1600
Optikai Egerek
  • Tumor
    Hi ! MX1000-et terveznék vásárolni, ám a rengeteg jó tulajdonsága mellett rengetegen panaszkodnak egy bizonyos hibára ami elég rémisztően hangzik: arról számol be sok ember, hogy ha pillanatra megemeli az ember az egeret ( játék->kis sensitivity->huzogat az egérpadon keresztbe mint az őrült ) majd amikor vissza helyezi, akkor a kurzor pár milisec-es késedelemmel reagál -lagol - . Volt olyan emberke aki az USB 2.0 -ban látta erre a megoldást, de ez nem tűnt egyértelmű biztos megoldásnk. Tehát tapasztalatokat várnék, meg észrevételeket. thx !
  • Robbb
    Sziasztok. MS Wheelmouse Optical egerem van, drótos. Olyat csinál, hogy netezés közben mintha aktivizálná magát a görgő, gördít egyet a weblapon. Piszkosul zavaró, amikor képeket akarok megnyitni és félrekattintok ennek köszönhetően. Meg egyébként is zavaró, ha a Doomban fegyverről kézre vált. Próbáltam új driverrel, de ugyanolyan. (XP-m van) Vélemény?
  • BaLeeX
    És természetesen USB-ről megy. :)
  • BaLeeX
    Nekem is világít ha PS/2-re dugom, ha USB-ről megy akkor kikapcsolás után nem világít.
    Bekaksizott az egér :) Rakj alá almot :)
  • streeter
    Nekem is optikai egerem van és ha nappal nem húzom ki a gépet a konnektorból és az egér ugye világít folyamatosan és ekkor ilyen fekete pontokat hagy az alátét fehér kartonlapon.
    Számomra minden olyan periféria amivel fizikailag érintkezem, szent és sérthetetlen. Nincs az a pénz amiért más egerét fogdosnám..
  • BaLeeX
    Használtan több helyen (prohardver, hwsw bolhapiac) is hirdetnek Logitech MouseMan Dualoptical egeret. 7-8k környékén. Anno ezt is 5 év garival adták és a két optikai érzékelője miatt halálbiztosan hozza a 800dpi felbontást szélsőségesebb körülmények között is (rángatás, roszabb felületminőség stb.).

Nekem ilyen van, nagyon bejött, játékra is kiváló. Meg nem válnék érte semmi pénzért. Na jó mondjuk 15k-ért már igen... :))

Itt egy külfödi teszt róla.
    +1 ezres és megvan az MX310.

Inkább várnék még a helyedben, de semmiképp nem venném azt az alap Click -et.
  • ZsirosKenyer
    hat nem fogod elhinni de pont csak 7 ropim van ra
    valszeg mar megvan szivem valasztottja..logitech click..majdnem igy nez ki mint ez..
    Először is azt, hogy dobj még hozzá legalább 2 ezret és akkor lesz egered 5 évre minimum, megéri a ráfordítást, 8000 ért már ilyet kapsz például:

Logitech MX 310

Itt nézz szét, árak, képek, tulajdonságok
  • ZsirosKenyer
    szeva!
    optikai egeret szeretnek max 6-7e forintig!
    mit tudtok ajánlani?
  • CéZé
    Bf-ben csak a két oldalsó gombot valamint a görgőt (billenő rész nem megy)tudod használni...valamint a tetején lévő gombok sem működnek.
    Amugy nagyon jó :)
  • MrStokes
    Igen de pl a CS:Source mar az mx510-esem ket oldalso gombjat is beismeri, azaz valaszthato opcio. Gondolom ez a dolog az ujabb gamekban egyre elterjedtebb lesz majd idovel.
    Általában csak a windowsban lehet programozni az extra funkciókat, a játékokban nem.
  • De1Ryan
    Nekem lenne egy olyan kérdésem ha valaki már használt mx 1000 est akkor lehet-e a pluszgombokat konfigolni?
    Mert nekem az fontos lenne mert én ugy használom.
    Igazábol battlefieldben lenne fontos szal ha valaki megnézné ezerhála thx előre is már ha valaki kiad egyit érte:)
  • Pheel
    Jól tudod. Én tapasztalom is, de azért nem teszem fel minden alkalommal a töltőre, ha kieresztem a kezemből. Heti 1 töltéssel is elmegy. Ráadásul NiMH aksik, nem jól tűrik a rátöltést.
  • [Jakuza]
    Na ha nem akkor mindegy , akkor veszem ezekbol a szinekbol.
  • tajfun
    Ez ugytom olyan hogy az adovevo 1ben tolto is, szal ha epp nem hasznalod, belerakod es tolti. Annyit meg csak kibir az akku.
  • tajfun
    a4 tech = csepeli gagyi.
  • [Jakuza]
    Valaki latott mar kek es piros szinen kivul Logitech MX510 Performance Gaming Mouse-t mas szinben?
  • seAke
    Jó vétel!
  • alma2
    Hello, van valakinek ilyen tipusu egere ? tapasztalata ?
    Vegre egy eger ami nem miditorony es a formaja is emlekeztet egy hasznalhato egerre.
    Logitech MouseMan Dual Optical

• Metwork
    Általános célra kell, koca fps-ező vagyok néha egy kis COD stb. :)
  • Laalee
    általános célra jók, hc fps játékosok utálják.
  • Metwork
    Az A4 Tech egerek jónak számítanak?
  • Gábor
    Jaja, prohardveren is láttam egy kufárt :)
  • The Garrett
    IRC en erdemes korbenezni qneten a #cs.hu/ vagy mas online gamer közösségi csatin van rengeteg ember aki tud szerezni... Adjak veszik mint a cukortot :)
  • Gábor
    Arigato:)
  • HRaVeN1
    Pixel
  • Gábor
    Nem tudja vki,hogy hol lehet kapni icemat/steelmat egérpadokat itthon? Az angol honlapon nem találtam mo-i disztribútort, bár lehet csak én vagyko vak.
  • Pheel
    BTW engem még az MX700 kis villogó ledje is zavar, amivel azt jelzi, hogy lassan elköszönnek az aksik, ideje tölteni.
  • Pheel
    Szerintem akkuszint jelző lesz az. Ott van mellette a kis piktogram is.
  • Fboy
    ott a logitech felirattól balra a fekete részen van 3 kis négyszög, az mi?
    Nagyon jól néz ki!
  • Davidus
    15-20k között valahol
  • Fboy
    há de ez biztos sokkal drágább lesz, nekem meg nincs annyim rá, meg ez nem tetszik annyira
  • Davidus
    A képen a rádiós verzió van.
  • Davidus
    A marketing duma szerint a lézeres optika 20x pontosabb mint a mostani mx engine. A desing a megszokott mx szal tökéletes(ha nem bal kezes az emberke:P) Az elérhetetlen ablakpakolgató gombot átrakták a 2 lapozó gomb közé és a görgő már 4 irányba is mozgatható.

• Davidus
    Mostmár várd meg szerintem amíg kijön az MX1000.