Optikai Egerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem eddig egy optikai egerem volt/van. Ez egy Samsung (nem tudom milyen), a Tescoban vettem 2500ft.
Ps2+2gomb+1 scroll.
Szerintem egész jól néz ki.
Kurva pontos, rángatásra semmi fura nem történik oda megy ahova kell (legálbbis és nem tudtam olyan gyorsan rángatni hogy megõrûljön)
Enyhén lakkozott fán használom és nem bolondul meg.

Még soha nem játszottam optikai egérrel, ezért még egy kicsit nehezen megy a pontos célzás
egy masik gepre radugtam, tokeletesen mukodik, driver nelkul is!
mit oljek le a gepemrol, hogy oks legyen??
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
egy kis segitseg kellene, mert kezdem magam hulyenek erezni.
tegnap vettem egy genius netscroll+ superior optikai egeret.
az installalas sajnos nem sikerul. egyszeru USB-s, gondoltam semmi extra. bedugom, felismeri, telepitget, majd kiirja, hogy a telepites nem sikerult.
ok, akkor probaljuk meg a telepito cd elinditasaval. elindul, telepitge 1 picit, majd megjelenik egy oldal, hogy USB-s e a cucc. igen, erre a hibauzenet, hogy re kell dugni az egeret a gepre, telepites kozben...thx 10 perce ra van dugva.
windows updater nem segit, uj driver letoltese sem.
mi a picsa lehet vele! az elozo egerem is genius volt, igaz egy kicsit
egyszerubb ps2 optikai.
elore is koszi a segitseget
[email protected] ide irjon akit éredekel.
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Mindkettõ pontos, és egyik sem ugrik el ha hirtelen rántasz rajta.
Csak éppen a wireless cucc néha önkényesen szüneteket tart.. tehát nem akar megindulni a kurzor. Mintha standbyba kapcsolna néha. Egyébként két durci ceruzaelem van benne, és már 1 hónapja megy velük.
Annál pontosabb, gyorsabb nekem nem kell. Az tökéletes egér. :)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
tenyleg allandoan tolteni kell, nem erzem hogy hol vagyok, megszoktam a kabelt.
amugy en most egy mx510en gondolkoztam, mert kene vmi pontosabb eger, ami felfogja ahirtelen rantasaimat is.
írta: Ady Krisztián , idõ: 13:10
A mûködés közben vörösen izzó DiamondBack Magma gyors, pontos, precíz, egyszóval minden, melyre egy játékosnak szüksége van. Az egér 8 vagy 12 bit helyett 16 bites adatbusszal dolgozik, optikai érzékelõjének felbontása pedig 1600 pontocska hüvelyenként. Az ergonómiailag tökéletesnek nevezhetõ rágcsálón hét szabadon programozható gomb található.
A hagyományosan vezetékes egér súlyát nem nehezítik elemek vagy akkumulátorok, ezért 90 grammos tömegének mozgatása hosszú LAN-partik alkalmával sem lehet fárasztó. A Razer új egerét a Pixel Multimédia kínálja 11900 Ft +áfás áron a hardcore játékosoknak.
A görgõnek malachangja van és pont! <#hehe>#hehe>
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Én is tölthetõ 1800as akksikat használok hozzá, azokkal is megy 5 hónapig.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem vitatkozni, meg fikázni akarok, csak leírom mint tapasztalatot, hogy a Microsoft Cordless Optical Tilt Wheel (deszépnevevan) egerem 6 hónapig bírta a hozzáadott Energizer elemekkel, úgy hogy naponta 24 órát megy a gépem és az egér alján folyamatosan ég a led, mert nem kell klikkelni, hogy életrekeljen, csak meg kell moccantani.
