Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

user2009
használj commander-t. beállítások - általános beállítások - képernyõ - (pipa) látszik a rejtett/system fájl

SMGBAS
Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy mi a rákkal tudom a rejtett fájlokat megjeleníteni? Se vezérlõpultban se a mappa beállításainál nem lehet. Kijelölöm azt, hogy mutassa erre leokézom visszamegyek és megint az van, hogy ne mutassa. Ugyan ez van az alkalmaz után is.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Kösz, ezen már túl vagyok, sajna nem segített.
A társítás jó, a megfelelõ kiterjesztéshez a megf. program indul. Csak - sajna- nincs ikonjuk az .xls, .doc fileoknak. <#szomoru1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

user2009
tippek:
1. nem legális xp-t frissítettél
2. java update-t érdemes kézire állítani
3. update után megzavarodott a fiókod hálózatkezelõ része, vagy kaptál a hálókártyádhoz egy microsoft-os driver-t
4. böngészõt meg kéne próbálni újratelepíteni, vagy lejjebb venni a biztonsági szintet. (internet explorer-nél elõfordul, hogy windows update után -mert neked annyira jót akarnak- felhúzza a biztonságot maxra)
5. valamit valahol elállítottál
6. ha semmi nem jön be, csinálj egy rendszervisszaállítást

user2009
hardveres: kijjebb csúszott a jack-dugó (ha ugyan ki van kötve a hang valamire)

szoftveres: tray-ben a hangerõ mellett keress a hangkártyádnak szánt ikont, klikkx2, menj az effektekre, reset, ok.

Helló!
Remélem tud segíteni valaki. A problémám a következõ:
A tegnap este frissítettem az XP-t, a szokásos rendszerfrissítés volt, neten keresztül. Semmi rendellenes dolgot nem tapasztaltam, a szokásos dolgokat frissítette a rendszer, az upgrade után restart és látszólag minden OK. Kis idõ múlva elõjött egy ablak, amiben a rendszer közli velem, hogy a jusched.exe (ez ha jól tudom a Java frissítéseket vezérlõ kis progi) váratlanul leáll. OK, semmi gond. A furcsa dolgok ezek után kezdõdtek. Kezdõdött azzal, hogy egyetlen böngészõben sem tudtam megnyitni az email klienseimet (yahoo mail, gmail), folyton ezt az üzenetet kapom: "A hely biztonsági tanúsítványa lejárt!" Ha mégis továbbmegyek, az oldal CSS-e eltûnik, csak a szövegek, beviteli mezõk maradnak meg. Van olyan oldal (tagged.com - közösségi oldal), ahol regisztrált felhasználó vagyok, viszont bármilyen eseményrõl kapok email értesítést, nem tudok oda belépni. Folyton a regisztrációs oldalra dob, nincs lehetõség a már korábban regisztrált adataimmal belépni. Újabb furcsa dolog, hogy képtelen vagyok használni a Yahoo Messengert. Bár belépni be tudok, bármilyen üzenet küldése elõtt a program hibaüzenettel kilép. Van valakinek használható ötlete? Amúgy NOD32-ot használok és van külön tûzfalam is.
Köszi a segítséget.
LoDMaSt
Ha sok ablak van, igen 😊 csak gondoltam megkérdem, amúgy jobbgomb a tálcára tulajdonságok, és ott.

@ Hellomarci

Denisse91
Hello!
Azt szeretném kérdezni hogy winamppal megy a zene, és hát eddig semmi gondom nem volt a hangzással, de most egyik pillanatról a másikra olyan lett, mintha egy nagy csarnokban hallgatnám, visszhangzik... Tudnátok nekem ebben segíteni? Ja és még annyit h semmit nem állítottam el szal magától lett ilyen :S

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

Morphin
akkor meg nagyon kicsik lesznek az egymás mellé torlódó ablakok nem? amúgy hol lehet kikapcsolni? kipróbálom azért...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

LoDMaSt
És ha kikapcsolod az ablakok csoportosítását, és eltûnik a felugró menü?

