Optikai Egerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
amikor még nem volt megadva LOL! azóta még a moderátorok nem változtattál még meg KVA !!
Ezen a disznóröfögõn meghaltam :)) Pont egy Logitech egér vana kezem ügyében és tényleg! :)
Logitech Cordless Mouseman Opticalt kivágtam a polcra, lecseréltem 4240 Ft-os Microsoft Intellimouse Opticalra.
Rádiós optikai Logitech 20 ezer pénz volt ehhez képest.
Isteni áldás volt erre a vezetékes MS-re áttérni.
Rángathatom, szupermen is rángathatná, teljesen mindegy, ez mindent elbír. Pontos, és egyáltalán nem ugrál.
Hülyeség ennyi pénzt egérért adni. 4 K még elfogadható. Szerintem.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Nekem ilyen van, nagyon bejött, játékra is kiváló. Meg nem válnék érte semmi pénzért. Na jó mondjuk 15k-ért már igen... :))
Itt egy külfödi teszt róla.
Inkább várnék még a helyedben, de semmiképp nem venném azt az alap Click -et.
valszeg mar megvan szivem valasztottja..logitech click..majdnem igy nez ki mint ez..
Logitech MX 310
Itt nézz szét, árak, képek, tulajdonságok
optikai egeret szeretnek max 6-7e forintig!
mit tudtok ajánlani?
Amugy nagyon jó :)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Mert nekem az fontos lenne mert én ugy használom.
Igazábol battlefieldben lenne fontos szal ha valaki megnézné ezerhála thx elõre is már ha valaki kiad egyit érte:)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Vegre egy eger ami nem miditorony es a formaja is emlekeztet egy hasznalhato egerre.
Logitech MouseMan Dual Optical
szerintem
I will use google before asking stupid questions.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

V9ykn8_TZL0