Optikai Egerek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
És a cserélhetõ aksikkal kibírja egy hétig kb egy töltéssel.. és kb pont olyan nehéz mint a golyós egér..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nagyszerû

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

Bucser
Azt használok!!! Baromi jó érzékeny kis egér... ÉS egyáltalán nincs késés mint a régebbi rádiós sima vagy vezetékes optikai egereknél volt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az is biztos jó egér. Nekem eddigi össz logi egerem rövid idõn belül kedvenc lett. SZVSZ a legjobb márka.

thx, de az ms egereknnem tetszenek, lehet hogy csak én vagyok ilyen hülye:)

Szétnéztem a logitech oldalán is, de kiváncsi voltam a véleményetekre. Ott volt 2 ilyen is, de az 1ik notebookokhoz volt a másik meg nem tetszett. De sztem mx700-at veszek. Vannak róla tapasztalaitok?

MS IME 4.0-ból is van asszem wireless fekete, meg még jópár dizájn.
Fkete és vezeték nélküli? Hmm. Tegnap látt west end mm-ban egy logitech wireless kb+opt.egér kombót, és fekete volt. CCa 15e, ha jól emléxem. Amúgy miért nem nézel szét mondjuk a logitech.hu-n?

Hi!
Nem tudnátok mondani nekem 1 fekete vezetéknélküli optikai egeret? Remélem kértem nehezet Elõre is thx.

Nekem bejön. Igazából annyira a precizitást nem lehet úgy összehasonlítani,hisz az optikai rágcsáló (az újabbak) precíziós eszköz. Viszont a drivere, ami a játékoknak segít a gomjbai felismerésében, sokat segít. MEg vagyok vele elégedve, és még 10 ft-tal olcsóbb is, mint az mx500

The Garrett
thx asszem ez lesz ;)

pár dicsérõ szót mondanál róla? tényleg "20x" pontosabb, stb?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

A logitech mx510emet nem látom sehol listában,pedig az országban van március óta! Szvsz hívd fel a disztribútorokat, ill a magyarországi hivatalos forgalmazót!

The Garrett
Amugy csak azért írtam volna ide, hogy megkérdezzem a lézeres egerek bevezetõáráról nemtud-e valaki valamit? Mert kapni még nemlehet nálunk az fix.

The Garrett
depo.hu?

nincs ezzel semmi problema csak en nyiregyi vagyok aztan a fater nemszivesen kocsikazna fel pestre ahogy o monjda "egy szaros ragcsaloert"

de nincs virusom:)
Mr Manson
Windowsnál nem számít mennyi idõs! Egy 1 perces install is lehet szar, és egy éves telepítés is lehet tökéletes!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Laalee
esetleg szedd le agenius drivereket :D

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

hát nemhiszem hogy virusom lenne tegnap tettem új wint meg vannak vir irtóim de azé átnézem:)
Mr Manson
spyware, adware, virus, trójai - nézd át a rendszert

ja és genius egerem van!
segitsetek pls! optikai egerem van... Néha csak úgy fogja magát az egér és életre kell, mindenfelé mozog és nyomkodja a gombokat:( mitõl van ez ?:( vettem normális egérpadot is hozzá:( van vmi megoldás erre ? xp rendszerem van
Mr Manson

Pheel
PIROSSAL és ZÖLDDEL van LEGFELÜL a következõ link. Ha nem veszed észre, akkor mit lehet még tenni? Zenéljen is?

A fórumozók fényképei topic egy fórumozói kezdeményezés, ahol önkéntes alapon lehet képeket elhelyezni. Mivel én már megtaláltam a módját, hogy másképpen oldjam meg az arcképeimmel történõ szemetelést az Interneten, így nem szerepelek rajta.

Téma lezárva, mivel itt offtopic.
szerintem te is ugy kezdesz mindent, hogy már elõre tudod mit és hogyan kell csinálni.
kiváncsi lettem volna rád a forumozók fényképeinél de sajna!? nem találtalak

Mr Manson
Mert Logitech és mert Cordless!

