1043
-
#963 Olyan nincs.
-
haywire #962 Én ezekről a B% filmekről tudok.
Babylon 5 - The Gatering - A gyülekező
Babylon 5 - In the beginning - Kezdetben
Babylon 5 - Thirdspace - A harmadik űr
Babylon 5 - River of souls - Lelkek folyója
Babylon 5 - A call to arms
Babylon 5 - Legend of the rangers
Hogy vannak a filmek sorba?
Van olyan film ami a sorozat előtt volt? -
#961 Azért a legendben is volt Kastulas (G'kar), aki kvázi elvitte a hátán az egészet. :) -
#960 sajnos Legend...-ben is benne volt JMS. viszont a Crusader sztem nem volt borzalmas. (Persze közelében nincs a B5-nek, de egészen elment ilyen next next next best thing-ként.) Pl. az öszkeesküvés-elméletes rész, ahol földi emberek rabolták el a rasztafejűeket igen ötletes volt. -
Prof William #959 Kár. Pár ilyen kis Lost Tales típusú szösszenetet el tudnék vileni... De ebben az esetben jól sikerült a B5 -saga utolsó fejezete... Feledtette a az borzalmas Crusadert és a szánalomhegy Legendet... Ezekben gondolom nem volt benne JMS. Hát erősen látszott is... A LT -ben viszont nagyon erősen érződött a szellemisége.
A Lost -ot le lehet tölteni valahonnan magyarul? A családban mindenki B5 rajongó és majd gondolom meglepem őket vele. :) -
#958 Sajnos nem. JMS még tavaly azt nyilatkozta, hogy nem tervez további B5 projekteket, a Lost Tales volt az utolsó. -
#957 A Babylon 5 teljes, ST: Deep Space 9 teljes (kölcsönben voltak még régen) és a BSG 3-4 évad engem érdekelne.
Válaszod esetén felvehetnénk a kapcsolatot.
-
Prof William #956 A iszonyat gáz Crusaderrel ( A Legend of.. ról már nem is beszélve ) ellentétben igazán jó volt ez a Lost Tales. Csak kár hogy ez az 1 rész volt belőle. Olyan B5 hangulatom lett. :)
Nem készült több Lost Tales? -
#955 Babylon 5: Elveszett mesék - Hangok a sötétben
(Babylon 5: The Lost Tales - Voices in the Dark
most megy az HBO-n -
#954 kifejezetten jó, ahhoz képest, hogy igen kis költségvetéssel készült, ami azért eléggé látszik.
sajnos nem sok, azt hiszem gyakorlatilag csak 2 szereplő van benne a sorozat "nagyjai" közül, a többiekre csak utalás van (G'kar-ra és Franklin ráadásul nagyon szép utalás, ugyanis az őket formáló színészek már elhunytak sajnos. :( ). Semelyik korábbi filmhez, vagy sorozat szálhoz nem kapcsolhatok (mondjuk egy-két utalás miatt érdemes legalább a sorozattal tisztában lenni), de alapvetően különálló történetek. (gyakorlatilag két ~42 perces filler rész egy filmként kiadva). de a sztori OK. -
Prof William #953 Tegnap volt egy B5 - film a HBO-n amiről még nem is halottam... Sajna csak a végét lálttam... Elég újnak tűnt... tud rólla mondani valaki valamit? -
zsolt200vorta #952 ha kell a Babylon 5 sorozat, vagy bármely Star Trek sorozat, vagy esetleg a Battlestar Galactica, írj: [email protected] -
Cyrus666 #951 www.isohunt.com :D
Nekem is onnan jön most az egész!!!!! A sorozat és a kieg filmek is! Felirat meg van hozzá a hosszúpuskán. -
martyesz #950 valaki nem tudja honnan lehet letölteni az egész sorozatot vagy filmet letölteni? -
Prof William #949 Volt régen egy jó kis B5-ös FTP ami megszűnt. Tud rólla valaki valamit? PM -ben írjátok meg! -
#948 Az engem nem zavar, hogy nincs felirat, szinkronosan meg egyáltalán nem akarom, a gond az, hogy neten keresztül nem tudok vásárolni.... -
_Vegeta_ #947 Enis merges vagyok emiatt idehaza se b5 se trekk dvd nincs. Pedig azthiszem egy tng pack-ert akar ki is adnek annyi rengeteg penzt ha volna. :) -
#946 Hát, én még csak amazonon láttam (angolul), és még csak magyar felirat se volt hozzá ... és akkor már csak a ~70 ezres ára tántorított el (ennyiért már elvárom a szinkront)
-
#945 Meg lehet valahol venni itt MO-n a sorozatot? -
Prof William #944 Engem is érdekel. A FTP anno megszűnt de reméllem már újraindult. Tud rólla valaki valamit? PM -ben írjátok meg! -
#943 Létezik valamilyen FTP ahonnan le lehet szedni a sorozatot?