@ Hellomarci

Morphin
Nincs vele gond, csak mint írtam esztétikai...nem tetszik.Nem húzom vissza,mert sûrûn váltom az ablakokat,és ilyenkor nem fogok babrálni azzal, h felnyissam az azonos ablakokat és kiválasszam melyik kell éppen.(na mind1, akkor próbálok nem ránézni^^)

Peetboy
Nem lehet megnyújtani, de Skinnel is akkora marad mint a régi, vagy kisebb. Szerintem állítsd vissza 1 sorosra a tálcát és akkor jó lesz. De 2 soros húzba is jónak kell lennie.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Morphin
Hello!
Van egy kis problémám, illetve csak esztétikai hiba... kétsorosra húztam a tálcát,mert nekem így kényelmesebb...és sok ablakot futtatok egyszerre.Nem szeretem h egybe vannak az ablakok és a felgördülõbõl kell kiválasztani,melyiket szeretném használni. Na most ezzel nincs is baj,hanem az én szememet a START gomb szúrja, mivel az nem nyúlt meg,hanem alatta van a tálca sávja,amit persze nem lehet használni semmire sem.A kérdés tehát az, hogy meglehet nyújtani valahogy a START gombot,vagy vmi skinnel lehet ezen módosítani??
Köszi...

Ja a CCleaner -nél nem állítgatni, csak Tisztító és Rendszerleírót indítani ...
Mért nem hagytad a Office 2003-mat. Jó az ahogy van, legalábbis szerintem. Na mindegy Te tudod.

Regisztrációs adatbázis tisztító + helyet foglaló felesleges dolgok kipucolása:
CCleaner

Amúgy meg a Társítás: #20939
Csak bejelölöd, hogy legközelebb az ilyen / adott kiterjesztésû fájlokat az általad kiválasztott nyissa meg.
user2009
ha egyre gondolunk... fogsz egy total commander-t, kijelölsz pár word dokumentumot, majd fájl - társítás, aztán kitallózod a programot, hogy mivel nyissa meg. vagy, jobb gomb a fájlra, és a menüben társítás, ott pedig alapértelmezett program választása

user2009
nem fog beleszólni a netbe. a lényeg, hogy két egymás utáni ip-t kapjanak. pl. az egyik gép 192.168.1.1 a másik 192.168.1.2

sovatalevi
hello.fel akarnam instalalni a BLUETOOTH programjat de negyedenel megall es nem megy tovabb.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Peetboy
Sziasztok!

Hogyan lehet azt beállítani a Microsoft Office Word-ben azt, hogy ne jelenjen meg a dokumentumok elõzményei? A "Legutóbbi dokumentumok"-ra gondolok.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Elég régi tényleg, nekem megvan még az Office 97 és Office 2000, mindkettõ Professional verzió.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

hali! De ha ip címeket állítok be a gépeken, akkor a net is müködni fog??? nem fogja megzavarni a routert?
Sziasztok!
Leszedtem egy Office 2003-at és felraktam a helyére egy Office XP -t (mindkettõ elég régi csomag, de ez van).
Szóval mióta megtörtént a csere, az office dokumentumoknak az ikonjai eltûntek, sehogy nem tudom beállítani, hogy a megfelelõ ikonok látszódjanak a fileoknál. Regisztrációs adatbázist kéne, gondolom piszkálni, de hol és mit?
Már próbáltam újrainstallálni az Office-t is, de nem segített.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

user2009
ip címeket a két gépen

sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyre írom-e a kérdésem, de látom ez nem OFF topik.
szóval, van itthon hálózat (értsd két PC, routerrel összekötve), tûzfalak kikapcsolva, mind a routerben, mind a windowsban. A fájlmegosztás mûködik, de a játékok nem. Nem látják egymást a hálózatban, ha meg látja is valamelyik a másik gépet, nem tud csatlakozni. Mi lehet a gond? Jah és SP3-nál jött ez elõ, ha jól emlékszem. mit kéne beállítanom?
Nincs mit.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Japep

Köszönöm szépen! 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Csá!
Itt olvass utánna.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Japep

Hello!

