ITT NE VÁSÁROLJ!!!

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Múltkor a West Endben az 576 Kbyte üzletben simán levegõnek nézett a csávó.Bementem és köszöntem(semmi visszaköszönés)gyorsan végignéztem milyen szimulátorok vannak,mikor kijöttem újfent nem köszönt vissza a bunkója.Talán látszott hogy vidéki vagyok-lehet az volt a baja.

tenkenorman

http://www.tenke.hu

én kecskeméti vagyok 😊 de még a bluefishben nem voltam... ha rám hallgatsz akkor schmidt computer, ott elég rendes a kiszolgálás

-the invisible-

St
kecskeméti bluefish nagyon gáz, bunkók az eladók
a saturnba ne vásároljatok mer fukarok!!4 😄D

-the invisible-

Ez lehet posta is, nem bizti, hogy Hera. (nah ezért intézem a fontosabb ügyeimet személyesen.)
Velem ezt egyszer csinálták meg, aztán visszamentem, és felvázoltam elõttük, milyen kellemetlen mellékhatásai lehet egy gyomorba ékelõdött hifitoronynak, vagy egy lenyelt magnókazettának, és elmeséltem, milyen kellemetlen egy felborított íróasztal alá szorulni.
Csodák csodája, 3 nap múlva otthon volt a cucc, és mûködött, mint az új.
Minden csak pszichológia kérdése :-)

A Hera-nál ne vegyetek semmit!
Van 1 jo sz@r Napa discmanem és elkuldtem postan szervizbe, ök meg legalabb 3 hetig "javitottak", aztan visszakuldtek, es ugyanolyan sz@r volt! Na erre megint visszakuldtem es ok meg ugyanazt visszakuldtek. Eztutan mondtam nekik hogy kernek mar egy ujat, ok ok azt mondtak elintezik. erre kb 2 honap mulva kaptam meg az ujat, mert a posta vagy 4x eltuntette a feladoveveny meg erdekes modon mindig eltunt. no comment

Általában azal szoktak próbálkozni, hogy kisebb árat tesznek az árura, és a pénztárnál a nagy sor miatt úgysem állunk le kötözködni, kifizetjük a magasabb árat is. Jó matekosnak tartom magam, 10-15 tételt fejben is össze tdok adni. De amikor 30%-kal magasabb összeget mosolyog belém az eladó, azt nem állom meg szó nélkül.

Ja, tavaj=tavaly 😊
En tavaj ott vettem a komplett gepet. Naluk az a monitor ami a mediamarkt-ban 85000 volt ott 77000. Persze en raktam ossze a gepet ugyhogy ugy vettem az alkatreszeket. B@szott szerencsem volt hogy MINDEN ELSORE MUKODOTT. Nagyon fostam nehogy vala szar legyen es en is bekeruljek a korforgalomba 😊. Amugyis eddig minden gepvasarlasnal szoptam a memoriaval. Valahogy sikerul mindig a rosszat kifognom, es akkor a gep: lefagy, befagy, kifagy, megfagy, atfagy, szetfagy, elfagy, nemfagy... 😊

De egy biztos: ha ez a gep is teljesen elavul alattam vegleg abbahagyom a szamitogep fejleszteset. Csak konzolbuzi leszek. Eleg volt. Egy hajszalon mulott hogy nem vettem most XBOX-ot. Aze' mert hirtelen bekotottek az ADSL-t es meg mindig konnyebb a net-en PC-vel jatszani mint konzollal. Meg ugye FPS gamer vagyok es a kontroller valami iszonyatosan nehez nekem a FPS gamekban. De mit lelkizek itt amikor a topic nem is errol szol.

Szoval: MISTRAL FOREVER...
Mistralba ne tegye be senki a lábát! Rohadt egy banda!
tomsolo
vazz senki se fizesse be az adóját az apehnak me nem elég hogy búNkó követelezõs szemetek de meg se köszönik le se szarnak a rohattak!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Mike at home
hogy lehet azokrol az emberekrol igy beszelni
azert ez szegyen 😞

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Törölt felhasználó
1. Neked lenne kínos, ha beviszed, tiéd és mégis bevisznek hátra egy kis beszélgetésre.
2. Nem kell rájuk bízni, csak kapsz rá egy kis matricát.

