Fallout 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy torrentet meg ilyesmit azé nem próbáltam, mert sokáig tölt, és ez közös gép. Anyám nem engedi hogy napokig be legyen kapcsol va a gép...
Padu
War. War never changes.
War. War never changes.
http://www.c3.hu/~frc/fallout2/
Ha egyik se jön be, akkor talán az RPGvault.hu oldalon ...
amúgy enjoy
Padu
egyébként az elnöki kártya nem müködött valószinüleg azért mert kevés volt a siencem (80%)
jó volt játszani a végét szeretem ugyanugy mint az egyben ahol bemutatják mi lett utána hogy elmentél
http://www.lohere.net - a MagyarChan
(Az elnöki kódkártya segítségével aktiválhatod az ottani konzolon a védelmi rendszert, ami elkezdi Hurrigan-t lõni, vagy szólhatsz a közelben lévõ erõpáncélosoknak (lázadást gerjesztve), segítség gyanánt).
Cs
enclave bázisán vagyok és a doki már belõtte a mérgesgázt a ventillációs rendszerbe. kinyirtam az elnököt és a helyettesét, elvettem az elnöki belépõ kártyát
viszont mivel hosszú ideig játszottam (minden questet megcsináltam majdnem) ezért elvitték a társaimat arryo-ból és a bázison tartjá õket fogva
amig nem szabaditom ki õket nem történik semmi viszont ahhoz hogy megmeneküljenek ki kellene kapcsolnom az áramot a bázison amit nem tudom hogy hogyan kell, mert az erõmûhöz nem vezet út, a neutronbomba meg nem robban fel semmitõl. szóval akkor hogyan szabaditsam ki a vén hülyét meg a többi csicska barlanglakó pajtásomat a celláikból?
thx
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...
Nézd meg a magyaritasok.hu-n, ha minden igaz van hozzá feliratos múvi.
Tactics tetszik?
Én amikor játszottam vele, nem bírtam abbahagyni 😊. Olyan, mint a chips, ha megkínálnak nem kérsz, de ha már beleharapsz...
u.i.: Próbáld ki a Fallout Tacticsot, talán kielégít grafika ügyben, viszont közeltsem olyan mint az F2. Elég gagyi lett, de hát aki a grafra hajt... 😛 -Bár az sem lett egy világszenzáció, de legalább fallout)
Ha sehogy sem megy, akkor próbáld meg reinstallálni (karaktered azért mentsd el), sajnos a fallout elég bugos játék. Igaz nálam ritkán fordult elõ (akadályozó) bug.
Tucatszor végigvittem, de most a templomos elsõ ajtó nemigen ugrik be, hogy melyik is volt :S
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
aki tudja plz segitsen elõre is kösz
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Rég játszottam vele, lehet megint elkezdem az elsõvel. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
a szabályok megtalálhatók az online rpg fórum fallout szerepjátékhoz, az oldalunkon a letöltések menüpontban a Fallout_Pnp fájlban, valamint érdeklõdhettek a fórumokon is, és egy kis kiegészítést csatoltam a Fórumok részlegben az Off fórum-ban, ahol olvashattok még pár háziszabályról, mely próbálja a szerepjátszást elõtérbe helyezni (tehát Fórum - Off fórum - ON-LINE FALLOUT FÓRUM SZEREPJÁTÉK)
(http://postnuclear.atw.hu)
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
War. War never changes.
Mindenkit szeretettel várunk!
én elvagyok az angol verzióval, aki pedig magyar verziót akar, hát használja egészséggel...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
És nyilván nem olyanok fognak belekezdeni egy fordításba akik nem értik a szöveget amit lefordítanak...
Továbbá az hogy ismerik azt amit fordítanak, az még tovább javítja a helyzetet.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Mondjuk azt megérteném, hogy egy "gyári" magyarításban nem bízol(pl. Syberia), mert azt ugyebár olyanok készítik akiknek gõzük nincs róla, nade egy fan-ek álltal készített magyarításban miért nem lehet bízni?
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
V9ykn8_TZL0