1600
Optikai Egerek
  • trabant
    Áramot egy mezei ellenállás párhuzamos bekapcsolásával tudsz csökkenteni.
  • seAke
    de áramot csökkenten nem tudsz hacsak nem veszel egy a fénytechnikában (színpadi világítás,showtechnika) használatos dimmert
  • trabant
    110.

Majd hétfőn megnézem a médiában, europarkban a saturnban néztem meg mögötte az obiban, nem volt.
  • seAke
    Egyébként pármelyik Mediamarktban vagy Saturnban lehet by Hama
  • seAke
    az usában nem 220volt van?
  • trabant
    De a legdurvább a Logitech V500 (cordless, notebook). extrakicsi, extrajó.
  • trabant
    USA >> magyar tápcsati átalakítót hol lehet kapni? Kimaradt az MX1000-es dobozából, és most szopinyali van.
  • trabant
    "MS Wireless Notebook Optikai USB" 7 forint a kék halban, és egész jó. Nem ugrál mint az MX1000.
  • Cifis
    Még nem,de ma töltöttem le a legfrissebet,hazamegyek és majd próba(sajna a munkahelyemen van csak net),remélem ez jó lesz...majd holnap megírom de azért köszönöm az eddigi segítséget is
  • seAke
    Egy újabb driverrel próbáltad már?
  • Cifis
    Sziasztok.Nekem van egy Logitech B58-as optikai egerem amit most vettem.A gondom a következő:a gyári meghajtó telepítése után azt az üzenetet kapom hogy "unknown port" (1ébként usb-re van dugva),ha pedig ps2-es átalakítót használok akkor felismeri, de a scrollt nem lehet használni rajta...Az oprendszer:Winfos XP prof spack2
    Tudna valaki segíteni???Előre is köszönöm.
  • trabant
    Az adóvevőbe épített tok nem képes tölteni az egeret (MX1000) usb-ről? Van hozzá egy adapter is, de vmi amcsi szabványú konnektorral, azt a hajamra kenhetem. Ha mégis ez kell, hol lehet ehhez vmi átalakítót kapni?
  • seAke
    kipróbáltam és egy kalap szar!

Amilyen kényelmes olyan szar az érzékelő!
  • Gabesz amd64
    nem sok lovét áldoznék egy egérre!
    nem az a fő szempont_!
  • trabant
    Nekem az van, és csak 1 gondom van vele: időnként gondol egyet az egér, és valamerre elrakja az egérkurzort, úgy kell visszahuzigálni a képernyő másik végéből. Eléggé idegesítő mikor klikkelnék valahova és teljesen más lesz belőle. Ezt lehet valamivel (driver, vagy mittomén) orvosolni? A hagyományos optikai egér egérpadon produkál ilyesmit, de én azt alapból nem is használok. Ha ezt meg lehetne szűntetni, tényleg jó lenne.
  • CéZé
    Röhej hogy szidják azok az MX1000-et akik elolvasnak róla egy tesztet :)
    Akik meg használják azoknak meg semmi gondjuk vele :)))))))
  • trabant
    Erről az MX 900-ról van valakinek tapasztalata?

• trabant
    Rádiósból lehetne még a 700, 900, azoknak meg a lassúságát emelték ki vmi tesztben, azért nem akartam. Azt viszont nem tudom hogy azoknál is fennáll-e a kurzor ugrálás.
  • trabant
    Az alaphelyzet az hogy rádiósat akarok, ne legyen vezetéke. Vezetékesből MS Explorer 4.0-ám van, gondoltam rádiósból meg kipróbálom a Logitechet. MX1000-et ajánlották, az azelőtti rádiósakat meg nem, így azt vettem. De ennek meg ez a problémája.
  • trabant
    Amihez tervezték: notebookhoz. Az is van.
  • trabant
    Ehh, 510 nem is rádiós...
  • seAke
    és ez miért is jó?
    Mondjuk mert kicsi....ha játéra kell akkor inkább nagy egeret (500,510) vegyél..de miért akarsz mindenáron logitechet venni?
    Microsoft?

(Nekem még életemben nem volt Logitech egerem...mondjuk én ilyen különc vagyok)
  • seAke
    Nekem Razer Diamondbackem van,de a baráti körömben van 500,510 és 1000-is az elöbbiekről nagyon jók a vélemények....
  • trabant
    Ez kéne nekem.

Na ilyet hol lehet kapni hazánkban?
  • trabant
    Hanem? Van még a szériából 710 is, az jobb vagy szarabb az 510-nél? Neked van ilyened? Nem ugrál időnként a kurzor? Játékokban milyen?
  • seAke
    elöbb vennék 510-et mint 1000-est...és nem az ára miatt
  • trabant
    MX1000-et meg dicsőítették hogy milyen k. jó. Hát nemtom, nekem ezzel az állandó kurzor elugrálással már tele a tököm.
  • trabant
    Azt olvastam róla hogy játékra (főleg FPS) nem épp ideális, sokszor akad a lassú átvitel miatt.
  • Gábor
    mx510 neked nem elég gyors?!?!
  • seAke
    akkor mondunk majd érte egy imát
  • Gabesz amd64
    de nekem nincs egérpadom!
    és már probáltam egérpadon is!

és ugyan az a baja..
  • seAke
    egérpad....üveg

ilyen!
  • Gabesz amd64
    az meg mi (icemat)?
  • seAke
    nekem isa csinál ilyet de az az icemat miatt van
  • Gabesz amd64
    Szerintem az egerem kezd meghalni!semmit s csinálok és egyszercsak lindul balra magától!ez mitől lehet! lassan 3 éves lesz!
  • seAke
    Microsoft Intellimouse 4.0 kb 5-6 körül van...de ha kell egy van nekem odaadom!Privi!
  • seAke
    Kicsi a lap amin mozgatod az egeret,de mint technológia meggyőző...látok benne jövőt!
  • HellBurner
    Erről mi a véleményetek?

A4 Tech MB-30 (Prohradver Cikk)

Ez jó?
    Olyan 6-7kFt környékén milyen egeret vegyek?
  • trabant
    Mert 2 bill, 2 egér állandóan összeakad itt az asztalon.
  • seAke
    minek cordless...életemben nem volt cordless egerem