Optikai Egerek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
hmmm akor az én MX 700-asom kellõen bekopott már:D És semmire nem cserélném el. Viszont nem játszom FPS-t.. egyébként anyni a dolgod az ilyen megállások kivédésére, hogy mindig mozgatod egy kicsit ugyanis energiatakarékosba megy át...ritka szar.. pl pisztolypárbajt nem nyomnék vele, mert mire elõhúzom a fegyvert a másik 6-szor fejbelõtt:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punkerwork
nem éri meg, mx900 szerintem túl nagy játékhoz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

cam3l3on
nekem egy logitech mx 310 es egerem van de most akarok venni egy mx 900ast érdemes lecserélni fõleg fps hez

cam3l3on
kva eget mindig átneveznek egy sHÍÍOPATA ember átnevezte a nememet
amikor még nem volt megadva LOL! azóta még a moderátorok nem változtattál még meg KVA !!

Laalee
lány létedre elég idétlen név az attila :D

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

cam3l3on
nekem egy logitech mx 310 es egerem van de most akarok venni egy mx 900ast!

Munch
Hát de nem? :D
Tényleg olyan hangja van :D

Törölt felhasználó
<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Ezen a disznóröfögõn meghaltam :)) Pont egy Logitech egér vana kezem ügyében és tényleg! :)
Munch
Ja, és nincs olyan "disznóröfögõ" hangja a görgõnek, mint az összes logitechnek.

Munch
Bezony!
Logitech Cordless Mouseman Opticalt kivágtam a polcra, lecseréltem 4240 Ft-os Microsoft Intellimouse Opticalra.
Rádiós optikai Logitech 20 ezer pénz volt ehhez képest.
Isteni áldás volt erre a vezetékes MS-re áttérni.
Rángathatom, szupermen is rángathatná, teljesen mindegy, ez mindent elbír. Pontos, és egyáltalán nem ugrál.
Hülyeség ennyi pénzt egérért adni. 4 K még elfogadható. Szerintem.

Tumor
Hi ! MX1000-et terveznék vásárolni, ám a rengeteg jó tulajdonsága mellett rengetegen panaszkodnak egy bizonyos hibára ami elég rémisztõen hangzik: arról számol be sok ember, hogy ha pillanatra megemeli az ember az egeret ( játék->kis sensitivity->huzogat az egérpadon keresztbe mint az õrült ) majd amikor vissza helyezi, akkor a kurzor pár milisec-es késedelemmel reagál -lagol - . Volt olyan emberke aki az USB 2.0 -ban látta erre a megoldást, de ez nem tûnt egyértelmû biztos megoldásnk. Tehát tapasztalatokat várnék, meg észrevételeket. thx !
Sziasztok. MS Wheelmouse Optical egerem van, drótos. Olyat csinál, hogy netezés közben mintha aktivizálná magát a görgõ, gördít egyet a weblapon. Piszkosul zavaró, amikor képeket akarok megnyitni és félrekattintok ennek köszönhetõen. Meg egyébként is zavaró, ha a Doomban fegyverrõl kézre vált. Próbáltam új driverrel, de ugyanolyan. (XP-m van) Vélemény?
BaLeeX
És természetesen USB-rõl megy. :)

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Nekem is világít ha PS/2-re dugom, ha USB-rõl megy akkor kikapcsolás után nem világít.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Törölt felhasználó
Bekaksizott az egér :) Rakj alá almot :)
streeter
Nekem is optikai egerem van és ha nappal nem húzom ki a gépet a konnektorból és az egér ugye világít folyamatosan és ekkor ilyen fekete pontokat hagy az alátét fehér kartonlapon.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Törölt felhasználó
Számomra minden olyan periféria amivel fizikailag érintkezem, szent és sérthetetlen. Nincs az a pénz amiért más egerét fogdosnám..
BaLeeX
Használtan több helyen (prohardver, hwsw bolhapiac) is hirdetnek Logitech MouseMan Dualoptical egeret. 7-8k környékén. Anno ezt is 5 év garival adták és a két optikai érzékelõje miatt halálbiztosan hozza a 800dpi felbontást szélsõségesebb körülmények között is (rángatás, roszabb felületminõség stb.).

Nekem ilyen van, nagyon bejött, játékra is kiváló. Meg nem válnék érte semmi pénzért. Na jó mondjuk 15k-ért már igen... :))

Itt egy külfödi teszt róla.

Törölt felhasználó
+1 ezres és megvan az MX310.

