Optikai Egerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hello .. vettem egy Logi radios patkanyt (tracbkell) alladek nagyon.. meg hasznalom vagy mar 1-2 hete de az utobbi napokban elkezdedd lagolni!!!
akadozik a mozgatas neha .. most meg olyat csinal hogy alig akarja neha neha eszrevenni hogy jobb klikket nyomtam meg ilyenek....de csak NEHA!!!.. nemtom.. lehet uj elemet kene venni.. mondjuk valami kannibal aksit akarok neki szerezni mert egy szar 1500ast van benne gyarilag...
mondjuk most siman megy,,, hm,,,,
akadozik a mozgatas neha .. most meg olyat csinal hogy alig akarja neha neha eszrevenni hogy jobb klikket nyomtam meg ilyenek....de csak NEHA!!!.. nemtom.. lehet uj elemet kene venni.. mondjuk valami kannibal aksit akarok neki szerezni mert egy szar 1500ast van benne gyarilag...
mondjuk most siman megy,,, hm,,,,
Van a PCGUru-ban egértesz, majd bescannelem
Asszerint amit én mondtam optikai, de nem rádiós
lehet nemis baj P
Asszerint amit én mondtam optikai, de nem rádiós
lehet nemis baj P
Törölt felhasználó
Ja a gép 24 órában megy, tehát az egér is folyamatosan készenlétben!
Törölt felhasználó
Jó kérdéseid vannak :)) Napi 6-7 óra fórum,web,játék (fps) minden :) A 63 napra szerintem nincs magyarázat, használat nélkül is le kellene merülni ennyi idõ alatt :)
Törölt felhasználó
Én meg még a mobilt is utálom feltölteni! :)
Törölt felhasználó
Ma 62 napja, hogy ugyanazzal a gyári elemmel megy. Tényleg jól fogyaszt... :) És mielõtt bárkinek eszébe jutna, hogy "jó,jó megy, de tuti nem pontos és kihagy" mondom, hogy iszonyú kényes vagyok rá, hogy 100%-os legyen minden. Itt van 4 db full új Energizer bevetésre vár, és ha így számolok, akkor 2elem-3hónap, szóval szeptember/november környékén kell újra vennem :))
Lehet, hogy a led fogyaszt kevesebbet, mert nekem a doksijában 2 villanás szerepel másodpercenként.Persze nem tudom elemmel meddig bírná, de 2 db 1700 mAh-es aksival használattól függõen 2-5 nap.
Törölt felhasználó
Megnéztem, másodpercenként kb 3at villan... szerintem ez nem kevés!
Az világos, mert az enyém is azt csinálja. Csak nem értem, hogy ha villog, akkor miért nem merül. :) De az jutott eszembe, hogy esetleg sokkal ritkábban villog, mint az enyém, mikor elemet kímél. Persze akkor meg lassabban reagál elõször. De valamit valamiért. Ez így korrekt :)
szerintem az, nem igazán gyártanak már golyós egeret, fõleg nem a drágább kategóriába.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
villogtatni szokták alacsony fényerõn a led et szerintem igy kb lószar a fogyasztása, viszont arra hogy meglököd tud reagálni.
Törölt felhasználó
De ez rádijós :)
Törölt felhasználó
Na látod ezt nem tudom, de jól, csinálja az tuti :) Tényleg nem kell éleszteni, semmit...
"és egy nap állás után elég meglökni, hogy felkeltse a gépet, moncsit, mindent :)"
Ezt az 1200 forintos egér is tudja:)
Ezt az 1200 forintos egér is tudja:)
V9ykn8_TZL0
Törölt felhasználó
Ki kell ábrándítsalak :) Nem kapcsol ki semmi sem és egy nap állás után elég meglökni, hogy felkeltse a gépet, moncsit, mindent :)
Lenne egy kérdésem azzal az egérrel kapcsolatban:
Ha sokáig (percekig) nem használod, akkor lekapcsol-e a ledje energiatakarékossági célból, és ha igen, akkor hogyan jön rá, hogy megmozdítottad? Klikkelni kell rajta egy feleslegeset?
Ha a válasz akár csak részben igen, akkor máris egy pont az aksis egér mellett, aminek sosem kapcsol le teljesen a ledje, tehát nem kell feleslegesen életre klikkelni :)
Ha sokáig (percekig) nem használod, akkor lekapcsol-e a ledje energiatakarékossági célból, és ha igen, akkor hogyan jön rá, hogy megmozdítottad? Klikkelni kell rajta egy feleslegeset?
Ha a válasz akár csak részben igen, akkor máris egy pont az aksis egér mellett, aminek sosem kapcsol le teljesen a ledje, tehát nem kell feleslegesen életre klikkelni :)
Törölt felhasználó
2 hónapja megy ugyanazzal az elemmel amit adtak hozzá (Energizer)
Ilyen paraméterek mellett kell a fenének dokkolós akksis egér... Tõccse akinek kedve van :)
Ilyen paraméterek mellett kell a fenének dokkolós akksis egér... Tõccse akinek kedve van :)
"Amúgy mindekét pártól kérdezném mennyivel lasabbak a codless egerek a vezetékesnél?"
Minden csak azon múlik, hogy milyen rádió van benne. Ha nem spórolnak rajta, akkor nem lassabb. Persze ha percekig nem nyúlsz hozzá egy optikai cordless egérhez, akkor eltart neki akár 2 tizedmásodpercig is, amíg reagál, de onnantól, amíg nem hagyod magára percekig, addig nem lesz különbség.
"és van-e ilyen design-os vezetékesben?"
Van. Mind bill, mind egér.
Minden csak azon múlik, hogy milyen rádió van benne. Ha nem spórolnak rajta, akkor nem lassabb. Persze ha percekig nem nyúlsz hozzá egy optikai cordless egérhez, akkor eltart neki akár 2 tizedmásodpercig is, amíg reagál, de onnantól, amíg nem hagyod magára percekig, addig nem lesz különbség.
"és van-e ilyen design-os vezetékesben?"
Van. Mind bill, mind egér.
és akkor melyiket dobtad ki?
és legfõképpen hova? P
Amúgy mindekét pártól kérdezném mennyivel lasabbak a codless egerek a vezetékesnél?
és van-e ilyen design-os vezetékesben?
és legfõképpen hova? P
Amúgy mindekét pártól kérdezném mennyivel lasabbak a codless egerek a vezetékesnél?
és van-e ilyen design-os vezetékesben?
Én a Logitech egereket részesítem elõnyben, sõt ha vennék akkor is olyan lenne de ezeket a Microsoft nagyon eltalálta külsõre. Nagyon design-os.
Mondjuk ha elemes akkor azért az hátrány szerintem, mert pl. az MX-ek közül volt amelyiken volt ilyen kis dokkoló egysége amibe csak bele kellett ültentni ha nem volt használva és feltöltötte.
Mondjuk ha elemes akkor azért az hátrány szerintem, mert pl. az MX-ek közül volt amelyiken volt ilyen kis dokkoló egysége amibe csak bele kellett ültentni ha nem volt használva és feltöltötte.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Törölt felhasználó
Nekem nem ment együtt a Microsoft Wireless Tilt Wheel Mouse és a Logitech Wireless Desktop bill. Ahogy elindult az XP, a Logitech letiltotta az egeret úgy, hogy kialudt a ledje is... hogy rohadna el...
nemhiszem, ezért van szinkrongomb minden drótnélküli eszközön
akkor úgy kérdezném
Microsoft Wireless Optical Mouse PS/2 USB Microsoft 6 288 Ft
Microsoft Wireless Optical Mouse Tilt Wheel PS/2 USB Microsoft 7 620 Ft Új
Miben tud többet a drágább, illetve érdemes-e azt venni
Microsoft Wireless Optical Mouse PS/2 USB Microsoft 6 288 Ft
Microsoft Wireless Optical Mouse Tilt Wheel PS/2 USB Microsoft 7 620 Ft Új
Miben tud többet a drágább, illetve érdemes-e azt venni
Törölt felhasználó
Rosszak a képek, úgyhogy szóban mondom a különbséget.
Tilt Wheel = Oldalra billenthetõ görgõ
A felsõ kép az egy wireless intellimouse explorer tilt wheel
az alsó meg a sima tilt wheel optical.
Mint a képeket látszik az Exploreren van plusz gomb oldalt, de rossz a nevük amit írtál.
NA inkább ábrázolom:
Wireless IntelliMouse® Explorer
Give your desktop in style—form meets function in this amazingly advanced optical mouse.
Features:
Tilt Wheel Technology, Forward and Back Internet Buttons, Enhanced Grip, Ergonomic Design, Customizable Buttons, Longer Battery Life, PC- and Mac- Compatible, Personalize Your Desktop, Microsoft Optical Technology, Smart Receiver, Wireless Freedom, PS/2 or USB
Wireless Optical Mouse
Decorate your desktop—wireless freedom is now available in four stunning colors.
Features:
Tilt Wheel Technology, Ergonomic Design, Left- or Right-Handed, Longer Battery Life, PC- and Mac- Compatible, Personalize Your Desktop, Microsoft Optical Technology, Smart Receiver, Wireless Freedom, PS/2 or USB

