Fallout 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wanax
hmm, akkro próbáld megint felinstallálni a paccsot, meg honnan van a paccs? ott valami más gubanc lesz... 1.0val meg ne jáccál, mer csúnya meglepetésben lehet részed azzal 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

rorr
mivel az Interplay nem védte le a játékait lásd baldurs gate 1 2 fallout 1 2 planescape:torment stb!
nem is volt rajtuk védelem!

Sadun Tryst
mondjuk az "eredti" cd másolata ez, mert a másikat mikor megtörte a régi cd romom, gyors kírtam 1 image file-ba, oszt rendes CD-re 😊

újrarakta, a GameCopyWorld-ön találtam is 1 még mûködõ linket, de az sem segített a problémán. most újra raktam a játékot, oszt játszok 1.0... 😞
de azért köszi mindenkinek a segítséget... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Wanax
Na igen, akkoriban még nem volt ez a hülyülés hogy minden induláskor bekérte cd-t. baromira semmi értelme nincs szerintem... most azér állandóan berakjam a cdt minden inditáskor, hogy megnézze hogy megvan-e nekem a gáma eredetiben??engem baromira idegesít ez különben...
Emléxem még anno az Imperium Galactica 1-nél az megnézte hogy egy fájl fenn van-e wincsin vagy nincs, és csak akkor kérte a cdt ha nem találta, ez nekem szimpi volt. nameg amugy istenkirály játék volt! (a Fallouttal együtt😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Davidus
Van másolt meg eredeti Fallout 2-m is és egyik se kérte full install után a CD-t. A másolt is crack nélkül üzemelt:p

V9ykn8_TZL0

Wanax
hmm, ez érdekes dolog, nekem nem kérte peccselés után a cdt. szerintem ott valami gubanc lesz, amugymeg ha a crack megoldja a dolgot, akkor www.gamceopyworld.com -on találsz hozzá crackot (nemtuti de sztem van).
De ha nem találsz crackot akkor próbáld ujrarakni az egészet, merha full install van, akkor peccs után nemkéne kérni a cdt...

Sadun Tryst
lenne 1 kérdésem...
felpatcheltem a játékot, és most kéri a CD-t, pedig full installal van fent és még "eredeti" verzió (pc guru cd melléklet)... ha viszont kell hozzá crack, akkor vki tudna nekem 1 linket adni ahonnan eltölthetem? vagy elküldeni azaláírásomban található e-mail címre? thx! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

megoldottam😊

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Ennyire sajna nem értek hozzá, azt hogyan kell?

bar mas programmal kapcsolatban, de enis talalkoztam a problemaval, az tuti hogy nem az ntfs miatt van, nekem fat32 -vel csinalta. probald az install/setup.exe -t win98 compatibility modban inditani hatha..
Hali mindenkinek!
Lenne egy problémám. Nekem ez meg van eredeti CD-n, de install után, mikor indítani akarom, azt írja ki, hogy nincs elég hely a merevlemezen /20.mega kéne neki, de van vagy 15 giga szabad helyem.../ kérdés: Ez azért van, mert win2000-et használok, vagy azért, mert ntfs fájlrendszerem van? Vagy mindkettõ?

dracoon
A Fallout Tactics rajongóknak bizonyára trilógia, de egy Fallout 1-2 játékosnak ez sértés. 😊

Attól még három Fallout játékot magyarosítottak.
Az más tészta, hogy ez 2 RPG-t, és egy taktikai játékot takar ...

Wanax
Ami még se jelent ahhoz azért nincs magyarítás 😊

ollie
Kivert a víz amikor olvastam, hogy "Trilogia"... hehehe

Up.

Fallout Trilógia Magyarítás
Itt van fent egy teljes, de rövid, egy félkész és részletes leírás, van GYIK, meg sok hasznos infó.
Természetesen CSAK végszükség esetére!
Ja meg mellékesen a magyarítás is
Sierra Hadiraktár koordinátáit csak akkor kaphatod meg, ha Wright papa megkér a második küldetésében, hogy törjél be oda. ... A küldetést csak akkor kapod meg ha másik családhoz MÉG nem álltál be New Reno-ban.

Hmuda
A keleti városrészben van valamelyik család, ott kell a papával beszélni, aki majd megbíz, hogy juss be. Na ha megbízott, akkor feltünik a várostól északra.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tuvok
léci vki

Tuvok
plz help, hogyan lehet eljutni a Sierra Army Depo-hoz, kitõl lehet megtudni, hogy hol van ?

Tuvok
csõ

Wanax
Én aláirtam... és még rajtam kivül jelen pillanatban 24393 ember 😊)

Én aláírtam ... és ti?

