sajnos. Mennyi lenne a tényleg korrekt ára egy MX700-asnak szerinted?? -
#1441 MX1000-ről nem sokat tudok mondani. Mindenképpen megfontolandó, hogy tudomásom szerint az 1000-esben nem cserélhető az aksi. A 700-asban lehet cserélni. Ha nincs időd tölteni, akkor 2 elem és ki vagy segítve.
Technikai paraméterek ügyében a www.logitech.com oldalt ajánlom figyelmedbe.
Nem csinál olyat, hogy ott marad a kurzor. Ez egy prémium Logitech egér. Nem hibázik. Legalábbis nálam.
Az optikai és a lézeres közötti különbséggel kapcsolatban szintén az előbbi weboldalt ajánlom. Ha nem megy az angol, akkor célszerűen .hu végződéssel.