1600
Optikai Egerek
  • tier
    Szerintetek melyik a legjobb Logitech driver? Mi a tapasztalatok, egérfügg? ez a dolog?
  • BlackWolf
    en azt hasznalok csak gyakran kell tolteni mer ha merul le eleg gaz fps-t jaccani vele nemtudom hogy a te egered kell e tolteni vagy elemes mer nekem nincs az eger mellett billentyu
  • Furky
    Sziasztok! Vettem egy a4tech vezeték nélküli billentyűzetet, és adtak hozzá egy vezeték nélküli optikai egeret(800cpi-s). Egy játéknál próbáltam csak, de annál eléggé akadozott az egerem. Szerintetek ez normális? Játékok közben normálisan lehet használni a vezeték nélküli optikai egeret??
  • ollie
    Ne írd már be a problémádat több helyre. Egy helyen is elolvassák elég sokan.
  • Geeryy
    hi!behujult az mx300-am.ugy 3percenként,olyat csinal mintha elfelé es jobbra megy folyamatosan.aztán2-3sec es minden ok.
    nem tudna esteleg vki segiteni?
    nagyon idegesito.
  • Breki33
    Számalk?
    CHS?
  • Cvd
    Nem tudja véletlenül valaki hogy hol lehet a szürkén kívül más színben is venni MS Wireless Explorert? Vidéken boltok kiesnek, webshopokban meg mindenhol csak szürkét tudnak adni ahol eddig kérdezősködtem.
  • seAke
    Van valami hír az intellimouse 4.0-mról?
    Most komolyan. Szerinted egy (majdnem) csúcskategóriás egér lehet nem jó bármire? Tuti, hogy alkalmasabb annál ami van, akármid is van most. Vegyed meg szépen és meglátod örülni fogsz.
  • Lavey
    Hi Guys!
    Épp az egér vásárláson gondolkodom,ki is néztem magamnak 1 Logitech MX500-as cincogót, és az lenne a kérdésem hogy ez megfelelő lenne-e játékra mert nekem inkább arra kellene!
    Láttam hogy az egész teteje egyben van, lehet ezzel egyáltalán lőni ha gamezok???Előre is thanx!!!
  • CSOCSO
    hello .. vettem egy Logi radios patkanyt (tracbkell) alladek nagyon.. meg hasznalom vagy mar 1-2 hete de az utobbi napokban elkezdedd lagolni!!!
    akadozik a mozgatas neha .. most meg olyat csinal hogy alig akarja neha neha eszrevenni hogy jobb klikket nyomtam meg ilyenek....de csak NEHA!!!.. nemtom.. lehet uj elemet kene venni.. mondjuk valami kannibal aksit akarok neki szerezni mert egy szar 1500ast van benne gyarilag...
    mondjuk most siman megy,,, hm,,,,
  • Breki33
    Van a PCGUru-ban egértesz, majd bescannelem

Asszerint amit én mondtam optikai, de nem rádiós

lehet nemis baj P
    Ja a gép 24 órában megy, tehát az egér is folyamatosan készenlétben!
    Jó kérdéseid vannak :)) Napi 6-7 óra fórum,web,játék (fps) minden :) A 63 napra szerintem nincs magyarázat, használat nélkül is le kellene merülni ennyi idő alatt :)
  • Pheel
    Napi hány órában használod és mire?
    Én meg még a mobilt is utálom feltölteni! :)
  • Breki33
    nekekem meg aksim van P
    Ma 62 napja, hogy ugyanazzal a gyári elemmel megy. Tényleg jól fogyaszt... :) És mielőtt bárkinek eszébe jutna, hogy "jó,jó megy, de tuti nem pontos és kihagy" mondom, hogy iszonyú kényes vagyok rá, hogy 100%-os legyen minden. Itt van 4 db full új Energizer bevetésre vár, és ha így számolok, akkor 2elem-3hónap, szóval szeptember/november környékén kell újra vennem :))
  • Pheel
    Lehet, hogy a led fogyaszt kevesebbet, mert nekem a doksijában 2 villanás szerepel másodpercenként.Persze nem tudom elemmel meddig bírná, de 2 db 1700 mAh-es aksival használattól függően 2-5 nap.
  • Breki33
    sztem cseréljetek egy hétre :-)
    Megnéztem, másodpercenként kb 3at villan... szerintem ez nem kevés!
  • Pheel
    Az világos, mert az enyém is azt csinálja. Csak nem értem, hogy ha villog, akkor miért nem merül. :) De az jutott eszembe, hogy esetleg sokkal ritkábban villog, mint az enyém, mikor elemet kímél. Persze akkor meg lassabban reagál először. De valamit valamiért. Ez így korrekt :)
  • Laalee
    szerintem az, nem igazán gyártanak már golyós egeret, főleg nem a drágább kategóriába.
  • Breki33
    de ezis optikai?
  • Laalee
    lényegesen jobban mint egy logi 15 ért :D
  • Breki33
    brutto t.
  • Breki33
    OEM Intellimouse Explorer Tilt Wheel PS2/USB 6.000,-Ft

Ennyiért megéri szerintetek?
  • Laalee
    villogtatni szokták alacsony fényerőn a led et szerintem igy kb lószar a fogyasztása, viszont arra hogy meglököd tud reagálni.
    De ez rádijós :)
    Na látod ezt nem tudom, de jól, csinálja az tuti :) Tényleg nem kell éleszteni, semmit...
  • Davidus
    "és egy nap állás után elég meglökni, hogy felkeltse a gépet, moncsit, mindent :)"

Ezt az 1200 forintos egér is tudja:)
  • Pheel
    Akkor mégis hogyan spórol az elemekkel?
    Ki kell ábrándítsalak :) Nem kapcsol ki semmi sem és egy nap állás után elég meglökni, hogy felkeltse a gépet, moncsit, mindent :)
  • Pheel
    Lenne egy kérdésem azzal az egérrel kapcsolatban:

Ha sokáig (percekig) nem használod, akkor lekapcsol-e a ledje energiatakarékossági célból, és ha igen, akkor hogyan jön rá, hogy megmozdítottad? Klikkelni kell rajta egy feleslegeset?

Ha a válasz akár csak részben igen, akkor máris egy pont az aksis egér mellett, aminek sosem kapcsol le teljesen a ledje, tehát nem kell feleslegesen életre klikkelni :)
  • Breki33
    megy még? P
    2 hónapja megy ugyanazzal az elemmel amit adtak hozzá (Energizer)

Ilyen paraméterek mellett kell a fenének dokkolós akksis egér... Tőccse akinek kedve van :)
  • Pheel
    Itt nézelődj!
  • Breki33
    típus?
  • Pheel
    "Amúgy mindekét pártól kérdezném mennyivel lasabbak a codless egerek a vezetékesnél?"
    Minden csak azon múlik, hogy milyen rádió van benne. Ha nem spórolnak rajta, akkor nem lassabb. Persze ha percekig nem nyúlsz hozzá egy optikai cordless egérhez, akkor eltart neki akár 2 tizedmásodpercig is, amíg reagál, de onnantól, amíg nem hagyod magára percekig, addig nem lesz különbség.

"és van-e ilyen design-os vezetékesben?"
    Van. Mind bill, mind egér.
  • Breki33
    és akkor melyiket dobtad ki?
    és legfőképpen hova? P

Amúgy mindekét pártól kérdezném mennyivel lasabbak a codless egerek a vezetékesnél?

és van-e ilyen design-os vezetékesben?