1043
  • IMYke2.0.0.0
    Olyan nincs.
  • haywire
    Én ezekről a B% filmekről tudok.
    Babylon 5 - The Gatering - A gyülekező
    Babylon 5 - In the beginning - Kezdetben
    Babylon 5 - Thirdspace - A harmadik űr
    Babylon 5 - River of souls - Lelkek folyója
    Babylon 5 - A call to arms
    Babylon 5 - Legend of the rangers
    Hogy vannak a filmek sorba?
    Van olyan film ami a sorozat előtt volt?
  • icewolf
    Azért a legendben is volt Kastulas (G'kar), aki kvázi elvitte a hátán az egészet. :)
  • tnm #960
    sajnos Legend...-ben is benne volt JMS. viszont a Crusader sztem nem volt borzalmas. (Persze közelében nincs a B5-nek, de egészen elment ilyen next next next best thing-ként.) Pl. az öszkeesküvés-elméletes rész, ahol földi emberek rabolták el a rasztafejűeket igen ötletes volt.
  • Prof William
    Kár. Pár ilyen kis Lost Tales típusú szösszenetet el tudnék vileni... De ebben az esetben jól sikerült a B5 -saga utolsó fejezete... Feledtette a az borzalmas Crusadert és a szánalomhegy Legendet... Ezekben gondolom nem volt benne JMS. Hát erősen látszott is... A LT -ben viszont nagyon erősen érződött a szellemisége.

A Lost -ot le lehet tölteni valahonnan magyarul? A családban mindenki B5 rajongó és majd gondolom meglepem őket vele. :)
  • [NST]Cifu
    Sajnos nem. JMS még tavaly azt nyilatkozta, hogy nem tervez további B5 projekteket, a Lost Tales volt az utolsó.
  • IMYke2.0.0.0
    A Babylon 5 teljes, ST: Deep Space 9 teljes (kölcsönben voltak még régen) és a BSG 3-4 évad engem érdekelne.
    Válaszod esetén felvehetnénk a kapcsolatot.
  • Prof William
    A iszonyat gáz Crusaderrel ( A Legend of.. ról már nem is beszélve ) ellentétben igazán jó volt ez a Lost Tales. Csak kár hogy ez az 1 rész volt belőle. Olyan B5 hangulatom lett. :)

Nem készült több Lost Tales?
  • Punker
    Babylon 5: Elveszett mesék - Hangok a sötétben
    (Babylon 5: The Lost Tales - Voices in the Dark

most megy az HBO-n
  • tnm #954
    kifejezetten jó, ahhoz képest, hogy igen kis költségvetéssel készült, ami azért eléggé látszik.
    sajnos nem sok, azt hiszem gyakorlatilag csak 2 szereplő van benne a sorozat "nagyjai" közül, a többiekre csak utalás van (G'kar-ra és Franklin ráadásul nagyon szép utalás, ugyanis az őket formáló színészek már elhunytak sajnos. :( ). Semelyik korábbi filmhez, vagy sorozat szálhoz nem kapcsolhatok (mondjuk egy-két utalás miatt érdemes legalább a sorozattal tisztában lenni), de alapvetően különálló történetek. (gyakorlatilag két ~42 perces filler rész egy filmként kiadva). de a sztori OK.
  • Prof William
    Tegnap volt egy B5 - film a HBO-n amiről még nem is halottam... Sajna csak a végét lálttam... Elég újnak tűnt... tud rólla mondani valaki valamit?
  • zsolt200vorta
    ha kell a Babylon 5 sorozat, vagy bármely Star Trek sorozat, vagy esetleg a Battlestar Galactica, írj: [email protected]
  • Cyrus666
    www.isohunt.com :D
    Nekem is onnan jön most az egész!!!!! A sorozat és a kieg filmek is! Felirat meg van hozzá a hosszúpuskán.
  • martyesz
    valaki nem tudja honnan lehet letölteni az egész sorozatot vagy filmet letölteni?
  • Prof William
    Volt régen egy jó kis B5-ös FTP ami megszűnt. Tud rólla valaki valamit? PM -ben írjátok meg!
  • Zsolo007
    Az engem nem zavar, hogy nincs felirat, szinkronosan meg egyáltalán nem akarom, a gond az, hogy neten keresztül nem tudok vásárolni....
  • _Vegeta_
    Enis merges vagyok emiatt idehaza se b5 se trekk dvd nincs. Pedig azthiszem egy tng pack-ert akar ki is adnek annyi rengeteg penzt ha volna. :)
  • mrzed001
    Hát, én még csak amazonon láttam (angolul), és még csak magyar felirat se volt hozzá ... és akkor már csak a ~70 ezres ára tántorított el (ennyiért már elvárom a szinkront)
  • Zsolo007
    Meg lehet valahol venni itt MO-n a sorozatot?
  • Prof William
    Engem is érdekel. A FTP anno megszűnt de reméllem már újraindult. Tud rólla valaki valamit? PM -ben írjátok meg!
  • Zsolo007
    Létezik valamilyen FTP ahonnan le lehet szedni a sorozatot?

