ITT NE VÁSÁROLJ!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
-the invisible-
Velem ezt egyszer csinálták meg, aztán visszamentem, és felvázoltam elõttük, milyen kellemetlen mellékhatásai lehet egy gyomorba ékelõdött hifitoronynak, vagy egy lenyelt magnókazettának, és elmeséltem, milyen kellemetlen egy felborított íróasztal alá szorulni.
Csodák csodája, 3 nap múlva otthon volt a cucc, és mûködött, mint az új.
Minden csak pszichológia kérdése :-)
Van 1 jo sz@r Napa discmanem és elkuldtem postan szervizbe, ök meg legalabb 3 hetig "javitottak", aztan visszakuldtek, es ugyanolyan sz@r volt! Na erre megint visszakuldtem es ok meg ugyanazt visszakuldtek. Eztutan mondtam nekik hogy kernek mar egy ujat, ok ok azt mondtak elintezik. erre kb 2 honap mulva kaptam meg az ujat, mert a posta vagy 4x eltuntette a feladoveveny meg erdekes modon mindig eltunt. no comment
De egy biztos: ha ez a gep is teljesen elavul alattam vegleg abbahagyom a szamitogep fejleszteset. Csak konzolbuzi leszek. Eleg volt. Egy hajszalon mulott hogy nem vettem most XBOX-ot. Aze' mert hirtelen bekotottek az ADSL-t es meg mindig konnyebb a net-en PC-vel jatszani mint konzollal. Meg ugye FPS gamer vagyok es a kontroller valami iszonyatosan nehez nekem a FPS gamekban. De mit lelkizek itt amikor a topic nem is errol szol.
Szoval: MISTRAL FOREVER...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
azert ez szegyen 😞
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
2. Nem kell rájuk bízni, csak kapsz rá egy kis matricát.
Ennyi.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
-the invisible-
Sajnos tapasztalat, közel 2 hónapba telt mire egy nõi fehér bõrcsizma árát a KERMI által
sikerült visszakapni.
. . .
Néhány plázás rohamribanc, meg hintástrikós gyúrósgyerek, azt kész(mondjuk ez egész siófokra stimmel).
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Vodafone alias Vodageci Mielõtt aláírsz egy Vodafonos szerzõdést 1-2 évre nézd át rendesen az akcióik álltalában mind átbaszás,valami szemétség mindíg van benne.
Én a GPRS akcióval szívtam meg.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Szemetek voltak, szar zenet kellett hallgassak😛
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Nézd meg az index Forumot, írd be a keresõbe, hogy mistrál elég sok embert vertek át.
Ezt csinálják már évek óta.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