1600
Optikai Egerek
-
tajfun #920 Ha' ja. De + lehet. -
#919 Szép és jó,de a görgőt nagyon meg kell szokni játékoknál! -
tajfun #918 Nekem is. Sztem szinben is ez a legjobb. Kepen nem is laccik annyira, de eloben nem ilyen matt szurkesfekete az eges oldala, hanem korrekt e'benfekete, a szurke resz is csillog ahogy kell, szal dizajn nagyon. -
Borg #917 Ja, ilyenem van nekem is. -
tajfun #916 -
#915 Nekem is platinum van! -
Borg #914 Sotetkekben csak ohne madzag van.
Wirelessből van 8 féle, madzagos meg csak a platinum (sima). -
#913 Nem!
Én nem szeretem a rádiós egereket túl nehezek! -
tajfun #912 Igy sotetkekben se rossz, de nekem a szurke teteju jobban bejon. -
#911 ohne madzag version ? -
#910 Megvan!
-
Gábor #909 Felhívtam, most nincs, de a héten lehet. Hányszor hallottam már ezt a "most már tuti lesz" szlogent..... -
#908 Nagykereket is most szórják... -
#907 hali!
www.aliencomputers.hu
Király u. nemtomhány
egy próbát megér -
Gábor #906 Hogy az Isten tenné el ezeket Irakba!!
Nem igaz,hogy ebben a kib* városban (Bp) nincs egy bolt, ahol meg lehetne venni a kib* mx510est!!
Sry az indulatért, csak 3 hónapja várom,h meg lehessen venni ezt modellt! Jobban tettem volna,ha egy hónap várakozás után berendelem! -
#905 ja és 2,5 hónapot vártam kb.
március 14. láttam/használtam elösször, rá nem sokra rendeltem meg -
#904 Cégem hozta! PRIVIBE megy! -
#903 Igen, csak ilyen kék/fekete/lila izé design. Lentebb van róla kép is (pár oldallal) -
Gábor #902 Hol vetted? Már lassan harmadik hónapja várom,hogy lehessen itthon kapni, ebből két hónapot telefonálgatással töltöttem a logitech mo felé, akik folyamatosan azt mondják,hogy van itthon, de a disztribútorok meg azt mondják,hogy nincs mert logi nem hoz......:/
Szóval hol vetted,ha szabad tudnom? -
#901 "bar ugyis mindig kettetorom"
akkor elég egy 1000Ft-os is, akkor azt félévente cserélheted más-más szinűre/kivitelűre/fajtára. Változatosság ! -
#900 Megjött az MX510-es egerem! Yeah -
BlackWolf #899
daniel ilyen van neked ugye? -
tajfun #898 Atolvasva a topicot, en is a mikorszopsz intelima'uz ekszplorer 4et valasztottam. Frankon nez ki, mar csak 1 hasonloan dizajnos billentyuzet kene hozza (bar ugyis mindig kettetorom...). -
#897 Örülök, hogy bejött a tipp! Július körül majd gondolkozhatsz az elemcserén -
#896 nade a wop35 3 éves tipus :D szégyen lenne ha a mostani egerek nem lennének precizebbek, kényelmesebbek. -
Borg #895 Hát jah.
Mikor 1 éve vettem a Fiat Tipomat, azt hittem fasza autóm lesz:)
Most vettem helyette egy Honda Civicet, és be kellett lássam, hogy ehhez képest az egy [censored] volt :D
De az A4tech egér azért fasza. Megfelelő minőség, és tudás, csakhát az MS azért jobb. -
#894 ez olyan lehet mint a trabi-filing mikor csak az volt akkor nagyon szuper volt... ? -
Borg #893 Cégnél továbbra is azt fogom használni. Szóval le nem szólom, mert teljesen jó.
De tény, hogy az MS fejlettebb, precízebb, és kényelmesebb is. -
#892 Érdekes, hogy az A4Tech után mindenki jobbnak érzi az ilyen egereket :) Pedig anno én is elégedett voltam az A4Tech-kel, most meg nem vennék olyat sosem :) -
Borg #891 Vettem egy Intellimouse Explorer 4.0-t :)
Ma jött meg.
Na ez egér... A fogása kitűnő, a működése pedig messze jobb, mint az A4teché volt. Pedig nekem az is elég volt bőven:)
A tiltwheelhez a Microsofttól le kell tölteni az IntelliPoint 5.0 szoftvert, attól kezdve tökéletes minden. -
#890 Akkor most hogy is működik az a görgő? -
nienor #889 Meg tudom erősíteni...én DanielT hatására vettem ilyen egeret, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Jó a fogása, gyors, pontos, és februárban vettem, de még bírja az elem, amit adtak hozzá. Egyedül a Tilt Wheel nem jött be annyira, mert nem mindig tudom eltalálni, hogy rendesen működjön (magyarul nem görget...), meg eredetileg azt hittem, oldalra nyomva kapcsol (tehát használható gombnak is), de nem, csak görgetni tud. -
#888 mintha jujj -
#887 vidéken még nem láttam sehol olyat, hogy az egeret ki lehetne próbálni (még monitort se nagyon próbálgatják, vigyed'oszt-ha-nem-jó-visszahozod,bekapcsolódik majd otthon ?... jó lesz az)
Mitől késne ? ezt nem lehet elmondani ez olyan mint ha azt kérdeznéd mi az asztal fogalma, ezt mindenki maga érzi szvsz. Már több mint 1.5 éve egy MS.IE.Opt 1.1A-t használok(könnyű a jót kexokni) az új egérnek a mércéje ennél csak magasabban lehet -
#886 Az egérke nevében köszönöm az elismerést, én sem tudom, hogyan lehetséges. Főleg, hogy az alján folyamatosan ég a kis piros led, ha nem mozgatom akkor is. A gép meg 24 órában megy. Nem kell klikkelni, hogy feléledjen, csak megmozdítani egy millimétert. Zseniális! -
#885 Grat az 5 és fél hónaphoz, bár elképzelni sem tudom, hogy hogyan csinálja. :) -
#884 Szerintem próbáld ki a boltban, ha teheted. Mellesleg a MS és Logitech egerek ebben a kategóriában lehengerlően jók. Főleg egy ilyen A4Tech után. :)
Egyébként mitől késne? Igazából én még sosem láttam egeret késni. Még FPSben sem. Ha igen, annak driverhiba volt az oka. -
#883 igen ezt már tudom (sokáig bírja ez elem)
ez nem explorer 4.0 ugye (nincsennek az oldalán gombok) hanem *MS.Wireless Optical Mouse (4.0)*, az az igazság nem merek ilyen wireless egeret venni, inkább a vezetékest (az biztos nem késik) az elem élettartama is fontos de nem annyira mint a reakció idő, nem szeretnék megint elbaxni egy rakás lóvét aztán ott fog porosodni a polcon mint az a4 tech vacak (fps-re nem jó) -
#882 Vagy logitech MX700-ból nem hoznak ki egy PErformance változatot?? Imádja kedvesem az enyémet csak nem jön be neki a szürke fekete:) Szeritetek várhatunk az MX710 nevű csodára???? -
#881 Ez az egér egy csoda, szó szerint :)) 5 és fél hónapig ment ugyanazzal az elemmel és ameddig ki nem lehellte a lelkét rendkívül pontos volt. Megért egy FarCry végigjátszást is. Csak ajánlani tudom!