Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Sima ddr volt csak fél homály van a gépháznál és nem láttam😄DDD Csak most kapcsoltam villynt és rájöttem, hogy mekkora tréé vagyok😄DDD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Az kár, hogy csak max 2Gb lehet bele tenni, ezt senki nem mondta mikor vettem^^ helyesebben a szerelõ nem mondta, hogy " szart" ne vegyél, pedig jó haver^^ de mind egy legalább ez jó így köszi még egyszer😄
Tehát van balról jobbra egy sárga ddrII_1 egy kék ddr1 egy sárga ddrII_2 egy kék ddr2.
Most nekem az 1gb-ás a ddr2-esba van, a 256os mellette a ddrII_2-sbe. Így ír 1gb-ot az everest. Átállítottam dualra a biosban? Akkor most mit raktam rossz helyre??😄😄 És mit tegyek hova hogy jó legyen?😄😄 ( bocs a sok hülye kérdésért meg ezekért😄😄😄 még biztos sok lesz😄😄 )
Ja és, hogy biosban kelle-e állítani a singlet dualra vagy forditva?
Nem mindegy hogy melyikbe teszem?? Gondolom, hogy a ddr2st a ddr2 feliratúba sima ddr-t meg a ddr1be?! Vagy netán rosszul tudom?!
Feltételezem, hogy mindegyik memória ddr2-es.
Ugyan a te alaplapodon 4 db memória slot van, azonban az egyik kettõ slot ddr2-t támogat, míg a másik kettõ ddr slot meg sima ddr-t. Így amikor belerakod mind a hármat, attól az alaplap megbolondul. Vagy 2 db ddr2-t tudsz bele rakni és a másik kettõt üresen hagyod, vagy 2 db ddr-t és a ddr2-es slotokat üresen hagyod.
Azért lassabb az alaplap egy db 1Gb-osnál, mert az alaplapod képes a dual-channel üzemmódra. Így ha kettõ db memória modul van benne, akkor megduplázódik a memórasávszélesség.
Én a te helyedben vennék még egy ugyanolyan egy db 1Gb-os memóriamodult (néhány ezer forintért már hozzád vágnak egy ilyet), amúgy is max. 2Gb tehetõ bele.
Interneten rákeresve google biztos találsz választ, hogy ezek pontosan mik is.
Igen neked írtam,bocsi hogy nem használtam a válaszgombot, elõfordul <#vigyor1>#vigyor1> <#falbav>#falbav>.Végül az érdekelt hogy ilyenkor vissza rakja e az olyan filet a winbe amit esetleg valaki kitörölt. Köszi a választ.
Elvileg igen asszem.
Csak azt nem értem, hogy miért lassabb, jó csak 667-s de akkor is több..^^
Asszem Ram idõzítések eltérõek a 256 és az 1 gigás között ezért lassabb ...
Esetleg a Ram foglalatok / Ram -ok cserélgetését próbálgathatod, hogy mindegyiket lássa (1,5 G).
De Én továbbra is azt tanácsolom, hogy csak az 1 Giga Ram-ot használd.
Meg még elõbb nem írtam,de így az 1Gb rammal szerintem még lassabb a gép, mint 512mb-val.^^
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Tehát eddig volt 2x256mb( még vagy 6 évvel ezelõtt vettem a gépet, ezért nem röhögnmi^^ ) ram most lett hozzá még 1GB. Akkor ennek így 1.5GB kellene lenni, nem?? De csak max 1GB lát ha berakom a 3 memoriát. Ismerõst kérdeztem és szerinte azért van mert az XP csak 32 bit-es. ( Valami ilyesmit mondott😄😄 ) Ilyen van? A memóriával nem hinném, hogy baj lenne, mert külön-külön megy mind, csak nem adja össze õket. Haver szerint rakjak fel egy 64-bits XP-t és attól megoldódik. Szerintetek? Vagy valami tanács??!! Köszi!!