1600
Optikai Egerek
-
#1000 És a cserélhető aksikkal kibírja egy hétig kb egy töltéssel.. és kb pont olyan nehéz mint a golyós egér.. -
Fboy #999 Nagyszerű -
#998 Azt használok!!! Baromi jó érzékeny kis egér... ÉS egyáltalán nincs késés mint a régebbi rádiós sima vagy vezetékes optikai egereknél volt... -
Gábor #997 Az is biztos jó egér. Nekem eddigi össz logi egerem rövid időn belül kedvenc lett. SZVSZ a legjobb márka. -
Fboy #996 thx, de az ms egereknnem tetszenek, lehet hogy csak én vagyok ilyen hülye:) -
Fboy #995 Szétnéztem a logitech oldalán is, de kiváncsi voltam a véleményetekre. Ott volt 2 ilyen is, de az 1ik notebookokhoz volt a másik meg nem tetszett. De sztem mx700-at veszek. Vannak róla tapasztalaitok? -
Borg #994 MS IME 4.0-ból is van asszem wireless fekete, meg még jópár dizájn. -
Gábor #993 Fkete és vezeték nélküli? Hmm. Tegnap látt west end mm-ban egy logitech wireless kb+opt.egér kombót, és fekete volt. CCa 15e, ha jól emléxem. Amúgy miért nem nézel szét mondjuk a logitech.hu-n? -
Fboy #992 Hi!
Nem tudnátok mondani nekem 1 fekete vezetéknélküli optikai egeret? Remélem kértem nehezet Előre is thx. -
Gábor #991 Nekem bejön. Igazából annyira a precizitást nem lehet úgy összehasonlítani,hisz az optikai rágcsáló (az újabbak) precíziós eszköz. Viszont a drivere, ami a játékoknak segít a gomjbai felismerésében, sokat segít. MEg vagyok vele elégedve, és még 10 ft-tal olcsóbb is, mint az mx500 -
#990 thx asszem ez lesz ;)
pár dicsérő szót mondanál róla? tényleg "20x" pontosabb, stb? -
Gábor #989 A logitech mx510emet nem látom sehol listában,pedig az országban van március óta! Szvsz hívd fel a disztribútorokat, ill a magyarországi hivatalos forgalmazót! -
#988 Amugy csak azért írtam volna ide, hogy megkérdezzem a lézeres egerek bevezetőáráról nemtud-e valaki valamit? Mert kapni még nemlehet nálunk az fix. -
#987 depo.hu? -
BlackWolf #986 nincs ezzel semmi problema csak en nyiregyi vagyok aztan a fater nemszivesen kocsikazna fel pestre ahogy o monjda "egy szaros ragcsaloert" -
:) #985 de nincs virusom:) -
#984 Windowsnál nem számít mennyi idős! Egy 1 perces install is lehet szar, és egy éves telepítés is lehet tökéletes! -
#983 esetleg szedd le agenius drivereket :D -
:) #982 hát nemhiszem hogy virusom lenne tegnap tettem új wint meg vannak vir irtóim de azé átnézem:) -
#981 spyware, adware, virus, trójai - nézd át a rendszert -
:) #980 ja és genius egerem van! -
:) #979 segitsetek pls! optikai egerem van... Néha csak úgy fogja magát az egér és életre kell, mindenfelé mozog és nyomkodja a gombokat:( mitől van ez ?:( vettem normális egérpadot is hozzá:( van vmi megoldás erre ? xp rendszerem van -
#978 -
#977 PIROSSAL és ZÖLDDEL van LEGFELÜL a következő link. Ha nem veszed észre, akkor mit lehet még tenni? Zenéljen is?
A fórumozók fényképei topic egy fórumozói kezdeményezés, ahol önkéntes alapon lehet képeket elhelyezni. Mivel én már megtaláltam a módját, hogy másképpen oldjam meg az arcképeimmel történő szemetelést az Interneten, így nem szerepelek rajta.
Téma lezárva, mivel itt offtopic. -
titike #976 szerintem te is ugy kezdesz mindent, hogy már előre tudod mit és hogyan kell csinálni.
kiváncsi lettem volna rád a forumozók fényképeinél de sajna!? nem találtalak -
#975 Mert Logitech és mert Cordless!
Amugy Logitech egerek:
http://www.e-connect.hu/ -
#974 Ajánlom figyelmedbe a szabályzatot. Ha nem tetszik, nem kötelező ide topicot nyitnod... -
titike #973 Tisztelt Pheel mivel már le van zárva a Genius egér probléma ide irok neked
Nem lusta voltam hanem volt egy kérdésem ami lehet, hogy a hozzám hasonlóknak segitség ha a topikban egyből megtalálom és nem kell órákat eltölteni a visszaolvasással, valamint azért mert gondolom nem csak én veszek, vettem ilyen egeret.
üdv. -
Gábor #972 E-connecten megrandeled, másnap mehetsz érte (courtesy of Mason:)). Én így szereztem meg három hónap szarozaás után, hívogattam a disztributort, h mi a fasz van. A vicc az,h a mai napig nem látom az egeret egy listában sem, ill polcon! -
#971 Hogy ne vegye meg mindenki
Nekem az van -
Bircsike #970 Gyönyörű szép darab annyi biztos! A mx700 miért olyan drága? Nem tudjátok véletlenül? -
#969 Májusba használtam, megrendeltem! 1 hónap után megkaptam :( azóta használom! -
BlackWolf #968 jah forever megrendeltem 1.5hete es meg mindig nemjott meg az a szar mx510 -
#967 MX510 forever -
#966 Vegyed :)
Amúgy vannak olcsóbb egerek (A4Tech-en láttam), amin van kapcsoló alul. -
CUCLI #965 há mitt tom én. csak van valami trükk :DD
vagy vegyem ki az elemet? -
#964 Ember! Cordless! Azt mégis hogyan kapcsolja ki az OS? :) -
CUCLI #963 na amit kaptam bill az 576tól az egy logitech Logitech® Cordless Desktop® Comfort billetyűzet+egér és csak ajánlani tudom mindenkinek mert nagyon baba :D
az az egy bajom van vele ,hogy amikor a gépet kikapcsolom akkor az optikai része villog tovább. ezt nem lehetne valahogy megoldani? mármint ha kilövöm a gépet akkor a többi cumó is áram nélkül marad. vagy esetleg biosban valahol van ilyen? -
Rolee Papa #962 Csá. Szitu a következő. Vettem eztaz egeret és nemtom bindelni a gombokat billentyűzetgombokra, csak ilyen Open,New,Paste, meg ilyen szarok vannak. Létfontosságú lenne. 3.0-ál simán ment.... Vagy itt nem is lehet? Thx -
#961 A 9800Pro-ra is azt írják, mégis megy 98-on...
Jó a 98, de télleg váltanod kéne már/még!;)