Fallout 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skatey26
HI! tudtok egy jó magyarítást? kösz!
Amúgy torrentet meg ilyesmit azé nem próbáltam, mert sokáig tölt, és ez közös gép. Anyám nem engedi hogy napokig be legyen kapcsol va a gép...

Padu

grebber
Ultra Iso-t probáltad már?? Hátha az átkonvertálja.

Next PC upgrade: 2022

Hali! Végre megszereztem a Fallout 2 iso-t, de .dmg a kiterjesztése és nem tudok vele mit csinálni, a daemon tools nem ismeri fel. Valami ötlet? Próbáltam átnevezni .img-re is de nem engedi.

War. War never changes.

nem egyszeû bejutni oda:o azótas várok megerõsítésre... de legalább serkenti a gondolkodást😄 csak megcsináltam a felbontás javítást, igaz,nem érte meg 😄
ah, köszönöm, csak láma voltam 😄 már 2/3 ig regeltem😄
szia :-) köszönöm, de sajna nagyon amatõr vagyok, és nem tudtam ott regelni, nem találtam regisztrációt, csak bejelentkezést mint lehetõség 😞
Próbáld a magyar Fallout oldalon, vagy a Hardwireden van Fallout topic, ez utóbbit talán sûrûbben látogatják. 😊
http://www.c3.hu/~frc/fallout2/
Ha egyik se jön be, akkor talán az RPGvault.hu oldalon ...

én mikor megjelent, akkor vittem végig, már alig emlékszem rá, de azt tudom, hogy az egyik kedvencem😊 most újra kezdeném, de jó lenne ez a felbontás- javítás😊
sziasztok :-) abban tud valaki segíteni, hogy a "felbontás javító" pach-et, hogy kell telepíteni? köszönöm, ha valaki segít :-)
fájlcserélõkre nem gondoltál ? 😊 torrent, emule, meg a társaik 😊

amúgy enjoy

Skatey26
Kir, én már három éve keresem a gammát, neten, barátoknál boltokban online áruházakban... ÉS MOST! egy pillanat alatt barátom mondja. Meg tudom szerezni 800 ft-ért holnap után már meg is lesz.... Eldobom az agyam bazdmeg...😄

Padu

ja thx rájöttem és végig is vittem 😄 de kössz a gyors választ lol

egyébként az elnöki kártya nem müködött valószinüleg azért mert kevés volt a siencem (80%)

jó volt játszani a végét szeretem ugyanugy mint az egyben ahol bemutatják mi lett utána hogy elmentél

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Ha emlékeim nem csalnak, akkor le kell menni a szuperszámítógéphez, a konzolához lerakni néhány rúd robbanóanyagot, azt élesíteni, amikor felrobban, elindul a torony önmegsemmisítõ robbanásának visszaszámlálása, és ekkor elvileg automatikusan kiszabadulnak a foglyok, de látni nem látni, mert bugos. Ha ez megvan, fel kell menni a kijárathoz, majd ott megbírkozni a "torta habjával".
(Az elnöki kódkártya segítségével aktiválhatod az ottani konzolon a védelmi rendszert, ami elkezdi Hurrigan-t lõni, vagy szólhatsz a közelben lévõ erõpáncélosoknak (lázadást gerjesztve), segítség gyanánt).
Cs

segítenétek elakadtam a játék legvégén

enclave bázisán vagyok és a doki már belõtte a mérgesgázt a ventillációs rendszerbe. kinyirtam az elnököt és a helyettesét, elvettem az elnöki belépõ kártyát

viszont mivel hosszú ideig játszottam (minden questet megcsináltam majdnem) ezért elvitték a társaimat arryo-ból és a bázison tartjá õket fogva

amig nem szabaditom ki õket nem történik semmi viszont ahhoz hogy megmeneküljenek ki kellene kapcsolnom az áramot a bázison amit nem tudom hogy hogyan kell, mert az erõmûhöz nem vezet út, a neutronbomba meg nem robban fel semmitõl. szóval akkor hogyan szabaditsam ki a vén hülyét meg a többi csicska barlanglakó pajtásomat a celláikból?

thx

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Valaki nem tud a Live for Speed s2-höz feloldókulcsot vagy valami megoldást,hogy lehessen vele teljesben nyomulni???????

Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...

Sajna melózni is kell... 😞
Ott nincs hozzá... hát még mindig elég darabos a figura, de majd nézegetem...addig is egy kis rpg õs, a doom3... 😄
Húh, már nem emléxem, de nagy sztorira ne számíts, azt elszalasztottad mikor törölted az F2-t 😛 (feltéve ha törölted)
Nézd meg a magyaritasok.hu-n, ha minden igaz van hozzá feliratos múvi.
Tactics tetszik?

Ebben a tactics-ban nem lehet bekapcsolni hogy az intró alatt is legyen felirat? Jó lenne tudni mirõl van szó... 😊
Számból vetted ki a szót, pont azt fogom nézegetni 😊
Rossz hozzáállás! A játékmenet, a hangulat, a történet, a lehetõségek tárháza kárpótol mind a bugokért, mind a grafikáért, szal szerintem játssz csak tovább. nem veszítesz semmit, max. szabadidõt.
Én amikor játszottam vele, nem bírtam abbahagyni 😊. Olyan, mint a chips, ha megkínálnak nem kérsz, de ha már beleharapsz...

u.i.: Próbáld ki a Fallout Tacticsot, talán kielégít grafika ügyben, viszont közeltsem olyan mint az F2. Elég gagyi lett, de hát aki a grafra hajt... 😛 -Bár az sem lett egy világszenzáció, de legalább fallout)

Szia, kösz a választ, hát egyszer csak zárnyitással engedte... aztán az igazat megvallva, nem bírtam a grafikát, ami persze régebben lehet hogy igen jó volt... Azért kösz! 😊
Az elsõ ha minden igaz akkor nincs bezárva, jobb klikk rajt asszem, és a kéz ikonnal ki tudod nyitni, ha azt írja, hogy zárva, akkor a Skills-ek (piros(?) gomb a jobb oldalon) között a zárnyitás képzettséget válaszd ki, majd a megjelenõ piros kis célkereszttel klikkelj az ajtón.
Ha sehogy sem megy, akkor próbáld meg reinstallálni (karaktered azért mentsd el), sajnos a fallout elég bugos játék. Igaz nálam ritkán fordult elõ (akadályozó) bug.

Tucatszor végigvittem, de most a templomos elsõ ajtó nemigen ugrik be, hogy melyik is volt :S

Hali, bemegyek a templomba az elején, van egy ajtó jó bonyolult zárral, ez az elsõ ajtó egyébként, rúgni-ütni-zárnyitni hatástalan rajta, végigjátszások nem mondanak semmit, ötlet? 😊
Nolycsy
Már fölraktam a magyarosítást, amibe elméletileg bele van építve az 1.02-es patch, de nem megy. Egyébként lehet, hogy a gépemmel van a baj, mivel másik CD-rõl is próbáltam a játékot, de ugyan ez volt (csak ott már Aroyyo akadt olyan szinten, hogy játszhatatlan volt).

Wanax
Szerezz hozzá mindenképp patch-et! anélkül teljesen játszhatatlan a game. Azt hiszem 1.02es a legújabb, ami hivatalos, de láttam már 1.03asat is, csak azt nemhivatalos patch. (remélem nem irtam hülyeséget igy korán reggel, de asszem jól emlékszem 😊)

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Nolycsy
Tudna valaki segíteni? Az egész játékom csupa bug! Most vagyok New Reno-ban, de a szûz utcán kívül nem tudok máshova menni, mert mikor a következõ pályarészhez érek, elkezd tölteni, és nem hagyja abba. Ja és gyerekek sincsenek a játékban (tudom, hogy arra van patch, de cska az angol verzióhoz), továbbá pl Aroyyo nagy részén nagyon akad a játék (kb. egy kockányi mozdulat/fél perc). Pedig eredeti cd.

hi azt szeretném kérdezni hogy a fallout 2 ben hogy kell bejutni a kõtömbel elzárt bázisra ????
aki tudja plz segitsen elõre is kösz