Ma tettem újra a gépemet.
A telepítõ CD SP2-es, de utána rátelepítette az SP3-at.
Ezt le lehet törölni úgy (mármint az SP3-at), hogy nem lesz tõle semmi baja a gépemnek?
Mert egy program nem fut miatta, amire sürgõsen szükségem lenne.

Utána meg vissza is tehetem XP újratelepítés nélkül?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Windows XP Professional

*A Windows XP Home Edition összes szolgáltatása, kiegészítve az alábbi többlet funkciókkal:

*Nagyobb biztonság a fájlok és mappák titkosításának lehetõségével az üzleti adatok védelmére.

*Hordozható eszközök támogatása a kapcsolat nélküli munkához és a számítógépek táveléréséhez.

*Nagy teljesítményû duálprocesszoros rendszerek beépített támogatása.

*Együttmûködés a Microsoft Windows kiszolgálókkal és kezelési eszközökkel

*Hatékony kommunikáció a világ bármely pontjával, bármely nyelven.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Ioles
Értem, ennyi elég volt😄, köszi srácok

Rubio
A Home és a professional között egyetlen különbség van:

a Home-t nem, de proffessional verziót tudod hálózatban mûködtetni. Más különbség nincs!

Ioles
Mûrmint ezt úgy értettem hogy azok a feltételek benne vannak-e melyek szükségesek a mai játékszoftverekre😊, elnézést rosszul fogalmaztam. Tehát ha én felteszem a HomeEditiont akkor játékokban nem lesz semmi sebességcsökkenés vagy hibák, ugyanúgy kompatibilisek mint a Professional-el?

Kicsit kesze-kusza lett.
Tehát a wingames-ek benne vannak, a winamp nem microsoftos termék, ahogy a Total Commander sem és a Microsoft Internet Exploreren kívül egyik böngészõ sem. A többi különbséget ebben a hsz-ben olvashatod. (Elnézést a külsõ hivatkozásért, itt nem talált a kugli eredményt.)

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Ioles
Sziasztok!

A WindowsXP HomeEdition-be is bele vannak építve azok a funkciók melyek a Prof.-ba játékok és mezei programok(TCMD, Winamp, netböngészõk) szempontjából? Mert addig nem akarok belevágni a telepítésbe, amíg biztosra nem tudom ezt. Elõre is köszi!

Hello mindenkinek!
Olyan problémám lenne hogy van egy Toshiba laptopom és XP van rajta bekapcsolom aztn üdvözlõ képernyõn még tovább megy aztán bejön az asztal, ikonok, tálca de megáll a nyíl mellett a homok óra és semmi tovább csak a nyilat tudom mozgatni. :S Elég idegesítõ ez:\ ha valki tudja hogy miért lehet írjon lécci!
Elõre is köszönöm

Ha hibás mondjuk a Modem meg a wireless driverek akkor azt honnan kell törölni hogy újból felrakjam? Eszközkezelõ jobb gomb és törlés? Vagy máshonnan is? Kösz a választ.
Sziasztok,GeForce 6600GT 128-as karihoz szerintetek melyik lenne a legjobb Nvidia driver?Mert a legfrissebb driverrel fps csökkenést! tapasztaltam a játékokban...Sürgõs lenne:S Választ elõre is köszi!
[Jakuza]
Jobb klikk a nyelvi eszkoztaron > beallitasok es a megjeleno ablakon > beallitasok > nyelvi eszkoztar.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Mar miert ne segitene ?
Szepen odamesz a 10-es hibakodhoz es ott a leiras a hiba elharitasahoz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BB7
Hogyan/Hol bírom beállítani, hogy a Nyelv eszköztárat ne nyissa meg a Windows indításánál?
Elõre is köszönöm!
Shortstop
köszi de ez szerintem annyira sokat nem segít rajtam.. vagy mégis?

[Jakuza]

Shortstop
Wireless kártyámat szeretném telepíteni a laptopra de azt írja ki miután feltelepítettem a Vezérlõpulton keresztül hogy "A hardvert nem lehet elindítani (kód:10)

Mit tudok tenni ez ügyben?

