1600
Optikai Egerek
-
#720 Én a Logitech egereket részesítem előnyben, sőt ha vennék akkor is olyan lenne de ezeket a Microsoft nagyon eltalálta külsőre. Nagyon design-os.
Mondjuk ha elemes akkor azért az hátrány szerintem, mert pl. az MX-ek közül volt amelyiken volt ilyen kis dokkoló egysége amibe csak bele kellett ültentni ha nem volt használva és feltöltötte. -
#719 Nekem nem ment együtt a Microsoft Wireless Tilt Wheel Mouse és a Logitech Wireless Desktop bill. Ahogy elindult az XP, a Logitech letiltotta az egeret úgy, hogy kialudt a ledje is... hogy rohadna el... -
#718 pedig több helyen hallottam -
#717 nemhiszem, ezért van szinkrongomb minden drótnélküli eszközön -
#716 Az tényleg igaz, ha más típusú a billenytűzert összevesznek az egérrel? P -
#715 Jadeezmeg
MICROSOFT Wireless IntelliMouse Explorer Metallic Blue -
#714 megvan
-
#713 a 710-es kéne 711-es színében -
#712 jajj most nézem ez megint másik -
#711 van mégjobb P
-
#710 -
#709 talán ez jobb szín
-
#708 hmmmmmmmmmmm
-
#707 ahammmmm
-
#706 akkor úgy kérdezném
Microsoft Wireless Optical Mouse PS/2 USB Microsoft 6 288 Ft
Microsoft Wireless Optical Mouse Tilt Wheel PS/2 USB Microsoft 7 620 Ft Új
Miben tud többet a drágább, illetve érdemes-e azt venni -
#705 Rosszak a képek, úgyhogy szóban mondom a különbséget.
Tilt Wheel = Oldalra billenthető görgő
A felső kép az egy wireless intellimouse explorer tilt wheel
az alsó meg a sima tilt wheel optical.
Mint a képeket látszik az Exploreren van plusz gomb oldalt, de rossz a nevük amit írtál.
NA inkább ábrázolom:
Wireless IntelliMouse® Explorer
Give your desktop in style—form meets function in this amazingly advanced optical mouse.
Features:
Tilt Wheel Technology, Forward and Back Internet Buttons, Enhanced Grip, Ergonomic Design, Customizable Buttons, Longer Battery Life, PC- and Mac- Compatible, Personalize Your Desktop, Microsoft Optical Technology, Smart Receiver, Wireless Freedom, PS/2 or USB
Wireless Optical Mouse
Decorate your desktop—wireless freedom is now available in four stunning colors.
Features:
Tilt Wheel Technology, Ergonomic Design, Left- or Right-Handed, Longer Battery Life, PC- and Mac- Compatible, Personalize Your Desktop, Microsoft Optical Technology, Smart Receiver, Wireless Freedom, PS/2 or USB
-
#704 Tudja valaki mi a különbség a
Microsoft Wireless Optical Mouse Tilt Wheel PS/2 USB
és a Microsoft Wireless Optical Mouse PS/2 USB között?
-
#703 Microsoft Intellimouse Explorer 4.0-ról van már valami hír?
Tudtok róla avalmit pl: hogy mikor hozzák be kishazánkba? -
#702 Ha minden igaz, akkor a tappancsai alatt vannak a csavarok. -
#701 Pajszer, feszeget, széttör, vesz másikat :) -
#700 és 1 év után kipurcan?
na jó, de hol lehet szétszedni? -
#699 Nos akkor itt a probléma megoldása. Nem valami márkás minőségi cucc, tehát nem lehet sokat várni tőle. -
#698 húha. nemtudom.
ráírva nincs, a doboza meg rég nincs meg...
de inkább nem.
-
#697 A4Tech? -
mi a francért ugrálhat az egerem össze-vissza???
jó az alátét, többfélét is próbáltam, ledje világít, tehát az sem ment tönkre. se USB-n se PS/2 őn nem műxik rendesen.
heelp.
próbáltam már porszívóval tisztítani (!!), de semmi változás.
nem látok rajta szétszedési pontot, csavart, pöcköt, lehet hogy szét sem lehet szedni mert ragasztva van?.. -
#695 Én tudnám ajánlani a a4tech Great eye optikai egeret. Olcsó és profi! -
#694 Ez meg hova leesett... -
#693 csak nálam nem jött be a kép, ezért beszúrtam ennyi. ;) -
#692 Nem vágom! -
Fam #691 cordlessből nem tudok "nem design"-osat, viszont van rádiós intellimouse is -
#690 cordless kéne -
Fam #689 microsoft wheelmouse optical 1.1A
prohardveren meg van optikai egerek tesztje -
#688 Szeretnék egy olyan optikai cordless egeret venni, amelyik nem design-os kinézetű, hanem teljesen szimpla, mint például ez:
Előre is köszi -
#687 hmm, nem rossz, erre gondolsz nem? Vagy arra a 2 kalapácsra? ;)
-
#686 Mikor hozzák ezt be Magyarországra? -
#685 -
Nekem ilyen KELL!
Microsoft Intellimouse Explorer 4.0 -
dashed_ #683 udv.. miert van az hogy egy logitech mx 500as eger ha nem hasznalom par percig akkor utanna mar nem akar mozogni??
usbbol ki utanna be es mukodik..
Biztos vmi nagyon egyszeru a megoldas csak en nem jovok ra :( -
#682 Na kipróbáltam az apám sima logitech rádiós egerét. Kényelmesen beültem a fotelbe, kb. 6-7 méterre a vevőtől és simán mennt. Szóval juhúúú, nem kell BlueTooth egeret vennem. ;) -
#681 persze, de most ez hangzik a leg ésszerűbbnek, remélem működik majd, ha nem akkor azért nem annyira letaglózó veszteség akkor jön a többi. ;)