Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Persze, én is. Nincs ebbõl gond.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Köszi.az autom.indításoknál ott ki van szedve.A feladatkezelõben még is megy amit példának hoztam fel.Csak nem tudtam hogy itt érdemes kikapcsolni(leállítani)? vagy pedig a Szolgáltatásoknál?
én csak a tapasztalatomat írtam le

jobb klikk--> leállítás

Ha valami gond lenne ezután a géppel, akkor mégse felesleges, ha nincs gond, akkor Start-->Futtatás-->msconfig -ban az autómatikus indításnál kiveheted a pipát elõle (vagy valami gyomláló progival eltünteted)

Sziasztok.A Windows feladatkezelõben találtam olyan .exe-t ami gondolom fölöslegesen mûködik. (pl:VProSvc.exe, ULCDRSvr.exe Az lenne a kérdésem hogy ezeket le lehet itt állítani vagy valahol máshol kell ezt csinálni??? Köszönöm a választ.
A töredezettségmentesítõ nemrég futott le, de le is ellenõriztem nem az a gond 100%-ék.

Helló Zsolt01
Megnéztem Hard Disk Sentinel-lel és az jött ki, hogy:
43°C-os hõmérséklet (sárga intervallumban)
teljesítmény: 100% (kiváló)
kondíció: 32% (elfogadható)
53 hibás szektor
olvasási sebesség jó, írási sebesség nem jó

Ezzel most ienkor mit lehet tenni.
Ván rá valamien módszer amivel vissza tudnám állítani?

Nem nagyon töredezettek a másolandó dolgok ?
(tipp)

2 tároló partíciómról másolás másik hdd-mre és én is tapasztaltam hasonlót, csak nekem volt, hogy vissza is gyorsult. Tudom nálam eléggé töredezett lehet a partíció.

Esetleg hdd ellenõrzés Hard Disk Sentinel, nem-e gond van!
Helló.
Sürgõs, minél elõbbi segítség kéne.
A probléma a következõ:
Xp alatt másolok hdd-rõl hdd-re (sata2) 50000kbyte/mp (totalcommander-ben), aztán egyik pillanatban gondol 1-et és leesik 3600-4000kbyte/mp -re és onnantól kezdve ennyi.
Újraindítás nem segít, progit nem telepítettem ami bekavart volna, töredezettségmentesítés rendben van.

A segítségeket elõre is köszönöm.

Evin
Javítócsomagtól függ. 2001 végén szerintem nem nagyon lehetett kapni 2magos procikat. Ártani nem árt.

a több magos proci az xp telepítésnél nem probléma

Sziasztok!
Telepítettem egy T-Mobil -os (Domino) "Web n' Walk stick"-et egy XP-s notebookra, ahol jól mûködõ Wifi-s Net-van. Az eszköz felkapcsolódik a hálózatra, látszólag minden OK., de az Internetet nem lehet böngészni. Mi lehet az oka???

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

ez nem igaz! nekem sp3-as telepítõ cd-m volt és abba is nlite-tal kellett beleintegrálni a sata drivert, hogy elinduljon a telepítés.

Evin
Win7 alapból fel fog menni.
XP-nél a Bios-ban a vnyót AHCI-rõl IDE-re kell állítani, és/vagy többmagos procinál csak egyet engedélyezni.

LoDMaSt
integrált sp2 tõl alapból benne van az xp telepítõben.

@ Hellomarci

a probléma az, hogy a hdd-d sata-s. Töltsd le a megfelelõ sata drivert és nlite-tal integráld bele az xp telepítõ cd-jébe.

Szerintem próbáld ki a Windows 7 RC-t még, hátha az felmegy. Viszont: mivel még csak RC, nem minden játék megy rajta. Én nem tudok, mik mennek rajta, nem játszom, de a 7 topikban biztosan tudják.

Sziasztok!
Ma lett egy acer laptopom. Minden tök jó vele. Csak éppen nem tudom ráerõszakolni a windows-t. Alapból linux volt rajta. Beraktam a windwos lemezt, letöröltem a meghajtót, újraformáztam minden, és amikor az elején van az a hosszabb várakozás, amikor fájlokat tölt be meg minden, azután kidob egy hibaüzenetet, hogy a fájlrendszer károsodása érdekében megszakította a folyamatot a windwos vagy mi. 2 windwossal is próbáltam, de mindkettõvel ugyanide jutottam. Mit csináljak? Alapból egy windows xp-t meg majd késõbb egy vistát tennék rá, csak hogy lássam hogy milyen, aztán meg a késõbbiekben gondolom feltalálnám magam. Tudnátok ebben segíteni? Vaqy milyen operációs rendszer ajánlotok? Játszanék is a gépen, szal nem kifejezetten munkagép.
aha, és azt honnan szedjek ? 😄
ksandor
Lehet hogy driver kell hozzá?

