25353
Whistler - Windows XP
  • Apocalipto
    Valszeg inkább egy ME-t rakok neki :D
  • Boci001
    :D
  • lck
    Esetleg ezt próbáld ki.
    Ez a Microsoft hivatalos XP-je régebbi, gyenge gépekre.
    Magyar MUI pack viszont külön kell hozzá.
  • Apocalipto
    Hali!

Kéne nekem valami buherált WinxP amiből ki vannak szedve a feles szolgáltatások...az illető akinek telepítenem kéne csak msnezik meg netezik a gépen, és 256 mb ramja meg egy 2 ghzes celeronja van..sima érintetlen xp sajnos hihetetlenül lassú..ha valakinek van vmi ötlete küldjön privit. Ja, és fontos hogy a telepítő ráférjen egy CD-re, mert nincsen DVD meghajtója.
    Thx
  • shakwill
    Adatbázis hiba kizárható, mert a régi vason is ugyanez az op. fut hibátlanul. Telepítési hibára gyanakszom még, valószínűleg radír és újratelepítés lesz a vége.-Illetve lehet még hogy a windóz erre a vasra nem szeret jól települni-erre látom a kisebb esélyt. Valószínűleg az SP3 gyakta meg a telepítést.(A Daytona SP2 re van konfigurálva)
    Ibiza87 kollegának is azt javasolom, hogy radír, és újratelepítés, hacsak nem mágus...
  • matyi0323
    Nekem akkor volt így, mikor valami vírus megette a vinyót.. Hiába volt reinstall vagy bármi.. Új binyó lett a vége.. :)
  • ibiza87
    Az jó:D Én már 1 órája várok... :D
  • Nasim
    Volt ilyen,vártam pár percet és bejött minden csak idő kell neki.
  • ibiza87
    Hali!
    Tudna valaki segíteni?
    Most raktam fel Windows XP Prof.-ot. Utána a drivereket progikat...
    Aztán újra índítottam, de nem jön be az asztal, ikonok, start menü. Tudok ugyanúgy mindent csinálni, de a feladat kezelőből. Esteleg valaki járt már így?
  • Evin
    Előfordul. Épp ilyen okokból nem használ az mókolt Win-t, akinek van sütnivalója. Nem mondom, hogy rossz, de zsákbamacska.
    Frissítsd a DirectX9-et, mert abban is van vezérlő (joystick, gamepad stb) támogatás. Vagy rakd fel az alaplap drivereit, ha nem azt használnád.
  • shakwill
    Sziasztok! Wxpee Daytona fut a gépen, SP3 ra frissítve. (Asus M2N alaplap, AMD Athlon 64 dualcore x2 4600+ proci, 2G RAM, hd 2600 pro grafikus kártya. Nem "erőmű", de jelenleg ez van. (Ezt azért írtam ide, mert nem a fikázásra vagyok kíváncsi:)
    A probléma: Bizonyos eszközöket nem ismer fel a windóz. Ez részben a High definition audio buszon, részben az usb portokon történik. Pld: nem tudok repszimulátort futtatni, mer' a rohadék nem ismeri fel Az usb portra csatlakozó botkormányt. Ugyanakkor a régebbi vas az sp2 vel simán felismeri a cuccot. (Az everest is ismeretlen eszköznek írja ki.)
    Kérdés: Lehet-e az, hogy a wxpee fejlesztő csapata a sok BillGétszes fossal együtt kigyomlálta a Daytonából a plug and play adatbázis egy részét, esetleg Bill bácsi sp3 asa rondított bele a gépbe. Gondútam megkérdek vki nálam okosabbat, mielőtt felteszem a "Be careful widh that axe Eugen!" (Óvatosan a baltával Jenő!) Című örökbecsű Pink Floyd számot...
    Előre is köszi a tanácsokat!
  • Apocalipto
    Be nem áll?
  • DDE
    Hm.
    5 napja tettem fel és eddig nem volt semmi gondom vele. (Pro version with SP1, majd frissítettem SP2-re.)
    Talán majd ha nyúzom, akkor előjön valami, de akkor is maradok ennél. Addig mindenképp, amíg 'be nem áll' a Win 7. Akkor majd arra váltok. A Vista-t kihagyom.
  • Apocalipto
    Már Win 7 x64-et kéne feltenni mindenkinek..
  • Evin
    Én csak az alap x64-et néztem, de majdnem minden befagyott legalább 1x. A Vista x64-el semmi gondom nem volt az alatt a 30nap alatt, amíg kipróbáltam. Az Xp x64 élt 7 napot. Nem tudom javítotak-e valamit az SP3-ig rajta, de mindenki kerüli, aki csak teheti.
  • DDE
    Miért kerülendő az XP x64?
  • computerguru
    Olvasd el a nod 32 fórumban amit irtam,vagy irok,ott van menden!
  • Evin
    Újraindítás után sem lehet törölni?
  • computerguru
    Szevasztok,ilyennel már találkozott valaki?Azért irtam ide is,nem csak a nod 32 forumba,mert azt hiszem köze van a windowshoz is!
    Egy gépen törölve lett az Eset Smart Security 3.0.650 ,igen ám de a mappájában ott maradt ez a fájl:epfwndis.sys csak az a nagy baj vele,hogy sehogy sem engedi törölni,már próbáltam mindennel,átnevezni,áthelyezni,nem engedi,aztán RevoUninstaller , vagy Unlocker,semmi nem lehet sehogy sem törölni,és ez miatt a virusirtót nem engedi visszatelepiteni,próbáltam,másik particióra tenni,vagy másik vinyóra,de ezt akkor is valahogy felismeri és nem enged a 21-ből,ez miatt most újrakéne telepitenem a windows?Nem tudom! Van valakinek valami ötlete?

