Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítséget kérek: újrahúztam az XP -t, és szeretném megkérdezni, hogy a virtuális memóriát hogyan lehet a legoptimálisabbra állítani?
Jelenleg a C meghajtó: 2046 - 4092
D meghajtó (ide vannak a játékok telepítve) 2046 - 4092
vagy egyáltalán ne is legyen lapozófájl?
Köszi srácok
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
CCleanert nem ismerem, én Revo Uninstallert használok, amiben szintén van ilyen funkció is. 😊
Nagyon köszönöm mégeccer azoknak akik írtak tippeket és próbáltak segíteni! <#worship>#worship>
Nem nagy kaland 3at kattintani, csak mégis dühítõ! 😄
egyik haveromnak megmutattam, hogy milyen vagány a gépem, erre õ kezdte nyomkodni a num pad-ot (mert hülye hangja volt xD) és egyszer csak bejött egy bejelentkezési ablak, beírtam felh. nevet meg jelszavat és láss csodát bejelentkezett 😮
nagyon örülök <#vigyor>#vigyor>
bár nem értem, hogy volt ekkora szerencsénk... 😄
valami ötlet, hogy mit nyomhatott meg? 😊
így most akkor az érdekelne, hogy a bejelentkezési képernyõt (az üdvözöljük képernyõ, vagyis nálam a felh. választás, mivel több felh. van), hogy tudnám vissza állítani?
elõre is kössz!
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Illetve: Windows\$Nt kezdetûek(ezek mind windows frissítések eltávolításai), windows\downloaded installations.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Win Xp-m van, és van a gépben egy belsõ hangszóró. Azt hogy lehet megcsinálni hogy ott szóljon minden?
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
skraci
Törölheted, ha ami fel van telepítve program, azokból egyet sem akarsz majd letörölni, amik msi(Windows Installer) fájlból lettek felrakva.
És ha a registry-bõl kiirtom az autorun regjét, akkor nem fog elindulni! 😞
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Ki szeretném kapcsolni, egy tálcán lévõ eszkösztár boot utáni indulását!
Hogyan tehetem ezt meg?
Erre gondolok:

nincsmit :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
viszont!!!! a frissítéseknél vedd ki a pipát az eredetiség viszgálatos dolgot! :-)
hogy ne kelljen megkeresned berakom Neked újra J
1)Start menü -> futtatás -> regedit (nyomj entert)
2) Választ ki a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents (bal oldalt)
3) (kettõ klikka jobb oldali) OOBETimer, cseréld ki a 0008 D5 33 93 FD Ö3.y ból a 93-at 98 ra (majd nyomj entert)
4) bezársz mindent, majd Sart menü -> futtatás -> oobe/msoobe /a (ok)
5) választani kell a telefonos dolgot (középsõ)
6) Váaszd a serial kódot
7) (beadod a kódot)
8) majd bezársz mindent,
9) s újraindítod.
ez segíthet :-)
Csak ha újrarakod a rendszert, vagy kilövöd, esetleg nem frissítesz.
(Csak meglepõdtem.)
Dettó #21222-re ment volna.
Nem nekem van problémám.
Én csak írtam erre: | #21222 !
Ha Xp-re raktál Dx10-et, akkor ahhoz van uninstall. Ha vista vagy W7 van, akkor nincs miért leszedni. Nem lassítja a rendszert vagy ilyesmi, játékoknál meg ki lehet választani melyikkel indítod. Nem értem miért van neked útba.
(Egyébként ha DX-et frissítesz, mert játékokhoz kell, akkor ugyanúgy felkerülnek a dx10-es fájlok is.)
Kábel csatlakozások rendben, átnézted !
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
De mintha olyat is láttam volna, hogy driver eltávolító programnál lett volna ilyesmi is.
Most nincsenek feltéve, de mintha az egyikbe lett volna ilyesmi is:
Driver Cleaner 3, Driver Sweeper
Okozna fura dolgokat, ha csatlakozókkal gond van.
HDD adatkábel !
Tápra gondolok én is elsõnek. (ilyenkor jó, ha van otthon 1 + táp kipróbálni)
Gépbe mostanában nem "nyúlkáltál" csatlakozók rendben !
Táp csatlakozók, Adatkábelek !
(volt multkór, hogy a SATA csatlakozóm HDD-be kicsit elmozdult, ment a gép, csak ... nem tudom már, hogy mi volt a jelensége)
Volt régebben, hogy áram kimaradástól volt ez nekem.
A gépem bekapcsolásánál kijön egy lemezkonzisztencia ellenõrzés. Ezt valahogy ki lehet kapcsolni? Mert nem bízok benne...egyszer régebben pont ez "formatálta" le a vinyómat. És nem akarok már kockáztatni😊
Elõre is köszi
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Javításnak több "kapcsolója is van.
Nézted itt:
de már másodszor játsza el azt, hogy felmegy 75%-ig, majd visszaugrik 50-re ez normális?
Regisztrálni szeretnék több olyan oldalra is, ahol a regisztráció megerõsítéséhez W.L.Mail-re küld egy linket, erre kattintva viszont azt a hibaüzenetet kapom hogy:
"A fájlhoz nincs társítva a mûvelet végrehajtásához szükséges program. Adja meg a társítást a Vezérlõpult Mappabeállítások alkalmazásával."
Milyen program kell ehhez? Laptopon sosem volt ilyen gondom, igaz azon Vista van. Kérlek segítsetek nagyon kezdõ vagyok még.