Amugy Logitech egerek:
http://www.e-connect.hu/

Pheel
Ajánlom figyelmedbe a szabályzatot. Ha nem tetszik, nem kötelezõ ide topicot nyitnod...
Tisztelt Pheel mivel már le van zárva a Genius egér probléma ide irok neked
Nem lusta voltam hanem volt egy kérdésem ami lehet, hogy a hozzám hasonlóknak segitség ha a topikban egybõl megtalálom és nem kell órákat eltölteni a visszaolvasással, valamint azért mert gondolom nem csak én veszek, vettem ilyen egeret.
üdv.

E-connecten megrandeled, másnap mehetsz érte (courtesy of Mason:)). Én így szereztem meg három hónap szarozaás után, hívogattam a disztributort, h mi a fasz van. A vicc az,h a mai napig nem látom az egeret egy listában sem, ill polcon!

Pheel
Hogy ne vegye meg mindenki
Nekem az van
Gyönyörû szép darab annyi biztos! A mx700 miért olyan drága? Nem tudjátok véletlenül?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Mr Manson
Májusba használtam, megrendeltem! 1 hónap után megkaptam :( azóta használom!

jah forever megrendeltem 1.5hete es meg mindig nemjott meg az a szar mx510

Mr Manson
MX510 forever

Pheel
Vegyed :)

Amúgy vannak olcsóbb egerek (A4Tech-en láttam), amin van kapcsoló alul.
há mitt tom én. csak van valami trükk :DD
vagy vegyem ki az elemet?

http://thenamelessphoto.com/

Pheel
Ember! Cordless! Azt mégis hogyan kapcsolja ki az OS? :)
na amit kaptam bill az 576tól az egy logitech Logitech® Cordless Desktop® Comfort billetyûzet+egér és csak ajánlani tudom mindenkinek mert nagyon baba :D
az az egy bajom van vele ,hogy amikor a gépet kikapcsolom akkor az optikai része villog tovább. ezt nem lehetne valahogy megoldani? mármint ha kilövöm a gépet akkor a többi cumó is áram nélkül marad. vagy esetleg biosban valahol van ilyen?

http://thenamelessphoto.com/

Csá. Szitu a következõ. Vettem eztaz egeret és nemtom bindelni a gombokat billentyûzetgombokra, csak ilyen Open,New,Paste, meg ilyen szarok vannak. Létfontosságú lenne. 3.0-ál simán ment.... Vagy itt nem is lehet? Thx

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

CoolStuff
A 9800Pro-ra is azt írják, mégis megy 98-on...
Jó a 98, de télleg váltanod kéne már/még!;)

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

seAke
2004-et írunk ember!
Azért egy XP-t nenm ártana kipróbálnod!

Egyébként meg vegyél ilyen egeret,megéri!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Van valaki, aki MS 4.0-t használ Win98 alatt? A honlapján azt írják, hogy követelmény hozzá az XP... én meg nem akarok új rendszert; viszont az egér meg nagyon teccik. Vajon mi nem fog mûködni, ha megpróbálom 98SE alatt használni???

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

Csá. Kéne help. Vettem MS 4.0-át és nemtom bindelni a 2 extra gombot. az 5.0-ás driver van fenn hozzá. Vki help?

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

ALCATELGOD
Nem-nem!! Van ilyen fajtába Mátrixos egér is... nah annak a sima nem moddolt változata

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Az mar a radios valtozat lesz.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

ALCATELGOD
Aham, 14 ezerért láttam egyet...

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Ha jot akarsz, akkor ms explorer 4.0 7-8 ropi.

ALCATELGOD
Vagy van Genius (régebben a computer Panorámához adták 3200 Ft ért, ez mennyive jobb igaz csak fehér szürke kombinációs

Ha nem kell hogy kenyelmes legyen a fogasa is, akkor megteszi.

Laalee
jo

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me