1600
Optikai Egerek
-
trabant #1160 Namost MX1000 ugrál, a régebbi MX-ek meg ha jól tudom nem elég gyorsak (játékhoz), akkor mi marad (cordless, ofkorsz...)? -
sheepcz #1159 milyen rádiós vagy bluetooth-os egeret tudtok alyánlani ami töltövel is rendelkezik és nem K***A drága? (a töltöt ugy értem h beépitett aksi az egérben.) -
#1158 előfordul...az első ember se volt tökéletes -
trabant #1157 Ilyet a mezei optikai egér csinál ha egérpadon használják, de nekem az alapból nincs, és mégis... -
trabant #1156 Vettem egy Logitech MX1000-et, k. jó, de időnként elugrál a kurzor a picsába, ez mitől van? -
#1155 akkor van arazer egérpad asszem X-ray a neve
vagy van a steelpadnek egy szövet padja
nekem icematom van -
#1154 Ugyan az a kettő asszem -
juhi01 #1153 utolsó utáni:egérpadot milyetvegyek?nemszeretnék 10ezrekért venni szóval max 5!köszinagyon -
juhi01 #1152 köszi!utolsó kérdes!Razer Diamondback Chameleon jobb mint a magma?több tulajdonságot írnak de ugyannyi!nekem egyformának tünnek! -
#1151 Pixel Kft.
www.pixel.hu -
juhi01 #1150 hy figy ezt a razert hol lehet kapni pesten?mediamarkt?mondjatok valmi boltot köszi! -
#1149 Jó! -
CéZé #1148 ahhoz hogy felemelésnél megakajon min. 5 centire kell emelni és odacsapni az asztalhoz...na ezt meg nem szoktam :) -
CéZé #1147 és mér emeljem fel? -
#1146 hmm -
#1145 Emeld fül és rakd vissza! -
CéZé #1144 minek egérpad ?
szerintem meg nincs az mx1000-nek semmi baja :)
már három hónapja azzal játszok de no problém :) -
#1143 Microsoft was the first to create history a couple of years ago, by introducing the world's first comsumer-level optical mouse in the form of the IntelliMouse Explorer.
A breakthrough year, 1999 sees the introduction of the Microsoft Intellimouse Optical featuring innovative design both in terms of technology and ergonomics.
Asszem ennyi elég is :D
-
#1142 1982 - A small startup company called Mouse Systems Inc. developed and produced the first optical mouse
Tudom, ez a régi specpados, de ilyet találtam :D -
#1141 Hát napjainkéra! -
#1140 Napjaink opt egereire gondolsz vagy a régi specpadosra? -
#1139 Tényleg ez érdekes!
Ki adta ki az első optikai egeret? -
Cvd #1138 Nálam jópár éve (5 vagy 6, már nem is emlékszem) dolgozik a legelső optikai egér (MS Intellieye Explorer), semmi baj a pontosságával. Habár a noname hulladékokkal tényleg volt gond, de ott a gyártó volt a hunyó nem a technika kiforratlansága. Igaz kellett alá találni egy jó egérpadot, a legtöbbel használhatatlan volt. -
#1137 hát ha cordless-t akarsz akkor igen! -
Kár. Akkor ezek szerint még mindig az MX700/MX900 a legjobb egérke a Logitechnél? -
Gábor #1135 A mire? ;) -
#1134 igen!
sajana még kiforrotlan a techno....
emlékeztek még az első optikai egerek pontosságára? -
#1133 Tapasztalat? -
#1132 igen első ránézésre az majd amikor lemész az egérpadról és visszarakván az egeret nem reagál rájössz hogy fele ennyiért vehetsz jobb egeret!
de szerintem jó lesz ez a lézeres technológia! -
#1131 Khmmm....igazad van a piros tényleg 510-es (nekem kék van)
jó lehet az a mx 1000-es is így első ránézésre -
#1130 hát nem jól
MX1000
MX510
-
#1129 Én azt hittem, hogy a piros az mx1000 vagy mifene a kék meg az mx 510es. De lehet hogy nem jól tudom. -
#1128 Piros?????Váááááá -
juhi01 #1127 oké kösz!bazze nemtok donteni!igazábol majd megnézem melyikáll kézre mert azis fontos!mx510esből milyen szinekvanak?valahol láttam pirosba nagyonbejön -
#1126 Nekem is mx 510-em van és nagyon meg vagyok elégedve vele játékra is melóra is egyaránt megfelelő. -
#1125 Nem használom az oldalsó gombokat csak a baloldaliakat... -
Gábor #1124 Lenne lehetőségem, akkor befektetnék egy "gyémántba" én is, de így marad a gyönyörű kéken tükröződő mx510 :) -
#1123 teljesen igazad van a diamondback oldalsó gombjaival kapcsolatban!
számomra is rejtély a jobb oldaliak kényelmes használata!:)
DE!szerintem ez az egér 1 "Diamond"az egerek között!:)
-
Gábor #1122 "There is always a bigger fish"
Nem azt állítom, hogy az mx510 a legjobb egér, de azt tudom, hogy összehasonlító tesztben az mx510 nyert a diamondback-kel szemben. Azt is olvastam például, hogy az oldalán lévő gombok problémásak. Ha megtehetném természetesen vennék minden gyártótól egy egeret a legújabb szériából, és használat során állapítanám meg, hogy melyik a legjobb :) Mivel sajnos ilyen lehetőségem nincs, ezért tesztek alapján tájékozódom.
Amúgy, ha nem derült volna ki, mx510em van :) -
#1121 Azért van amit az 510 sem tud:)