1600
Optikai Egerek
-
#1560 És ezt a boltot hanyagold, ennél még a Media Markt is olcsób... -
#1559 Hát ezt megnem venném. Ebben az árban mx518 at lazán találsz, de rengeteg egér van még. Amiket érdemes megnézned;
Microsoft 3.0 , microsoft 1.1A , logitech mx510 , mx518 , Logitech g1 , Logitech g5 , Logitech g3 , Razer Copperhead , Razer Krait ésmég nagyon sok minden :) Ettől a 3 gyártótól vegyél szerintem csak, erről még életemben nem halottam, és az árából veszel 1 megbízható egeret, ami már sok profi játékos kezében bizonyított! :) A 2000 dpi meg amugyis tök felesleges! -
#1558 hellosztok ez megéri az árát?
http://www.computermode.hu/index.dw?mit=101&t_kat1_id=19&t_kat2_id=164
vagy ennél jobbat tudtok ajálani ijen áron? -
#1557 Van itt vkinek Logitech LX7 egere?
vagy volt?
Mert nekem volt , csak éppen játékoknál a görgőt nem lehetett használni középre odlalra, és a két vissza és előre gombot sem...
vagy leeht hogy én vok a béna? -
uborka666 #1556 Logitech MX és VX Revolution egér teszt magyarul -
#1555 6.18as Frimware van fenn? Mert nekem akkor csinálta! Most, hogy visszatettem a 6.17i-t mostmár megint tökéletes :)
szvsz próbáld te is downgrade-elni az egered, hátha megjavul. -
andris7 #1554 hát igen, iylenkor elgondolkozik az ember hogy vagy vesz olcsóbbat, vagy áttér a másik nagyobb márka egyik típusára. ha nem cserélik vissza/javítják meg az enyémet, akkor mx518on gondolkoztam. mindenesetre most egy "eldobható" egérrel játszom, és hát mindent el lehet róla mondani, csak azt nem hogy pontos, precíz, kényelmes, gyors :))) DE meg lehet szokni -
#1553 Jaa,és a szofterfrissitéssel már probálkoztam...
Hihetetlen számomra,h ilyen egérnél ilyen probléma léphet fel..:S
de mégis.. -
#1552 Természetesen olvastm miket írtok,de nem voltam biztos benne,h ugyan az e a hiba,de akkor ezek szerint igen..
Köszi a segítséget!
-
andris7 #1551 szerintem nem sokkal lejjebb ezt tárgyaltuk, én garanciával visszaküldtem a boltba, most pesten van. állítólag sokat szórakoznak vele, min 1 hónap mire visszakapom, és még akkor se biztos hogy jó állapotban.
a te esetedben még érdemes lenne kipróbálni a szoftverfrissítést amit innen tölthetsz le. ha ez nem segít akkor használd a garit!
szerintem -
#1550 Hello All! Nekem egy Razer copperhead-em van..
Egyik nap elkezdte,h kikapcsolgat és azota non stop kikapcsol néha pár sec-re:S pedig már megvan 1.5 éve.Van erre vmi megoldásvagy kuka/gari??
előre is köszi -
starweb88 #1549 meg még néztem az icemat padokat de azok már elég drágák :S -
andris7 #1548 az tuti nem akkor minden diamondback-es játékost érintene, én meg csak egy két emberről tudok -
#1547 steamgui update? nem lehet hogy összekavart valamit? Csak tipp :S
Nah mind1 ez itt offtopik.
Aki tud valami megoldást az kérem írjon. Várjuk a választ ;) -
andris7 #1546 ja nekem asztalon is csinálja :// várom a választ h mit csináljak, még a win reinstallt betesztelem. 1 éve tökéletesen megy a source alatt, nem tudom mért most kezdte volna -
#1545 :O Ugyaezt csinálja a Copperheadem. Márhogy a kikapcsolást. :S
Nem tudom mi van vele, de csak CS:S-ban... -
andris7 #1544 nagyon kényelmes csak annyit már nem akartam kiadni :) ja meg sztem kicsit pici -
starweb88 #1543 én razer exactmat padot néztem ki amugy szerintetek? -
andris7 #1542 az aláírásomban látható kiváló hozzá, igaz 3 hónap alatt elkopik a talpa az egérnek (igaz elkérik az árát)
más: olyannal már találkozott valaki hogy kikapcsol az egér pár másodpercre? ez alatt azt értem hogy teljesen olyan mintha kihúznád usb-ből, a win a hangot is bekreálja, majd mikor ismét bekapcsol szintén van hangjelzés. konkrét példa: css közbe néha kikapcsol ami elég idegesítő, ráadásul nem is nagy rántásoknál, hanem találomra. xp újrarakáson kívül már mindent kipróbáltam, más driver, más usb, semmi nem működik. most levelezek a gépbolt.hu-val hogy garanciával cseréljék ki nekem :/// -
#1541 Razer Mantis Controll vagy speed, esetleg egy Steelpad Qck+(szövet padok), Steelpad S&S(muanyag pad) ami biztos hogy Steelpad 4D-t semmiképp ne vegyél akárhogy is tukmálják, jó pad nagyon jó, de 1-2hónap alatt teljesen elkopik és vehetsz újat...