Ennyi.
[HUN]PAStheLoD
ja , az szar hely .. nem lehet bevinni semmi olyat ami benn kapható .. azaz telefon discman pda laptop etc .. és bízzam rá a balfasz securitys orkra ? 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

CLINT EASTWOOD9
Velünk a Media Marktba voltak szemetek.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

[HUN]PAStheLoD
mázli hogy nem járok fogorvoshoz , csak kontrollra évente..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

artschiatwork
😄DDDDDDDDDDDDDDD

még jó hogy nekem nincs egy tömésem se 😛P

-the invisible-

The Garrett
a spitzrum meg kiszedi a fogtömést a fogaidbol! 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Dacid
Ott voltam 1x és utoljára diszkóba...(narkós srác rám szállt én is fiú vagyok) de akkor jöttem össze bnõmmel és azóta is 1ütt vagyunk... (2003.VII.27.)<#vigyor2>

Törölt felhasználó
Méltatlanul merült feledésbe ez a topik... reméljük fentmarad, mert fikázni mindenki úgyis nagyon szeret 😊
Fater egy napig volt beteg tõle. Az volt az elsõ és utolsó gazdaságos alkohol.

nemcsakfeel
tesco ba ne vegyetek semmit, mert a gazdaságos vodkától fejfájást lehet kapni!!!

*hihi ** *

MECRATS
A HUMANIC boltokat mindenki kerülje, gagyi cumók magas áron.
Sajnos tapasztalat, közel 2 hónapba telt mire egy nõi fehér bõrcsizma árát a KERMI által
sikerült visszakapni.

. . .

Jano
Ne általánosítsunk!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

meg kurva drágaa
Lteebee
Szerintem meg a cocacolabícset kerüljétek, mert egy nagy nulla az egész.

Néhány plázás rohamribanc, meg hintástrikós gyúrósgyerek, azt kész(mondjuk ez egész siófokra stimmel).

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Mistrál,Aqua számítástechnikai üzletek,a MISTÁRL EGY FÕ GECI A KÖBÖN!!!
Vodafone alias Vodageci Mielõtt aláírsz egy Vodafonos szerzõdést 1-2 évre nézd át rendesen az akcióik álltalában mind átbaszás,valami szemétség mindíg van benne.
Én a GPRS akcióval szívtam meg.
Eye-scream
Múltkor vettem zõdalmás mirindát és nem ízlett. Ne menjetek olyan boltba ahol árulnak!

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

CSOCSO
..ha egyáltalán megtaláljátok..
CSOCSO
😊
ha itt tartunk akkor az esztergomi Zenith bícset is kerüljétek el messzrõl
Aramir
De az Intersparban se, egyszer vettem káposztás pogácsát, olyan csomagoltat, nem azt, amit darabonként veszel. Csak otthon éreztem meg, hogy rohad a káposzta a pogácsában, csomagoláson keresztûl is kibaszott büdös volt, pedig csak 1 napja járt le a szavatossága

PResident Evil
lol bazzegh, micsoda panasz !!!

ThePartyFace
A Balatonfoldvari Malnazoo discoba nem menjetek;
Szemetek voltak, szar zenet kellett hallgassak😛

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

PResident Evil
megvan...

Hardware fórum... M*sztr*l...

Ramore
Az Aquában is csak akkor vállalnak garanciát a termékre, ha szakszervizben szereltetem be az alkatrészt!
PResident Evil
asszem már van valahol ilyen topic...

Pl.: A Mistrálos számlán rajta van, hogy csak akkor vállalnak garanciát a termékre, ha szakszervizben szereltetem be az alkatrészt (szakszervizen magukat értik),három napon belül vásárolt alkatrésznél nem adják vissza a pénzt.
Nézd meg az index Forumot, írd be a keresõbe, hogy mistrál elég sok embert vertek át.
Ezt csinálják már évek óta.
Kandurex
milyen törvénytelenségekre gondolsz,..?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nem szabad a mistralnál vásárolni. semmit, még egy kibaszott egéralátétet sem! A Mistrálnál szemetebb számítástechnikai cég nincs Magyarországon + nagyon sok törvénytelenséget követ el, amivel természetesen semmilyen állami felügyeltet ,rendõrség nem foglalkozik, szerintetek miért, túl sok ész nem kell hogy rágyere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oldal 1 / 2Következő →