Inkább várnék még a helyedben, de semmiképp nem venném azt az alap Click -et.
hat nem fogod elhinni de pont csak 7 ropim van ra<#shakehead>
valszeg mar megvan szivem valasztottja..logitech click..majdnem igy nez ki mint ez..

Törölt felhasználó
Elõször is azt, hogy dobj még hozzá legalább 2 ezret és akkor lesz egered 5 évre minimum, megéri a ráfordítást, 8000 ért már ilyet kapsz például:

Logitech MX 310

Itt nézz szét, árak, képek, tulajdonságok
szeva!
optikai egeret szeretnek max 6-7e forintig!
mit tudtok ajánlani?

Bf-ben csak a két oldalsó gombot valamint a görgõt (billenõ rész nem megy)tudod használni...valamint a tetején lévõ gombok sem mûködnek.
Amugy nagyon jó :)

MrStokes
Igen de pl a CS:Source mar az mx510-esem ket oldalso gombjat is beismeri, azaz valaszthato opcio. Gondolom ez a dolog az ujabb gamekban egyre elterjedtebb lesz majd idovel.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Törölt felhasználó
Általában csak a windowsban lehet programozni az extra funkciókat, a játékokban nem.
Nekem lenne egy olyan kérdésem ha valaki már használt mx 1000 est akkor lehet-e a pluszgombokat konfigolni?
Mert nekem az fontos lenne mert én ugy használom.
Igazábol battlefieldben lenne fontos szal ha valaki megnézné ezerhála thx elõre is már ha valaki kiad egyit érte:)
Pheel
Jól tudod. Én tapasztalom is, de azért nem teszem fel minden alkalommal a töltõre, ha kieresztem a kezembõl. Heti 1 töltéssel is elmegy. Ráadásul NiMH aksik, nem jól tûrik a rátöltést.
[Jakuza]
Na ha nem akkor mindegy , akkor veszem ezekbol a szinekbol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ez ugytom olyan hogy az adovevo 1ben tolto is, szal ha epp nem hasznalod, belerakod es tolti. Annyit meg csak kibir az akku.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

a4 tech = csepeli gagyi.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

[Jakuza]
Valaki latott mar kek es piros szinen kivul Logitech MX510 Performance Gaming Mouse-t mas szinben?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

seAke
Jó vétel!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

alma2
Hello, van valakinek ilyen tipusu egere ? tapasztalata ?
Vegre egy eger ami nem miditorony es a formaja is emlekeztet egy hasznalhato egerre.
Logitech MouseMan Dual Optical

szerintem

Metwork
Általános célra kell, koca fps-ezõ vagyok néha egy kis COD stb. :)

I will use google before asking stupid questions.

Laalee
általános célra jók, hc fps játékosok utálják.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Metwork
Az A4 Tech egerek jónak számítanak?

I will use google before asking stupid questions.

Jaja, prohardveren is láttam egy kufárt :)

The Garrett
IRC en erdemes korbenezni qneten a #cs.hu/ vagy mas online gamer közösségi csatin van rengeteg ember aki tud szerezni... Adjak veszik mint a cukortot :)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Arigato:)

Nem tudja vki,hogy hol lehet kapni icemat/steelmat egérpadokat itthon? Az angol honlapon nem találtam mo-i disztribútort, bár lehet csak én vagyko vak.

Pheel
BTW engem még az MX700 kis villogó ledje is zavar, amivel azt jelzi, hogy lassan elköszönnek az aksik, ideje tölteni.
Pheel
Szerintem akkuszint jelzõ lesz az. Ott van mellette a kis piktogram is.
ott a logitech felirattól balra a fekete részen van 3 kis négyszög, az mi?

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

Törölt felhasználó
Nagyon jól néz ki!
Davidus
15-20k között valahol

V9ykn8_TZL0

há de ez biztos sokkal drágább lesz, nekem meg nincs annyim rá, meg ez nem tetszik annyira

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

Davidus
A képen a rádiós verzió van.

V9ykn8_TZL0

Davidus
A marketing duma szerint a lézeres optika 20x pontosabb mint a mostani mx engine. A desing a megszokott mx szal tökéletes(ha nem bal kezes az emberke:P) Az elérhetetlen ablakpakolgató gombot átrakták a 2 lapozó gomb közé és a görgõ már 4 irányba is mozgatható.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Mostmár várd meg szerintem amíg kijön az MX1000.

V9ykn8_TZL0