Egérrõl (mivel ez az optikai egerek fóruma) Nem vagyok elszállva az egeremtõl (nem attól nem. Viszont a HOTASomtól annál inkább:D) De szeriontem baromi halk a görgõje én meg pont a Microsoft egerekben hallottam kegyetlen hangos görgõt(az is volt próbára havertól mikor szétment a korábbi egerem (egy A4Tech www-11). Arról meg, hogy kijelölsz valamit és rángat összevissza furcsa nálam miért nem csinálja??? nem értelek... semmi olyat nem cisnál amit leítál ide érveknek ezt nem értem.. mégis oltod az emberbe, hogy így szar a logitech meg úgy szar... (Joystickban újabban az is)
Utolsó pedig.: Nem tudom mi van az egérben (ezekszerint nem potméter nem vagyok technikai zseni csak szeretnék annak tûnni (meg kapta én már azt hogy vajon-én UTP-vel a seggemben születtem -e) ) De ment már szét nálam valamitõl az is... (és sajnos nem segített neki az alcoholos tisztogatás sem)
Egyébként meg azért szeretem a cordless egeret mert kétszintes asztalon betolható billtartóval baromi kényelmes, hogy oda teszem ahova akarom az optikai meg azért jön be, mert nem használok egérpadot (világéletemben gyûlöltem) és így bárhol tudom használni...
ÉS igen EL vagyok szállva magamtól nagyon!!!! ÉS remélem így is marad ez a dolog:D
1:gombfelengedésnél meg sem mozdul a mutató.
2:Rángathatod amíg szét nem esel,akkor sem marad egyhelyben a mutató.
3:nagyon halk a görgõ(viszont tényleg érzékeny)
4:kettõ hetet röhögve kibír 1 töltéssel.
5:abszolút nem késik és kurva pontos
6:Nehéz.Nem volt könnyû megszokni,de most már király.
1. Allandoan toltogetni kell.
2. Nehezebb a sima egernel, igy FPSben sokkal kevesbe lehet pontosan celozni vele.Ezert komoly jatekosok nem is igazan jatszanak radio egerekkel.
Elonyere valik viszont az, hogy nem kell a kabeleket rangatni es valamivel meszebb is lehet vinni a geptol.
Igaz nagyon keves ember hasznalja az egeret, agyban jatekoknal. :P
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Láma!
Logitech bivalypontos, ez tény.
De. Gombfelengedésnél az összes rádiós rángatott, ugrált össze-vissza. Pl. Kijelölsz valamit, és egy öt centit elõreugrott a mutató.
Furcsa, hogy mindegyikkel ez volt, nem?
Rángasd meg a logitech-eket, van hogy egyhelyben marad. :(
Kúlturált ember vagy, de inkább olvasnál vissza, ahelyett hogy el vagy szállva magadtól.
Imádtam a logitech márkát, nagyon sokminden logitech itthon, mert fasza. Csak az egér nem. Ennyi. :P
Engem idegesít, ha kurvanagy hangja van a görgõnek. Ráadásul volt, hogy kiakadt. Egy hajszálnyit hozzáértem, és görgetett. Mindez két év használat után.
Többet nem sok kedvem van ehhez a témához hozzászólni, szerintem véleménymegosztásról szól a fórum, nem pedig a saját cucctol való elszállásról.
SZóval hadoválsz itt össze vissza, hogy kipróbáltatok x egeret és így meg úgy szar volt de egyetlen konkrét dolgot nem írtál re... nekem még nem hibázott az MX 700-as viszont a vezetékes egeremet rühelltem ugyanis utáltam, hogy mindig breagadt mindenhova a golyós egeremet megint utáltam mert egy fos volt és egy idõ után szarrá ment a potméter benn... Az MX 700-ban mi mehet tönkre???
Nem kötöttem beléd, mielõtt még a torkomnak ugrassz, csak ellenzék vagyok :D
Annyit nem ér. Vezetékesben talán.
Logitech nekem csak akkor kellene, ha nem lenne röfögõ hangja a görgõnek. :D Ja, és két év alatt nem kopna szét a görgõ. :(
Meg disznóröfögõ hangja van?
Egyszerûbb 15 ezret kidobni az ablakon, mintsem megint vezeték nélkülit használjak... :D
Isteni áldás volt 4,5 K-ért vezetékes MS optikaira cserélni!
Olvasd át a többi egeres topicot, jópár logi egeret kipróbáltunk és az összes vezeték nélküli ezt csinálta.
Rossz az összes. Jó az a 310-es, ne cseréld.
Bár a helyedben megnéznék egy olcsóbb Microsoft egeret... ;)
Elfogult voltam a Logitech egérrel én is, aztán észbekaptam.
Azért, mert ára van, nem biztos, hogy jó.