Ezek közul amit elmondtam a Qck+ a legolcsóbb 3500Ft, a többi áráról nincs konkrét infóm ;)
Ha esetleg be tudnál jönni pestre az lenne számodra a legjobb, a pixelben ki vannak téve az egérdapok,egerek, és ki lehet őket próbálni (magyarul játszhatsz az üzletben) -
starweb88 #1540 hali all
szeretném tanácsotokat kikérni razer diamonback hez milyen padot ajánlatok ( fps game powa) ? -
#1539 Az a legújabb ;) Gratulálok... xD -
veri5 #1538 Thx Hunner sikerül most az 6.18-as van fenn, a driver meg 6.09-es. -
veri5 #1537 Hát vmit naon lámázok.Nyomom az alsó gombot, kihúzom bedugom másik port-ba utána OK bejön a csík de azt írja ki h ERROR.De amikor elindítom a progit akkor kiírja h mouse not detected, pedig úgy emlékszem h fellett rakva minden... -
#1536 Odáig teljeszen jo hogy updateig elmész. Ott amikor azt mondja hogy nyomd az alső gombot, és húzd ki majd a gomb nyomvatartása melllett dugd vissza, DE EGY MÁSIK USB portra. Ezután "felpatcheli" az egeret, majd egy rendszer restart, és a driverje nem fogja érzékelni az egeret... Ekkor dugd vissza abba az usbportba amiben alapból volt az egész hercehurca előtt. Voilá ;) -
veri5 #1535 Hy all!
Nem csináltam még ilyet, szóval helpet kérek.Copperhead egér ugyebár kell firewarme frissítés. Az oké h leszedem de és load config, update firewrame de ír vmit és utána h update failed.Plz helpeljetke h h kell helyesen csinálni.Thx előre is! -
hajnerl #1534 Ok, köszi szépen az infót! :) -
#1533 Rádiós egérnél az energiatakarékosság miatt ha nem használod, akkor kikapcsol. Ilyenkor normális, hogy valami reakció kell, hogy "felébredjen". Tehát a jelenség normális. Mondjuk ha 15 percig hozzá se nyúlsz az egérhez, akkor nem hiszem, hogy létfontosságú, hogy egyből, késedelem nélkül reagáljon az egér. Ha mégis ezt várod el tőle, akkor ne rádiós, hanem dróton kommunikáló hagyományos egeret válassz... -
hajnerl #1532 Üdv. Normális dolog az hogy a Logitech MX1000-rem kb. 15 perc állás után annyira bealszik hogy ha 20cm-t elrántom, ugyanott marad a kurzor. De azt a jelenséget G7-nél is megfigyeltem. Ez normális? -
#1531 Polifónikus csengőhangot rá tudsz rakni ha msn en üzennek. -
#1530 Hellosztok!! Az lenne a kérdésem, hogy a Razer Copperhead egérben van 32KB memória!! És ezt mire lehet használni??
A választ előre is kössz!!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!
Üdv.: Baba -
#1529 Logitechet nem kell nagyon dícsérni..
-
#1528 HOL ÁLLÍOTTAD BE ÍRD LE -
#1527 Azért vannak a fórumok, hogy véleményt és tapasztalaot lehet cserélni, nincs bennem sem semmi harag, csak némileg azért mellbevágott a #1507-es reakciód, amire azért kellő affinitással reagáltam akkor már. ;)
BTW a support alatt nem tudom mit értesz pontosan, a Loginak mondjuk van magyar nyelvű oldala, ami azért szép gesztus a magyar felhasználók felé. Azt mondjuk nem tudom, hogy hibás egér esetén melyik cég hogy intézi a garanciális ügyintézést... -
ryan014 #1526 meg lett a baj be kell állitani:)
-
ryan014 #1525 meg lett a baj be kell állitani:)
-
ryan014 #1524 Sziasztok!! Ma vettem egy Logitech G5 egeret,de a játékba nem érzékeli a középső(görgő)gombot a fel le görgőt érzékeli csak a középső gombot nem.VALAKI TUDJA MI A BAJ??felraktam a progit is hozzá.Lehet hogy ott nincs valami beállitva??
-
#1523 Joh, mind1 lépjünk túl rajta
Amugy szinte minden gamer egér azonos "teljesitményt" nyújt, műszaki paraméterei alig eltérőek, viszont a Razernél jobb a support én ugy vettem eddig észre...
De az hogy ki mit tart jobbnak(kinek melyik egér fogása jön be etc.), az erősen szubjektív, mint ahogyan ezt a melléket ábra(kis vitánk) is mutatja
Részemről ennyi, befejeztem.
És sajnálom hogy félreértettük egymást ill. hogy én nem konkrétan fogalmaztam...
-
#1522 Nem volt egyértelmű, amit írtál, mert Pheel nem csak a gamer egerekről írt, és te nem említetted egy szóval sem a #1503, #1507 és #1511-es hsz.-ben, hogy csak a gamer egerekről beszélsz. -
#1521 Mit is igazol ez? Hogy 1000 Hz-en - ahogy soha senki nem használja - benne van a lista első harmadában. Jogosan merül fel a kérdés: ÉÉÉÉS?
Egyébként ezek szerint van az A4Technek egy, a közepesnél kicsit jobban sikerült egere. Ettől még nem lesz felsőkategóriás, pláne nem megbízható, tartós stb.