25353
Whistler - Windows XP
-
#21993 Köszi a válaszokat,megpróbálom. -
Apocalipto #21992 Tárgytalan, Paragon szépen megcsinálta. -
Apocalipto #21991 Hello!
Itt van nálam egy HP Compaq 615 laptop, amiben 160 gigás vinyó van. Előrtelepített oprencer van rajta, szal szükségem lenne valamilyen jó partíionáló progira, amivel a 160 ból le tudnék csípni 100 gigát egy másik partíciónak. Melyik progit ajánljátok? Én a paragon partition managerre gondoltam. -
molnar0921 #21990 http://www.kepfeltolto.net/viewer.php?file=rg99ukszwkcr7bnyb84k.jpg
Ide sikerült feltenni a képet -
molnar0921 #21989 -
molnar0921 #21988 Leszedtem a drivert (Akkor kialudt a led a telepítésnél nem kérdez semmit csak, hioogy 50Hz en fusson e yes-no és aztán már telepít is és nem lehet pipálni semmit :S
Az msn configban az alábbi programok szerepelnek: [IMG][/IMG] -
#21987 eddig el s ejutottam,h ezt meg lehetett vna csinálni;) közben rájöttem.. BIOSban kellett átállítani , hogy a HDD-t IDE nek kezelje. -
BenceYCE #21986 Meddig jutsz el a telepítésben? -
#21985 Akkor még azt próbáld meg esetleg,hogy teljesen uninstalláld a kamera progit,majd telepitsd újra,valószinű telepités közben megkérdez valamit,lehet hogy angolul,amit kikell pipálni,vagy nem,lehet hogy kipipáltál valamit,amit nem kellett volna,és akkor nem fogja csinálni,egy próbát szintén megér!
Szia! -
#21984 Próbáld meg a Gomplayer-ral,vagy a vlc-vel! -
#21983 Azt a Linuxot pedig teljesen lekellene törölni,tehát azt a particiót,amin a Linux van töröld le,(partició törlése,azt hiszem T betüt kell nyomni)majd újraformázás és akkor egy teljesen új szűz particiód lesz,arra fel kell hogy engedje! -
molnar0921 #21982 Hali
Milyen xp-vel próbáltad? Eredetivel vagy feltúrttal?
Én nem rég találtam egy feltúrtat az sata-driveres és simán felmegy de eredetit nem fogsz tudni feltenni. -
balcsi70 #21981 Szerintem Bios-ba a vinyo. -
BenceYCE #21980 Azt írja, hogy hibát talált. Mi a hiba? -
#21979 szaisztok!
Telepítéssel kapcsolatban van egy problémám: új notebook-ra szeretnék XP-t telepíteni, de azt rja, hibát talált, ezért leállt. 2 verzíóval is próbáltam, de ugyan ez az üzenet. Mit lehetne tenni? gyárilag egyébként "panarcsoros" linux van telepítve, ha ez számít valamit
köszi előre is -
#21978 OK,köszi. -
Noodlee #21977 Az pedig codec probléma lesz! Nézzél hozzá másik/normális codecet, esetleg tegyél fel egy másik lejátszót. -
#21976 Na akkor még egyszer:
Sziasztok az lenne a problémám,hogy az eddig gond nélkül lejátszott filmjeimet,videóimat most nem tudom megnézni egyetlen programmal sem,pedig ugyanúgy fent vannak a codecek,a lejátszó programok,semmi nem változott,csak az,hogy amikor megnyitok egy videót,akkor fekete kép és csak a hang megy.Mi lehet a probléma?Válaszaitokat előre is köszönöm. -
molnar0921 #21975 Hali
msconfig-ban és start/minden program/indítópultban is, de egyik helyen sem volt semmi. -
#21974 Pedig ott kell hogy legyen! Egyáltalán tudod hogy hol kell letiltani?
Hol nézted azt az autómatikus ujrainditást?
-
#21973 Nem zsarolás, elég ha jóban vagy a rendszergazdikkal. :) -
#21972 szóval akkor egyetlen megoldás a zsarolás? :-) xpsp3 van amúgy a többin meg xpsp2.
ám köszi! -
#21971 Ha új gépet kaptatok, talán újabb az oprendszer, és több minden letiltható.
