Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sikerült megoldani. köszi.

Amúgy nekem is "biztonsági másolat" XP-m van, de nálam soha nincs gond a frissítésekkel, mindent bekajál. Hitelesítve van, meg minden nyavaja, amit csak akart 😊

Akkor most sikerült megoldani, vagy csak udvariasan megköszönted, hogy foglalkoztam a témával? 😊

köszi szépen. nem mintha nem legális szoftver párti lennék. Van egy legális Vistám, de nem veszi be a gyomrom a Vistát. Amíg nem muszáj váltani, marad ez a helyzet.

Nemtom én mindig engedélyezésre megyek vagy kihagyásra.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Clean-re nyomta, és megy minden tovább.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ez a baj azt nem tudok, ki van kapcsolva.

Evin
És ha törlést nyomsz, akkor sincs semmi, nem? Mármint, nem lesz belõle gond.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

user2009
próbálj meg egy rendszervisszaállítást

kb905474 "javítás" ma letöltõdött nekem. De nem sikerül feltelepülnie. Amikor kikapcsolom a gépet, mindig azt írja, hogy telepíti a "frissítést", de csak nem települ. Hogy lehetne megszabadulni ettõl. Találtam egy 2006-os kb905474-uninstaller-t, de csak nem mûködik, leállításkor ugyanugy települni szeretne.

Szerintem ez nem vírus valami internetes alkalmazás az biztos de ezt nekemis kiirja mindig formázás után de csak akor ha felrakom a 2009 es msn-t.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Ez tényleg vírus, vagy mi van :?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

user2009
windows xp - core 2... a core 2 megszégyenítése. de, megértelek, és dícséretes, hogy a jogtisztaság útját járod <#wave>

user2009
azt szólom hozzá, hogy, kezdj el holnaptól a napi 5 demo telepítését/letörlését, és 5 hét múlva beszélünk <#vigyor0>

armageddon666
nekem is bírja a magyar windows már jó ideje... bár tény hogy lassúcska a Core2-höz képest ^^ lassan újra kéne már tenni, de akkor meg már Vista vagy Win7 kéne... csak ugye nem 2 fillér egyik sem, a törés meg nemtom hogy néz ki ezeknél mert már elég rég óta rendes win kód van 😊

@

RelakS
kb 4 és fél, vagy talán már 5 éve installált magyar verzióhoz mit szólsz? Alaplap is halt már be alatta.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

user2009
hát, nekem elég gyakran jönnek-mennek a programok a fejlesztések miatt, napi szinten van sokszor 4-5 intall/uninstall. ez az amit nem igen csippázik a win

Miért kell reinstalálni 2 havonta? Nekem fent van a Magyar másfél éve.és azóta csak egyszer kelllett vissza rakjam(de azt is a Ghost-os mentést tettem és az is csak 8 perc) mert törölgettem valamiket le a gépröl aztán a registry-böl is kipucolgattam valamiket amiket nem kellett volna és ezért nem mûködött rendesen.Amugy tökéletes. Csak most meg a gépem halt meg(legalábbis a videokártyája úgy néz ki).
Bizony nem megy.<#szomoru2> A programokban még talán egy picit.
Xp-böl Windows7-et:

ITT !!!

Higany
Köszönöm a sok segítséget! Majd, ha hazamegyek lecsekkolom a linkelt cuccot! További jó hetet mindenkinek! Csákó!

user2009
szerintem hagyd fent az angol verziót. ki tudja miért, de stabilabb, mint a már magyarok kezébe került honosított verziók. nem tudom a titkát, talán azért jobb, mert az az "original", de, jobb. én is az angol nyelvût használom. egyrészt olcsóbb is, másrészt a magyar verziót kb. 2 havonta kell reinstall-álni, még az angolt elég 4-5 havonta, és ugyanarra használtam mindkét változatot. persze, ez csak magánvélemény, megértem én azt is, hogy nem mindenkinek fekszik az angol, meg hát ugye ha van a kézben egy megvásárolt eredeti magyar is... <#vigyor0>

Köszi a segítséget, megoldódott. elavult volt a crack, ahogy USER2009 írta. Tényleg van mindíg megoldás!<#wave>

RelakS
Urdul én sem. Angol sem megy?

Tomicsek
Tomicsek
Higany
Sziasztok! Egy hatalmas problémában szeretném kérni a segítségeteket. Kaptam egy céges laptopot, amin angol az XP Prof. Hogyan tudnám ezt teljesen magyarosítani? Csak mert vettem egy eredeti magyar Win XP Pro-t és gondoltam, hogy majd az angol serialjával felteszem, de nem fogadja el. Fontos lenne, hogy az angolhoz adott serial használjam, mert a cég ellenõrizheti és csak azzal lehet a gépen op-rendszer. Köszi elõre is a segítséget! Üdv!

user2009
gondolom, nem eredeti a windows, ha már a warez is érdekel... az sp3-nál buktál le egyébként. az a kód, meg módszer, az az sp2-n kiválóan megy akár 100 évig is. sp3-on már nem. vista-nál detto. ott is kitaláltak mindenféle aktiválós kütyüt, ami ment is szépen, még ki nem jött az sp1. annál már ugye bukott a dolog. persze, megoldás mindig van...