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Esrohnoil
Fallout 2 zenéket hallgatok. Nagyon odab@sz. <#vigyor3>
Rég játszottam vele, lehet megint elkezdem az elsõvel. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

rajta, írjatok
helyesbítés:
a szabályok megtalálhatók az online rpg fórum fallout szerepjátékhoz, az oldalunkon a letöltések menüpontban a Fallout_Pnp fájlban, valamint érdeklõdhettek a fórumokon is, és egy kis kiegészítést csatoltam a Fórumok részlegben az Off fórum-ban, ahol olvashattok még pár háziszabályról, mely próbálja a szerepjátszást elõtérbe helyezni (tehát Fórum - Off fórum - ON-LINE FALLOUT FÓRUM SZEREPJÁTÉK)
(http://postnuclear.atw.hu)
jelenleg a fórumon a szórakozás alfórumban az ON-LINE FALLOUT FÓRUM SZEREPJÁTÉK al-alfórumot keressétek 😊 Abban van leírva minden, és ha igazak a híreim, vagy jók a diplomáciai karizmatikus tárgyalásaim, meggyõzök valakit hogy linkelje a fõoldalra
játékosokat keresünk a postnuclear.atw.hu oldal fórumán zajló szerepjátékhoz !!!

CarajoEsp
Õ AZ EGYIK KEDVENC JÁTÉKOM ÉS KÖZEL A 2000-hez MEG KELL EMLÍTSEM ,HOGY A LEGJOBBAKHOZ TARTOZIK!!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

a wandoo warezen most fennt van ha még valaki nem tudta megszerezni...

Baz elég lett volna ha 1-be beírod...

War. War never changes.

A Fallout rajongók gyülekezõhelye itt található a #Fallout szobában minden nap este 8 után.
Mindenkit szeretettel várunk!
Sadun Tryst
hidd el nekem k*rvára mind1... 😊
én elvagyok az angol verzióval, aki pedig magyar verziót akar, hát használja egészséggel...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

SecMan
Azért nem kell anyanyelvi szint egy fordításhoz(legalábbis egy játék fordításához)...
És nyilván nem olyanok fognak belekezdeni egy fordításba akik nem értik a szöveget amit lefordítanak...
Továbbá az hogy ismerik azt amit fordítanak, az még tovább javítja a helyzetet.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Sadun Tryst
mert Õ meg nem biztos, hogy anyanyelvi szinten érti az angolt... 😛

SecMan
Hát nem is fõként azoknak készült akik megértik az angolt 😉
Mondjuk azt megérteném, hogy egy "gyári" magyarításban nem bízol(pl. Syberia), mert azt ugyebár olyanok készítik akiknek gõzük nincs róla, nade egy fan-ek álltal készített magyarításban miért nem lehet bízni?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Davidus
Pedig nagyon jó. De te tudod😛

V9ykn8_TZL0

Sadun Tryst
nem bízom az ilyen magyarításokban... jó nekem az angol, azt is megértem... 😛

Davidus
Ungarische 😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Asszem a Magyarítés is tartalmazza a tuti peccset. Ráadásul echte Ungarishe lesz tõle a game.

V9ykn8_TZL0

Sadun Tryst
megvan a jó patch! eddig UK patchem volt, ozst azé nem mûködött! 😊 most leszedtem a North-American patch-et is, és azzal jó lett a game! 😊 csak az a baj, hogy most harmadszorra kezdhettem el újra ajátékot 3 nap alat!

Lacc
De szerettem ezt a gamet. Végig kéne tolni negyedszer is 😄
Sadun Tryst
má nem is tudom honnan, de 1 önkicsomagoló file nekem a peccs. és egyébként épp most fagyot ki a játék megint... 😊 hát igen, az 1.0... vhonnan kell szereznem 1 patchet. de sajnos azzal meg az a baj, hogy nem mûködnek akkor meg az elmentéseim. így is a 3. napja ez már a 2. karakterem! és ez kurva jó! New Reno Arms-ot teljesen kisajátítottam, minden fegyverem speckó, meg tök jó pajzsom van, ahhoz képest még csak 9-es szintû vagyok... na mind1, asszem inkább vmi normális peccs után nézek most... 😊