Tilt Wheel = Oldalra billenthetõ görgõ
A felsõ kép az egy wireless intellimouse explorer tilt wheel
az alsó meg a sima tilt wheel optical.
Mint a képeket látszik az Exploreren van plusz gomb oldalt, de rossz a nevük amit írtál.
NA inkább ábrázolom:
Wireless IntelliMouse® Explorer
Give your desktop in style—form meets function in this amazingly advanced optical mouse.
Features:
Tilt Wheel Technology, Forward and Back Internet Buttons, Enhanced Grip, Ergonomic Design, Customizable Buttons, Longer Battery Life, PC- and Mac- Compatible, Personalize Your Desktop, Microsoft Optical Technology, Smart Receiver, Wireless Freedom, PS/2 or USB
Wireless Optical Mouse
Decorate your desktop—wireless freedom is now available in four stunning colors.
Features:
Tilt Wheel Technology, Ergonomic Design, Left- or Right-Handed, Longer Battery Life, PC- and Mac- Compatible, Personalize Your Desktop, Microsoft Optical Technology, Smart Receiver, Wireless Freedom, PS/2 or USB

Tudja valaki mi a különbség a
Microsoft Wireless Optical Mouse Tilt Wheel PS/2 USB
és a Microsoft Wireless Optical Mouse PS/2 USB között?

Microsoft Wireless Optical Mouse Tilt Wheel PS/2 USB
és a Microsoft Wireless Optical Mouse PS/2 USB között?

Microsoft Intellimouse Explorer 4.0-ról van már valami hír?
Tudtok róla avalmit pl: hogy mikor hozzák be kishazánkba?
Tudtok róla avalmit pl: hogy mikor hozzák be kishazánkba?
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Törölt felhasználó
Ha minden igaz, akkor a tappancsai alatt vannak a csavarok.