Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Behelyezed a Windows XP telepítõ lemezt.
Elindítod hogy kezdje betölteni...
Majd megvárod míg a különféle eszköz kezelõket betölti. Ezután lesz egy fekete kepeernyõ bal felsõ sarkban egy kurzor világossal 1-2 másodpercig.
Majd után ismét a szokásos kék képernyõ, alul pedig hogy Javítás...
Megnyomod a J billentyût.
Kéri a bill típust, de pár másod perc utána alapból magyart adja...
Kéri hogy meik Windows -t akarod javítani...
Itt megadod a felsorolásból annak a számát, majd enter, alapértelmezetten az 1-es.
Utána kéri a rendszergazda jelszót. Ha van akkor beírod, ha nincs simán entert nyomsz.
3 téves jelszó után restart...
Ha ezzel meg vagy akkor jöhet a varázsszó
Ami nem más min: CHKDSK /R
Ezt a parancsot beírod és lefuttatod...
Ha végzet: EXIT
Xp telepítõ cd-rõl indítva a gép és Javítás.
Lenne egy "kis" problémám, a gépemet nem tudom bekapcsolni, mert a gyári xp "Üdvözöljük" képernyõ (vagyis mivel nálam 2 felhasználó van, a felhasználóválasztás képernyõ) helyett beraktam egy másikat amit themexp.org-ról töltöttem le és mikor betöltené, hibát ír ki (Windows Installer could not be started)
Hogy tudnám megoldani ezt a problémát, adatvesztés nélkül? Mondjuk a korlátozott felhasználót törölhetem, az nem lényeges, mert lehet, hogy ebben a skinben nem volt felhasználóválasztás képernyõ, csak síma üdvözlõ (csak erre tudok gondolni)
Tehát a gépen nem tudok semmit csinálni...
Csökkentett módban is ugyanígy indul :/
Gondolom egy rendszervisszaállítás megoldaná, de ha nem tudom elindítani a gépet akkor hogy csináljam?
Légyszi segítsetek! Elõre is köszönöm!
Tudja valaki miért van ez/hogy lehet helyrehozni? (esetleg a Service Pack 3 a ludas?)
A másik kérdésem lehet picit off: néhány napja nem kapcsolt be a monitorom. Illetve ment, csak képet nem adott...az állapotjelzõje jó 5 másodperces periódusokban kialudt, majd újra világított. Kicsit csesztettem a videokártya vezetékét és rendben lett. Tegnap nem volt vele gond (2X kapcsoltam be), ma újra ezt csinálta.
Van valakinek ötlete, hogy miért csinálja?
"A videókártya által lefoglalt memória nem oszt, nem szoroz, az XP 512 MB RAM felett már nem nagyon gyorsul tovább. Egy 7200 RPM-es merevlemez viszont tényleg segíthet."
(#21092 -es kérdésemre csak megerõsítõ választ szerettem volna, hogy jól gondolom-e a dolgot.)
Én csak reagáltam rá.
Mi ezzel a problémád ?
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
RAM-okon nem akar változtatni szerintem kb. fél éve cserélte le a régi 512-esét, mert hibás volt, 2 db. új 512-re (1 G Ram)
1 G Ram még játékokra is elég nekem pl., nem az újakra, de Én elvagyok így is most.
Egyébként ha friss Win-t raksz fel, már attól gyorsabb lesz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Én annó mikor a 2 megás 5400rpm HDD -rõl váltottam 8 megás 7200 RPM, villám gyors lett az XP-m (sima XP sp nélküli volt annó).
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
(nem pont ide tartozik, de)
Ismerõs gépe:
Alaplap: ASRock P4VM800, (CPU 2,8 körül van asszem) 2x512 Ram, integrált videokártya saját memória nélkül, így a Ram-okból vesz el (VIA/S3G asszem), 120 gigás HDD 2 megás (5400rpm asszem).
Kicsit költene rá, hogy "gyorsabb legyen".
Szerintetek mit érdemesebb egy normális (AGP) videokártyát (GF 6200 256MB DDR2 kb.)!
Vagy egy gyorsabb HDD-t, (120-160 gigás) 8 megás 7200 RPM, Én erre szavaznák.
(Csak megígértem ismerõsnek, hogy rákérdezek még a neten.)
Nem játékra, csak internetezésre, szövegszerkesztésre, kis nyomtatásra van használva.
Köszi elõre is a válaszokat.
@ Hellomarci
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Olyan programot tudnátok ajánlani amivel a környezõ wifi-s hálózatokat tudom megjeleníteni és a saját hálózatomra felcsatlakozni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
De azért ha esetleg valaki tudja,hogy mi volt a kínja,akkor írja már le...én még ilyet soha nem láttam..:S!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Valaki meg tudná mondani,hogy a renszer partíción hol találom meg azt a mappát,amiben az összes program uninstallja van?Mármint azt a mappát keresem,ami azért felelõs,hogy a programok hozzáadása/törlésében láthassam a programot.Bocsi az értetlen leírásért,de ennél érthetõbben jelen pill nem tudom jobban megfogalmazni😊!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Ma reggel bekapcsoltam a gépet,be akarok lépni a total commanderbe,erre az explorer.exe egy pillanatra bezár(eltûnnek az ikonok meg a tálca is) majd ujra indul,de a commander nem indul el.Gondoltam,biztos a parancsikon elszaródott,megpróbálom sajátgépbõl,erre ugyan ezt csinálja...!Uninstallálni nem tudom,mert a programok hozzáadása/törláse menübõl is,ha rányomok,hogy uninstall,ugyan így kilép..😄!Hát e amúgy nagyon bosszantó tud ám lenni.Na,akkor gondoltam,mindegy,bent marad a listán,de letörlöm simán a könyvtárat.Ok,megvan,leszedek egy 7.akárhanyas verziót,rányomok az exe-re,ugyan így kilép a köcsög...!
Most már valami virusra/spyware-re gyanakodom,ugyhogy most scannel a Superantispyware-om,meg egy ad-aware-t is nyomni fogok neki...!
Valaki találkozott már hasonló problémával;esetleg ha igen és ge tudta valahogy oldani,legyen szíves és írja le a gyógymódot!Nagyon hálás lennék érte...
Az lenne a gondom, hogy van egy HP compaq nx7000 tipusu laptopom, amire friss windows xp-t telepítettem, illetve még pár ingyenes szoftvert. A gondom az lenne, hogy mikor le akarom állítani felugrik az ablak, hogy program bezárása egy SAMPLE nevü programra. Ha nem kattintok a "leállítás most" gombra akkor magátol nem tudja becsukni. A feladatkezelõben a futó alkalmazások és folyamatok közt sem találok azonban ilyet. Nem tudjátok véletlen mi lehet ez? virus? vagy valami más? csak mert nagyon idegesitõ. Elõre is köszi!
üdv
Én leszedtem 1 diablo 2 skint windows hoz de nem tom h kell berakni
(rendszerfájlként van meg)
Ha vaki tudja pls írja meg.
Kössz.
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
Tapasztalatom szerint a reklámféregek ellen nem elég egy program használata.
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e rizikója a defragmentálásnak, és hogy van-e hozzá vmi tuti program? Nem szeretném újra telepíteni most a rendszert, de kezd nagyon lelassulni idõnként.