Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,

Segítséget kérek: újrahúztam az XP -t, és szeretném megkérdezni, hogy a virtuális memóriát hogyan lehet a legoptimálisabbra állítani?
Jelenleg a C meghajtó: 2046 - 4092
D meghajtó (ide vannak a játékok telepítve) 2046 - 4092
vagy egyáltalán ne is legyen lapozófájl?

Köszi srácok

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Jaaa tudom már vissza olvastam. Nem tudtál rendszer vissza állítást csinálni, mert nem indult.
A rendszer visszaállítást elfelejtettem mondani akkor! A francba, bocsi. Régebben mindig kikapcsoltam magamnak, most használgatom, csak a C-n. Teljesen elfelejtkeztem róla.
Köszönöm a tanácsokat! 😊 A downloadad installation kivételével ezeket a helyeket ismertem, szoktam is törölgetni, de most ezt is megnézem.

CCleanert nem ismerem, én Revo Uninstallert használok, amiben szintén van ilyen funkció is. 😊
RATCUSTOM
és egy rendszer visszaállítással végleg megoldottam a problémát <#nyes>

Nagyon köszönöm mégeccer azoknak akik írtak tippeket és próbáltak segíteni! <#worship>

BB7
Hát, kiveszem, eltûnik, de attól még gépresi után megint indul! 😄
Nem nagy kaland 3at kattintani, csak mégis dühítõ! 😄
RATCUSTOM
nem fogjátok elhinni hogy hogy sikerült 😄
egyik haveromnak megmutattam, hogy milyen vagány a gépem, erre õ kezdte nyomkodni a num pad-ot (mert hülye hangja volt xD) és egyszer csak bejött egy bejelentkezési ablak, beírtam felh. nevet meg jelszavat és láss csodát bejelentkezett 😮
nagyon örülök <#vigyor>
bár nem értem, hogy volt ekkora szerencsénk... 😄
valami ötlet, hogy mit nyomhatott meg? 😊

így most akkor az érdekelne, hogy a bejelentkezési képernyõt (az üdvözöljük képernyõ, vagyis nálam a felh. választás, mivel több felh. van), hogy tudnám vissza állítani?
elõre is kössz!

xNoodlex
Tedd fel a CCleanert és keress rá a felesleges fájlokra.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Evin
Amik tartalmából nyugodtan törölhetsz: Windows\temp, és Doc and Settings\neved\local settings\temp és temporary internet files\content.IE5. Ha még kellene hely.
Illetve: Windows\$Nt kezdetûek(ezek mind windows frissítések eltávolításai), windows\downloaded installations.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Redbull756
aha, mûködött😄

Köszönöm! Törölve - ismét van kis szabad helyem! 😊)) (elõször csak ideiglenesen töröltem (kuka), ahonnan végülis az ikonok miatt - ezek ugyanis eltûntek - egy-egy dolgot vissza kellett helyeznem, de ez nem nagy méret)
ricska
Sziasztok!
Win Xp-m van, és van a gépben egy belsõ hangszóró. Azt hogy lehet megcsinálni hogy ott szóljon minden?

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

tigerbácsi
mûködött????? mert igazából ezt olyan termékkóddal csináltam amit vettem, szóval nekem eredeti.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Evin
És ha ott kiveszed a pipát az nem elég?

skraci
Törölheted, ha ami fel van telepítve program, azokból egyet sem akarsz majd letörölni, amik msi(Windows Installer) fájlból lettek felrakva.

Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni windows összetevõ törlését illetõen. Nevezetesen az Windows/Installer mappában lévõ alkönyvtárakról és fájlokról van szó, hogy ezek törölhetõek-e? Nálam jó 2 GB helyet foglalnak, és szerény véleményem szerint ezekre install után semmi szükség... Vagy igen? Egyelõre nem mertem õket likvidálni. 😊
BB7
Csak tudod én szeretném, hogy maga a Google Desktop elinduljon, csak a tálcámra ne jöjjön! 😄
És ha a registry-bõl kiirtom az autorun regjét, akkor nem fog elindulni! 😞
xNoodlex
Szedd ki az automatikusan induló progik közül valamivel (pl. ccleaner) vagy start menü keresõbe msconfig és automatikus indulás fülnél szedd ki a pipát mellõle.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

BB7
Sziasztok!
Ki szeretném kapcsolni, egy tálcán lévõ eszkösztár boot utáni indulását!
Hogyan tehetem ezt meg?
Erre gondolok:
tigerbácsi
megesik :-DDDD

nincsmit :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Redbull756
áá köszi😄
ki szoktam amúgy, csak most vhogy benne maradt

tigerbácsi
19703 as hozzászólásom alapján meg tod csinálni! a licensz kódot újra beadod neki! :-)

viszont!!!! a frissítéseknél vedd ki a pipát az eredetiség viszgálatos dolgot! :-)

hogy ne kelljen megkeresned berakom Neked újra J

1)Start menü -> futtatás -> regedit (nyomj entert)
2) Választ ki a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents (bal oldalt)
3) (kettõ klikka jobb oldali) OOBETimer, cseréld ki a 0008 D5 33 93 FD Ö3.y ból a 93-at 98 ra (majd nyomj entert)
4) bezársz mindent, majd Sart menü -> futtatás -> oobe/msoobe /a (ok)
5) választani kell a telefonos dolgot (középsõ)
6) Váaszd a serial kódot
7) (beadod a kódot)
8) majd bezársz mindent,
9) s újraindítod.

ez segíthet :-)

Evin
Sehogy épp ez a lényege. Egyébként telepítésnél ki is van írva, hogy leszedni nem lehet, sehogy!
Csak ha újrarakod a rendszert, vagy kilövöd, esetleg nem frissítesz.