Régebben úgy emlékszem volt. Az megvan még?
  • mrzed001
    A Lost Tales-ben is azt éreztem, hogy JMS kapkod ide, kapkod oda, és egyszerűen nem érzi az irányt.
    A mitológiákban is kapkod, az a démonos pokol kapuja is valami übermarhaság volt (há ez nem a Supernatural ), és nem tud visszatalálni a saját maga által teremtett mondavilágba.
  • Prof William
    A B5 hangulatot 2 alakalommal éreztem....

1. Amikor G'Kar szerepelt...

2. Amikor a végén azzal jó zenével feltűnt a B5...
  • icewolf
    Bizony, abban csak G'kar alakítása volt érdemleges, sajnos. Meg talán a látványvilág is értékelhető még.
  • Prof William
    A leggázabb ez a "Harcművész csaj leugrik a holoszobábna és karatélyozva szétlövi a hajókat." -volt. + igen... a stori is kb kétmondatos volt...

De leglaább volt benne G'kar...

Szomorú hogy egy ilyen szenzációs sorozatból csak elcseszett folytatások születtek... Bár az igaz hogy maga a soroza gyönyörűen le volt zárva...

• mrzed001
    Azaz. Egyszerűen annyira nulla volt, hogy még a címét is elfelejtettem. Az egész sztoriját is 2 mondatba össze lehet foglalni, ha jól emlékszem
  • Prof William
    Ez igaz.
  • _Vegeta_
    River of Souls. :)
    Katsulas remek szinesz volt valoban.
  • mrzed001
    Jaja, nem egy nagy szám. Talán csak a üvegbe zárt lelkes gyengébb nála (most valahogy még a címe sem jut eszembe :))
    Viszont, G'Kar feszegeti azt a problémát, hogy a mimbari felfogáson felül nem csak meghalni kell tudni kell az Egyért, hanem élni is.
    Egyedül miatta érdemes megnézni. RIP.
  • Prof William
    Milyen szépen le sikerült már magyarítani a címet. :)

Maga a film szerintem nem valami nagy szám...
  • 2XP
    Babylon 5: The Legend of the Rangers: To Live and Die in Starlight

Port.hu ;)
  • Bucser
    Babylon : Az ismeretlen faj

Most megy RTL Klubbon. Ki tudja ez melyik angol rész?
  • Molnibalage
    Van score soundtrack az első évad zenéiből? Konkrétan az 1x05 legvégén levő zene kéne...
  • Prof William
    Ez igaz. De amikor ez készült (2003-2004) akkor még élt. DE ahhoz képest hoyg ez csak egy kis kedvcsinálóextra volt sztem nagyon jól játszotta...
  • Petko
    ha jól tudom szegény ürge már elhunyt
  • Prof William
    Egy elképesztően remekül összeálított kamu CNN News report egy lehetséges zombiinvázióról. Ki e hagyjátok!

http://www.youtube.com/watch?v=RXHxIyUex3o - Part 1

http://www.youtube.com/watch?v=bxHa1XlL1pc...ted&search= - Part 2

http://www.youtube.com/watch?v=QdRb35j9PVA...ted&search= - Part 3

És hogy miért ide került? Ki ismeri fel a CNN hírolvasót? :)
  • icewolf
    Dehogynincs :) Pont az aminek be lett harangozva, egy kissebb sztorit mutat be egy szereplő életéből. Részemről ezt zseniálisan megcsinálták.
  • _Vegeta_
    En speciel nemszeretem az urcsatakat, de az ertelmetlen dógokat se. :)
    Az egyesznek se fule se farka. :(
  • icewolf
    Nekem tetszett :) Engem nagyon megfogott a hangulat, meg a színészek alakítása. Persze aki töménytelen mennyiségben várta a cgi csatákat... A B5 soha nem erről volt híres, az mindig csak hab volt a tortán :)
  • _Vegeta_
    Kinek hogy tetszett? Nekem csalodas volt, persze eyecatcher, meg utalas A. Katsulas-ra és R. Biggs-re, de osszessegeben csalodas. :(