Optikai Egerek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMD Norbee
Szerintetek hogyha a játék szempontjából nézzük akkor melyik a jobb:

Logitech MX 500 Optical Mouse
vagy
Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

AMD Norbee
Jófajta egérpadot hol lehet kapni???

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Csak aza AMD ne lenne ott a nicked elott. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Ha annyira logitech-et akarsz akko vedd azt.. en intellimouse4est vennek helyedben. 😉Amugy jo aza mx500, es baro a kulseje!

Az 1 olyan fa, ami allandoan megilyed. ~~

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

AMD Norbee
Egy olyan 10e ft érttékben melyik a legjobb vétel??
Én egy Logitech mx500-ra gondoltam
ez jo?

CoolStuff
Ja Ikea topik már a neve..😄DDDDD

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

ugynezki az optikai egerek topic atvaltott hazipraktikara. ;>

Tikal
biztos van olyan is 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

seAke
Ez az amit a tányér alá is szoktak tenni?

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Tikal
drága is, kb 3000ft/m2... és nagyon szépen néz ki.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CoolStuff
Milyen parketta készül parafából Tikal?
Az eléggé drága lenne...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

jolvanna, hulye vaok. 😄
de igy is fura ;>

Tikal
képzld el a parafa dugot, csak össze van préselve lapnak, teljesen sima.
egyébként parafábol készul parketta is 😊

persze h tudom vazze, de nemtom elkepzelni egerpadkent

Tikal
nem tudod mi az a parafa?

eehh.. csinal rola pikcsört 😄

Tikal
hát parafábol van 😄DD

Törölt felhasználó
Nem olyan akksi a felesleges (bár az is ilyen teljesítmény mellett) hanem az a dokkolós gyári akksis fajta.

Ez az egér egy csoda 😊)
ReTeK
tehát fps-hez jó, mert az érdekel fõleg (akksim meg van jópár mert ugye az kell máshoz is pl. digitfénykp.)

ReTeK
khmm, visszaolvastam

Törölt felhasználó
Energizer elemmel amit adtak hozzá. Semmi baja, nem rángat.

Jelzem: 5 Hónapja megy ugyanazzal az elemmel! Ha ezek után valaki akksis egeret vesz az mesüge 😊)
ReTeK
alkáli elemmel vagy aksi ? játékhoz milyen, bírja a "rángatózzást" ? (ilyet akartam venni, de én inkább a4tech RP-648 vettem, rá is faragtam)

parafa egerpad ?
az mien ? :S

Tikal
beszereztem egy parafa egérpadot és kurvajóóó 😊

microsoft intellimouse rulez! 😄

Nekem most intellimouse 3.0as van, ezelott meg 2.0as volt! Az anno még 20k -t kostalt! ;D
Volt mar logitechem is, az eleg szar volt!
En Microsoftra eskuszom, nincs tulcsicsazva, faszaul muxik barmire, barmikor. :ÐÐÐ

seAke
Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 fekete vékony szövet egérpad (Auchan Pro Gamer 1200)

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Gabesz amd64
Nekem már két éve hogy A4tech optikai egerem van csak az az egy gond vele hogy ahol az újjam éri az egeret ott lekopott egy iciri-picirit!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Pheel
Nekem Logitech MX700 és egy 150 Forintos meggypiros szövet pad 😊
Tikal
nekem is az van 😊
de az asztalt nem szeretem 😄

[NST]Cifu
Én egy két és fél éves M$ Intelimouse Optical USB egerentyût használok - az asztalon. Tökéletesen megfelel, csak a csuklóm készült ki...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Tikal
milyen egérpadot használtok?

hallottam hogy jok a parafa padok... milyen egy ilyen pad? nyers parafa vagy kezelve van vmivel a felszine?

Törölt felhasználó
Jelzem, hogy a 2003 December 7 -én vásárolt egerem a mai napig ugyanazzal az elemmel megy amit akkor adtak hozzá. A gép 24 órában megy. Szerintem ilyen teljesítmény mellett semmi értelme a dokkolós töltögetõs egereknek.

Ez az:

mindegy mondom, nemsokára beújítok egy gépet úgy is, majd kipróbálom azon mi a pálya...😊)

hat tudasom kifujt ha usb-s lett volna akkor esetleg az usb driverrel lehetett volna problema igy nemtom mi van

ps 2, de olyan, hogy mind a kettõ ps2es csatit lefoglalja az érzékelõ/töltõ egység...

milyen a csatlakozas? usb ps2?

Feltelepítettem, és be is állítottam mindent, amit csak lehet. Sehol nem találtam olyasmit, hogy több mintát vegyen az egér.

lehet fel kell telepiteni lvami drivert hozza vagy beallitani az eger mozgast sebesseget

Igen, kaptam összesen 6 db újratölthetõs elemet, meg egy töltõt is, ami egyben az érzékelõ is. Elemek jók voltak benne, mert kipróbáltam új elemekkel is. Lehet, hogy a gépem nem elég még hozzá? 300 cerka abit bh6, 128 mb sd. savage4 16 mb. Hátha az új géppel menni fog, ha meg nem visszaviszem gariba...

tier
Szerintetek melyik a legjobb Logitech driver? Mi a tapasztalatok, egérfügg? ez a dolog?

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

en azt hasznalok csak gyakran kell tolteni mer ha merul le eleg gaz fps-t jaccani vele nemtudom hogy a te egered kell e tolteni vagy elemes mer nekem nincs az eger mellett billentyu

Sziasztok! Vettem egy a4tech vezeték nélküli billentyûzetet, és adtak hozzá egy vezeték nélküli optikai egeret(800cpi-s). Egy játéknál próbáltam csak, de annál eléggé akadozott az egerem. Szerintetek ez normális? Játékok közben normálisan lehet használni a vezeték nélküli optikai egeret??

ollie
Ne írd már be a problémádat több helyre. Egy helyen is elolvassák elég sokan.

Geeryy
hi!behujult az mx300-am.ugy 3percenként,olyat csinal mintha elfelé es jobbra megy folyamatosan.aztán2-3sec es minden ok.
nem tudna esteleg vki segiteni?
nagyon idegesito.

Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Breki33
Számalk?
CHS?
Nem tudja véletlenül valaki hogy hol lehet a szürkén kívül más színben is venni MS Wireless Explorert? Vidéken boltok kiesnek, webshopokban meg mindenhol csak szürkét tudnak adni ahol eddig kérdezõsködtem.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

seAke
Van valami hír az intellimouse 4.0-mról?

Törölt felhasználó
Most komolyan. Szerinted egy (majdnem) csúcskategóriás egér lehet nem jó bármire? Tuti, hogy alkalmasabb annál ami van, akármid is van most. Vegyed meg szépen és meglátod örülni fogsz.
Lavey
Hi Guys!
Épp az egér vásárláson gondolkodom,ki is néztem magamnak 1 Logitech MX500-as cincogót, és az lenne a kérdésem hogy ez megfelelõ lenne-e játékra mert nekem inkább arra kellene!
Láttam hogy az egész teteje egyben van, lehet ezzel egyáltalán lõni ha gamezok???Elõre is thanx!!!

Az emberben lakozó démont tanítani nem pedig elûzni kell!