25353
Whistler - Windows XP
  • lck
    Memóriahiba is szokott ilyeneket csinálni.
    Cseréld meg a ramokat - ha több van - vagy vegyél ki egyet. Vagy próbáld meg másikkal.
  • Harly18
    Mi lehet a gond akkor, ha leáll az xp valamilyen hibára hivatkozva, hogy megsérült x fájl, s indítsa újra a gépet, ez megtörténik, bejön az a képernyú, ahol lehet választani a csökkentett módot, rámegyek, betöltés előtt fekete képernyő és semmi. Ha nem nyomom be az F8-at, akkor ismét xp betöltése előtt újraindul és semmire sem reagál. XP CD-re sem reagál, mert mikor bejön a WIN telepítés akkor kíírja, hogy x fájl hiányzik, köv. alkalommal egy másik hiányzik, indítsam újra és ugyanez megy végtelenségig, szóval még telepíteni sem lehet vagy javítani...Mi lehet ilyenkor?
    Olyan tanács, hogy tegyem fel újra az Xp-t most nem segít, sőt jó lenne lementeni adatokat előtte...Tipp?
  • armageddon666
    ésez faszán le is irtja remélem
  • computerguru
    Igen!Az utóbbinál azért kell a virusirtót kikapcsolni arra az időre,amig keres a Trojan Hunter,nehogy véletlenűl összeakadjanak és mivel ki lesz kapcsolva nincs ugye védelem,ezért a netet is kikell arra az időre kapcsolni,az ellenörzési idő változó,géptől függő,de kb:olyan 25-50 perc között van.
    Ne lepődj meg ha talál valamit!
  • armageddon666
    Spybot Search and Destroy
    és
    Trojan Hunter?

megpróbálom majd őket. kösz a tippet
  • computerguru
    Esetleg futtasd még le a Spybot progit,nem tudom ismered e?
    Azon kivűl ajánlom még a Trojan Huntert! Ez az egyik legjobb viruskereső,nincs olyan trójai,amit ne találna meg.Lefuttatás előtt a netet kikell kapcsolni és a fentlévő virusirtót is kikell addig iktatni,amig a Trojan Hunter dolgozik,ha kész,természetesen visszakell állitani mindent!
  • armageddon666
    torrent+ftp együtt viszont hoz kb 20Mbitet...

Olyan lehetséges, hogy valami per-program bekorlátozta a sebességet 13Mbitre? és ezért nem megy sem torrent, sem ftp, sem speedtest afölé?
  • armageddon666
    egyébként ha vírus lenne, akkor az beterhelné a sávszélt, és nem az én oldalamról korlátozná, nem? viszont a sávszél csak nálam kevés, a többi gépen jó, és egy routerre megy mind.
  • armageddon666
    nem... de akkor kéne... csak mivel? avast van fenn... de az folyamatos védelmet nyújt nem? ha épp vírusos oldalra tévedtem, egyből nyomtam rá hogy kapcsolat bontása. filet meg nem talált... nem megbízható helyről szedtem le tömörített állományt akkor azt megvizsgáltam mielőtt kicsomagoltam.

de akkor mivel vizsgáljam?
  • Zsolt01
    Hát igen SP3, én már írtam asszem annó, mint ha neki is.
  • Evin
    Szerintem már ne az SP2-vel szórakozz, egyből rakd fel az SP3-at. Szintén ingyen van, és nincs eredetiség ellenőrzés.
  • Zsolt01
    XP SP2 64 Ez csak angolba létezik, ha minden igaz.
  • Zsolt01
    XP SP2 Hun
  • molnar0921
    Köszi a linket!
  • computerguru
    Virust és kémprogramot ellenőriztél?
  • bajusza
    Nekem Fujitsu Siemens notebook-om van, PA 3515-ös típus. A Vista helyett XP Pro-t tettem fel rá, működik szépen.

XP-s drivereket innen tudsz leszedni: http://www.drivers-xp.com/
  • armageddon666
    és egyik pillanatról a másikra megy el? ráadásul a korábbi alá süllyed? mert 25-t simán hozta eddig, most meg 13 fölé nem kúszik... de CSAK az én gépemen...
  • Apocalipto
    Lehet nem bírja a hálókártya. Rakd fel a legfrisebb drivert hozzá.
  • armageddon666
    A kérdés meg lemaradt... szal mitől lehet ez? Egyik napról a másikra behal a gépem? Minden előjel nélkül?
  • armageddon666
    Tegnap bekötötték a UPC Fiber 60/6-os netet... Na most az lenne, hogy utána megnéztem, 35/6 volt meg belőle. Ez okés, 20/3 a garantált... nincs gond... viszont ma reggel ránézek, és 13/5... most is 13/5... de csak az én gépemen... apám gépén pl. hozza a 35/6-t....
  • molnar0921
    Hello mindenkinek!