Nálunk központilag vannak letiltva a média fájlok, és ugyanúgy ez a hibaüzenet van. -
#21970 helló!
van egy kis gondom.
cégnél új gépet kaptam sokakkal együtt. s az a baj, hogy pl a youtube videókat nem tudjuk lejátszani :-( a hibaüzenet ez: an error occurred, please try again leater
Flash Player 10.0.32.18 telepítve van :-(
viszont akinek régi gépe maradt az tudja nézni. erre van valami megoldás? (jah s pl az indavideo meg le van tiltva :-( )
köszi előre is! -
roberto87 #21969 üdv mindenkinek
az internet kapcsoldássa van egy kis problémám.
nos azt írja ki, hogy proxy védelem, vagy tűzfal, eddig jó volt ,csak a gépből kihúztam a kábelt átdugtam egy másik gépbe, és mikor visszadugtam akkor már nem volt jó.
köszi -
molnar0921 #21968 Az autmatikus indításban nem találtam a kamerával kapcsolatos dolgot.
De egy próbát megért, köszönöm a segítséget. -
#21967 Nem biztos hogy ezzel tudsz valamit csinálni,mivel a gép bekapcsolásakor megkapja az is az áramot,persze hogy felgyullad.Nekem egy Logitech kamerám van de ilyet nem csinál,csak egy pillanatra gyullad fel a led,amig érzékeli a gép a kamerát.
Esetleg egyet megpróbálhatsz,az autómatikus inditás menüből vedd ki a kamerát és amikor indul a gép,a kamera nem indul vele együtt,de az nem biztos hogy a led nem fog világitani,egy próbát megér! -
molnar0921 #21966 Hello mindenkinek!
A problémám az lenne hogy van egy CIF USB Camerám és a tetején van egy led. a gép bekapcsolásakor ez felgyullad és ugy marad mind addig még a szoftverével PhotoImpression 3 nem próbálok képet csinálni. Valaki nem tudja hogyan lehetne megoldani hogy ne gyúladjon fel csak akk ha használom is?
Előre is köszönöm! -
#21965 Csak igy tudtam feltenni,töltsd le!
http://data.hu/get/1697807/Nyelvvalasztas_ikon_visszaallitasa.jpg.html -
icemankimi #21964 megcsináltam amit leírtál, de semmi nem változott és maradt ilyen kék idegesítő
(tegnap a world-ből egy képet kihúztam és ilyen lett) -
#21963 nemtalalom egy print screent tudsz bedobni?? koszi -
isss #21962 Sajátgép - jobb egér gomb/tulajdonságok/speciális/teljesítmény beállítások/vizuális hatások/egyéni/vetített árnyék az asztal ikoncímkéin -
#21961 Szia! Kérlekszépen alul a tálcára jobb egér gomb katt,majd eszköztárak-és a nyelvi eszköztárt jelöld ki,legyen kipipálva,és akkor már látszani fog. -
icemankimi #21960 ilyenek lettek az ikonok hogyan tudom visszaállítani normálisra??? -
#21959 Sziasztok van egy olyan gondom hogy az ora mellett eltunt a billentyu nyelv valaszto azt hogyan tudom oda visszavarazsolni?? Koszi -
newl #21958 Sziasztok!
Az eseménynaplóban az alkalmazások között induláskor megjelenik egy hiba üzenet PerfNet hiba,eseményazonosító 2004. "Nem lehet megnyitni a kiszolgáló szolgáltatást. A kiszolgálo teljesítményadatai nem lesznek visszaadva.A visszadott hibakód a duplaszó 0 adatban van."
Mi lehet ez a hiba?
Mit tehetek ellene?
Előre is köszi a segitséget. -
#21957 megoldva
a monitoron túl nagyra állítottam a kontrasztot :D -
#21956 Yo
Most vettem egy TFTs monitort, és néhány helyen szaggatott a betű, például az sg fórum főoldalán lévő fav topikok betűi, de máshol is szaggatott, hol tudnám minden betűt simítani, úgy mint a menü sort?
"megjelenés tulajdonágai + megjelenés + hatások + A képernyőn megjelenő betűtípus simítása=ClearType" -
#21955 Kifejtenéd bővebben? -
#21954 Mi van vele?:)