Optikai Egerek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
Megjött az MX510-es egerem! Yeah

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

daniel ilyen van neked ugye?

Atolvasva a topicot, en is a mikorszopsz intelima'uz ekszplorer 4et valasztottam. Frankon nez ki, mar csak 1 hasonloan dizajnos billentyuzet kene hozza (bar ugyis mindig kettetorom...).

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Törölt felhasználó
Örülök, hogy bejött a tipp! Július körül majd gondolkozhatsz az elemcserén
Laalee
nade a wop35 3 éves tipus 😄 szégyen lenne ha a mostani egerek nem lennének precizebbek, kényelmesebbek.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Hát jah.
Mikor 1 éve vettem a Fiat Tipomat, azt hittem fasza autóm lesz😊
Most vettem helyette egy Honda Civicet, és be kellett lássam, hogy ehhez képest az egy volt 😄

De az A4tech egér azért fasza. Megfelelõ minõség, és tudás, csakhát az MS azért jobb.
ReTeK
ez olyan lehet mint a trabi-filing mikor csak az volt akkor nagyon szuper volt... ?

Cégnél továbbra is azt fogom használni. Szóval le nem szólom, mert teljesen jó.
De tény, hogy az MS fejlettebb, precízebb, és kényelmesebb is.
Pheel
Érdekes, hogy az A4Tech után mindenki jobbnak érzi az ilyen egereket 😊 Pedig anno én is elégedett voltam az A4Tech-kel, most meg nem vennék olyat sosem 😊
Vettem egy Intellimouse Explorer 4.0-t 😊
Ma jött meg.

Na ez egér... A fogása kitûnõ, a mûködése pedig messze jobb, mint az A4teché volt. Pedig nekem az is elég volt bõven😊

A tiltwheelhez a Microsofttól le kell tölteni az IntelliPoint 5.0 szoftvert, attól kezdve tökéletes minden.
Pheel
Akkor most hogy is mûködik az a görgõ?
Meg tudom erõsíteni...én DanielT hatására vettem ilyen egeret, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Jó a fogása, gyors, pontos, és februárban vettem, de még bírja az elem, amit adtak hozzá. Egyedül a Tilt Wheel nem jött be annyira, mert nem mindig tudom eltalálni, hogy rendesen mûködjön (magyarul nem görget...), meg eredetileg azt hittem, oldalra nyomva kapcsol (tehát használható gombnak is), de nem, csak görgetni tud.
ReTeK
mintha jujj

ReTeK
vidéken még nem láttam sehol olyat, hogy az egeret ki lehetne próbálni (még monitort se nagyon próbálgatják, vigyed'oszt-ha-nem-jó-visszahozod,bekapcsolódik majd otthon ?... jó lesz az)

Mitõl késne ? ezt nem lehet elmondani ez olyan mint ha azt kérdeznéd mi az asztal fogalma, ezt mindenki maga érzi szvsz. Már több mint 1.5 éve egy MS.IE.Opt 1.1A-t használok(könnyû a jót kexokni) az új egérnek a mércéje ennél csak magasabban lehet

Törölt felhasználó
Az egérke nevében köszönöm az elismerést, én sem tudom, hogyan lehetséges. Fõleg, hogy az alján folyamatosan ég a kis piros led, ha nem mozgatom akkor is. A gép meg 24 órában megy. Nem kell klikkelni, hogy feléledjen, csak megmozdítani egy millimétert. Zseniális!
Pheel
Grat az 5 és fél hónaphoz, bár elképzelni sem tudom, hogy hogyan csinálja. 😊
Pheel
Szerintem próbáld ki a boltban, ha teheted. Mellesleg a MS és Logitech egerek ebben a kategóriában lehengerlõen jók. Fõleg egy ilyen A4Tech után. 😊

Egyébként mitõl késne? Igazából én még sosem láttam egeret késni. Még FPSben sem. Ha igen, annak driverhiba volt az oka.
ReTeK
igen ezt már tudom (sokáig bírja ez elem)
ez nem explorer 4.0 ugye (nincsennek az oldalán gombok) hanem *MS.Wireless Optical Mouse (4.0)*, az az igazság nem merek ilyen wireless egeret venni, inkább a vezetékest (az biztos nem késik) az elem élettartama is fontos de nem annyira mint a reakció idõ, nem szeretnék megint elbaxni egy rakás lóvét aztán ott fog porosodni a polcon mint az a4 tech vacak (fps-re nem jó)

Bucser
Vagy logitech MX700-ból nem hoznak ki egy PErformance változatot?? Imádja kedvesem az enyémet csak nem jön be neki a szürke fekete😊 Szeritetek várhatunk az MX710 nevû csodára????