Redbull756
hii
Ezt az - Eredeti Windows, valódi elõny - értesitést hogyan lehet eltávolitani?

tigerbácsi
vigyázz vele! :-DDDDD én ghostoltam s eltûnt az összes partícióm! :-( :-DDDDD bár sok adat ment a feledés homályába, de nagy részét tudtam pótolni. ajánlom gz8-at. írj Neki pm-et.

sziasztok! Egy kis segitséget kérnék.Van valakinek Ghost progija?Szeretném le ghostolni a most jól müködö op rendszeremet!Elöre is köszke üdv mindenkinek meki1
Ok, semmi probléma. <#wink>
(Csak meglepõdtem.)
Evin
Bocs, félrenyomtam.
Dettó #21222-re ment volna.

Ezt mért nekem írtad ?

Nem nekem van problémám.
Én csak írtam erre: | #21222 !
Evin
Mivan?!
Ha Xp-re raktál Dx10-et, akkor ahhoz van uninstall. Ha vista vagy W7 van, akkor nincs miért leszedni. Nem lassítja a rendszert vagy ilyesmi, játékoknál meg ki lehet választani melyikkel indítod. Nem értem miért van neked útba.
(Egyébként ha DX-et frissítesz, mert játékokhoz kell, akkor ugyanúgy felkerülnek a dx10-es fájlok is.)

Ha kitudod próbálni másik táppal az jó dolog.

Kábel csatlakozások rendben, átnézted !
daxan
Hali! Kb 10-20 percenként van. Majd kipróbálom egy másik táppal is...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Asszem hallottam olyan progiról annó, hogy DirectX eltávolító.
De mintha olyat is láttam volna, hogy driver eltávolító programnál lett volna ilyesmi is.
Most nincsenek feltéve, de mintha az egyikbe lett volna ilyesmi is:
Driver Cleaner 3, Driver Sweeper
sziasztok a gépemen most dx10 van és sehogy nem tom visza telepiteni rá a dx9 et mit lehet ezzel csinálni?

nálam is volt ilyen a régi gépemnél és az alaplapon a kondenzátorok mentek tönkre. meg olyat is csinált, hogy csak csipogott, de nem indult el a gép.

| #21219 ... HDD Táp kábel !

Okozna fura dolgokat, ha csatlakozókkal gond van.
Gépbe csatlakozók rendben !
HDD adatkábel !
Akkor valami fájl sérülés okozata talán.
Xp Javítást próbálnám talán:
21103
joshua
Felraktam és azt írja, hogy a kondíció 100% és semmi hiba. Nincs fél éves Samsung 200 gigás SATAII-es vinyó.

HDD állapotát talán a Hard Disk Sentinel progival meg kéne nézni. (magyarul tud)
Milyen rendszerességgel van ez ?

Tápra gondolok én is elsõnek. (ilyenkor jó, ha van otthon 1 + táp kipróbálni)

Gépbe mostanában nem "nyúlkáltál" csatlakozók rendben !
Táp csatlakozók, Adatkábelek !
(volt multkór, hogy a SATA csatlakozóm HDD-be kicsit elmozdult, ment a gép, csak ... nem tudom már, hogy mi volt a jelensége)

Volt régebben, hogy áram kimaradástól volt ez nekem.
joshua
Sziasztok!
A gépem bekapcsolásánál kijön egy lemezkonzisztencia ellenõrzés. Ezt valahogy ki lehet kapcsolni? Mert nem bízok benne...egyszer régebben pont ez "formatálta" le a vinyómat. És nem akarok már kockáztatni😊
Elõre is köszi

Met
táp?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

daxan
Sziasztok! Van valami ötletetek arra, hogy miért van az, hogy egy számítógép bizonyos idõközönként magától leáll? Egyszerûen se kijelentkezés, semmi, kikapcsol...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Hát nem biztos, hogy javítás megold 1 problémát.
Javításnak több "kapcsolója is van.
Nézted itt:

RATCUSTOM
sikerült lefuttatni, kiírta, hogy több hibát talált és javított, de ez a hiba ugyanúgy megmaradt <#rinya>

RATCUSTOM
köszi, így már csinál is valamit 😄
de már másodszor játsza el azt, hogy felmegy 75%-ig, majd visszaugrik 50-re ez normális?

Black Ghost
Sziasztok!

Regisztrálni szeretnék több olyan oldalra is, ahol a regisztráció megerõsítéséhez W.L.Mail-re küld egy linket, erre kattintva viszont azt a hibaüzenetet kapom hogy:

"A fájlhoz nincs társítva a mûvelet végrehajtásához szükséges program. Adja meg a társítást a Vezérlõpult Mappabeállítások alkalmazásával."

Milyen program kell ehhez? Laptopon sosem volt ilyen gondom, igaz azon Vista van. Kérlek segítsetek nagyon kezdõ vagyok még.
a winamp-nál ezt be lehet állítani, de én csak ennél tudom, hogy be lehet mert így írták meg a progit.