1600
Optikai Egerek
-
Gábor #1120 Szvsz mx510. -
juhi01 #1119 ó köszi a gyors választ!a depón láttam 2 féle razort!a drágábra több jellemző volt sok a külömbség?a drágább gyöngyházszinű volt -
#1118 Razer DiamondBack Magma, ha tobbet jatszol.
Mx510 ha tobbet dolgozol.
-
juhi01 #1117 hy!visszaolvasgattam de nemtok dönteni!sokat jáccok css el legfőképen és nemtom logitec mx510 vagy razor diamondblacket vegyem!sztetek? -
#1116 melyikis? -
bazze #1115 Anyukááááád
Az már nem is egér hanem inkabb...inkábbb...nem is tudom...
MEGVAN!!! MÓKUS
Muhahahaha
Na amúgy király eger csak az nekem 1 kicsit drága... -
#1114 Azt vettem a barátomnak karácsonyra
Mondjuk enyém kicsit jobb -
bazze #1113 Nekem Genius NetScroll Eye-em van.
2000 HUF-ért tökéletes...
-
#1112 sztem jól néz ki az este
legalábbis az enyém tetszik -
#1111 a logom szinetol egy kicsit bordosabb! olyan szina van mint egy jobbfajta vorosbornak!hal istennek nem vilagit! az hianyozna meg csak! -
#1110 nem piros?
illetve olyan mint a logo-d
világít is? -
#1109 csak bordo volt, ugyhogy nagyon sexi, bordo egentyuvel klikkelek!!
-
#1108 Az nekem is tetszik, de mikor mondtam lehurrogtak
Milyen színű? -
#1107 en teljesen meg vagyok elegedve a genius netscrol+ superiorral, 4500 huf-ert!
pont az en nagy lapat kezembe terveztek!
-
#1106 csak az ára nem P -
FoToS #1105 Nekem Logitech mx1000 van és maga a megtestesült tökéletesség! -
#1104 na megoldottam!
legyilkoltam az osszes USB drivert, ujraindit, radug, telepit, mukodik, orul!
koszonom, hogy hittetek bennem!
-
#1103 Csilivili csupa leddel!
Van hozzá LANPak,meg kaptam Pass tartót is:))))) -
#1102 olyan adapterem nincs
MEG... -
#1101 Na az zsír! az 1600dpi-jével!!
melyiket vetted a csilli-villit csupa led-el v. a simát?
-
HellBurner #1100 Sziasztok! Nem olvastam vissza de szért leírom az én tapasztalatomat.
Nekem eddig egy optikai egerem volt/van. Ez egy Samsung (nem tudom milyen), a Tescoban vettem 2500ft.
Ps2+2gomb+1 scroll.
Szerintem egész jól néz ki.
Kurva pontos, rángatásra semmi fura nem történik oda megy ahova kell (legálbbis és nem tudtam olyan gyorsan rángatni hogy megőrűljön)
Enyhén lakkozott fán használom és nem bolondul meg.
-
Rain1 #1099 Nekem is MX 1000 van. Karácsonyra kaptam
Még soha nem játszottam optikai egérrel, ezért még egy kicsit nehezen megy a pontos célzás -
#1098 dugd rá a ps2 adapterre -
#1097 hat ez az, radugom, telepit, majd talal valami hibat es b....k mukodni, mer sima egerkent is!
egy masik gepre radugtam, tokeletesen mukodik, driver nelkul is!
mit oljek le a gepemrol, hogy oks legyen??
-
#1096 minek driver hozzá? -
#1095 dobj egy linket vagy segits, mi lehet a gany ezzel a szarral!