Sziasztok, lenne egy problémám ami nagyon zavar, XP-m van SP2vel, nos a gond az hogy semmilyen USBre csatlakoztatott hardwere-t (telefon,ipod stb..) nem képes felismerni, hogyan lehet ezen segiteni ? én megprobáltam feltenni az SP3at de azt irtak ki telepités közben hogy: "Service Pack 3 telepitése nem ért véget. A(z) Windows XP részben frissítve lett, és nem fog tudni helyesen mûködni...OK mondhatom nem lettem ideges..., szoval valakinek ötlete ?
lck
Off
A részeg pap kiáll a templom elé és megszólal: "Mintha mise történt volna !?!?"
/bocs/
On
Evin
A partíciót nem kell törölni, elég csak formázni.
Amíg nem kezd el dolgozni, addig csak elméletben törölted, fizikailag akkor még nem történt meg.(ezek szerint)

Thx a helpet de képzeljétek;újra akartam telepíteni a windowst elkezdtem partícionálni meg minden letöröltem a partíciót aztán telepítést választottam ki.
Erre újraindul a gép ahhogy szokott és beindul a gép
mintha misem lett volna...Thx am
Hogy ?
(csak kíváncsibból kérdezem)
Marvi
megoldódott...

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

Marvi
sõt, most vettem észre, hogy a dátum is siet két hónapot:S most juli 25-öt mutat, és azt sem tudom átállítani, azonnal visszaáll erre...nagyon idegesítõ. Avast és Spybot nem talált semmit...CIS sem jelez hogy gond lenne...

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

Marvi
Hy, megint lenne egy gondom.
Vodafone mobil internetet használok és a helyi idõ mindig siet egy órát. Ezt kb egy honapja kezdte el. Be van kapcsolva a netes frissítés, és jó idõzona van beállítva, azonban mindenképpen rossz. Ha kikapcsolom a frissités ugyse tudom átirni se mert azonnal viszaáll. mi lehet a gond?

Pl.:
lck
Igen úgy. Ha nem buherált a telepítõ CD akkor egy idõ után bead egy listát hogy milyen windows van feltelepítve a gépre és ki lehet választani a windows javítását.
Ok thx kipróbálom a legutolsó...ot már próbáltam;A rendszerjavítást megpróbálom akk de am hogyan lehet azt?Beteszem a cdt és mintha windowst telepítenék ?vagy mi?
lck
Gondolom az utolsó helyesen mûködõ konfigurációt már kipróbáltad, ha nem akkor azzal kezdj.
Ha nem jó, akkor megpróbálhatsz az xp telepítõ cd-vel egy rendszerjavítást lefuttatni.
Ha akkor sem, akkor egy scandisc-et csinálni a vinyón - akár úgy is hogy egy másik gépbe átrakod.
Néha ezek segítenek.
Ja és nem akarom újratenni mert nagyon fontos dolgok vannak rajta ...
Hello nekem az a problémám lenne hogy Bekapcsolom a gépem megkérdezi melyik módban induljon rákattintok aztán elkezd tölteni az xp csík és 1bõl újraindul és meginmt minden ez...
argos
Köszönöm LCK!

lck
lck
Inkább egy image fájlt lehetne készíteni belõle, amivel a jelenlegi állapotot 5 perc alatt helyre tudod állítani.
A Hiren's Boot CD-n ( ami egy önmagában, windowstól függetlenül bootolható lemez ) megtalálható a Norton Ghost program, amivel tudsz ilyen image-mentést készíteni és azzal visszaállítani.
argos
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy van most egy szuper WinSP3 a gépemen ami gyors és hibátlanul mûködik.Melyik progival tudnák belõle egy telepítítõ CD-t készíteni,ami autómatikusan felmenne a gépre,ha újra kéne telepítenem.Üdv!

Dehogy, van rá megoldás.
| #21234 - ezt Én még nem próbáltam.

Küldök majd privát cuccot.
nem😊

ajajj elõfordulhat,hogy szoftverhamisítás áldozatává váltam😄.pedig úgy emlékszem mostanában nem is frissítettem semmit.mind1.ezen már csak windows újrarakás segíthet?
most így sikerült😊

xNoodlex
Csak azt nem tudom miért nem egy hsz-be írtad ezt le?

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

nekem az 1Gb is sok

nem hiszem, hogy bármelyik progi panaszkodna, hiszen ez tulajdonképpen a fizikai memória "kiterjesztése". Csak akkor lehet gond, ha egy olyan nagy memóriaigényû progit indítasz el és nem elég a fizikai memória. (pl. photoshop és társai.)

nekem még nem visított egyik sem. én azt tapasztaltam, hogy így gyorsabb, ha csak a memóriát használja és a hdd-t nem.

xNoodlex
Ezt megkérdeztem én is anno, de azt mondták, hogy nem érdemes kikapcsolni mert valamelyik program visít ha nincs egyáltalán. Én levettem 1 gigára (1024-1024), így ott is van, mégse foglal sok helyet.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

legjobb kikapcsolni 😊 (>2G😎

Evin
Alapértelmezett a legjobb. Elég 1 az egyik vinyón, fõleg ha sok memóriád van(>2G😎.