Ja,és feltettem az EMS 4-es változatot,de azt azért engedte,mert érdekes módon a programfájlokban ugyanabba a mappába rakta,csak mellé egy másik mappába,de ez meg nem frissül,úgy hogy ugyanott vagyok....

Valami jó megoldása van valakinek?
  • balcsi70
    Igen.,mert kértem a segítséget aztán mielőtt még jött válasz már megoldottam.Csak még mindig nem teljes a kép,mer az új frissítéseket kitöröltem meg még az Sp3-at is de még mindig azt írja ki a progi hogy nem támogatja ez a oprendszer.És azóta csinálja amióta megtörténtek a frissítések.(Előtte ment ez a kütyü meg a program) ugyhogy még mindig nem értem. (lehet lesz majd egy reinstall és majd ha müxik megint kikapcsolom a frissítéseket.
  • xNoodlex
    Jól elbeszélgettél magaddal. :D
  • balcsi70
    Úgy néz ki hogy sikerül.
  • balcsi70
    Sziasztok. Kiderült hogy a gépen működött ez a kütyü mindaddig amíg a Win nem frissítette le magát.Az SP3-at hogy lehet uninstalálni? Mert a vezérlőpultban a programok telepítése és őrlésénél nincs ilyen lehetősége. Köszi az infót.
  • Evin
    Xp x64 kerülendő, ajánlott a Vista x64, de leginkább ajánlott a Windows7 x64.
    És ITM jól tudja, 32biten nem lehet 4G RAM-ot használni (memória+vga memória). Fizikailag lehetetlen 32biten 4G megcímzése.
  • ITM
    Nem véletlenül használják 64-bites rendszerrel a 4gb ramot. Én nem tudok rá megoldást, de azt nem mondom, hogy lehetetlen. Ha már vettél ramot, akkor érdemes újra rakni a gépet, mint csak a felével üzemelni. Sok helyről lehet már a fizetés kikerülésével XP-hez hozzájutni.
  • tiburon26
    sziasztok!
    lecsereltem 2x 512ddr2 ramokat 2x2gb ddr2 re de a rendszerem(xp sp3)csak 2,87gb ot lat!nem lehet megoldani valahogy hogy lassa mind a 4gb ot 64bites rendszer nelkül?
  • balcsi70
    Végül ki lukadtam ugyan oda ahol voltam(csak annyi hogy eltünt az a sárga kérdőjel) azt hittem azért nem érzékeli de nem.

Tehát: van egy Pinnacle külső 340e USB-s HDTV tuner

kép

bedugom nem írja ki az (óra melett hogy uj hardver ....stb) csak csipog egyet fel telepítem a softverjét és utánna meg kíírja ha meg akarom nyitni hogy "This Operating Sistem is not supported!" Mi a keresztannyát akar még? Ha ugyan ezt a kütyüt bedugom másik gépbe ott egyböl kiirja hogy új hardver stb.... Ezen a gépen már működött csak kb 1-hónapja meggondolta magát aztán nem ment. Most meg újra akartuk tenni. De ezt csinálya. Szerintetek?
  • balcsi70
    Sikerült valahogy csak összehoztam a saját driver cd-jéröl.Kössz a kitartásokat.
  • balcsi70
    Azt írja hogy Alaplap neve ismeretlen csak az Alaplapi lapkakészletnél írja hogy Intel Calistoga i945GM/PM
  • balcsi70
    Itt vagy? megnézem gondolom az Everest-el csak elöbb leszedem és telepítem.
  • flatszeru
    sziasztok!
    Utóbbi időben valami fogja magát és a háttérben pár percenként alt+tabolja magát.Hogy tudnám kideríteni, hogy mi lehet a ludas?
    Baromi idegesítő. oprendszer winxp.köszönöm
  • BIZ0906
    Alaplap típusa?
  • balcsi70
    Szia. Ati van benne fel is van telepítve.
  • ITM
    Sziasztok.

Így néz ki, ha ráklikkelek egy egyszerű mappára. Néhányat már kivettem, de még mindig sok van ami nem kellene. Olyan sok dolgot lehet már csinálni az XP-vel, ha beletúrunk, valami módszeretek arra,, hogy kivegyem ami nem kell? Köszönöm előre is!

Itt nézhető meg

Drk
  • BIZ0906
    Ati vagy nVidia?
  • balcsi70
    Végig telepítettem az egészet egyessével de semmi változás.
  • balcsi70
    ez egy Zip file de kettö van ebböl is csak anyit ír hogy 1004960 texas instruments 1_0_2_1 meg egy 1005938 texas instruments 2_0_0_1 na ezen igazodj el ha tudsz
  • balcsi70
    Texas Instruments
  • Noodlee
    2. kép cardbus könyvtárban mi van?
  • balcsi70
    Ja van egy cd-amit adtak hozzá Drivers & Utilities erröl próbáltam frissiteni (illesztőprogram frissitése) de keresi és nem találja én is átnyálaztam a cd-t hogy milyen mappák vannak benne na de ebböl melyikbe lehet? persze egy párat kivéve amit tudok én is hogy mi miaz. :)

1-kép

2-kép