-
#1094 Tegnap vettem Razer Diamonback-et...isten!!!!!! -
#1093 udv,
egy kis segitseg kellene, mert kezdem magam hulyenek erezni.
tegnap vettem egy genius netscroll+ superior optikai egeret.
az installalas sajnos nem sikerul. egyszeru USB-s, gondoltam semmi extra. bedugom, felismeri, telepitget, majd kiirja, hogy a telepites nem sikerult.
ok, akkor probaljuk meg a telepito cd elinditasaval. elindul, telepitge 1 picit, majd megjelenik egy oldal, hogy USB-s e a cucc. igen, erre a hibauzenet, hogy re kell dugni az egeret a gepre, telepites kozben...thx 10 perce ra van dugva.
windows updater nem segit, uj driver letoltese sem.
mi a picsa lehet vele! az elozo egerem is genius volt, igaz egy kicsit
egyszerubb ps2 optikai.
elore is koszi a segitseget -
#1092 nekem meg elem nélkül megy P -
FoToS #1091 Van egy eladó Logitech MX 500 tökéletes Állapotban. 7500Huf
[email protected] ide irjon akit éredekel. -
#1090 Hmm... megint meglepett az egerem! Egy elemmel is tökéletesen működik. Valszeg így csak 3 hónapig fogja bírni :PPP
-
Borg #1089 Nekem otthon MS IME 4.0 van, itt melóban meg Wireless IME.
Mindkettő pontos, és egyik sem ugrik el ha hirtelen rántasz rajta.
Csak éppen a wireless cucc néha önkényesen szüneteket tart.. tehát nem akar megindulni a kurzor. Mintha standbyba kapcsolna néha. Egyébként két durci ceruzaelem van benne, és már 1 hónapja megy velük. -
#1088 Nekem külsőleg nem tetszik -
#1087 De ettől függetlenül továbbra is marad a jó kis (lassan 3 éves) Logitech DualOptical. :)
Annál pontosabb, gyorsabb nekem nem kell. Az tökéletes egér. :) -
#1086 Brutálul néz ki és még nem is olyan vészesen drága. Azt hittem árban jobban el lesznek szállva. -
#1085 hat en a radios egertol agybajt kapok. mondhatja nekem akarki hogy au jabbak mar nem masznak maguktol osszevissza, meg minden, de en sose fogok raios egeret hasznalni.
tenyleg allandoan tolteni kell, nem erzem hogy hol vagyok, megszoktam a kabelt.
amugy en most egy mx510en gondolkoztam, mert kene vmi pontosabb eger, ami felfogja ahirtelen rantasaimat is. -
#1084 Karácsonyi ajándékötlet: kapható a legendás Razer legújabb egere
írta: Ady Krisztián , idő: 13:10
[HWSW] Nem tudjuk mit vegyünk karácsonyra állandóan gép előtt görnyedő csemeténknek vagy UT2004-fanatikus testvérkénknek? Ennek az ajándéknak biztosan örülne: már hazánkban is kapható lett a Terratec által újra feltámasztott, legendás, a hardcore játékosok között már kultikusként kezelt Razer legújabb egere.
A működés közben vörösen izzó DiamondBack Magma gyors, pontos, precíz, egyszóval minden, melyre egy játékosnak szüksége van. Az egér 8 vagy 12 bit helyett 16 bites adatbusszal dolgozik, optikai érzékelőjének felbontása pedig 1600 pontocska hüvelyenként. Az ergonómiailag tökéletesnek nevezhető rágcsálón hét szabadon programozható gomb található.
A hagyományosan vezetékes egér súlyát nem nehezítik elemek vagy akkumulátorok, ezért 90 grammos tömegének mozgatása hosszú LAN-partik alkalmával sem lehet fárasztó. A Razer új egerét a Pixel Multimédia kínálja 11900 Ft +áfás áron a hardcore játékosoknak. -
#1083 Nanananananananannaanana!+na!
A görgőnek malachangja van és pont! -
#1082 Boldog vagyok. -
#1081 szerintem is na mindegy:) Mindenki elégesett azzal amilye van és kész legyünk boldogak csak ne oltsuk egymást marhaságokkal.. Szerintem ez a klikkelés után elmozdul 5 centit elég LOL... Szerintem hibás volt az egered, vagy nem tudom.. meg a görgő röfögés is.. voltam a picknél vágóhídon gyakszin de ott nem adtak ilyen hagngot a malacok:D