Régebben úgy emlékszem volt. Az megvan még? -
#942 A Lost Tales-ben is azt éreztem, hogy JMS kapkod ide, kapkod oda, és egyszerűen nem érzi az irányt.
A mitológiákban is kapkod, az a démonos pokol kapuja is valami übermarhaság volt (há ez nem a Supernatural ), és nem tud visszatalálni a saját maga által teremtett mondavilágba. -
Prof William #941 A B5 hangulatot 2 alakalommal éreztem....
1. Amikor G'Kar szerepelt...
2. Amikor a végén azzal jó zenével feltűnt a B5... -
#940 Bizony, abban csak G'kar alakítása volt érdemleges, sajnos. Meg talán a látványvilág is értékelhető még. -
Prof William #939 A leggázabb ez a "Harcművész csaj leugrik a holoszobábna és karatélyozva szétlövi a hajókat." -volt. + igen... a stori is kb kétmondatos volt...
De leglaább volt benne G'kar...
Szomorú hogy egy ilyen szenzációs sorozatból csak elcseszett folytatások születtek... Bár az igaz hogy maga a soroza gyönyörűen le volt zárva...
-
#938 Azaz. Egyszerűen annyira nulla volt, hogy még a címét is elfelejtettem. Az egész sztoriját is 2 mondatba össze lehet foglalni, ha jól emlékszem -
Prof William #937 Ez igaz. -
_Vegeta_ #936 River of Souls. :)
Katsulas remek szinesz volt valoban. -
#935 Jaja, nem egy nagy szám. Talán csak a üvegbe zárt lelkes gyengébb nála (most valahogy még a címe sem jut eszembe :))
Viszont, G'Kar feszegeti azt a problémát, hogy a mimbari felfogáson felül nem csak meghalni kell tudni kell az Egyért, hanem élni is.
Egyedül miatta érdemes megnézni. RIP. -
Prof William #934 Milyen szépen le sikerült már magyarítani a címet. :)
Maga a film szerintem nem valami nagy szám...
-
#933 Babylon 5: The Legend of the Rangers: To Live and Die in Starlight
Port.hu ;) -
#932 Babylon : Az ismeretlen faj
Most megy RTL Klubbon. Ki tudja ez melyik angol rész? -
#931 Van score soundtrack az első évad zenéiből? Konkrétan az 1x05 legvégén levő zene kéne... -
Prof William #930 Ez igaz. De amikor ez készült (2003-2004) akkor még élt. DE ahhoz képest hoyg ez csak egy kis kedvcsinálóextra volt sztem nagyon jól játszotta... -
Petko #929 ha jól tudom szegény ürge már elhunyt -
Prof William #928 Egy elképesztően remekül összeálított kamu CNN News report egy lehetséges zombiinvázióról. Ki e hagyjátok!
http://www.youtube.com/watch?v=RXHxIyUex3o - Part 1
http://www.youtube.com/watch?v=bxHa1XlL1pc...ted&search= - Part 2
http://www.youtube.com/watch?v=QdRb35j9PVA...ted&search= - Part 3
És hogy miért ide került? Ki ismeri fel a CNN hírolvasót? :) -
#927 Dehogynincs :) Pont az aminek be lett harangozva, egy kissebb sztorit mutat be egy szereplő életéből. Részemről ezt zseniálisan megcsinálták. -
_Vegeta_ #926 En speciel nemszeretem az urcsatakat, de az ertelmetlen dógokat se. :)
Az egyesznek se fule se farka. :( -
#925 Nekem tetszett :) Engem nagyon megfogott a hangulat, meg a színészek alakítása. Persze aki töménytelen mennyiségben várta a cgi csatákat... A B5 soha nem erről volt híres, az mindig csak hab volt a tortán :) -
_Vegeta_ #924 Kinek hogy tetszett? Nekem csalodas volt, persze eyecatcher, meg utalas A. Katsulas-ra és R. Biggs-re, de osszessegeben csalodas. :(