1600
Optikai Egerek
-
#960 2004-et írunk ember!
Azért egy XP-t nenm ártana kipróbálnod!
Egyébként meg vegyél ilyen egeret,megéri! -
Whir #959 Van valaki, aki MS 4.0-t használ Win98 alatt? A honlapján azt írják, hogy követelmény hozzá az XP... én meg nem akarok új rendszert; viszont az egér meg nagyon teccik. Vajon mi nem fog működni, ha megpróbálom 98SE alatt használni??? -
Rolee Papa #958 Csá. Kéne help. Vettem MS 4.0-át és nemtom bindelni a 2 extra gombot. az 5.0-ás driver van fenn hozzá. Vki help? -
#957 Nem-nem!! Van ilyen fajtába Mátrixos egér is... nah annak a sima nem moddolt változata -
tajfun #956 Az mar a radios valtozat lesz. -
#955 Aham, 14 ezerért láttam egyet... -
tajfun #954 Ha jot akarsz, akkor ms explorer 4.0 7-8 ropi. -
#953 Vagy van Genius (régebben a computer Panorámához adták 3200 Ft ért, ez mennyive jobb igaz csak fehér szürke kombinációs -
tajfun #952 Ha nem kell hogy kenyelmes legyen a fogasa is, akkor megteszi. -
#951 jo -
#950 AZ A4tech 2800 Ft optikai eger az jó játékra? Nem vagyok nagy igényű! -
Gábor #949 Köszi a linkeket. -
Fourtyseven #948 seAke:
Meg itt! -
tajfun #947 Felesleges. Raadasul benn a cegnel a Dell gepekhez adott gyari egerpadtol ugral az egerkurzor, ha kidobom meg teljesen jo. -
#946 Meg itt! -
#945 Itt! -
Gábor #944 SteelPad? Vmi spécinek hangzik. Az utolsó egérpadon még textilborítású volt, és utáltam :) Azóta nem néztem szét ezen a fronton. Hogy néz ki, és hol lehet többet megtudni róla? -
#943 nem... illetve néha igen
SteelPad-ot néztem de drágálom! -
#942 Én pont így vagyok a Microsoftal! -
Gábor #941 Használsz egérpadot? -
Gábor #940 Nem. Logitech hívő vagyok. Nem azért nem használtam ms egeret,mert utálom a céget, hanem azért mert kezdetektől logi használó vagyok. -
#939 nagyon helyes! -
#938 Használtál már microsoft egeret?(nem rádiósat) -
Gábor #937 Nekem nem volt semmi bajom a súlyával.... -
#936 Az a baj a rádiós egerekkel,hogy nagyon nehezek,az elemek miatt...ez speciel engem zavar játék/munka közben! -
Gábor #935 http://www.logitech.hu/index.cfm/products/details/HU/HU,CRID=486,CONTENTID=6831
Erről beszéltem. Nekem azona wireless kb+egér van, de vettem logitech mx510 egeret, és a kb meg használom tovább:) -
#934 ja értem!
Én nem is akarok bluetooth-osat akkor...hanem akkor olyat ami wireless és mx sorozatos és elég gyors és nincs gond az összeköttetéssel! -
Gábor #933 Szvsz és tesztek szerint a bluetoothos egér még nem elég gyors adatátvitel szempontjából, mint a sima rádiós, így fpsnél halvány lag mutatkozik. Ha logitechet akarsz,akkkor vedd meg az cordless desktop mx (így hívják?) egér+kb duot.
Btw, az mx510em alá melyik egérpad lenne a legjobb? Nagyon rég óta nem használok padot, de látom, hogy a tappancsai gyűjtik a szmötyit, és nem akarom,hogy idő előtt baja essen a kis dögnek. -
#932 Mos néztem ezt a mx 900 egeret Logitech honlapján!
Jó az ilyen wireless bluetooth-os ketyere?
És billentyüzetböl amugy melyik a jo wireless logitechböl ? -
Robbb #931 Köszi a tippeket,rádiósat nem nagyon akartam.MS Wheel 1.1A lett a vége.Elég faxa:) -
#930 Ha ki tudod egy kicsit pótolni, akkor Logitech Pilot Wheel Mouse Optical, ha nem, akkor tényleg majdnem mindegy. Esetleg vmi A4Tech rádiós optikai... -
Borg #929 Vegyél A4Tech WOP35-öt, ebben az árkategóriában az is bőven jó (3x00Ft) -
Robbb #928 Ezek közül melyiket ismeri valaki és melyiket érdemes megvenni?Logitech Optical OEM,MS Basic Optical OEM,MS Wheel Mouse Optical.Körülbelül egy árban vannak(4800-5000HUF)Sajnos most csak ennyi lóvém van rá:( -
#927 én már teszteltem ;) bár csak BF-ben :D -
Gábor #926 Eddig nagyon tetszik, majd tesztelem élesben infiltration meccsen :) -
#925 és a micro pár ezressel olcsóbb is -
#924 nm :) Jó az egér? -
Gábor #923 Végre itt van! Köszönöm az e-connect linket MrManson! :) -
#922 Nekem nem áll rá a kezem az MX500-510-re!
Meg nekem ez a második Microfos egerem és megbízom bennük! -
#921 Tényleg iszonyú szép, most néztem én is! És jól használható!
De maradok az MX510nél... ;)