Ezt én is végigolvasnám csak nem tudok Urdul . <#wow1><#wow3><#hehe>
RelakS
Ha nem eredeti, akkor ez kell neked

Ha meg eredeti, akkor meg egy telefon a MS Magyarország felé

RemoveWGA?

Helló!
Tud valaki segíteni?
tegnap óta van egy üzenetem, hogy a Windows nem felelt meg az eredetiségi vizsgálaton és hogy szerezzek be eredeti Windows Xp-t. Pedig évek óta ezt a szériaszámot használom, utóljára két hónapja raktam újra az Xp-t (akkor frissitette magát SP3-ra), de mindig átment a vizsgán. Van újjabb szériaszámom, de nem akarom újrarakni a wint. Át lehet valahogy írni? Vagy van más megoldás? Ha a téma nagyon warez, akkor priviben írjatok!
Köszi!

Csak úgy kolbászoltam a mappák között és úgy vettem észre.És néztem hogy mi ez a 107 mb-t? Mert eddig vagy nem volt ott,vagy nem láttam.Nálatok van ilyen?
user2009
nem értem teljesen, de, ha egyre gondolunk, akkor az intézõddel van valami, azért keresi a programot, amivel meg tudná jeleníteni a sajátgép tartalmát

user2009
az ideiglenes fájlok azok, amiket szoftverek tesznek fel a település során. ezek csak a telepítéshez kellenek, amúgy azután már teljesen feleslegesek. amit a program megtalál, azok szükségtelen fájlok, töröld nyugodtan.

a software distribution/download-ot te találtad egyedül, vagy a program? ha egyedül, akkor nem tartom jó ötletnek a törlését, ha a program világított rá, akkor a fentebbi eljárást javaslom. (nem vagyok benne biztos, de, ez valamiféle olyan mappa lehet, ahova a letöltött frissítések kerülnek)

A C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download mappa 107-Mb-t.Ez miket tartalmaz? ezt ki lehet pucolni? vagy ....?
Megmondanátok hogy ha megnyomom a fõ ablakba a 3-ik gombot(ideiglenes fájlok keresése/törlése)lefuttatom és amit talál nyugodtan törölhetem?
Ez a Rescue Center ez mi akar lenni? A Pro-változatát raktam fel.
Ezt programot használom már én is jó ideje.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Köszi,akkor megnézem ezt a your uninstaller-t.
A képet nem sikerül felraknom de a lényeg hogy ha jobb egérrel akarom megnyitni akk a legfelsõ opció a megnyitás de ha arra katt akkor is bejön az ablak hogy Társítás és a telepített progikról ad egy listát
Remélem tudtok segíteni elõre is köszönöm!

Hello mindenkinek!
A laptopomra felraktam egy XP-t és avast-ot
Erre ha a merevlemezt meg akarom nyitni a következõ képet látom:
Mit tegyek valaki találkozott már hasonlóval????

user2009
csak annyira pontos, amennyire talál mappát, amiben INF fájlt fedez fel, ami tartalmaz az adott eszközrõl információkat

user2009
rossznak nem rossz a tune up, de pl. abban a programban az uninstaller is csak egy opció a sok közül. tudod, ez olyan, mint amikor anno lehetett venni ezeket a csodálatos philips mini hi-fi-ket. szólt az is, de aki külön vette meg a kazettás deck-et, külön a cd-t, külön az erõsítõt... annak már a nyomába sem ért. tehát, ha egy program túl sokat tud, 99%-ban lehet mondani, hogy csak felületesen. tudni tudja, de közel sem úgy, mint ami erre lett kitalálva.

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Windows beépített illesztõprogram keresõje mennyire pontos?
Szia.
Kösz a választ.Használok ilyen progit,nem pont ezt én a Tuneup-ot használom,csak nem értem hogy nem törölte akkor.(vagy nem annyira jó ez a progi)??? Tuneup
user2009
ha program már nem mûködõképes (mert letörölted) nyugodtan töröld manuálisan a maradékait, ha találsz olyat. javaslom, hogy használj uninstaller programokat (pl. your uninstaller) azok direkt erre vannak kifejlesztve, hogy ha eltávolításra kerül a sor, a programon felül annak mappáit, registry bejegyzéseit, parancsikonjait stb. eltüntesse

Sziasztok.
Régebb volt a gépre telepítve a Kaspersky,letöröltem programokkal átfuttattam a registry-t is,de most érdekes a C:\WINDOWS\Prefetch-ben ott van egy Kaspersky fájl(füzetlapocska. Innen lehet törölni?

Kösz az infókat.
SMGBAS
Csak nemnagyon csípem és kicsit azért idegesít, hogy nem tudom átállítani

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"