1600
Optikai Egerek
  • trabant
    Namost MX1000 ugrál, a régebbi MX-ek meg ha jól tudom nem elég gyorsak (játékhoz), akkor mi marad (cordless, ofkorsz...)?
  • sheepcz
    milyen rádiós vagy bluetooth-os egeret tudtok alyánlani ami töltövel is rendelkezik és nem K***A drága? (a töltöt ugy értem h beépitett aksi az egérben.)
  • seAke
    előfordul...az első ember se volt tökéletes
  • trabant
    Ilyet a mezei optikai egér csinál ha egérpadon használják, de nekem az alapból nincs, és mégis...
  • trabant
    Vettem egy Logitech MX1000-et, k. jó, de időnként elugrál a kurzor a picsába, ez mitől van?
  • seAke
    akkor van arazer egérpad asszem X-ray a neve
    vagy van a steelpadnek egy szövet padja

nekem icematom van
  • seAke
    Ugyan az a kettő asszem
  • juhi01
    utolsó utáni:egérpadot milyetvegyek?nemszeretnék 10ezrekért venni szóval max 5!köszinagyon
  • juhi01
    köszi!utolsó kérdes!Razer Diamondback Chameleon jobb mint a magma?több tulajdonságot írnak de ugyannyi!nekem egyformának tünnek!
  • seAke
    Pixel Kft.

www.pixel.hu
  • juhi01
    hy figy ezt a razert hol lehet kapni pesten?mediamarkt?mondjatok valmi boltot köszi!
  • seAke
    Jó!
  • CéZé
    ahhoz hogy felemelésnél megakajon min. 5 centire kell emelni és odacsapni az asztalhoz...na ezt meg nem szoktam :)
  • CéZé
    és mér emeljem fel?
  • seAke
    hmm
  • seAke
    Emeld fül és rakd vissza!
  • CéZé
    minek egérpad ?
    szerintem meg nincs az mx1000-nek semmi baja :)
    már három hónapja azzal játszok de no problém :)
  • Pheel
    Microsoft was the first to create history a couple of years ago, by introducing the world's first comsumer-level optical mouse in the form of the IntelliMouse Explorer.

A breakthrough year, 1999 sees the introduction of the Microsoft Intellimouse Optical featuring innovative design both in terms of technology and ergonomics.

Asszem ennyi elég is :D

• Pheel
    1982 - A small startup company called Mouse Systems Inc. developed and produced the first optical mouse

Tudom, ez a régi specpados, de ilyet találtam :D
  • seAke
    Hát napjainkéra!
  • Pheel
    Napjaink opt egereire gondolsz vagy a régi specpadosra?
  • seAke
    Tényleg ez érdekes!
    Ki adta ki az első optikai egeret?
  • Cvd
    Nálam jópár éve (5 vagy 6, már nem is emlékszem) dolgozik a legelső optikai egér (MS Intellieye Explorer), semmi baj a pontosságával. Habár a noname hulladékokkal tényleg volt gond, de ott a gyártó volt a hunyó nem a technika kiforratlansága. Igaz kellett alá találni egy jó egérpadot, a legtöbbel használhatatlan volt.
  • seAke
    hát ha cordless-t akarsz akkor igen!
  • Pheel

Kár. Akkor ezek szerint még mindig az MX700/MX900 a legjobb egérke a Logitechnél?
  • Gábor
    A mire? ;)
  • seAke
    igen!
    sajana még kiforrotlan a techno....
    emlékeztek még az első optikai egerek pontosságára?
  • Pheel
    Tapasztalat?
  • seAke
    igen első ránézésre az majd amikor lemész az egérpadról és visszarakván az egeret nem reagál rájössz hogy fele ennyiért vehetsz jobb egeret!

de szerintem jó lesz ez a lézeres technológia!
  • viso 007
    Khmmm....igazad van a piros tényleg 510-es (nekem kék van)
    jó lehet az a mx 1000-es is így első ránézésre
  • seAke
    hát nem jól

MX1000

MX510

• viso 007
    Én azt hittem, hogy a piros az mx1000 vagy mifene a kék meg az mx 510es. De lehet hogy nem jól tudom.
  • seAke
    Piros?????Váááááá
  • juhi01
    oké kösz!bazze nemtok donteni!igazábol majd megnézem melyikáll kézre mert azis fontos!mx510esből milyen szinekvanak?valahol láttam pirosba nagyonbejön
  • viso 007
    Nekem is mx 510-em van és nagyon meg vagyok elégedve vele játékra is melóra is egyaránt megfelelő.
  • seAke
    Nem használom az oldalsó gombokat csak a baloldaliakat...
  • Gábor
    Lenne lehetőségem, akkor befektetnék egy "gyémántba" én is, de így marad a gyönyörű kéken tükröződő mx510 :)
  • Pyotr
    teljesen igazad van a diamondback oldalsó gombjaival kapcsolatban!
    számomra is rejtély a jobb oldaliak kényelmes használata!:)
    DE!szerintem ez az egér 1 "Diamond"az egerek között!:)
  • Gábor
    "There is always a bigger fish"
    Nem azt állítom, hogy az mx510 a legjobb egér, de azt tudom, hogy összehasonlító tesztben az mx510 nyert a diamondback-kel szemben. Azt is olvastam például, hogy az oldalán lévő gombok problémásak. Ha megtehetném természetesen vennék minden gyártótól egy egeret a legújabb szériából, és használat során állapítanám meg, hogy melyik a legjobb :) Mivel sajnos ilyen lehetőségem nincs, ezért tesztek alapján tájékozódom.
    Amúgy, ha nem derült volna ki, mx510em van :)
  • seAke
    Azért van amit az 510 sem tud:)