Lehet hogy nem teljesen ide kapcsolódik a kérdésem.
    Barátnőm fog kapni egy ASUS Laptopot olyan 130 ezerben lesz pontos típust nem tudok, de most a kereskedő azt állítja, hogy az új laptopokhoz már nem lehet találni XP Driver-eket igaz ez?
    Ha valaki tud egy oldalt ahonnan le lehet szedni ASUS-hoz drivereket írja le pls.
    Előre is köszönöm!
  • 94mike
    tudom h nem ide tartozik,de helo! a családnak különböző msn en ek vannak fent(szal 8.5..9.0...stbstb)! de azonban,eggyikünksem tud fel menni az msn re! mert kiirja,h szedjük le a legfrisseb verziot! tehát a 9.0 át,de ahozmeg kellene nekünk a szervizpack!((amejik nem regelt xp-n is megy....) kellene 1 db szerviz pack 2(32 bit es magyar) meg kellene egy 64 bites magyar...
  • 94mike
    | #21995...valaki linkellje már be...az egész gépem halott.és még kéne a családban másnakis..............
  • tigerbácsi
    megküldte a mikrofos :-D átdobtam pmben, légyszi majd válaszolj. kösz! :-)
  • ffxi
    Igen, LIVE kliens-hez kéri ezt. Angolba találtam, de azt írja, hogy nem kompatibilis a nyelvcsomag :(
  • computerguru
    Miért pont ez a frissités kell neked,kiirta a gép,hogy valamihez ez hiányzik?
  • ffxi
    Átnéztem, sajnos negatív :(
  • computerguru
    Itt nézz körűl,hátha.

http://thehotfixshare.net/board/index.php?autocom=downloads
  • ffxi
    Vissza is :)

Még mindig keresem.

WindowsXP-KB938759-x86-HUN
  • tigerbácsi
    ment pm ben :-)
  • ffxi
    Üdv all!

Én ezt a frissítést keresem magyarul. WindowsXP-KB938759-x86-HUN

Ha vki esetleg találkozott vele kérem szóljon.
  • computerguru
    Biztos hogy nincs virusod?
    Kémprogramirtót lefuttattad már?
  • erieskrisz
    Sziasztok volna 1 olyan problémám hogy dvd lemezröl felmásoltam vinyora egy rakás képet és amikor megnyitom a képek mappát akor a windows a számitogép érdekében bezárta ezt a programot ablakocska jelenik meg gond nincs mert betudok menni a mappába és tudok képeket is nyomtatni de miért szopat ez a kurva windows mi a baja a képekkel aki tudja a választ áruljamár ell legyen szives köszönöm.Jah és ha bezárom az ablakot akor az expoler.exe hibát észlelt ezért leált hibaüzi jelenik meg
  • computerguru
    Több módja is van,itt van egy:
    C megjajtó-Windows mappára jobb klikk-tulajdonságok,és ott van,hogy Létrehozás dátuma......
  • Balázs 17
    hi, azt meg lehet vhol nézni, hogy mióta van feltelepítve az xp?
  • 94mike
    Aha értem,:D akkor ezeket be linkelnétek?
    21996=enyém magyar,és most h uj cuccok vannak hozzá,szal az egész uj 64bites....miértne lehetne?
  • computerguru
    Elég ha csak a szerviz pack 2 fentvan,akkor már engedi a 3-at, vagy ha csak az 1 van fent,és nincs 2,akkor is engedi a 3-at.
  • lck
    Tudtommal 64 bites magyar nyelvű XP nem létezik.
  • 94mike
    Csáó!
    valaki tudna linket adni a:win xp sp1,2,3 ról?(64 bit,magyar nyelvű..)
    és olyat,ami nem keresi a termék kulcsot(szal nem legális xp hez kell^^)
    azért kérem sorba,mert nem tudom fel rakni a 3-at az 1 nélkül, és a 2 nélkül,mert valami behülyüt,ezért kéne a pack! előreis köszönet!
  • computerguru
    Ezek is jók még:
    Easeus Partition Manager Unlimited Edition vagy
    Norton Partition Magic 8.0