730
Red Alert II
-
#285 In KALI.... -
#284 hali!!!
Clark : Directorius -
#283 Szia akkor mond mi a nicked és majd jácchatunk!
The különben van más magyar is kalin ő nyomja legjobban a ra2 -őt eddig kalin!
ÉN: $ТRIKER->
Ő: Str4TegiX -
#282 nem kell , már tok kali jáccani
csak jönne magyar is... -
#281 Különben az egéssz túl komplikált, de ha akarod mIRC-en megmagyarázom.
ird meg hol chattels -
#280 Red Alert 2 szerintem próbáld ki a hamachit
Lan neten keresztül -
#279 Hali , figyu clark , mi is szeretnénk jáccani neten red alert 2-vel , csakhogy nem jó az a crack ami adtál , mert amikor elindítom a kalit akkor kéri a regisztrációt , tehát plíz help!!! -
#278 Megvan? -
#277 OK!
Feltettem:-)
Itten birod leszedni kali-hoz a CRACKET -
#276 Red Alert-et jaccasz? -
Thanatos #275 fogalmam sincs, régebben valamihez kelelt volna de trial volt, má nemtom mihez de midnig jó ha van :D -
#274 Jah!
mijen jatekot nyomnal?
-
Thanatos #273 jah, linket tudsz adni? :) -
#272 Jah.
Kell? -
Thanatos #271 kalihoz cracket? -
#270 Gyertek Kaliba!!!
Adok CRACK-et!!! -
#269 Tom hogy a westwood online szar...
De érdemes a game-t kipróbálni neten.
Várunk mindenkit Kalin.
És Hamachi-ban
HAMACHI: NETWORK : RA2GAMING
PASSWORD: network -
#268 hY All!!!
Aki akar ra2-est jaccani neten jöjjön hamachiba...
vagy Kali95-be.
itten letölthetitek kali-t...nem muszáj fizetős lehet TRIAL
HAMACHI-ról meg infók itten
-
none #267 Keresem a Red Alert 1, két kiegészítő csomagját eredetiben, valamint a Red Alert 2 alapjátékot szintén eredetiben. Ha tudtok segíteni ide dobjatok egy mailt: [email protected] -
#266 megoldva.. :) -
#265 LAN-ba kell egy IPX protokolt installni aztán megy is... :) -
#264 Valaki nem tudna egy XP patchet mondani ehhez a gémhez? Melóhelyre kellene ;) -
webinport #263 Hy all ! Hogyan lehet A Red Alertet Multiplayerben jáccani mert nekem nem működött. -
wazzup #262 ja ok kösz -
#261 Tudtommal nem lehet neten jaccani vele. Bar lhet hogy tevedek de kell aszem erdeti CD hozza. -
wazzup #260 Valaki meg tudja mondani ,hogy hogyan lehet interneten játszani?(másolt CD) -
#259 vegyél egy TEAC-et vagy egy Plextort ill. ha elég bátor vagy akkor egy LG-t és menni fog :)) -
Eeneke #258 Heh! El tudod olvasni a topik címét? Tedd át ezt vmi hw fórumba! Egyébként írhatnál vmi konkrétumot is, hogy mi a hiba. -
#254 Figyi !
ISO vagy rip ? Mert az én "biztonsági másolatom" clonecd-s és arra nyugodtan feltudtam rakni a hivatalos patch-et is .Ugye erre meg már nem volt gond a Jurij-t is felrakni .
Amúgy van egy másik TOPIC is kifejezetten a kiegészítőnek , ahol ezt olvastam .:
© I.C.ram 2001. szept. 25. 23:38 | Válasz erre | #6
hhhhhmmmmmm erdekes nekem 1.000-val jatszom es raadasul a RIP valtozattal! es teljesen jol megy a kiegeszito mar az allied 2. palyajan tartok es semmi baja nem volt eddig! ja es engem is erdekelne mire jo az a grinder ami daralja a hulye amcsikat!... -
Guriga #252 Tudom ajánlani ezt az oldalt. -
#245 Miért nem tudom letölteni a Red Alert 2: Yuri's Revenge-t? -
#244 Nem !
Sajnos ilyen a játék ... egy fél élet , mire betölti az adott mission-t ! :( -
#238 Thank -
#237 Igen:) -
#236 Köszi, és ez teljesen ingyen van? -
#235 Tessék -
#234 Nem tudnátok egy pontosabb címet megadni? Nem tudok eligazodni... -
#233 KOSZI! -
#232 WarezCenter -
#231 HONNAN???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????