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Törölt felhasználó
Ez az egér egy csoda, szó szerint 😊) 5 és fél hónapig ment ugyanazzal az elemmel és ameddig ki nem lehellte a lelkét rendkívül pontos volt. Megért egy FarCry végigjátszást is. Csak ajánlani tudom!
ReTeK
DanielT: szoktál ezzel az egereddel FPS-t jáccani (Q3,CS,MOHAA,SOF2)?
hogy bírja ? nem lagol ? gyors ?

Pheel
A kijelentésemben benne van a kérdésedre a válasz. Mert NEM wireless. Érted... drótos 😊
A rajz alapjan sajna ennek is k. vekony a zsinorja. Eddig csak az a4techtol lattam notebookhoz valo kis optikai egeret aminek korrekt vastag zsinorja van.

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

Errol is johetne vmi konkret tech. info.

Felbontas, max gyorsulas, konkret technikai adatok vannak errol? Hogy ossze lehessen hasonlitani a lodzsitekkel.

[Walaki]D`Lair
mé?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Mr Manson
Igy van! Sajnos...

Nemtom, nekem a könnyebb egerek jönnek be inkább.

Másrészt egyik Logitech egérnek a kialakítása sem tetszik. Az MS egere sokkal kényelmesebb lehet fogásra, még ha nem is olyan csicsás.

Ez most nem a Logitech ellenzése,csak az MX500/700 egerei szimplán nem jönnek be nekem kinézetileg.
Irtam az e-connect-nek mailt.
Azt mondták, hogy ára már van de maga a készûlék még nem jött be M.O-ra...

Pheel
Fura dolog ez. Szerintem a Logitech drótos egerei is nehezebbek, mint más egerek, az MX500 pedig állítólag direkt ajánlott FPShez...
Laalee
néhány embernél a játék csak az fpsbõl áll ott a wireless súlya miatt kicsit kényelmetlenebb.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ReTeK
ebben 1et értek (wireless), de gondolom még te se próbáltál mx700-ast

Pheel
Mi volt vele a bajod? Nekem lassan egy éve semmi 😊
Mr Manson
Jatszani 1x használtam wireless -t de nekem nagyon nem tetszett.

Pheel
MX500-510-nek a drótja a baja. Ha wireless lenne, akkor sokkal jobban tetszene.
Pheel
Sokáig volt WOP35-öm. Én is azt hittem, hogy az egy jó egér. Aztán vettem egy Logitech MX700-at. Azóta nem hiszem, hogy a WOP35 bármiben is jó lenne, az árán kívül persze.

Another success story sponsored by Logitech 😊

Na neeem, tényleg ég és föld.
Mr Manson
Igy van! Izlések és pofonok!
Nekem (is) A4 WOP van, de kicsit már szét van esve szegény! Elfáradt! Megérett a csere!
MX510 megtetszett, kipróbáltam, bejött... megrendeltem. Ez igy sima liba...

Nem bántom az MS egeret félre ne érts, nagyon jók azok is. De most erre esett a választás!
A4Tech meg megy a falra

Nekem ennek itt már több mint 2 éve kopik a háta. És más nem, mert tökéletesen mûködik, eddig egyetlen FPS-ben sem éreztem hátrányát, pedig jó sokkal játszottam azóta már, és nem is keveset.
Viszont a MS egere megtetszett, mert nem is olyan vészesen drága.
ReTeK
"Microsoft ugyhogy : NO THX!" érdekes gondolat

Mr Manson
Nekem is A4 van és volt... EA BF LAN PARTY-n ilyen MX510 volt márciusban, és nekem nagyon bejött!

Hát nálam ilyen idióta beidegzõdések nem játszanak.
Másrészt olcsóbb is az MS egere, mint a Logitech, és nem utolsó sorban pofásabb is. Mert lehet a logitech akármilyen pirosan világító, ha határ szar az ergonómiája. (persze nemtom igy van e, a kép alapján nem túl jó fogása lehet,- nekem wop35 van még)
Mr Manson

Mr Manson
egy kis info itt

amugy nem ismerem, Microsoft ugyhogy : NO THX!

Az értékelések viszont pozitívak!

És az MS 4.0-s optikai? az milyen?
Mr Manson
Képfeldolgozás : 5.8 Megapixel/sec 4.7 helyett!
Gyorsulás : 15g 10g helyett! (leggyorsabb mozdulásánál sem veszítheti el a fonalat)
Uj design!

Ilyenek! Engem ez már meg is gyõzött!

Miben más az MX510 -a színén kívül- az MX500-hoz képest?
Tény hogy a red kissé jobban néz ki mint az alap😊.

"vessetek a mókusok közé" :)

Ok vmelyik nap Lmegyek.

Mr Manson
Majd értesíts volt e légyszi!

Mr Manson
Én is már megrendeltem. Sõt 1,5 hóapja ki is probálhattam és nagyon nagyon bejött!

Hmm akkor egy ilyet fogok venni.