Wanax
Peticio a Fallout 3-ért:

http://www.petitiononline.com/f3f3fnow/

Alárírni, MOST! 😊

Ch_Slater
Magyarítás
Egyben van a kettõ (azaz peccselt exe van benne)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
én pont most túrtam fel xp-re + felraktam a magyarítást, amiben benne van a peccs. nekem tökéletesen futott (AMD TB1.2, 512DDR, R9700)

Ch_Slater
Nah elkezdtem ujra ezt a fajintos kis játékot a magyarítással. Régen végignyomtam az angolt is és nagyon bejött. Akkor ökölre gyurtam, és a végén a fõmuksit pár ütéssel lenyomtam
Hmm, most jut eszembe hogy akkoriban nem tudtam használni az autót, mert mindig kifagyott. Ezért asszem az egész földet gyalog jártam be.kemény volt...

nah végigvittem a gamet, 99es szintû vagyok a könyv segítségével, van benne vmi nagy poén amit érdemes megnézni még?

War. War never changes.

Letölthetõ a Fallout 2 HIVATALOS editora, angol doksival!
Fent van a Hardwired-en is, meg minden Fallout oldalon!!!

De ez mind semmi!!! Mert megjelent egy nemhivatalos patch is a programhoz, ami egy rakás bugot kiszed!
http://www.nma-fallout.com/binaries/dl/fo2/patch/f2patch1.03-uk.zip
Small fix in the Enclave computer terminal

Grisham will no longer call Balthas Balthus (Or Balthos, I can't quite remember.)

A fix in Badger's dialogue

Tubby will now tell you about Redding

Marge will no longer say that Dan supports the NCR

Some small fixes in President Richardson's dialogue

Vault City gate guard will now call Marcus a mutant and Lenny a ghoul

Miket nem talál az ember ...
http://galileo.spaceports.com/~ianout/
A Fallout 2 Magyarosítás oldalán volt a fórumban.
Ahoz képest, hogy 2000 óta készítik, ÉN még nem hallottam róla.

"Egyébként Fallout 2 foreva'😊"
http://mrhandy.czweb.org/index_en.htm
Fallout Tycoon - sajnos egyenlõre csak csehül és demó, de ígérik az angolt és a teljes verzió is freware ... 😊

Amiga
Gyakorlatilag kész a magyarosítás!!! :-)))))))

http://www.c3.hu/%7Efrc/fallout2/index.html

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Ron Ragm
akkor is mondom sikerült felhalmoznom 30000-ert

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
megint
energiakesztyûK

Ron Ragm
ja igen az energiakesztyûrõl lemaradt a k😊
Szal energiakesztyû

Ron Ragm
mit akarsz nekem 30ezrem volt fõlhalmozva meg egfy rakás cucc (vagy 5 FN-Fal,energiakesztyû, 2 vindicator minigun, rakás sugárfegyver, rengeteg lõszer) amiket egyszerûen SEHOL sem tudtam eladni mert vagy alig volt pénze és/vagy nem volt semmi olyanja ami nekem kellett volna
Meg elég pofátlanságnak tartom hogy az m-80 4.6-ost használ aminél úgy kellett kivennem a fegyverekbõl hogy venni tudjak de a .223 amit a bozar is használ az meg szinte minden sarkon volt...
Egyébként Fallout 2 foreva'😊

nemrég egy konvojkíséreti feladatot fogadtam el new renoban az egyik fekete ruhás manusztól, és 4en éltük túl az utat pedig voltunk vagy 10en. útközben minenféle dolog megtámadott minket, alienek, floaterek, centaurok meg rablók is. szarrá téptek engem is, akkora sugárdózist kaptam ezektõl a hülye lényektõl hogy elkezdett hullani a hajam... na és amikor megérkeztünk, azt mondja a pali reddingben hogy túl sokan haltunk meg meg meghalt vmi fontos ember is így nincs fizetség... jólvan, ez még elmegy, de itt, reddingben hiába várok minden hónap 1.-ig, 11-ig meg 22-ig, nem jön új karaván, és new renoból is eltünt az a manusz. most mi történt? többet nem kapok ilyen feladatot? ja és játszik még vki ezzel a remek játékkal?

War. War never changes.

megjöttem.
"sokáig elvoltam, hiába..." (kesey)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

8)

Ezúton kérnék meg mindenkit ebben a topicban, hogy próbálja meg a mondanivalóját egy hozzászólásban elintézni, amikor lehet, és nem a TOP10re vadászva telefloodolni a topicot 0 tartalmú, avagy többfelé tördelt replykkel.
A jövöben ezek törölve lesznek.

Köszönettel a moderátor.
Fiuk: A flood helyett miert nem jatszotok pl a Fallout-hoz erosen hasonlito Arcanummal? Rogton elszallna a nagy floodolasi kedvetek! 😊)) (Keves rpg-ben lehet pl egy sarkany a csapatod tagja 😊))

hehe!
valaki tud játékmagyarosítást a fallout 2-höz?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hali eléggé offtopic tma

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

megy

Galocza, megdobhatnal azzal a leirassal, mar deus ex-bol mar van vagy 3, de meg 1 fallout-ot se lattam...

volt itt információ, van is... lejjebb! mi fenntartjuk a topicot, ennyi. meglepne, ha az lenne a legjobb leírás. a legjobb az, amit én írtam...

krumplipüré

problematic

qodpob