Optikai Egerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Logitech MX 500 Optical Mouse
vagy
Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Én egy Logitech mx500-ra gondoltam
ez jo?
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az eléggé drága lenne...
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
de igy is fura ;>
egyébként parafábol készul parketta is 😊
Ez az egér egy csoda 😊)
Jelzem: 5 Hónapja megy ugyanazzal az elemmel! Ha ezek után valaki akksis egeret vesz az mesüge 😊)
az mien ? :S
microsoft intellimouse rulez! 😄
Volt mar logitechem is, az eleg szar volt!
En Microsoftra eskuszom, nincs tulcsicsazva, faszaul muxik barmire, barmikor. :ÐÐÐ
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
de az asztalt nem szeretem 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
hallottam hogy jok a parafa padok... milyen egy ilyen pad? nyers parafa vagy kezelve van vmivel a felszine?
Ez az:

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
nem tudna esteleg vki segiteni?
nagyon idegesito.
Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Épp az egér vásárláson gondolkodom,ki is néztem magamnak 1 Logitech MX500-as cincogót, és az lenne a kérdésem hogy ez megfelelõ lenne-e játékra mert nekem inkább arra kellene!
Láttam hogy az egész teteje egyben van, lehet ezzel egyáltalán lõni ha gamezok???Elõre is thanx!!!
Az emberben lakozó démont tanítani nem pedig elûzni kell!