Most lette újratéve az XP, semmi sincs még fent csak a NOD32, próbálom a wifi kártya software-ével is de azzal sem megy. mindig ugyanerre a hibaüzenetre lyukadok ki..

Rubio
Bocsi a 2. pontot rosszul írtam, mert az a biztonsági másolat készítésérõl szólna! Ugyanakkor, most már azt sem tudom, hogy melyik a jó megoldás:
- a rendszer-visszaállítási pont készítése;
- biztonsági másolat készítése;

Tehát errõl akartam elõször kérdezi:

Mondom, hogy nem értek hozzá... Bocsi!

Rubio
Üdvözletem!

Volna egy "kis" gondom az xp-vel! (Tudom, jó nekem, hogy csak egy kis gondom van...) Pontosabban 2 is van, de egy kicsit összetett (legalábbis nekem, mert nem nagyon konyítok hozzá).

Az elején kezdeném, amibõl kiindulva jelentkezett a problémám (bocsi, ha egy kicsit hosszú lenne):

A minap összeomlott a rendszer, mert valami progi tönkre vágta és nem volt hajlandó az xp normál módban indulni, csak csökkentettben, de bármit futtattam rajta, nem oldódott meg a gond. Ezek után - Rendszer-visszaállító pontom nem lévén - a telepítõlemezt betéve futtattam a javítást (második opciót kiválasztva).

1. probléma: a windovs a telepítés után eltüntette a "Program Files" nevezetû mappát, ami számomra egy furcsa jelenséggel járt. Ugyanis ha a saját gépen keresztül nézem meg az elérési utat, akkor tökéletesen látszik és semmi sem jelzi, hogy a mappa rejtve lenne; ugyanakkor a tulajdonság menüben, az írásvédettség ablakában egy halvány pipa látható, amit hiába erõsítettem meg, ill. vettem ki és hagytam jóvá az mindig ott maradt;

A meglepetés akkor ért, amikor tcm-ben akartam megnézni a fenti mappát, de az nem volt sehol. Csak akkor lett látható, amikor a tcm-ben bekapcsoltam a rejtett fájlok láthatóságát; A mappán egy piros színû felkiáltójel látható. Én semmivel sem tudtam ezt a problémát áthidalni és nem is nagyon értem, hogy ha az egyik helyen nem rejtett, akkor az a másikon miért? Hogy lehet ezt kikapcsolni?

2. A másik problémám pedig az, hogy készítettem rendszer-visszaállító pontot (az 1. lehetõséget választva, amit felajánlott) is, de nekem úgy tûnik, hogy a 3. változatot kellett volna választanom, mert az tûnt volna teljes körûnek, de ott az "A-meghajtóba betett lemezre akar készíteni indítólemezt, de mi a helyzet akkor, ha nincs ilyen meghajtó? Akkor hogy készül el az indítólemez?

Elnézést, ha egy kicsit hosszú voltam, de fõleg azért, ha esetleg hülyeségeket írtam! Ettõl függetlenül: valaki tud segíteni?

Elõre is köszi!

oliwwer
Hali
Hogy lehet megcsinálni, hogy egy mappánál a dupla kattintás a megnyitás legyen? Mert nekem elállítódott valahogy, és a keresés jön be dupla kattintásra. (enter-re is.):

A megnyitásnak kéne legfelül lenni.
Elõre is köszi
RelakS
Google

Windows Genuine Advantage crack
Elsõ linkrõl elindulsz, 1.9.4, vagy hasonló verziót keres, leírás szerint eljár, háttérkép visszaállít, örül

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Vedd meg eredetiben!

Privát e-mail címet adj és küldök cuccot.
helo!
valaki tudna nekem segíteni SP3as windows xp azt irja ki hogy nem felelt meg az eredetiség vizsgálaton, ezért nem tudja telepíteni a frissitéseket, van erre valami alternatív megoldás? valami kis progi ami ezen segít? ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!